Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

A topiknak nincs kötött témája, itt kötetlen beszélgetés folyhat bármiről amit valaki felvet, - akár a semmiről is, jó hosszasan - és ami természetesen nem ütközik a játék szabályzatába. Van, hogy órákig csak sóhajtozunk, valahogy így: ah! oh! hjaj! haj.....stb.! Néha pörögnek a dolgok, néha pedig csendes beszélgetés folyik a játékról, a ki hogyan állról, a stratégiázásról, hírekről, családról, a hogyan telt a napról, időnként ez átmegy jó nagy nevetésekbe. A lényeg, hogy mindenki önmagát hozza és ne akarjon másnak látszani, mint aki.
    Na én ezt neked nem tudom jobban elmondani (mondjuk másnak se), beszélj amiről kedved van beszélgetni!:)

Miksza!
    Azt meg honnan szedjem. Lehet, hogy azt kellett volna a Mikulástól kérnem?:oops:xD

hejakutmacsonya, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Óvatosan a sóhajtozással, mert félreérthető.xDxDxD

Már késő! A kívánságlista már lezárult.;):)

hejakutmacsonya, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Na..... tegnap Imi, ma te..... Hol járnak a gondolataitok fiúk? ;):pxDxD

hejakutmacsonya és sutimami57 kedveli ezt.
  4. -.liliomkert.-

-.liliomkert.- Utánpótlás-írogató

Sziasztok vidám társaság :)
    Bekukkantottam hozzátok és hoztam a Mikulást is , aki fényesíti már a csillagokat, hogy jól lássa az utat hozzátok:) Aki jó volt az idén, ma éjjel ajándékot kap :)
    Szép álmokat mindenkinek !

sutimami57 kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Már vacsiztam. Az éhes disznó makkal álmodik, talán így már fel sem merül.:D Így utólag sajnálom, hogy kifelejtettem azt, hogy Háááá.:D
    Csizmáimat ragyogóra pucováltam, de az ablakba nem raktam ki. Szerinted azért megtalálja majd a Mikulás?
    :D Így decemberben nagyon el tudnak szabadulni a gondolatok, de attól még tán csak nem lesz bűnös az ember lánya vagy fia!:)

Szia Liliom!:)
    Nálunk meglehetősen fényes csillagok kellenek, sötét minden. Talán majd Rudi a vezér rénszarvas emlékezetből idetalál. A kép amit hoztál nem látszik, ezért megpróbáltam valami nagyon szépet odaképzelni.
    Álmodj szépeket Te is, és ébredj vidáman!:)

hejakutmacsonya és sutimami57 kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Halihóóóóó......Jön a télapó!

Valahogy olyan zizi vagyok..meg álmos is, munka meg ezerrel.....Mindjárt pakolom vissza a farmot, a kocsonya meg fő 11 óráig..én is jól el vagyok.........Szép estét, még jövök..:)[​IMG]

hejakutmacsonya, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Szia Sütike!:)
    Jó fej ez a motorizált Mikulás!:)A csizmáját direktben irigylem.
    Nálad is kocsonya lesz? Én még mindig nem főztem. Persze ez nem célzás akar ám lenni, csak úgy mondtam.;)xD

8. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

Hihi bevallom, pedig félreértettem kicsit, meg hát elég élénk a fantáziám xD Azt mondják, rossz aki rosszra gondol, de bolond aki nem xD Hijja télleg, holnap telihold, meg mikulás is! teliholdas mikulás, vagy mikulásos telihold? xD

9. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Rossz az, aki rosszra gondol.;)

Hű sütike de csudás benzinüzemű rénszarvasszánod van.:)

Én is eltolom a bicajt.
    Az éjszaka még sok dolgom van. Felpakoltam a szánom, nagy utat kell bejárnom.
    Várakozásokkal teli jó éjszakát kívánok.
    St.Klaus ;):)

10. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép estét.
    Kikapcsolódás elmaradt /fa bekészítés után már nem volt kedvem ,nem tudom meddig bírja a derekam.

Gratulálok a szintlépőknek ,evet bevejezőknek, napozóknak .....

Nem is értem Imi mire gondolhatott.

Itt ma már nagyon borongós nap volt .
    Miksza jó csomaghordást.xDxD

Le arattam elmegyek aludni.
    Jó éjszakát ,szép álmokat.

.sutimami. és sutimami57 kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Egyáltalán semmi rosszra nem gondoltam. Amire gondoltam az nem rossz.;)
    Mikulásnak jó utat, és boldog névnapi előestét, szép álmokat, derűs ébredést! (Topik kulcs és a saját kulcsom is a helyén lesz. Ezt csak a biztonság kedvéért mondom, ha esetleg a kéményen nem tudna bejönni.:)

Évike
    sajnálom, hogy nem úgy alakultak a dolgok ahogyan szeretted volna. Mindenesetre próbálj jó nagyokat pihenni, nehogy a derekad kikészüljön!:)
    Nyugodt, pihentető álmokat neked!:)

12. -.liliomkert.-

-.liliomkert.- Utánpótlás-írogató

Hoztam egy másik képet, ahol már látszik, hogyan igyekszik a Mikulás mindenkihez :D:D:D
    Még egyszer szép álmokat mindenkinek !

.sutimami., Frankné, breki072 és 3 más kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Köszi szépen, eddig csak reménykedtem, hogy idetalál, de amilyen szeretettel tisztítja a csillagokat, abból tisztán látom, hogy nem lesz gond. Köszi. Aludj jól!:)

.sutimami., Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  14. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

nem téved el, a telihold megvilágitja az utat neki. Én mást fényesitek most , nem a csizmámat xD

.sutimami., Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  15. Zsémbes-banya

Az nagyon indiszkrét kérdés lenne, hogy ha nem a csizmádat akkor mit?:)

.sutimami. és Frankné kedveli ezt.
  16. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Juditkaaaaaa, hol vagy? ;) Kukkants be a képtáradba, van ott neked valami, ha tetszik :)
    Erre mozgó hóesést nem tudok tenni, szerintem nem lenne szép. A háttérre állóban azért raktam egy kis hóesést, hogy a kívánságlistán azt is ki tudjam pipálni :)

Jó éjszakát a pihenni térőknek! :)

Utoljára szerkesztett: 5.12.14
    .sutimami. és Frankné kedveli ezt.
  17. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

Kis pajzán! kis kiváncsi huncut! Ugye, furdal a kiváncsiság? Hogy nehogy kilukadjon az oldalad, mielőtt a fantáziád teljesen elragad, elárulom, hogy egy szép ezüst Ferencz József érmét fényesitek.:)

.sutimami., Frankné és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Ugyan már hogy meglódult a tiéd is!:p Nem is voltam pajzán, kíváncsi is csak egy picit, de az nagyon furdalt - beismerem.
    Ferencz József érméd honnan van Neked? Hm? Ezt ám nem azért kérdezem, mert furdal, hanem, hogy esetleg ha ott még lenne több is, és valahogy hozzájuthatnék, nem bánnám.:p:pxD

.sutimami. és sutimami57 kedveli ezt.
  19. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Itt vagyok, ragyogok, megyek leselkedni, aztán jövök vissza.:D

20. Zsémbes-banya

Eljárt az idő nagyon, holnap korán kelek. Kincsek lelőhelyét ma már biztosan nem tudom meg - a holnapban még bízom -, elköszönök mára.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)
    Ha esetleg Sütike megszánna és hozna kocsonyát, a részemet tegyétek el valami olyan helyre ahol a banneres cicák még véletlenül sem férhetnek hozzá!
    Köszi.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.