Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Miksza! Neked pedig dugó- és esőmentes szép napot, remélem ma gond nélkül érkeztek haza délután! :)

Szia Sütike! :) Köszi szépen a kávét és hozzá a jókívánságot. Mindkettő rám fér még ;)Én alapvetően nagyon jó alvó vagyok, de éjjel még 3 után is fent voltam, nagyon nehezen aludtam el.

Szia Gyöngy! :) Ne legyél durci ;)Hoztam neked még egy kávét

Az őzikés képeket köszi szépen nagyon aranyos. Szép helyen éltek :)

Szia Erzsike! Köszönöm :)
    .........sajnálom.

Szia Rozimama! :) Nagyon sajnálom, hogy elmaradt a műtéted, ez a várakozás és halasztás a lehető legrosszabb dolog.
    Köszönöm a ruhám dicséretét, látom te is már télibe öltöztél :)

Alkonypír kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A képet a te hangulatodra értettem... Nekem már nincs bajom... [​IMG]

Alkonypír és sutimami57 kedveli ezt.
  3. .Emama.

Ez a pofi jelen esetben......[​IMG]
    A képet, bár kétesélyes volt, de gondoltam. Sajnálom, ha átjön belőle ide is esetleg :)

4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Szerintem nem jön... Remélem az enyém sem... [​IMG]

5. .Emama.

Akkor jó és nem ;)

Ez az egyik legtüneményesebb copfi ;)xD

6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.:)

7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:D Hát! Sziasztok ám!:D
    Ma nem volt időm írni, folyamatosan fennforgások voltak (remélem már mondhatom múltidőben).:( Csináltam rogyásig amit kellett, még azt is, amit nem is kellett volna, mert csak utóbb derült ki.8)
    Néhányszor azért belestem, mert reggel megnyitottam, és majdnem folyamatosan tálcán voltak az Épelméjűek.:p
    Djöndöm
    olvastam a meghívót, és minden szereplőjét külön agyon cuppogtattam gondolatban. A bulira nem tudtam elmenni, másképp alakult az estém, ám a legközelebbi ilyent a világért nem hagynám ki.:inlove:
    Arany Rozimamám!
    nagyon örülök Neked. Hiányoztál cefetül, és talán jobban örültél volna ha már túl vagy az ünnepekre a műtéten, de ne keseredj el. Halasztható volt ezek szerint, és így legalább készülődhetsz szíved szerint a karácsonyra és az év búcsúztatóra. :)
    Papikám
    talán ma is benézel!:) Jó lenne!:)
    Sütike, Erzsi, Ema és mindenki:music:
    nemsokára megyek haza.:)

.Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  8. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Nekem is nagyon hiányoztatok, tényleg nagyon örültem volna már túl lennék rajta. De majd csal eljön az az idő is, és a gyógyulásé is. Most hoztam egy kis csemegézni valót nektek,

[​IMG] egészségetekre.

9. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Szép Estét.

Húzós napon vagyok túl, örülök, hogy letettem magam.
    Egész nap kint,ez az idő teljesen kiszívja az erőt, a kedvet az emberből..:(
    És még aratni sem tudok, mert megint besegítettek a fiúk.;)
    No talán majd holnap..:)

10. Zsémbes-banya

Kedves tőled Rozika! Épp ott tartottam, hogy valamivel meg kellene becsülnöm magam, de nem akadt a kezem ügyébe semmi olyan. Ez a csemege éppen jó lesz erre a célra!:)
    Tessék! Ha segítenek neki nincs mit csinálnia.....,ha nem segítenek, akkor meg mindent neki kell csinálnia?:D;):pxD
    Nézd meg a piacot, hátha találsz valami szemérmetlenül jó vételt! Üzemekben folyik-e a termelés? Felhősort is leszedték-e a fiúk? Azt ha minden rendben van, akkor mesélj, hol és mit dolgoztatok ma!:)

.Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  11. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Gond nélkül hazaértünk.
    Hoztam nektek valamit. ;):)
    A változás: Farkas beillesztése. Pajtaérték leltár. Vásárlás nyilvántartás.
    Fák kiemelése színekkel a könnyebb kezelhetőség érdekében.
    Remélem most már elnyerte végleges formáját és majd csak az új sorokat kell beszúrni ezek után.
    Ha valami nem kerek benne szóljatok.:)

12. apa1971

apa1971 Fórumprofi

A kisebbik ördögfióka már nagyon rutinos, akkor is csinálja, ha nem szólok, hogy nézzen rá.
    Suli után ez az első neki, bár néha azaz érzésem, hogy nem véletlenül..;)

Szóval ma a Vodának dolgoztunk, Barcs, Középrigóc toronynál.. Hasít a 4G..;)
    Holnap a itt,a környéken bűnözünk, majd éjszaka Jobbágyi lesz terítéken..
    Pénteken csucsukálok..:)

13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! El ment a mai nap is, egész nap mint a gyalogkakukk, csak rohangáltam a dolgaimmal, mert hát ilyen hosszú aratásnál mit csináljon az ember? Moss, főz, takarít, bevásárol, dekorál, stb.

Mára befejeztem, és holnap jó lenne lazulni egy kicsit, mert a hétvége megint nem lesz valami unalmas.
    Ema! Ugye, már jobb a kedved...keveset láttalak ma is....Gyere üljünk a ládára, aztán meg vitatjuk a világ dolgait, meg hát a sajátunkat is.......Mindenkinek szép estét!!!

Alkonypír kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Szia:)
    Köszi szépen a tökéletesítést!:) Teljesen áttekinthető, és még mindig azon ámuldozom, hogyan tudtad pikk-pakk összehozni:D
    Az, hogy a fákat eltérő színnel jelölted, nekem sokat segít, mert iszonyú gyorsan végigfutok egy-egy ilyen táblázaton, és bizony könnyen átsiklom dolgokon.:D Hátulütője a dolognak, hogy megint csak szembesültem azzal a szomorú ténnyel, mennyire pici vagyok még. Gyömbér sincs még, csavarpálma, szőlősóska, moringa.....,főfarmon gyöngyvessző, babérlevél, bűbájos boglárka hiányoznak még. Asszem hosszú még az út....
    Jófej lehet a kiskölyök. Végül is bármi a kérdés, egyet biztosan állíthat, hogy neked segített!:D Előfordulhat, hogy néha más is motiválja.:D
    Pár perccel ezelőtt néztem, hogy még mindig milyen kritikus helyzetek vannak az országban a jég miatt.
    Még ha nem is ilyen helyzetben dolgoztok, azért ilyentájt trutyis már minden, és éjszaka ilyent dolgozni, azért ahhoz kell állóképesség is, kitartás is, túl a szakma ismeretén. Nem lesz nagy csoda ha pénteken rád fér majd a csucsukálás.:) Ha a hétvégéd is szabad, hétfőre jócskán regenerálódhatsz. Térded, hogy van? Bírja a strapát?

Szia Sütike!:)
    Pont egyszerre csépeltük a billentyűket.
    Tessék lazítani! Szabd meg magadnak, hogy meddig, és beszéld meg az aktívabb feleddel, hogy gondoljon a kevésbé agilis másik feledre is!:)
    Csüccs le, és beszéljünk meg mindent, mindent a Jemával is!:)

sutimami57, Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  15. mikszafarm

A növényekhez, állatokhoz volt már korábban táblázatom, amit most ''csak'' kiegészíteni, aktualizálni kellett.
    Nekem sincs még meg sok mindenem. A hiányzókhoz kaptam tőletek a segítséget. Nem baj csináljuk és majd meglesznek.;):)

16. Zsémbes-banya

Mikor?:cry:Nem fér ebbele még aéledbese!:cry:;):)

sutimami57 kedveli ezt.
  17. .Emama.

Sziasztok mindenkinek újra! :)

Szia Sütike! :) Köszönöm, hogy hiányoltál, aranyos vagy :)

Vagyogatok, majd lesz jobb is ;)

Most főzöcskézek kicsit, de korábban aludtam is egy nagyot. Olyan kábán keltem fel, hogy utolért mindannyiunk mumusa, learattam csatni nélkül :p Eddig még kimaradt a farmos életemből, most legalább én is kipróbáltam ;)xD
    Tegnap késő délután ettem csatnit, az még reggel kitartott. Megszoktam, hogy reggel kell használnom minden terméket, tényleg eszembe sem jutott, hogy kellene enni.

Köszi szépen Miksza a munkádat :)

sutimami57 és Alkonypír kedveli ezt.
  18. tengelice2

tengelice2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lassan mindennapos írogatóvá leszek Nálatok. 8):music:
    A munkám mellett nem fér ilyen időtöltés bele rendszeresen, de egy-egy dolog miatt azért elkap a gépszíj. :):D

Miksza munkáját nézegettem, mert hatalmas szorgalommal alkotja a jobbnál jobb táblázatokat. A "hiányok" pótlásához az agytekervényeim azonnal szolgálatba állnak. Ha már ennyit dolgozott a Fiú, legyen tökéletes a munkája. Ezért jelentkezem, ha van támpont, amit számba vehet a kiigazításokhoz. ;)
    Az angol fórum alábbi linkje segíthet a termékeknél a pajtaértékek/piaci árak beírásához. Beszédesek a rajzok, az ikonok.
    Megpróbáltam kiírogatni az értékeket, de zagyva lett volna, így az eredetit ajánlom felhasználásra.
    Link: http://www.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/faq-artisans-village-products.2402/

Hiszem, hogy nagy zavart nem okozok ezzel, és nem veszi személyes támadásnak, hogy javaslattal éltem a munkájához.

Most jelenésem van a családi asztalnál, és nem tudom, mikor jövök.
    Jó beszélgetést kívánok, és "ónos eső mentes éjszakát, és reggelt Mindannyiótoknak".
    A ritka látogató: T:music:

sutimami57, Alkonypír és .Emama. kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Szia:)
    Amellett, hogy köszönöm szépen a segítségedet, be kell vallanom valamit. Nagyon szégyellem magam, mert elfelejtettem a linket. Úgy próbáltam megoldani a dolgot, hogy szkájpon átküldöm Mikszának, de napokig nem láttuk, és amikor tegnapelőtt igen, akkor pedig annyira agyonesettek voltunk, hogy elfelejtettem.:oops: Külön köszönöm, hogy felláttad a helyzetet, és elhoztad ide.
    Neked jó éjszakát, vidám ébredést, száraz utakat - nekünk pedig a mielőbbi viszontlátásodat kívánom!:)

sutimami57, Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  20. mikszafarm

Szia Tengelice!
    Nagyon köszönöm a segítséget. Meg fogom nézni. Minden segítség, javaslat jól jön, hogy minél tökéletesebb legyen a dolog, hiszen azért készülnek, hogy megkönnyítsék az életünket. Csak serénykedjél nyugodtan.;):)
    Egyébként, ha van igény ilyen jellegű táblázatokra jelezze bárki.:)

Na nem nyugodtam ám. Megnéztem a linket és már ki is copy-ztam word-be. Első ránézésre jóval több ár van benne, mint a nálunk elérhetőben. Na megint lesz min ténykedni, de így lehet, hogy teljessé tehető az excel. ;)
    Még egyszer köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.