Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

köszönöm Imi erre vártam:) úgy várom a gőzöst, de nincs benne:(
    folyton kidobál a fórum, biztos túlterhelt, de azért vissza másztam:):D:D

Szép teljesítmény a magyaroktól:)

farkasokkal, hogy álltok?
    én nem vettem titok ólat nem is akarok, még az előző eventekből is a pajtában gyűlnek van 20 db különböző, ugyan farkas abból nem lesz, de ha veszek abból se..., nem szokott olyan szerencsém lenni, meg nincs is hova kiraknom:)

vajon mi lesz az adventi kalendáriumban az különleges exra ajándék..... már most fúrja az oldalam:):D:D:D:D

Utoljára szerkesztett: 28.11.14
    Zsémbes-banya kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nekem még az eredeti mentésem van meg, ott több az alja. Zsémbi olvasott nekem valmit az eventesből, hogy volt valami gond.

Szia Miksza! Köszi szépen a szorítást és a gratulációt :)
    Nagyon izgalmas volt a finis, én totál kipukkadtam, elfáradtam tőle.:oops: Komoly izgalom és feszültség után eresztek le most. Ráadásul nem magam miatt izgultam, a saját helyezésemet, csak a lap alján láttam, odáig eltekerni nem is tudtam szinte sose [​IMG] xD

sutimami57 kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Most ellenőrzik a játékosokat, hogy használt-e valaki valamit, ami nem megengedett...

Táncolnék velük, de sajnos [​IMG] a két aranyamért nem adnak belépőt a bálba...

sutimami57, Zsémbes-banya és breki072 kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én sem veszek egyet se már régóta. 15 FA-t nem adok érte.

5. .Emama.

Igen sajnos, csak nem akartam a részletekbe belemenni.

A farkasnak azt hiszem adok egy esélyt. Ma nem pakoltam ki még megaTP-zni, de lehet hogy holnap megteszem és akkor vasárnap reggel veszek 50 FA-at. Ha így döntök, akkor tudok venni 3-3 ólat, amiből szokás szerint semmi jó nem várható [​IMG]

Tavirózsa és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Felkérhetem egy táncra!:)
    Ema köszi az esélyt élni fogok vele ;)

7. .Emama.

Tudod? Esély mindenkinek jár, akkor is ha békabőrbe bújt farkas ;):)

Tavirózsa, kukac42, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  8. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Jöttem gratulálni a győzteseknek (csak most tudtam, mert eddig dolgoztam). Nagy-nagy gratula nektek is, és mindenkinek, aki benn maradt az 1000-ben.

Tavirózsa, kukac42, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  9. .Emama.

Szia Erika! Köszönöm szépen a gratulációt, remélem a pezsgőre előjönnek a többiek is :)

Tavirózsa, kukac42 és sutimami57 kedveli ezt.
  10. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

[​IMG] Köszönöm, "farkas uram", de csak akkor, ha megígéri, hogy nem tapossa össze a topánkámat... [​IMG]

kukac42, .Emama., sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  11. breki072

Ígérem jó partner leszek, vigyázok a topánkádra

Tavirózsa, kukac42, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Mi ez itt kérem!:D
    Pezsgő, zene, tánc, tyuhéjjj!:p;)xD
    Mutassatok lécci egy - két figurát, hátha megjön a többiek kedve is ropni egyet!:)xD

Tavirózsa, kukac42, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  13. juditka53

juditka53 Fórum hercege

kukac42, .Emama., sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. .Emama.

Szia Juditka! :) Köszönöm a gratulációt :)

Rólam ez a fotó készült most [​IMG]

15. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok!
    Nagy - nagy - nagy gratuláció a TOP 1000 - ben indulóknak!!!!!!!
    Végre fellélegezhet mindenki!!!
    Most olvastam vissza a napi pörgős eseményeket, s teljesen igaz volt Miksza megállapítása, valóban úgy írtátok le az újabb és újabb infókat, hogy így 6 órával a vége után is izgultam értetek ( nem néztem meg az eredményt, hanem egyenesen ide jöttemxD)

.Emama., sutimami57 és breki072 kedveli ezt.
  16. breki072

Íme [​IMG]
    egyénileg pedig
    [​IMG]éééssss [​IMG]

Tavirózsa, kukac42, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Te egy őőőőrüttt vagy!:D
    Nagyon aranyosak.:)
    A héten valahogy a kevés alvásból még kevesebb jutott. Megyek pótolni a hiányzó mennyiség egy részét.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést, és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

Tavirózsa, kukac42, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  18. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Én is elpályázok az ágyam irányába.
    További szép estét, megérdemelt pihenést.

19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! A mai napom el ment, ahogy én is.....de azért jó hogy bejöttem, mert annyira élvezetes volt a sok gratulációt olvasni, teljesen fel is dobott....:) :) Jó látni, hogy együtt örülünk az általatok elért eredménynek, és őszinte megnyilvánulásokkal hozzuk a tudomásotokra, mennyire büszkék vagyunk Rátok, és annyira jóóóóóóóó:) :) :)

Most meg indul hamar a december, nagy örömömre az Adventi naptár megint meg érkezett, és azt hiszem, ha toppos nem is leszek, ezt a játékot mindig szeretni fogom.........amikor az embernek tele a télije, meg az összes, és csak jön minden csőstől, akkor itt legalább van öröm, sikerélmény, és egy szuper jó csapat!!!!!!! Természetesen, ez a megállapítás minden ismerős Gazdára áll, bármelyik topikban is lehet megtalálni........

Zsémbi, Ema, Breki, Vadóc, Juditka, és valamennyi kedves jelenlévő, vendég, és topiklakó..:) :) Nyugodalmas, szép jó éjszakát kívánok, és még sok ilyen vidám, örömteli napot, mint ez a mai volt! A holnapi is ilyen legyen...!!

Magdusnéne, kukac42, breki072 és 4 más kedveli ezt.
  20. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Jó éjszakát, jó pihenést Nektek!

Sütike véletlenül kimaradtál, de Neked is jó éjszakát, jó pihenést!

kukac42 és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.