Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Aludj jól, álmodj szépeket, és vidáman, jó egészségben ébredj! :)

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Már eszem és nagyon finom lett :) Nálunk az esti a főétkezés, ha ki lehet egyáltalán ilyet nevezni. Az egyik fiam éjszaka dolgozik, nappal alszik. A másik nappal szintén vagy alszik, vagy dolgozik. A férjemmel mi reggelizni nem szoktunk, csak olyan 11 óra felé eszünk először valamit, utána meg jobbára csak este. Szóval totális összevisszaságban élünk és étkezünk :oops: Főzni mindig nagy adagot szoktam, több napra valót. Keveset nekem nem érdemes, mert pillanatok alatt elfogyna és naponta nem szeretnék főzni.

Van aki nem eszünk;), én viszont igen xDxD

Majd kilyukadt már a gyomrom, órák óta éhes voltam, de nem volt időm enni:oops:

Zsémbes-banya és sutimami57 kedveli ezt.
  3. sutimami57

Ja, akkor rendben van így...azt hittem, másnapra főzöl. Mikor dolgoztam, én is próbáltam este főzni másnapra, de nem vált be, mert mindig megették este...:) :) Persze, így ésszerű. Én is hétvégén főzök többet, és keddig, vagy szerdáig van maradék, de most nagyon el fogyott minden, holnap már valamit kell főzni a férjemnek. Nekem meg valami diétásat..:(

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  4. .Emama.

Majd mesélj, hogy mit fogsz főzni, így olyan jó ötleteket lehet meríteni.:) Úgyis gondolom mindannyiunknak az egyik legfőbb gondja, hogy mit is főzzön? [​IMG]

5. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, ideértem, igaz csak elköszönni, megyek aludni a cicával!
    Mindenkinek szép álmokat, ha lehet esőmentes holnapot kívánok!

6. .Emama.

Jó éjszakát neked és mindenkinek! :)

7. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Hű Ema ez a kerítés ,elbírnám rágcsálni, nem unnám meg.
    Egyedüli füstölt termék amit bevesz a gyomrom nyami.

Imi én nem mennék BP-re se dolgozni, se lakni.
    Varos melletti tanya világban nőttem fel ,még az állatok gondozását hozzá tenném.

Nagyon találót írtál.
    Fiatalon arról álmodoztunk,nyugdíjasként tavasztól-őszig a tanyán gazdálkodnák,télre bespájzolni és
    télen a város.
    Most családi házban lakom és ezt se bírom rendbe tartanom ,ez van.
    Havat csak a farmon szeretem látni , nem hiányzik a lapátolása/ elég a fa bekészítés/.

A zokni 25 szt ad.

Jó éjszakát szép álmokat.

Zsémbes-banya, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  8. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +4 fok van és könnyeznek a felhők.
    Legyen vidám napotok.

9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.
    Ablakon kilesve száraz a járda, ez már jó jel.:)
    Learatva, most még 20 perc hev(h)erészés utána napi dógok.:)

10. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Jónástól hoztam nektek egy igencsak elgondolkodtató hírt a szilveszteri event-tel kapcsolatban...

Gondolom csak első olvasásra lesz bonyolult, aztán megfelelő taktikával egyszerűen megoldható...

11. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Évi! :) Szerintem Sütike biztos meginvitál a kolbászházikójába egy kis trécselésre és közben bontogathatjátok a kerítést közösen ;)xD

Szia Miksza! :) Valaki megvigasztalhatná már a felhőket, eleget sírtak már.;)

Szia Imi! :) Mi jót tervezel mára?

Szia Erzsike! Köszi a hírt :)
    Nagyon nem vagyok boldog tőle (nyűgös vagyok a macerás eventektől), de hát biztos meg lehet majd oldani. Először úgyis a nyereményt olvasom el, ha még utána is érdekel az event, akkor majd átrágjuk magunkat a feladaton is ;)

Zsémbes-banya, Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  12. lukimi

Szia.
    Semmi különöset. "Beöltöztem" és járkálok sokat persze nem egyhúztomban mert éles, nem szeressem szél van de a felhők itt nem sírnak. Mivel nagyon drága lett a gyep a tevék számára most kapálok egész nap (1.30 ó-ként kell aratni) ill este feléig így összehozok vagy 4-6000-et belőle (már tegnap este elkezdtem) ne kelljen venni. Mióta nem vevőzök gyűjtöm a csp állományomat már eléggé meghízott ahhoz képest, hogy addig sose mentem 20 milkó fölé. Persze azért ami kell megveszem bár így event nélkül szinte semmire nem muszály költenem napi szinten. A bónuszokhoz kell időnként növényeket venni kár, hogy nincs még 1 kertünk ahol azt lehetne nyomatni állandóan és nem állatokban gondolkoznának mint ahogy a pletyiben olvashatjuk.:)

Ünnepi fórumjáték

Utoljára szerkesztett: 9.12.14
  13. .Emama.

Akinek vannak kint ólak, annak szabadul fel földnek hely ;), ha egyszer végre lesz abból az óltárolóból valami :) Azt sem tudom milyen megoldás lesz, változatlanul nem jutok a pletyisekhez olvasni. Most, hogy már két helyen kellene, így végképp nincs rá időm.
    Plusz területnek én is nagyon örülnék, de úgy hiszem sokan lennénk ezzel így. Régen jelentette ki valaki, hogy új terület nem lesz, hátha az új vezetés másképp gondolja majd ;) Jó lenne :)

Gyep ügyben én azt a megoldást választottam, hogy 3 naponta egy fél napra leszedem a sárga tevéket, a lajhárokat és a fánikat. 2 kör ültetés után éjjelre már visszarakom őket. Így viszonylag kis kieséssel hamar letermelek annyi gyepet, hogy a malom állandóan menni tudjon. Sajnos néha kell egy kevés más tápot is keverni, pedig állandó tevetápkeverés mellett is alig győzi el a tevéimet.

Itt borongós idő van, mintha most kezdene egy kicsit világosodni. Eső és szél nincs, amit így több napi ázás után már nagyon nem bánok :)

14. lukimi

Ha lett volna konkrét "ráhibázás" új terület vagy ólaknak új területet akkor már hoztam volna, de csak kimondottan találgatás folyik ez ügyben és ebben Jónás sem enged.
    Én fenn hagyok minden fát ilyenkor és a maradék területen 1-1,5 nap alatt sok ezer gyepet lehet kaszálni, persze szupertrágyával dehát abból van a kerítésem is.xD 20e fölött. Ha meg a piacon látok 60 csp körül vagy alatta azonnal meg veszem. 70, 80/db fölötti csp-t sajnálok érte.:wuerg:

15. .Emama.

Én a kosárból veszem meg minden nap a 100 db-ot, azt kell kiegészíteni 3 naponként. A piacon nálam stabilan 80 vagy afölött van, ott nem szoktam venni sosem.
    A sztrágyát én az eventekhez használom, másra nem szoktam szórni. Van belőle nekem is pár ezer darab, de valamelyest spórolnék vele, mert nem akarom azokat a fákat a közeljövőben kitenni. Most a KK-nak muszáj mindnek kint lenni, mert abból nagyon kifogytam, szintén az eventek kapcsán. Várnám már, hogy szokat is leszedhessen, a helyükre terményes ólakat szeretnék majd kitenni.

16. lukimi

Hínnye irgum burgum!!>:( Huvááá tűntetek?! :cry: Vagy valahol buli:music: van csak én nem tudok róla?!:eek:
    Hányszor kell még benéznem, hogy valaki erre járjon?! Zsémbike letiltották a géped a melóban?! Ema egész délután alszol? Erzsike gondolom gyűjti a pofikat a zsákba, hadd legyen jó sok éjjelre. Sütimami mint mindíg faltól falig üldözi a partvist kezében a nyelével előre tartva, Mixa meg talált egy jóóó csúszós helyet és motorját ugratja!xD Évikét elküldte az édesanyja egy likas korsóval a kútra és sose lesz víz mire hazaér, Juditka egész nap vásárol karácsonyra, mert nyert a lottón?!:eek: És a többiek? Jó jó dógoztatok de egész nap?
    Remélem meg rettentetek és lázas tempóban a klaviatúrának estek?!xD:p:inlove::inlove::music:

Utoljára szerkesztett: 9.12.14
    Vadóc, Zsémbes-banya, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  17. .Emama.

Te Imi, én megeszlek ;)xDxD Egész nap itt kódorgok és nem ír senki. Hát én hova és mit írtam volna, amikor én voltam az utolsó hozzászóló? A többin viszont olyan jót nevettem, hogy csuda xDxD

18. lukimi

Na azéééé, ha tudtam vóna, hogy te is benézegetsz csak írtam volna valamit?! Zsébes asszonyság is már 2 napja lóg innen persze az előtti éjjelen lehet, hogy elfáradt mert nagy formában volt/tatok.xD:p Most még piheg, gyűjti az erőt újabb bulira. Ja és még bánatos, mert messze a pííntek? Igaz, utána azt igérte mindíg itt fog tanyázni (lógni, fiatalosan) idén. :):inlove::music:

19. sutimami57

Sziasztok! Partvist a sarokba vágtam, nyelével együtt...olyan napom volt, hogy tiszta dilis. Rohanás, futkározás minden felé, mert mindig én vagyok a valaki....valaki menjen, valaki csinálja, valaki intézze, valaki.........Na, mindegy ám. Itt vagyok, és ez a lényeg. Látom, ma nem volt nagyon zsufis a topik, mert mindenki a dolgai után járt, ahogy Imi rendkívül frappánsan összeszedte...:D :D :D

Nem is tudom,hogy vagyok, azt sem hogy hol vagyok..szerintem már jó helyen. :) :)
    Nem megyek messzire!! :) :)

20. .Emama.

Zsémbinek tegnap nagyon sok munkája volt, gyanítom ma is ez lehet az oka, hogy napközben nem tudott bejönni.

Szia Sütike! A legjobb helyen vagy, ne mozdulj most már sehova ;)xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.