Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ha a belépés után rögtön az Adventi kalendáriumra kattintunk, lefagy a játék.
    Érdemes előtte pl. a pajtát kinyitni és zárni, vagy vizet tölteni, így kivédhető a "zimankó". :)

2. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia Laboviti, köszönöm a választ, de nem szoktam a Advent kalendáriummal kezdeni, nekem olyankor fagyott le mikor az egyik területről a másikra lépek, vagy a piacon vagyok. Pedig már kitakarítottam a gépet, mert már pár napja csinálja.

.Emama. kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a farm.

4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!
    Belógás esete látszik fennforogni.:D

Magdusnéne, .Emama. és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Na itt vagyok ám, csak elbújtam egy picit a varrodába :)

Pont jókor jöttem vissza, bírom az ilyen fennforgásokat ;) Szia Zsémbi! :)

12:12
    Úgy látszik addig forogtál fenn amíg lepottyantál. :oops: Remélem nem esett bántódásod ;) Most akkor nem várok tovább, elhúzok az ágyikóm irányába. Majd jövök :)

Utoljára szerkesztett: 18.12.14
  6. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Jó pihenést, neked:)
    Elbúcsúztam a mikulástól, pihenjen ő is egy kicsit, hogy jövőre is tudja hozni a csomagokat:)

Köszi, majd kipróbálom:)

Szia Zsémbi , nagyon aranyosak ezek a babák:)

közlemény https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karácsonyi-liszt-a-malomban.11685/#post-125723

karácsonyi event leírás https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kekszparadicsom-karácsony-2014.11674/#post-125742

Utoljára szerkesztett: 18.12.14
    .Emama. kedveli ezt.
  7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Jól elbeszélgetett a két kicsi...

Én is ott voltam... Néha nem árt leporolni a gépeket... [​IMG]

Könnyű kis event-nek ígérkezik a karácsonyi. A bájitalok piaci árát viszont rendesen hazavágja a felhősor...

.Emama. kedveli ezt.
  8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Gratulálok mindenkinek a "jobb" fákhoz.:)
    Nekem ezek az érdemlegesek: gránát XXL (xxl 1 volt eddig) és 3 szentjánoskenyérfa, ebből 1 volt eddig ezért ezeket fenn is hagytam. A másik 4 szóra sem érdemes de akkor is örülök.:)
    Betti én minden bekapcs után reggel a zoknikra kattanok mégsem fagytam eddig le eccer sem. Úgy látszik ez nem mindenkinél áll fenn.:eek:

.Emama. kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Megint lógok egy picit.:)

.Emama. kedveli ezt.
  10. .Emama.

Hát igen, a Mikulás már elment nálunk, karácsonykor másutt van dolga ;):)

Köszi a híreket :)

Jó kis event lesz. A bájital ára lejjebb mehetne, legalábbis nálam a vehetetlen árba kúszött fel még bummok közötti időszakban is. Szerintem a megszállott tenyésztők ezután is venni fogják, ha nincs nekik elég. Van akinek még a 9 perc is sok a tenyészterepek beérésére ;):pxDxD Nekem még a 18 perc is túl rövid xD

Szia Imi! :) Gratulálok a jó fáidhoz! :)

Megyek pakolni :eek: Utálom, de muszáj és most van végre idő rá. Majd jövök valamikor :)

11. kpe59

Ne [​IMG] pakolj, inkább menj a piacra árulni... Talán még nem késő.

.Emama. kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

[​IMG] De, de! Bizony, hogy pakoljon, mert mindjárt ünnep, és szeretné ha addigra szépen minden rendben lenne.:) [​IMG] Bizony ám, és én szurkolok neki, meg szorítok, meg mintha ott lennék vele! Jajám, és nincs
    [​IMG]nem, nem! Tudd meg!;):)xD
    Piacra menni nálam már mindenhol késő, ezért vetettem kölest, és ami kell, azt holnapig letermelem.:)

.Emama. kedveli ezt.
  13. kpe59

Ema a farmon pakolászik nem?
    Nekem sincs már mit kitalicskáznom, így nyugodt vagyok...
    Azt azért álmomban sem gondoltam volna, hogy a búzámat 38 csp felett vitték el, mintha ingyen adnám... [​IMG]

.Emama. kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Búzááááát 38 csp felett? Te jószagú......:eek:o_Oo_O
    Asszem nem a farmon pakolászik, ezért küldöm neki a jó energiákat, még hazafelé út közben is.:)
    További szép délutánt, majd egyszer jövök!:)

.Emama. kedveli ezt.
  15. kpe59

Igen, jó szagú volt, nem dohos...[​IMG] Jókor voltam, jó helyen...
    Nálam a köles 60 felett, a zab 50 körül megy még most is.

.Emama. kedveli ezt.
  16. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nálam is elszállt a piac a liszthez valók tekintetében.
    Elkészült a Karácsonyi eventhez az excel tábla segédlet. Akit érdekel, az letöltheti az aláírásomban szereplő Farm segédlet linken keresztül.
    Megyek aratni + vetni.

.Emama. és .sutimami. kedveli ezt.
  17. .Emama.

Itt vagyok. Eddig volt időnk, most kezdődik az esti dili.

A valósban pakoltunk, nem tudtam farmozni sajnos :oops:

Sok eladnivalóm nincs. A köles mindkét farmon erősen hiányos, a nagy farmon zabom 230 db van :pxDxD, a Picin az elég.
    Mindegy, eventnövény nem vészesen sok kell, lehet, hogy a Bahát le sem szedem hozzá. Fahéj van elég, azt lehet, hogy eladni is tudok még. Az eventnövény után hamar le lehet termelni a hiányzó többit, a liszt keverése meg nagyon gyors a malomban, azzal nem fogok elcsúszni.

18. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Jó piacozást akinek van mit bedobni.
    Én a japán naspolyát láttam csak jól jövedelmezőnek egyelőre 100-at raktam ki több mint 3000/db csp-ért. Fogyogat!:)

.Emama. kedveli ezt.
  19. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Mindenkinek gratula a jó titokfákhoz.
    Nekem az egyik farmon csupa xl-es lett, a másikon a fele xl-es a másik fele pedig papagálytoll, pisztácia, szentjánoskenyér, tűzvirág.

20. kpe59

Én meg 4.000-ért vettem párat, hogy legyen a polcon belőle...
    Már nincs mit bedobni, annyit megtartottam, ami kell és még egy kis tartalékot is...

.Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.