Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Tudod, én is tűrtem, mikor édesapám tíz évvel ezelőtt azt mondta, hogy kislányom........sajnos, már nincs velünk. Furcsa, de meg érti az ember.....csak szeretetből mondjuk. Érdekesség, hogy a családdal megbeszéltük, mikor a fiam nősült, a nyáron, akkor volt újra kisgyerek, és annyira aranyos volt, a képeken látszanak a soha vissza nem térő pillanatok, amikor mellettem állt, fel tüztem a virágját, és mondtam neki, hogy ez az utolsó alkalom, hogy én vezetem, és most azt kell tennie, amit én mondok...a szeméből sugárzott az az édes kisfiús tekintet, amit vagy 30 éve nem láttam nála, és amikor oda jött hozzám az esküvőn a virággal, és el sírta magát, akkor, azokban a felejthetetlen pillanatokban volt megint az én drága, aranyos kisfiam...lehet, hogy utoljára, és mostmár csak egy felnőtt férfi, de nekem akkor is a kicsi fiam marad. Ezek az én apró titkaim, de csak azért mondtam el, mert itt csak mi vagyunk, kedves Ema! :)

.Emama. kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Óóóó, de szép és megható lehetett :) Még nekem is - attól, hogy csak olvastam - összeszaladt a könny a szememben. Hát igen, el kell engednünk őket, hogy éljék a saját, teljesen önálló életüket, de az emlékeink megmaradnak nekünk :) Majd amikor már nekik születnek és nőnek a gyerekeik, akkor fognak sok mindent igazán megérteni :)

A nagy farmon 5 db sapim hiányzik, a Picin pedig azt hiszem 14. Ehhez képest sorozatosan épp duplán adja a csomagokat az aratás [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 5.12.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  3. sutimami57

Hát, én is végig sírtam az esküvőt, mert olyan szép volt....:) De mindent meg ért.

Én is azt mondom, mikor morognak velem, hogy nem kell annyira aggódni, félteni őket...hogy majd ha lesz gyereketek, akkor meg tudjátok, mi ez, és meg fogtok érteni....

Most szórtam be az utolsó dobozt, ezzel a nagy farmon kész az event, nekem meg a sapkákat szórta triplán, már van egy csomó plusz belőlük.

kereszturi2 és .Emama. kedveli ezt.
  4. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Emama!

Igen, igen, igen én is szeretnék téli ruhácskát, Miki sapkás cicát, téli tájat, hóembert, hóesést meg mindenfélét, de csak azért ennyifélét, mert szerény vagyok mint az ibolya.[​IMG]

kereszturi2, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  5. sutimami57

[​IMG] Bizony ám...:) :) De így a lehetőségek tárháza sokkal nagyobb......:) :)[​IMG]

.Emama. kedveli ezt.
  6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ti nagyon jól kapkodtátok el azokat a repkedőket...
    Nekem eddig így sikerült az elkapkodás, [​IMG] de nem is tettem semmit annak érdekében, hogy sok legyen... Még mindkettőből 200 felett hiányzik. Nem vagyok ideges, fő a nyugalom... [​IMG] Meg lesz az, van még majdnem három nap.

sutimami57 kedveli ezt.
  8. .Emama.

Én is kész vagyok a nagyon, a Picin még 12-13 db sapka hiányzik.

A mozgó hóesés az kicsit hosszabb ügy. Megpróbálokl még ma este valamit elkezdeni, jelentkezem vele, ha jutottam valamire :)

Köszi a hírt Imi :)

Én sem csináltam semmi különöset. 1 terület mamutom ugyan van kint, de a másikon föld és fa, a hamradikon vegyesen ólak és fa van. Ezekre jobban jön azért, mint az eventes növényre :)

sutimami57 kedveli ezt.
  9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ezt tudom én is, csak eddig gazolatm... Már bevetettem 13 órással a két földet, a tölgy és a baha is csak csepegtet valamit...

sutimami57 kedveli ezt.
  10. sutimami57

Érdekes módon még a tyúkokra is szórta elég jól....

11. .Emama.

Holnaptól akkor neked is meg kell induljon és tényleg van még idő :)

Tyúkom nincs kint, de tisztességesen jön az ólakra. A reggeli nagy aratás sokat adott :)

sutimami57 kedveli ezt.
  12. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Szervusztok kedves épek :)!
    Hoztam egy kis gyeremeki lelket Nektek. Fogadjátok szeretettel :)!

lukimi és sutimami57 kedveli ezt.
  13. .Emama.

Sz

Szia Gyöngy! :) Köszönjük szépen, én majd éjfél után fogom megnézni :)

sutimami57 kedveli ezt.
  14. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Kellemes estét mindenkinek.
    Ha minden jól megy, akkor nekem is meglesznek a gazok reggelre. Felröpi, + állatok még hiányoznak, de van még rájuk idő.

.Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  15. sutimami57

Szép estét Neked is! Én is abban bízom, hogy van még idő...Küldöm hozzátok![​IMG]

Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  16. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

Szép estét! itt csak nagyon komoly dolgokrol van szó?

sutimami57 kedveli ezt.
  17. .Emama.

Szia Miksza! Én közben kész lettem a Picin is, csak olyan rumlim van, hogy még nem tudtam bedobálni [​IMG]
    Hajrá neked is! :)

Szia! Picit olvasgassál vissza és akkor meglátod mikről is szoktunk beszélgetni :)

sutimami57 kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Iiiiitt?????o_Oo_Oo_O Itt én még az életben nem olvastam komoly dolgokról!:p;)xD

Magdusnéne, Vadóc és sutimami57 kedveli ezt.
  19. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

Ezt örömmel olvasom:D azért kaphatnék némi rövid tájékoztatót mi a téma? mert lusta vagyok annyit visszaolvasni, meg fáradt is. d eha tudom mibe kell belekotyogni, ugy könnyebb bekapcsolodnom.

sutimami57 kedveli ezt.
  20. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Na ne viccelj már! Több komolyságot!xDxDxD

Tessék a topic nyitó hozzászólás:
    Szeretettel köszöntünk mindenkit, ez itt az Épelméjűek topikja.
    Ne tévesszen meg senkit a név, túl sokat azért ne várjatok!:D
    Itt kötetlen beszélgetés folyhat bármiről amit a Fórum szabályzata nem tilt.
    Nem kötelező a jókedv, de a jó hangulat bárki rosszkedvét jóra változtathatja.
    Ki – ki érdeklődési körének megfelelő témát vethet fel, amennyiben azzal senki érzéseit nem sérti.
    A csevegésnek csak a képzelet szabhat határokat.

Vagyunk itt páran akik már törzstagoknak számítunk, és szeretnénk ha sokan jönnének, akikből az lesz!
    Sarkig tárva a bejárati ajtó, szívesen fogadunk minden betérőt.:)

Javaslom kezdd úgy, hogy mesélsz egy kicsit magadról. A többi majd jön magától.;):)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.