Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nagy nagy gratulám a 101-ik szintedhez! Nem szólt semmit ám, hogy mi következik egészen véletlenül benéztem a szomszéd listámban és látom ám, hogy a legelső pontocska jóóól meghízott! Most aztán beindult az úthenger, csakúgy lépeget, szemmel sem tudjuk követni?! De hát így kell azt!xDxD

.Emama. és .sutimami. kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Eladás szempontjából jó kis piacon vagy,nálam megközelítőleg sincsenek az árak ebben a magasságban.:( Na nem mintha annyi minden eladnivalóm lenne.:D
    Szia:)
    Köszi szépen, hogy megint időt és energiát áldoztál a boldogulásunk érdekében!:)
    Ha a felröpik is szépen jönnek, akkor ez egy nyugodtan teljesíthető event lesz.:)
    Ajándék fáknak nem nézem az ágát. Pirkadaton a 8-ből 6 XL-es lett, egy pisztácia és egy papagájtoll. Ez utóbbi jól jött, mert nem volt belőle. A nagyon összejött egy XXL-es gránát, 2 papagájtoll, Alkony járt a legjobban. Azon 1 XL-es a többi titokfa, köztük egy cédrát. Eddig máshol nem is adott a rendszer cédrátot. Pár farmon még ezután aratok és rakom ki őket, nagy - nagy elégedettséget remélek.:)
    Imikém japán naspolyát még nem is láttam, pedig tekintve ezt az árat, szívesen elnézegetnék vagy tízet minden egyes farmomon.:)
    Jó, hogy ezt írtad Ema! Elnéztem, és azt hittem, hogy több mint egy órát keverődik egy egység nyavalyás liszt. Most megnyugodtam.:D
    Gratulálok a 101-hez!:)
    Na 4000-ért biztos, hogy párat sem veszek. Juszt se!

.Emama. kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Most, hogy mondod én is utánanéztem [​IMG] a dolognak...
    Remélem nem volt titok, mi meg kikotyogtuk... [​IMG]

Ema! [​IMG]

.Emama. kedveli ezt.
  4. lukimi

Eddig nem "szokott" titok lenni?!:eek:xD

.Emama. és .sutimami. kedveli ezt.
  5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Miről maradtam le? Miért kell japán naspolyát venni? [​IMG]

A gratulációkat köszönöm szépen :)
    Imi! Innen kezdve azért már nem olyan, mint az ezt megelőzőekben. Majd meglátjuk, te, hogy fogsz elsüvíteni mellettem ;)xD

Miksza! Köszi a táblázatot :) Gratulálok a jobb fákhoz és sajnálom a csupa XL-est :(

Zsémbikém! örülök, hogy megnyugodtál tápkeverést illetően. ;) 2000 db 1 órás táp azért húzós lett volna ;)xD

A farm fagy. Biztos, hogy valami gubanc van, mert takarítás után is fagy. Sőőőt, egy bal klikkre kettőt vesz be mondjuk 5-ből 4-szer, ez a kézi aratást meglehetősen megnehezíti. Elkezdtem ültetni valamit és átváltott levendulára és az istennek nem hagyta magát a levendula kigyomlálni onnan. A végén ki kellett lépni és vissza, hogy elfelejtse végre a levendulát és mást tudjak ültetni :eek:
    Szóval tuti, hogy valami probléma van és nem az én gépemmel :)

Köszönöm neked is :)

Nem titok, miért is lenne az? Csak itt már nem gondolom olyan nagy dolognak, mint amikor 70-90 M-t kellett teljesíteni, azért nem írtam róla :)

.sutimami. kedveli ezt.
  6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nekem kizárólag azért, hogy legyen a polcon néhány darab... Gyűjtögető vagyok, mint a hörcsög... Azzal a különbséggel, hogy én nem a pofazacskómban tárolok...

.Emama. kedveli ezt.
  7. lukimi

Erről maradtál le:

---------------------------
    Másoknak is fagyogat a farmja. Engem szerencsére még elkerült.

.Emama. kedveli ezt.
  8. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Be köszönök hozzátok...elég zűrös napom volt, de mindent sikerült elintéznem. Az oviban jó volt, a gyerekekkel, és a régi-új kollégákkal, jól éreztük magunkat. Utána még az otthoni dolgaim mellett be is vásároltam, szóval, nem volt unalmas.

A titokfáim felejthetőek, egy jó sem lett közöttük...:( Csak alapok, XL, amiből már van sok. De hát az ajándékló.....

Nálam is fagy minden, folyton ki-be kell lépegetni, ezért nem is nagyon volt gond, hogy ma el kerültem a gépet.
    A piac nálam is brutális, de vettem is a kis farmra valamennyit, mert nem tudok ilyen sokat kitermelni.......
    Ema, és is gratulálok Neked! :) Szép estét!

Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  9. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Ema: gratula a szintlépéshez.
    Elteszem magam holnapra.
    További szép estét, jó pihenést mindenkinek.

Vakond-Gazda, .Emama. és .sutimami. kedveli ezt.
  10. .Emama.

Nagyon aranyos képet hoztál :) Különösebben nem vagyok hörcsögpárti, de ez tényleg helyes :)

Gyűjtögetni jó, én is szoktam sok mindent ;)xD

Köszönöm Imi! :) Ez érdekes, majd meglátjuk mi sül ki belőle. A fákat mindenesetre kiírtam, majd megpróbálok kirakni belőlük :)

Szia Sütike! :) Köszönöm szépen a gratulációt :))

Köszönöm Miksza neked is! :)
    Jó éjszakát, jó pihenést nekek! :)

Utoljára szerkesztett: 18.12.14
    Vakond-Gazda kedveli ezt.
  11. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Szia! Neked is jó pihenést, szép álmokat, vidám ébredést! :)

12. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Drájjgáim elköszönök, mert holnap 5 órakor kelek:cry: Nehezményezem.:cry: Viszont az már a péntek, aztán csak egy napot - a hétfőt - kell még dolgoznom. Igaz, hogy a keddbe és a szerdába kell mindent belesűrítenem, de már alig várom.:)
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

13. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

14. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Ema gratulálok.
    Jó éjszakát ,szép álmokat.

15. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +5 fok van és szemerkélő eső.
    Legyen derűs az ébredésetek és a napotok.
    A mai csizma 25 szupertáppal gazdagít minket.

16. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Zabot és kölest ültetek a két farmon xD Biztos jó sok felrepivel tudom majd kezdeni az eventet, ha ezeket fogom aratni ;):pxD
    Sebaj, remélhetőleg az eventnövény majd jól adja és akkor behozom az indulási lemaradásomat. A nagy farmon gyalultam mindent, a Picin egyedül a tölgyest meghagytam, ott a mamutok azért majd adnak valami kezdő lökést. Illetve nem is mindent gyalultam, mert a Bahát megpróbálom meghagyni a szokásos formájában, a tevés bevételemet nem szeretném kihagyni. Mivel viszonylag nem sok eventnövény kell, így van is talán realitása :)

17. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot!

A felrepik meglesznek, hosszú lesz az event:) A lisztet már legyártottam, próbálok, még egy picit piacolni, maradt még egy kevés kölesem:p :) Még gondolkodom mit csináljak, a mamutokat lehet, hogy még ma fenn hagyom, csak holnap szedem le, este nem érek rá, évzáró buli lesz a munkatársaimmal, talán az első szaporítást meg tudom csinálni, aztán berakom pöttyösbe és reggelre meglesz a farmnyi növény:) aztán csak 4 aratás:)

.Emama. kedveli ezt.
  18. .Emama.

Szia Betti! :)
    A Picin 800 lisztet én is legyártottam már, de megállított a köleshiány. A nagy farmon is hiányos a köles is, de ott összesen 200 körüli zabom volt csak, valami sütés-főzéshez elhasználtam a mesterségek völgyében. Azért már alakul, jócskán 3000 fölött van, hamarosan kész leszek vele, azután már "csak" 4.000 körüli köles kell ott is :)

Utoljára szerkesztett: 19.12.14
  19. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Jéééééé.... van mozi:p:D:D:D gyorsan megnéztem párszor:D:D

A zab meg köles rövid érésű, hamar összejön, :) A zabot amúgy szoktam ültetni, ha van egy kis időm, a piacon mindig jól viszik, meg kell a csokishoz:)

.Emama. kedveli ezt.
  20. .Emama.

Szerintem én is ahhoz használtam el ennyire. Én ezeket a rövid (és olcsó) növényeket minden nap megveszem a kosárból, van amiből 10-20 ezer darab is van már, mert nem használom semmire csak legfeljebb a vevők visznek belőle.
    Zabból az utolsó kört ültettem, meglátom belefér-e még a 4.000 köles is az eventkezdésig.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.