Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó reggelt.
    Itt a szobában nem esett semmi és olyan 20 fok lehet.xD

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Imi! Ha mára nincs jobb dolgod, javítsd már meg a malmot légy szíves! ;) Az se baj, ha amolyan házi buhera lesz belőle, csak menjen már :pxD
    Ja, és kifejezetten örülök, hogy nem esett a szobádban a hó és jégpálya sincs ;)xD

Vadóc és sutimami57 kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A hiba előtt indított malmok termelnek, csak az animáció nem működik. Az éjjel szaporodott a tápjaim mennyisége.

4. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Nálam ma reggelre meg javultak a malmok, és mind a kettő keveri a tápot. További szép napot, és jó játékot.

5. .Emama.

Szia Erzsike! :) Még nem értem rá, hogy megfejtsem, de te most hoztad a kész megoldást ;) Köszi :)
    Megetettem a tevéimet és mentem megnézni, hogy még mennyi ideig lesz elég a táp, mikor kell leszedjem őket. 90 táp volt és igen értelmesen néztem, hogy ez hogy lehet?o_O Pontosan nem tudom, de este is ennyi körül volt és most megetettem a 22 ólat xD

Ez jó hír, Miksza is fog örülni neki, hogy nem vész el az ezres nagyságrendben indított keverésének az alapanyaga :)

A főfarmos viszont biztos, hogy áll már, mert ott csak egy napra szoktam a sztápot indítani.

Szia Rozimama! :) Jó, hogy megy a malmod, remélhetőleg ez azt jelenti, hogy hamarosan mindenkinél menni fog! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, verőfényes szép napot mindenkinek!:)
    Itt a kávé:) [​IMG]
    Elemózsia
    Mosoly

Vadóc, sutimami57, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

8. .Emama.

Szia Zsémbi! Köszi az ellátmányt :) A kávé ugyan csak az idézésben látszik, de itt hamar elmarkoltam egy csészét és a csokit is megettem hozzá ;)

Köszi a hírt :) Majd figyelem a malmot, hogy meddig gyarapszik a tevetáp, most 93 van [​IMG]

sutimami57 és kukac42 kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

10. .Emama.

Szia! :) A tegnapi fáradtságodat nem csodálom, jó nagy munkában voltatok. A kóstolót köszönjük szépen, nagyon guszta :)
    Még jó, hogy az imént ettem, így valahogy kibírom, hogy a valóságban nem tudok venni belőle ;)

csenge, sutimami57 és kukac42 kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Tyuhéjj!!! Stipi-stopi!:) Na jó! Azért adok belőle másnak is, de éppen csak, hogy megérezze az ízét! Mind az enyém, mind az enyéééém!!!!:p;)xD

12. lukimi

Köszi nagyon jól néz ki, jó lenne így ahogy látom eccerre ha itt teremne!xD

Amúgy működnek a malmok és ahogy elnézem működött is csak nem pörgöttek a lapátok.:)

13. Zsémbes-banya

Jujjajujjjajujjjjaaaaa! Nem szót hozzám a Jimi semiccse!:cry::cry::cry:

14. .Emama.

Tessék visszaadni J-met!! :cry::cry: Nagyon szeretem az Imit :inlove:, de a J betű az enyém, azt nem adom még neki sem :p;)

15. lukimi

Szia, hogy vagy?!xD
    Holnap péntek és megint formába lendülsz. Amúgy is alig dógozol már idén.
    Szia köszi, igazából a Jimmyt szeret(t)ed?!:eek::)

.Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Csak azért adom vissza, mert ammontad, hogy szereted az Imit.:) Tessék! "J", mint Jema!:)
    Jába van holnap péntek, mert a szombat is munkanap. Az az ukász, hogy holnap egész napos munkarend, szombaton pedig 14:00 óráig.8) Ráadásul a jövő héten végig dolgozom, és még az utána héten végig, de még az azt követő hét hétfőjén is.:eek: Nincs olyan közel az a formába lendülés.:(
    Nekilendülök újra: A jövő héten még végig dolgozom, de Karácsony hetében csak hétfőn.:)
    Uramatyám! Benéztem a piacra, majd leültem.....
    Dísztyúk 450 ezer, Gyáva nyúl 659 ezer csp, és a többi, az eventbe kért tenyészállat is 450 - 600 ezer csp. közötti áron mozog.o_O

Utoljára szerkesztett: 11.12.14
  17. lukimi

Nálam is 400 ezer fölött vannak.

Eventke kész.:)

Ilyen lájtos feladatok jöhetnek ezután is, mekk csinálom.xD

csenge, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Raktam be tikokat, de pár feketén kívül csak barnára ugrott. Második kör megy reménykedve....

19. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

szép napot, én is előkerültem, de robogok is tovább, sok dolgom van.

sutimami57 kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

Járj szépen, módszeresen a végére! Legalább hallottunk felőled!:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.