Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Ezért a kóstolóért érdemes volt ide jönni...:) :) Szenzációsan néz ki, szinte érzem az illatát......és nagyon éhes vagyok..:(

Aztán, én hogyan eszek belőle?????Akkor hamar lopakodok, mielőtt haza érsz..:D :D :D

Na, az evnttel jól el leszek, ha lesz boom, akkor csinálom, ha nem, akkor marad....a piaci áraktól én is kifeküdtem....

Gratulálok az ügyeseknek..nálam nincsenek tenyészállatok, csak a tyukok voltak.....

Azért, ha vissza értél a robogásból, gyere ám lejelentkezni..:)

A napom el ment nagyon hamar, pedig csaka dolgomat tettem....csak a szokásos......:) :) Holnap péntek, hurrá!! Szép délutánt!

Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nem :oops: Egyet kell elismernem még így is, hogy a (közel) 4 oktávnyi hangja kuriózum volt, de nálam összesen ennyi pozitívum sorakozik a neve mellett.

Köszönöm szépen :) Picit durcin mentem aludni, de most már jobb a kedvem ;)
    Tudod, te Zsémbes-banya? Én a J betűmet a Zsémbimtől kaptam és egy ilyen ajándékot nem szabad továbbadni, még akkor sem ha pont az Iminek akartad ajándékozni ;)

Szia Sütike! :) Kíváncsi vagyok én is, hogy jöne bumm, picit tenyésztgetnék majd ezt-azt én is.

A nagy farmon beadtam az eventet, a Picin holnap lesz kész a juh. Hacsak nem lett olcsóbb, mint tegnap volt, akkor csak holnap fogom beadni :)

sutimami57 kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jóvannnaaaa, és itt a pont!:)
    Hanem tenyészteni ne nagyon álljatok neki, hacsak nem vagytok sokkal, sokkal szerencsésebbek nálam, mert annyira gyatrán adja, hogy az már egyenesen pukkasztóóóóóóó!!!!:mad::eek:8)

.Emama. kedveli ezt.
  4. .Emama.

Még nincsen buuuuuummmmmm ;) Addig nem is szabad tenyészteni. Te nem tudod????? ;):pxD
    Én tuti nem állok neki, csak akkor, ha bumm is jön hozzá :)

sutimami57 kedveli ezt.
  5. Zsémbes-banya

Már hogyne tudnám, de a BP. is tudja, hogy én úgysem bírom ki addig.:D

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Tenyéssz 1 óllal, az nem eszi meg a tápodat. Bummkor meg dúúúrrr bele!xD

Figyelem!!

Péntek 18-tól Szupertáp akció
    Péntek 18-tól Baby, Baby Bummm!
    :p:p:p
    hier!
    ^
    Zséééémmbiiiiii! 1gyel feeeljeebb!!

Utoljára szerkesztett: 11.12.14
    Magdusnéne, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Eeeeegy óóóólllaaalo_O Még egy óllal soha nem tenyésztettem. Ámbár az is lehet, hogy ez válna be.:music: Hínnye az áldóját magának lukimi gazda! Esztet most megpróbálom.:pxD
    Köszi szépen!:) Egy napot kell csak elvegetálgatnom, aztán juhuhuhujjjj, micsoda tenyésztésbe kezdek!:D

8. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Ideértem.
    A Bahán ismét megy a malom és nem vesztek el a keverésbe beadottak.:)
    Gratula annak, aki már készen van az eventtel.

.Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Szia!:)
    Akkor minden jó, ha a vége jó! Némi kis bosszúság volt miatta, de legalább a cucc megvan!:)
    Négy helyen megcsináltam - nem én lennék ha úgy tudtam volna megcsinálni, hogy minden hozzávaló bőséggel rendelkezésre áll -, Alkonypíron holnapi bummal megpróbálom még a hiányzó két kacsát és bárányt kitenyészteni. Ha nem sikerül, akkor az a reményem, hogy sokaknak igen, és olcsóbb lesz a piacon. Ami ára most van az már nem is irreális, sokkal inkább szürreális. Persze ha a kereslet határozza meg a kínálatot, akkor érthető, hogy ezeken az árakon is elkel. Mindenesetre elkerekedett a szemem amikor a gyáva nyúl 789.000 csp-s árát megláttam.:D

10. .Emama.

Köszi szépen a híreket Imi! :)

Juhujjjj, csak valahogy most már bírd ki a bummig ;):pxDxD

Szia Miksza! :) Gondoltam rád és örültem, hogy a sok berakott holmid nem veszett el :)

sutimami57 kedveli ezt.
  11. mikszafarm

Köszönöm. Rendi vagy. Én még nem kezdtem el megnézni az eventet. Talán majd holnap este.
    Megyek szunyni. Jó pihenést mindenkinek.

12. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok!

Az eventtel megvárom a bummot, mert ennyi csp - t nem vagyok hajlandó kiadni egyetlen állatért sem!!!!
    holnap talán kicsit emberibb időben tudok ide benézni, de ez nem biztos, mindenesetre igyekszem majd.

Miksza! Jó éjszakát!

13. Zsémbes-banya

Álmodj szépeket, ébredj vidáman, és várják száraz utak a négy, vagy kétkerekűt!:)
    Szia Vadóckám!:)
    Nagyon bölcs döntés, "egy családban egy őrült is elég" - bizony megvettem.:oops: Mindet, ami csak hiányzott.:oops::pxD

.Emama., sutimami57 és Vadóc kedveli ezt.
  14. .Emama.

Szia Vadóc! :) A bummal majd érdemes lesz tenyészteni. Sok sztápot ad a feladat, ha még szerencséd is van hozzá, akkor akár egy-két nagyobb ugrásod is összejöhet, másrészt ha kevés táppal megúszod, akkor még marad is belőle :)

Jó éjszakát Miksza! :)

sutimami57 és Vadóc kedveli ezt.
  15. Zsémbes-banya

Emám ha van erőd őrizd még a tüzet, én mára kidőltem.
    Megyek az ágyikómba.
    Nem hozok péntek nyanyát. Ez a péntek nem is igazi, mert szombaton is dolgozni kell.

Szép álmokat kívánok Neked és mindenki másnak is! Ébredjetek frissen, vidáman és legyen szép a holnapotok!:)

16. .Emama.

A tüzet őrzöm én, csak nincs aki melegedjen nála [​IMG]

Azt még elmesélem hamar, hogy mindent teleraktam ólakkal és most boldogan nézegetem őket :)

A mai ajándék tetemes Csp és 30 sztáp.
    Tegnapra értékesebb terméket saccoltam, az bejött. Mára az előző sor Csp-jét leváltandó főfarmi TP-t gondoltam, ez nem vált be. A + ajándéknak pedig sztápot mondtam, de szerényebbet, mint amennyi lett.
    Kíváncsi vagyok a következő sor mit rejt :)

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

sutimami57 kedveli ezt.
  17. mikszafarm

Jó reggelt!
    Nulla fok van, nedves az út. Jelenleg nem esik.

18. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Sziasztok !

Nálunk is kb-ilyen az időjárás, még nem esik. A tenyésztést ma ki használom, be gyűjtök egy pár tenyéssz állatot.
    Mert most már nem lehet tudni, mivel lep meg a bp bennünket. További kellemes napot, és jó játékot.

19. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    Látod, látod, de a" családban én vagyok a templom egere" - így sejtettem, hogy te hebehurgya módon azonnal beleugrasz ebbe;)xD:DBár, ha családi mérleget nézzük, akkor nagyon jól állunk event teljesítésekben:p:);)xD:D
    Szia Ema!

Na itt van a kutya elásva!!!!!! "ha még szerencséd is van hozzá"- Na ez az a pont,ami nálam igen ritka!!! Én mindig bizakodok, még teszek is érte, de nem igazán akar összejönni:oops::(Tenyésztést elkezdem, majd kiderül, hogy beborul - e!
    Szia Rozimama!
    Köszönöm a kávét!
    Én is azon gondolkodtam, miért lehet ilyen sok szupertápot összeszedni az eventből, mi lesz ennek a hátulütője:oops:Mert,valami biztos lesz!!!
    Legyen szerencséd a tenyésztéshez!!!!!;):)

20. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Én is részben a sztápon, részben az utóbbi időben kapható/szerezhető rengeteg BTP-n agyalok. Gyanítom, hogy mindkettőnek szerepe lehet a közeljövőben [​IMG]

A szerencsédet majd szuggeráljuk ;)

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.