Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én az első 100-at figyelem :) Azon még belül van jócskán a kiszemeltem :)
    Nagyon jó amit írt Jónás, köszönöm, hogy elhoztad. Pontos számokra már persze nem emlékeztem, csak tendenciára.

Van, de vigyázz nagyon Pisti! :) Olvasd el amit Erzsike hozott az imént Jónástól, az nagyon fontos!!

Mindenesetre még kivárok. Lehet, hogy nem egészen péntekig, attól függ hogy alakul az alja ;)

Köszi szépen, egyelőre megteszi:) Csütörtök este szerintem egy sokkolóval ki kell üteni, hogy péntekig magamhoz se térjek, akkor nem lenne velem gond ;):pxDxD

.sutimami. kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A tavalyi top500-at az aláírásomban megtalálod. (173 millió volt az utolsó)

.sutimami. kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Minnyá kiütlek én, hogy miket beszélsz teeeeee!!!!!! Majd itt leszek veled csütörtök este, aztán szórunk, mert akkor már okosan lehet kalkulálni. Nem szabad a legutolsó pillanatra hagyni. Lehet net szünet, bármi olyan ami nem a BP-n múlik, és akkor oda az egész évi igyekezet.:) Csak nyugi!

Te meg Isti
    nézd meg, hogy mennyi a készleted, mennyit tudsz még rátenni a meglévő csépédből? Ha összejön az egész 300 millióra akkor nyugodtan dobálózz befelé!:)

Mindenkinek puszi
    Iminek kettő, mert tegnap nem kapott!:)

Én meg fogjam be a számat (tudom na)!:D

.sutimami. és lukimi kedveli ezt.
  4. .Gyógyegér.

.Gyógyegér. Junior szaki

Nagyon köszönöm, igyekszem megfontolni.;)

Szia!
    Azért figyellek ám Téged is.xD

5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

xDxDxD
    Ez igen, bőkezű vagy!!xD

.sutimami. kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Valami hasonló reakcióra számítottam, de egy picit tartottam attól, hogy "bő szájú"-nak mondasz!:D
    Mondjuk az ellen mindjárt kifogást is emeltem volna azon az alapon, hogy nem vagyok én csizma.:D

.sutimami. kedveli ezt.
  7. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Zsémbi! :) Én azt sem bánom, ha te ütsz ki, csak valahogy tudattalanul teljen el az utolsó 16-18 óra ;)xD
    Neeeem, majd szépen lehiggasztom magam, csak most izgulok. Majd holnapra megoldom ám ;):)

.sutimami. kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Úgy is van! Nyugodjál meg, attól megnyugszol!:D

.Emama. kedveli ezt.
  9. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Nem baj, holnap úgyis megint mosogatunk....:) :) Küldheted....

Nagyon izgalmas ez a diskurzus, a top-ról..én csak lesegetem , olvasgatok, és vigyorgok magamban...persze, én csak kibic vagyok. Olyan, mintha csak kívülröl nézném, mert hát nekem ez nagyon távoli, még tervben sem lesz, a következő 5 évesben, de addigra ki tanulom a taktikákat, meg a technikákat, meg minden okosságot...azért hatalmas számok vannak itt.....

.Emama. kedveli ezt.
  10. Zsémbes-banya

Nem baj Sütike!
    Akkor majd jövőre is a kispadról szurkolunk, bááááár az is előfordulhat, hogy egy év alatt megszedjük magunkat, és akkor majd nekünk is szurkolnak!:) Bennem egyre erősebben érik a dolog.:)

.Emama. és .sutimami. kedveli ezt.
  11. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Már csak a holnapit tudom küldeni, mert itt is elsiklottál [​IMG] a második mondat felett...

.sutimami. kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Hu de irigy vagyok, nagyon szép helyen (is) siklott el! Hozzá meg még milyen profi módon. Apám!!!!!:pxD

.sutimami. kedveli ezt.
  13. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Jó kis diskurzus folyik a TOP-ról.
    Kérnék egy kis segítséget akinek van róla infója. Én még kicsi vagyok hozzá.;)
    A pajta-piac összehasonlító táblázathoz kellenének az alábbiak:
    Ezeknek a növényeknek kellene, hogy a piacon mi után következnek sorrendeben:
    Begónia
    Pázsitviola
    Narancssárga tulipán
    Lótuszvirág
    Kamilla
    Gyöngyvessző
    Babérlevél
    Bűbájos boglárka

Kaktusz
    Kávé
    Hibiszkusz
    Gyömbér
    Zöld tea
    Citromfű

Ezeknek kellene a pajtaértéke:
    Bűbájos boglárka
    Szentjánoskenyér
    Cédrátcitrom
    Japán naspolya
    Ujjas termés

Szükségem lenne még arra, hogy a termékek alap piaci árát hol találom meg, mert a leírásokban (mesterségek völgye, illetve a recepteknél) nem minden esetben van feltüntetve.

Köszike.

14. Zsémbes-banya

Puszika.:) A hozzászólásodban vannak a válaszok kékkel. Valahogy így sikerült, bocsi.:)
    A termékek alap piaci árát nem tudom sajnos, talán majd Laboviti vagy East segít.

15. tengelice2

tengelice2 Utánpótlás-írogató

Szia! Sziasztok!:)
    Itt olvashatod a teljes növényes összeállításban a keresett infókat: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/n%C3%B6v%C3%A9nytermeszt%C3%A9s-gazt%C3%A1mad%C3%A1s-tr%C3%A1gya-szupertr%C3%A1gya-v%C3%ADz-f%C3%B6ldek-vet%C5%91t%C3%A1bla.487/#post-1526
    az adott posztra mutat a link :)

Jó estét kívánok, és bocsánat a "berobbanás" miatt. 8):music:
    Egy alkalmi olvasó:T

16. mikszafarm

Köszönöm.
    Akkor, ha jól értem, akkor ezek egymás után következnek szépen sorban.

17. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Akkor Neked is szurkolok, Zsémbi! Még olyan pomponokat is bevetek...:) :)
    Tényleg, ma csak azt tudom mondani, hogy megint igazad van!!! :D :D Rá jöttem utólag, de nem akartam szerkeszteni.....tudod, el fáradtam a zöld gomb keresésében!! :D :D :D
    Mert hát, ma el gurult a gyógyszerem, ebből kifolyólag az eszem is, aztán futok utána...D :D

Szép estét Mindenkinek!

.Emama. kedveli ezt.
  18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Valahogy így gondoltad? Nem biztos, hogy értem a kérdést. A felső sorrend helyes.

Utoljára szerkesztett: 26.11.14
    .Emama. kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Igen.:) Egymás után jönnek!:)
    Szia kedves tengelice2!
    Köszönjük a berobbanásod, a lehető leghatékonyabb módszerét választottad a korrekt tájékoztatásnak. A szép az benne, hogy nekem eszembe sem jutott megkeresni. Futkostam a pajta és a topik között.:D
    Sütike
    nem gurult el neked semmid. Így vagy tökéletes, ahogyan vagy. Az eszed pedig pontosan ott helyezkedik el, ahol lennie kell.....és bizony működik is.
    Neked is további szép estét!:)

.Emama. kedveli ezt.
  20. mikszafarm

Szia Tengelic!

Köszönm a linket. Hasznos volt. Eddig is ebből merítettem, de sajnos ez sem teljes minden esetben.

Szia Imi!
    Nos egyértelműsítem a dolgot.
    Ha bemegyek a piacra, akkor milyen sorrendben következnek egymás után?
    Nekem csak Ólomvirágig van meg, illetve a bahán a túzvirág az utolsó. Amiket felsoroltam, azokat szeretném a piaci megjelenésük szerinti sorrenden megkapni.
    pl.:búza, répa,saláta,alma,.......ólomvirág....... begónia és társai.
    A bahások estében viszont abszolút nem tudom, hogy sorrendben így hová illeszkenek be.
    Lehet, hogy Zsémbi ezt írta meg?!:)

.Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.