Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó estét mindenkinek. Remekül szórakoztam, miközben olvastalak benneteket. Nagyon szeretem ezt a kis csapatot (is)
    Ema! Az új ruhámmal nagy sikert arattam ám!!! s már nem is fázom. A valósban is megérkeztek a cinkék a kirakott eleségre. A teraszra van felfüggesztve, hogy a konyhából is tudjunk gyönyörködni bennük.
    Nálam ez az event tenyészállatok hiányából kifolyólag kimaradt.
    Eme! Én is meg akartalak köszönteni, de olvasás közben eldugtam a virágot június 10-ére. ( na jó, ha elharvad addig, akkor kapsz egy másik ,sokkal szebb csokrot:))
    Mindenkinek jó éjszakát: Lujza

Frankné kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Milyen néven vagy bent? Hajrá neked is!:D

Frankné kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Meg lestelek, már 20-al lejjebb.:eek:

Frankné kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Nédda milyen fess színed lett!;) Szeretem azt a két szívet a szemedben.:)
    Szia Papikám!
    Event befejezéshez gratulálok. Holnap megleszek én is, aztán pakolok vissza terményeseket és a mamutokat.:)
    Jól tetted, hogy beszálltál, most aztán ügyelj, hogy ki ne szállj! Szurkolok Neked is ezerrel!:)
    Jujuj de szép, és még pjanga is száll rá! Köszönöm szépen Brekikém!:)
    Szia Lujza!
    Köszönjük kedves szavaidat, mi is nagyon szeretünk téged, és az egész Nyugiházat!:) Sokszor olvasgatok ott is, úgy érzem, hogy olyan mint a neve. Megnyugszom tőletek.:)
    Már én is láttam nálunk cinkéket. Szeretem őket, és órákig tudnám nézegetni a ténykedésüket.
    Jó pihenést neked, álmodj szépeket és ébredj üdén, frissen!:)

Közben eszembe jutott, hogy
    Mikszától akartam kérdezni, mennyit gyarapodott a csp-készlete az event hatására?

Frankné és talpapi kedveli ezt.
  5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Bent nem megy? ;)xD

Szia Papi! :) Láttalak a barátlistán, drukkolok neked (is) :)

Szia Lujza! :) Örülök a sikerednek és annak is, hogy már nem fenyeget a megfázás veszélye ;):)

Rozimamával nem tudom ki tartja a kapcsolatot tőletek? Sokat gondolok rá, holnap és utána is nagyon fogok neki szurkolni, hogy minden rendben menjen és hamar meggyógyuljon! :)

A virtuális virágok nem hervadnak, kitart az a csokrod júniusig is ;)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

Frankné kedveli ezt.
  6. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Szia
    Ezen a néven amin itt vagyok :)
    Sebaj amíg 3 számjegyű :D
    Szija Zsémbikém :)
    Köszi :) Ha sikerül jó, ha nem az sem katasztrófa :)
    Szia :) Köszi neked is :)

7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Ezt a farmot favorizáltam és az volt a célom, hogy ezzel is 10M fölé kerüljek. Kb.: 6.5M-t sikerült kiárulnom.
    + is veregettem a vállamat, hogy sikerült.;):)
    A másikon kb.: 3M + az eredmény.

Frankné kedveli ezt.
  8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az én egerem csapágyas lesz, ha nem javítják hamarosan a lista csúszkáját... [​IMG]
    Örömmel láttam ismerős neveket, nagyon szeretnék párat ott látni pénteken délután is. Sőt, többet is, mint most... [​IMG]

Frankné kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Te jó ég! Még a 3 millió is sok, de ez a 6 és fél!:D Valamennyiket szedtem össze én is, de jórészt inkább tapasztalatot gyűjtöttem. Ezt a részt is át kell gondolnom. Ema ugyan mindig mondja, hogy gyűjtögetni kell és gondolni a jövőre. Ami most még haszontalannak látszik, annak később lehet jó ára. Próbálgatom, és időnként nagy elhatározásokat teszek. Aztán idővel beleunok, belekapok valami másba. Azért értem el részeredményeket, próbálok ezekből "táplálkozni":D Önmagamhoz képest sokat fejlődtem.:p Az a baj, hogy a gyűjtögetéshez nem csak következetesség hanem kitartás is kell. Ez a kettő együtt pedig nekem sok(k). Azt szeretem ha szép színes a farmom, ezért mindent szeretnék kirakni, ugyanakkor pedig azt is szeretem ha egyszerre több lesz valamiből, ezért képes vagyok kirakni 60 hódot, mert ha csak pár darab van kint, annak nincs elég ideje megfelelő mennyiségre szaporítani az állományomat. Gondolkodás nélkül lekapom ha úgy érzem, hogy mit keres ez még mindig itt?!!!:D

Szia Erzsim!:)
    Jövőre nevezzünk be mi is jó?:)

lukimi és Frankné kedveli ezt.
  10. kpe59

Én benne vagyok... [​IMG] Talán fél óráig bírnám is állni a sarat... [​IMG]
    Egyelőre nem tervezem... Mindig valami eszement mini event-et találok ki magamnak és azzal jól elszórakoztatom magam, nem foglalkozom nagyobb készletek felhalmozásával.
    Jut eszembe... [​IMG] Hat milliót nem volt nehéz kiárulni most. Nekem már több van és még várok majdnem ennyit...

11. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Jövőre neked is szurkolok.
    Talpapi hajrá szurkolok neked nagyon.
    Miksza nagyon ügyes volt ,
    Egyik farmon 1,2 árultam ,a többin kevesebbet.

12. .Emama.

Gratulálok, az nagyon szép eredmény! :)

Nekem még csúszkám sincs, csak kimásolni tudom a listát. Word dokumentumban nézegetem :oops:

Én is remélem, hogy minden magyar bent marad aki indul :)

A gyűjtögetésnek nem a termelés az egytelen módja ;)xDxD Én az összes kutyámat vettem amit most szép sorban (jó hasznonnal) eladok. Még mindig van egy pár ezer belőle :)
    Amikor olcsón láttam pl. lovet, birkát, kecskét és még nem is tudom miket, akkor azokból is betankoltam pár ezer darabokat. Nem volt szíven 2-300 Csp-ért a piacon hagyni őket és majd azok is jók lesznek egyszer valamire;):)

Szia Évi! :) Neked is gratulálok, az is egy csinos összeg! :)

Frankné és lukimi kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Szerintem ha vár az ember max. két hónapot, akkor fatermésekből össze lehet gyűjtögetni a rávalót úgy, hogy közben az "eszement" mini eventekre is legyen keret.:) Nem hiszem, hogy csak félóráig tudnád állni a sarat. Majd eltámogatnánk egymást.:D
    Szia Évike!:)
    Egyre több nevet találok, akinek szurkolhatok, bár aki elindult annak szívem szerint azt kívánom - kivétel nélkül mindenkinek -, hogy maradjon bent. Persze ez ebben a formában nem lehetséges, ezért az energiáimat az ismerős nevekre koncentrálom.:)
    1,2 millió sem kevés ám hallod-e?!:)
    Nnnna! Majd ezt csinálom én is Ema, csak időszakonként, visszatérően és nagymértékben szólj rám!:D

14. kpe59

Ezek a mini event-ek nem kerülnek csp-be, csak szórakoztatnak... A mostani mellett pedig nincs hely a pénztárca töltésére.

Frankné kedveli ezt.
  15. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Köszönöm a gratot.
    Megcsíptem a piacon 18-ért 1000 db édesburgonyát. Remélem jó vétel volt. A következő tét 60-ért volt.
    Megyek szunyálni. További szép estét és jó pihenést.

16. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

bocs hogy nem olvasok vissza, álmi vok : jóccakát + ilyesmit is;):p:):p;):sleepy::sleepy:

Frankné kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Úgy látom nem lesz ebből "biznisz", na nem baj, egy év hosszú idő, addig akár bármelyikünk is meggondolhatja magát.
    Bizony ám, hogy jó vétel volt!:D Bár lett volna belőle 10.000! Jó pihenést, a kulcs a helyén lesz!:)
    Pihenj nagyot Te is Papikám, álmodj szépeket (+ ilyesmi)!:)
    Elköszönök én is, már nagyon későre jár.
    Nyugodalmas jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 24.11.14
    Frankné kedveli ezt.
  18. .Emama.

Jó éjszakát a pihenni térőknek! :)

......és mindenkinek! :)

Utoljára szerkesztett: 24.11.14
  19. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

"Kék a tenger, kék az ég,
    Kívánom, hogy boldog légy.
    Ez a nap a Te napod,
    Boldog Névnapot Kívánok!

Kedves Katalinok!

Ezzel a kis versikével köszöntelek benneteket!

Legyetek nagyon gazdagok, most ha már üres a piac! :)))))

Jutus

lukimi és Frankné kedveli ezt.
  20. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Jó éjszakát ,szép álmokat /+ ilyesmit/ ,
    J
    Kellemes ébredést.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.