Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Mostanáig molyoltam a farmokon [​IMG] Veszek holnap megaTP-re FA-at és ahhoz pakoltam. Mivel a reggeli aratás után volt egy üresjárat órám, ezért kiraktam addig a tikokat és csak most tettem a helyükre a mamutokat.

Titokólaktól szomorú lettem. Nagy famon macska, sas, vakond, narancs tehén, a Picin pedig narancs hal, narancs angóra, narancs kaptár és a legvégén lett 1 sün. Persze az egy szem süninek örülök, de azért picit többre számítottam.

Szia Biciklis Lány! :) Szép került ma is a kosaradba :) Sajnos itt fázik a Napsugár is, betakarózott egy nagy szürke felhőpaplannal ;)

Szia Vadóc! :) Lettek jók is az ólak között, gratulálok hozzájuk! :)

Szia Rozimama! Írtam tegnap neked, nem tudom olvastad-e? Kukkants be a képtáradba! ;):)

István nap alkalmából sok boldogságot kívánok minden érintettnek :)

Ha valaki szomjas lenne, esetleg éhes is, ha egyik sem, akkor csak egy apró ajándék ;)xD

Utoljára szerkesztett: 26.12.14
    hejakutmacsonya, Frankné és Vadóc kedveli ezt.
  2. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szia Ema!

Igazából nagyon kevés embernek lettek jók, de látod végre neked is sikerült legalább egy süni:)

.Emama., Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  3. .Emama.

Nem akarok ám telhetetlen lenni ;) Ahogy olvasgattam és hallottam, a 8 órásból többeknek több jó is lett egy-egy farmon, ezért reménykedtem. Nekem a 8 db-ból a két farmon lett összesen egy süni, ezért vagyok kicsit csalódott. Sebaj, majd elmúlik ám ;):)

sutimami57 kedveli ezt.
  4. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Jól van na......, a csalódottságod már el is múlt, ugye, mert itt szeretet vesz körbe;):p:)xD:D:inlove:

.Emama., Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  5. .Emama.

Aranyos vagy :) Így már jobb :)

Azt hiszem lustítok egyet, aztán délután már csak elszánom magam és csinálok valamit. :)

Frankné kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok! Kedves István, nagyon boldog névnapot kívánok!

Aztán, Mindenkinek nagyon kellemes, szép napot, még egy kis karácsonyi ünneplést, pihenést!
    Én is azt teszem, de ha hiszitek, ha nem unatkozom..:D :D Jövök, megyek..........:) :) Nem az én formám a pihenés, de most többet vagyok a farmon, tenyésztem a struccokat, párat el is adtam. Jó azért egy kis lazítás, aztán, még el is kell mosogatnom...Szép délutánt kívánok!

Jajaj, még annyit el mondanék, hogy a titokólak gyalázatosak lettek. Csak alap, mind a két farmon...a süni az nagyon jó lett, szerintem, én is örültem volna neki. A kicsi farmon még sok állat hiányzik, de ott is csak olyan lett, amiből van.......

hejakutmacsonya és .Emama. kedveli ezt.
  7. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép karácsony másnapját kívánok mindenkinek !

Szia Tara , de jó látni téged .:)Köszönöm szépen.
    Köszönöm szépen.
    Aranyos napraforgót hoztál.

Köszönöm. Nagyon csini vagy.

Köszönöm a virágkosarat is.

Köszönöm, unokáz egy jót,töltődj fel ebben a pár napban ,utána gyere mesélj.
    Puszi nektek.Kaja nyami!

Zsémbike !Tegnap szép idő volt,és száraz utak ,forgalom alig.
    Ma remélem minden kárpótol a fáradságért.

Ema ! Fiadnak jobbulást.

Istvánoknak :[​IMG] kívánok.

Tegnap reggel túrós rétest sütöttem /édes,sós/ és vittem az ebédhez.
    Jól sikerült a délután ,beszélgetünk ,játszottunk ,este 10 körül jöttem haza.

Szomszikáim bocs., de a számítógépet tegnap be se kapcsoltam.
    A Franknén semmi olyan titok ólat nem kaptam ami hiányzik/sas,jávor,macska,gólya/.
    A narancs hal méh ,pulyka ,kacsa ólaknak is örültem.

hejakutmacsonya, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  8. András

András Kivételes tehetség

Boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!

Remélem mindenkinek jól test az ünnep?
    Hó igaz nem volt, így legalább a Télapó lábnyoma nem maradt meg.....

Mi ma jöttünk haza... Kipróbáltuk milyen az, ha rám főznek, kiszolgálnak, mosogatnak,
    Még nincs unokánk, pici gyerek sincs a maradék családba amiért érdemes lenne hajtani.

A fiunkkal -34 éves- lementünk Balatonra.

Érdekes és tanulságos 3 napot töltöttünk el a RAMADA hotelben...

További kellemes pihenést kívánok kedves szomszédok!

Jutus

Frankné, Vadóc, hejakutmacsonya és 2 más kedveli ezt.
  9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Istvánoknak boldog névnapot kivánok!

:)

10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Halihóóó..egész délután nem tudtam bejönni......vajon nálatok is ilyen problémák vannak? Vagy a családdal töltitek ezt a kellemes estét? Kívánom, hogy érezzétek nagyon jól magatokat, és ha minden csendes lesz, azért gyertek ám!!! Szép estét!

Frankné, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  11. lukimi

Szia, nálam nincs probléma.

sutimami57, Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  12. .Emama.

Szia Sütike! Sajnálom az ólaidat, de az jó hír, hogy végre unatkozol és pihensz egy kicsit;):)

Szia Évi! :) Köszönöm szépen :)
    Szerintem senki nem veszi zokon az elmaradt ajándékokat máskor, sem, de most aztán pláne :) Örülök, hogy jól sikerült a tegnapi napod :)

Szia Jutus! :) Jó megoldást találtatok ki, biztos nagyon jó lehetett a kényeztetés ünnepekkor :)

Szia Imi! :)

Nálam nincs semmi gond most a belépéssel :)

Én elszántam magam és kicsit kivettem magam a konyhába. 24-én voltam "vadászni" a szomszéd nagy boltban, akkor vettem néhány dolgot, azokat eldolgoztam.

sutimami57, Frankné és -elzemari- kedveli ezt.
  13. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Kedves Évi, István! Félig megkésve, de szeretettel kívánok nektek boldog névnapot.

Nálunk ma az ünneplés második fordulója volt. Mindkettőre azt mondhatom, hogy jól sikerült, mindenki jól érezte magát.
    Az elkövetkező napok az éves regenerálódás és punnyadás időszaka lesznek. (remélem;):))

sutimami57, Frankné és hejakutmacsonya kedveli ezt.
  14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép estét kivánok!

Gondoltam bekukkantok hazafelé, s kivánok minden jót.

sutimami57 kedveli ezt.
  15. lukimi

Jóó kukucskálást Marika, szia Ema!

Gondoltam szólok időben, hogy holnap 10-kor titokcsemete vásár vegyetek jóóó sokat, hogy legyen új fáitok mert sokat adó gazdaköri jár vele. Én most ki vagyok éhezve sikerre ezért veszek a farmra és a bahára is.xD Várok mindkét újból úgy 10-10-et?!xDxD:p:p

Emlékeztetőül, mit ad ez az új gazdaköri:Tp, 270.000 / Btp, 302.000 / Csp, 744.000 / 40 KK turbó, 120 szupitrágya, 50 KK szuper, 50 szupitáp, 5 Party pöri, 3 húsvéti, 1 felhősor.

Hát, ha nem sikerülne több új fa is akkor biza nem mostanában lehet végig csinálni ezt a körit (sem).

A felhő 36 óránként ad 10% Tp bónuszt farmra és bahára egyaránt (eljött az én időm mert hónapok óta sok fával jáccok, kell nekem ez a felhő)xD, 12 órán keresztül. A felhőre bármilyen cuccot tehetünk mert nem tematikus, 4db 1x1, 2db 2x1.

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  16. .Emama.

Szia Miksza! :) Akkor most pihenjetek ami a "csövön kifér" ;):)

Nekem nagyon nehezemre esett még ma is hosszasabban a konyhában szöszömötölni, nem igazán esett jól :pxD

Neked is minden jót! További szép estét, majd jó pihenést kívánok! :)

Hát, arra megy ki ez a rengeteg új fa és ól, hogy vegyünk jóóóó sok FA-at és utána titokasat belőle. [​IMG]
    Nekem még jó darabig pihenni fog ez a gazdaköri, mert nincs is minden fából, van amiből csak 1-1 db és akkor még most jönnek az újak. Amit begyűjtök a meglevő fáimról, azt egyelőre inkább jó pénzért eladom, aztán majd 1-2 év múlva ha már olcsók lesznek, akkor én is megcsinálom majd a gazdakörit is ;)

gyongyvergazda és sutimami57 kedveli ezt.
  17. lukimi

Én szerencsés helyzetben vagyok mert a cédráton kívül minden termésből bőven van, pl gránátalma és ilyesmi akár közel a 3000-hez is. De a cédrát is hamarosan meg lehet ha a meglévő 1-fához jönne még mondjuk 1-2. Az újakat (ha jönne) meg majd nógatom van vagy 24 e KK turbóm (zokni), néha még KK szupit is tudok rájuk szórni úgy jobban haladhat. Én őszintén szólva csak extrém esetben adok el fatermést mert nagyon szaporátlan, keveset lehet vele kaszálni. 2-500csp/db nem sok hasznot hajt, de a japán naspolyából már adtam el jóskán mivel az bő 4000csp/db áron ment tehát mércém szerint ez már bőven extrém áron kélt! xDxD

Namost az iménti örömködésem után mégegyszer átgondoltam a felhő tulajdonságait és rájöttem, hogy szokás szerin jól ki van ám ez is találva (heeejj, bigponty!!)!!!:eek:o_O:mad:
    Ugyanis 12 óráig él miután aktiváltam......12 óránként nagyaratok. Tehát reggel indítom a baglyot, varjút stb, meg majd ha összejönne ezt a 12 órás bónuszt. Körbe menek minden területen ami ha jól számolom 6 és mire vissza érek a kiindulási pontyhoz kb kettő perc telik el mindenegyes ilyen aratáskor és repül minden aminek van szárnya. Ekkor learatok sorba, mondjuk ha semmi nem jön közbe újabb 2-3 perc. Így aztán szolidan számolva is este már az én gyönyörűséges 12 órás új kütyüm le lesz járva kb 3-5 perccel mire learathatom az az 36 óránként egyetlen eccer tudom felhasználni, pedig özön XXL fám van kirakva fő és baha farmokon egyaránt és mivel nem jött a fagőzös ezek csak szatyorodnak ha netalántán még jönne a holnapi bevásárlásból még hozzájuk. Ha nem állnék ilyen jól fatermésből akkor nem is törném magam én sem. Adhatták volna 13 órásra is.....hát, így jártam.:p:p

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  18. .Emama.

Ha a varjúkat pár perccel hamarabb indítod és a végén megszórod az XXL fákat zoknival, akkor éppen le tudod aratni újra este is a varjúkkal még a lejárati idő előtt ;)

sutimami57 kedveli ezt.
  19. lukimi

Ez nem járható út, hasra ütéssel tippelek: min 120 XXL fám (+ simák) van most kirakva ha azokat mind mekk szórom zoknival minden nap, nemsokára meztélláb kell járnom!xDxDxD

gyongyvergazda, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  20. .Emama.

Hja kérem, ha valaki XXL fa nagyhatalom, akkor vagy szerezni kell zoknikat, vagy tényleg nem járható út ;):)

Simán nem megy, mert ha a felhőt indítod és utána aratod a fákat, akkor mindenképpen kicsúszol az esti felhős aratásból. A varjúkból nem.

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.