Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ahogy elnézem a reakciódat, te is szoktál tanácskozni... [​IMG]

A zöld teásból csak az ezüst és arany ablakok vannak beadva, de a tea bedobozolva a polcon várakozik a fa kiváltásáig...

2. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Nem is adok be semmit, inkább várok. A kicsin váltottam ki, de ott még a kincses sziget sincs meg, tehát nem lesz tengeri világ sem. Idő van..:) :)

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  3. kpe59

Szerintem csak te nem... [​IMG]

Zsémbes-banya és .sutimami. kedveli ezt.
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Tedd azt ;) Én azért váltottam ki a növényt hamarabb, hogy éppen az előbb vázolt helyzetet tudjam létrehozni. Így ha nagyon szükség van rá, akkor percek alatt a fás feldatrészeket meg tudom csinálni :)

Én sem szoktam a gazdakörbe sem bedobálni részletekben. Ezt én nem is tekintem annak, hanem befejezettnek könyvelem el azt a két gazdakörit. Mindent letermeltem hozzájuk, csak a fatermést fogom megvenni ha odaérek :)

Ezeket a kontrákat én az ultiban ismerem, bár ultizni nem tudok. Kierestem a neten, az ultimál ez sorrend :

NeveKi mondja?Szorzója
    KontraVédő×2
    RekontraBemondó×4
    SzubkontraVédő×8
    MordkontraBemondó×16
    HirschkontraVédő×32
    Fedák SáriBemondó×64
    Kerekes bicikliVédő×128
    Az utolsóról nem is hallottam még sose :pxD

Zsémbes-banya, lukimi és .sutimami. kedveli ezt.
  5. kpe59

Annak idején nekem is ez volt a tervem, de sokáig a teát kitalicskáztam a piacra. Mire megtermeltem azt a 35.700 db-ot, akkor már nagyon feszegették az új szigetet. Azóta is csak a híre ért ide, én meg csak várakozok. Közben érkezett a gyömbér is, meg újabb fa is...
    Azért nem unatkozom a szigeten sem, csak már egy kicsit unom az elefántokat... Azt hiszem le is cserélem őket tevére...

.Emama., lukimi és .sutimami. kedveli ezt.
  6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nahát már el is felejtkeztem az ultiról, pedig alig 20 éve kb, hogy utoljára jáccottam. Ezekszerint snapszerban nem mondtunk ilyeneket. Rettentő nagy eszem kihagy úgy láccik,xDxD pedig híresen nagy kártyapartik voltak nálam és csakis nálam, úgy 15 éven keresztül.

Más. Van fent 1 béka ólam hetek óta és mostanra nem jutott eszembe, hogy miért kell a béka nekem. meglátogattam a gazdakörit és látom ám, hogy egynél az utolsó feladat hibádzik melybe kell 4x60 sün, farkas, kakas, béka. Ha erre termeltem le a békát akkor nagyon szorgalmatos vagyok mert a többiből még ólam sincs lévén, hogy nem eventezek és titok ólakat sem veszek. Lehet, hogy a legközelebbi titok napon veszek 3 ólat és meg lesz mindhárom hiányzóm?! Különben a 3-ból csak a farkas irreális árú a piacon. Mindenesetre én meg ezzel a körivel várakozok egy jó darabig!xD
    Ja és van 1 felhősor az utolsó szintben! De nem tudom, mit ad?

Zsémbes-banya, .sutimami. és .Emama. kedveli ezt.
  7. .Emama.

Ezért van nekem elefánt is és teve is, de még panda és majom is a szigeten. ;)A lajhárokat ma vettem le és tettem fel helyettük mangófákat. Nagyon drága a mangó és a lajhártáp is a piacon. Most kint van 20 + 2 XXL, majd meglátom mire jutok velük pár nap alatt. Ami jó is a retro++ lajhárban, de jelenleg emiatt kellett őket leszednem, hogy nagyon gyorsan beérnek. Naponta jó párszor le lehet szedni, de most nem győzöm etetni őket.:)

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  8. kpe59

Az ól vásárlásra azt tudom mondani: Úgy legyen!
    A Felhősor: + 20% tp 12 órán keresztül titokzatos csemetékre és titokzatos ólakra. Nem tematikus és 40 óránként zárható.

Ema! Örülök, hogy válaszoltál. Nem kellett volna indigót használnod, az első példány is elég jól olvasható... [​IMG]
    (Látom közben rendet tettél...)

Utoljára szerkesztett: 4.1.15
  9. .Emama.

Farkas szomszéd felhősor
    • Várakozási idő: 40 óra
    • Jutalom: +20% Tp 12 órán keresztül minden titokzatos csemetére és titokzatos tenyészetre
    • A felhősor nem tematikus, tehát tetszőlegesen választott tárgyakat tehetünk rá, amelyek megfelelnek a méretbeli követelményeknek

Még egyelőre ott tartottam, hogy kibogozzam mi is történt ;) Én nem láttam duplán a hsz-omat, tehát vagy segített egy gyors Modi, vagy miután rendszerhiba volt, ahogy jött, úgy el is tűnt a duplázás :)

Zsémbes-banya és .sutimami. kedveli ezt.
  10. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ez az a felhősor, ami nem mozgatta meg a fantáziámat.8)
    Viszont az eszmecserét elolvastam. Mindenki pont jól csinálja úgy, ahogyan csinálja, és én is nagyon jól fogom csinálni ha azt csinálom majd, ami adott pillanatban az eszembe jut.;):pxD
    Fel kell tuningolnom azt a szemléletemet, hogy ez egy játék, és ahogyan jól esik. Az persze más kérdés, hogy ha nincsenek sikerélményeim, az nem esik jól.
    Ahhoz, hogy megcsináljam a Moringa maszkos feladatot ki kellene váltanom a gyömbért, a szőlősóskát, csavarpálmát és ezt követően lehetne csak a moringát. Gyömbérre és sz.sóskára lenne csak elég a meglévő AB-om.
    Ez egyébként a halálom, hogy csak sorban lehet kiváltani a növényeket. Ha nekem a gyömbér és a moringa kellene miért kell előtte a pálmát és a sóskát is kiváltani?:(

Frankné, PiciEma, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  11. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    A tyúkok és a kacsák felszaporítva 1000 db fölé.Elvileg terményesekből is lesz elég. :)
    Megy a vörösáfonya, gomba, szögletes gabona variáció. (Előre gondolkodva);):)

Frankné, Zsémbes-banya és .sutimami. kedveli ezt.
  12. kpe59

Nem dupla volt az, hanem tripla... [​IMG]

Ez a beszéd... [​IMG]

Valami gubanc lehet a fórummal, mert az előbb én is tripláztam. Töröltem egyet és kettő eltűnt...

13. .Emama.

Ez a felhő nekem sem kell. Használni nem használnám ki, üresen meg minek álljon ott??? ;)xD

Szia Miksza! :) Ügyes vagy nagyon :)
    Nekem kacsám csak a fele van, de még kint van pár ól. Tyúkom annyi, mint neked, termények viszont nagy szórással a két farmon. A nagyon birkagyapjúból még eladni is tudok, pehelytollam 1 db volt tegnap :oops: A Picin kicsit kiegyenlítettebb a helyzet, de azért ott is kipakoltam. Áfonyám bőven van, a Picin még normál áron tudtam vásárolni tegnap gombát és szögletes gabonát. A nagy farmon a szélekről le kellett szednem az XXL fákat, hogy pár kocka földnek csináljak helyet. Gombának a vége érik és éjjelre majd teszek gabonát. Abból nagyon kevéske kell, az reggelre meg is lesz :)

Triplát sem láttam ;)xD

14. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Már nem is kell törnöm a fejem a sünön, farkason kakason. Ilyen felhősor nekem sem fog hiányozni a gyűjteményemből. :eek:

15. Zsémbes-banya

Csúcs!:D
    Előre gondolkodtam én is, de előtte sem ártott volna. Majdnem nulláról indultam, így még csak 300 körül járok az állatokkal. Terményes még alig van, viszont csináltam terményes ólakat, és szépen kiraktam őket. Nincs elég helyem. Titokólakat, fákat is kint kellene tartani, legalább is azokat amiknek jó ára van, na meg aztán azokat amiknek a hamarosan jó áruk lesz. Ehhez jön még a tenyésztéses eventhez a szükséglet, tehát nincs elég helyem.:eek:
    Még nem tapasztaltam, hogy a saját hozzászólásomból duplázna vagy triplázna, viszont olyant igen, hogy akit beidézek azé kétszer, háromszor van előttem.o_O
    Növényeket a két nagyobbon nekem is sikerült vásárolnom elfogadható áron. A többin nem eventezek, illetve megnézem a kiírást és az alapján majd eldöntőm, hogy valameddig megcsinálom-e azokon is. Majd ahogyan megéri. Mindenesetre kacsákat, tyúkokat, birkagyapjút és pehelytollast termelem arra számítva, hogy felmegy az áruk, és érdemes lesz eladni.:p
    Imikém
    ha törnéd is a fejed csak a farkason kellene. Sün átszuszog, kakas pedig átröppen majd hozzád.:)

PiciEma, .Emama. és .sutimami. kedveli ezt.
  16. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok, szép estét :)
    Miről folyik itt a csevegés ??
    Valamiről lemaradtam, de nagyon :D

17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Szia Papi!
    A tenyésztős event hozzávalóit boncolgattuk, + az utána következőét.:);)
    Mentem hunyni.
    Reggel meló. De előtte azért benézek. ;)
    Jó pihenést nektek.

Zsémbes-banya és talpapi kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Szia Papi!:)
    Tenyésztős eventbe kell vörös áfonya, gomba és szögletes gabona, 800 - 1000 - 1000 db.
    Tyúkokat és kacsákat kell tenyészteni. A terepekből csibék (?) röppenek fel, amiket fel kell öltöztetni, ahhoz birkagyapjúból és pehelytollból kell ruhát csinálni. Asszem. A pletyisek voltak olyan ügyesek és Jónás segítségével megfejtették.
    Jó pihenést Miksza, holnapra pedig pont annyi munkát amennyit szeretnél!:)

PiciEma és .Emama. kedveli ezt.
  19. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Szia :)
    Köszi és jó éjt :)
    Ha így áll lehet hogy ez lesz 2 év óta az első event amit kihagyok :(
    Kacsám kevés van, gyapjú, meg pehelytoll nincs is. Vagyonokat nem fogok költeni rá :(

20. Zsémbes-banya

Hétnapos az event. Nem hiszem, hogy olyan irdatlan mennyiség kell bele. Szupertáppal talán jól állsz, barkácscuccod biztosan van. Gyárts le egy pár pehelytollast és birkagyapjúst, rakd ki, kacsalól talán 600 vagy 800 csp darabja. Vágd ki őket, és akár menet közben is le tudod termelni ami kell, vagy egyszerűen csak jó csp-ért eladogatod!:) A piacról én sem szerezném be, de kiraktam mindenemet amim csak van. Vettem egy csomó kacsaólat, gyártottam terményeseket, aztán hajrá!:D

PiciEma és .Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.