Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Még gomdolkodom rajta, holnap reggel aratom a mamutkáimat, addigra döntök :)

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ne add föl Papi! Még kijöhetsz ebből az egészből jól!;);)

PiciEma és .Emama. kedveli ezt.
  3. talpapi

Nem adom fel, van egy rózsa, és 7 narancs kacsaólam, kiraktam őket most :)

4. Zsémbes-banya

Najugye!:D Vegyél még hozzá, ezen ne spórolj! Aztán ha a mamutjaid beértek szabadíts fel legalább két területet és ki mindennel, óllal, terményessel. Még kacsanagyhatalom is lehetsz!:D

PiciEma, .Emama. és talpapi kedveli ezt.
  5. talpapi

Na majd reggel:)
    Nem dógozok még gyövő héten, de azért aluszni kell, úgyhogy jön a szokásos :Jóccakát+ilyesmi is:);):p;):)

6. Zsémbes-banya

Neked is!:) Holnapra pedig kellemes pihenést!:) Meg mindenféle ilyesmiben is legyen részed!:)

7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Kérem szépen tisztelettel! Huvááá halad a világ?! Gondoltam bevégzem már a fazekas gazdakörit amely szerintem az eddigi leg gyengébb de a csillagok meg kellenek, ezért pakoltam fel pár ólat eddig 1-2-vel szöszmögtem és talán fele van meg. Mivel szamaram sincs ezért kellett kitenni szamár ólakat is amelyek így kezdődnek: 2 piros, 1 narancs, 1 retró. Hát, piros ólam vagy 2.5 évig nem volt ám de még narancs is alig?!:eek::p:p

Frankné, Vadóc, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Még a végén eljutsz oda, hogy csupa pinkben pompáznak a területeiden az ólak!;):pxD Tök szép lesz!:D

Vadóc, PiciEma és .Emama. kedveli ezt.
  9. lukimi

Szines ólak tekintetében sokat nyomott a latba a több 100 party pörgetés. Így valahogy lett nekem 1 rózsa struccászat, meg vagy 5 piros strucckarám a többire nem emlékszem. Csakhogy azok valós pízbe kerültek?!:eek: Mingyááá meg is nézem, hogy pontyos legyek. Tehát van még 3 narancs strucckarám is és mivel van még 37 sima is Tiszát lehetne velük rekeszteni. xD
    Másból is van pár pirosam de úgy látom rózsám csak ez az 1 struccászat.

10. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nekem lett egy piros csacsikovácsom az utolsó eresztés eventes titkosból. Jó, mert egész rövid idő alatt adja a fazekat :)
    Van pár piros ólam, de nem sok, narancsom viszont kifejezetten nagyon sok. Szeretem őket, bár már a strucc és szamár például nem igazán kifizetődő, mert nagyon hosszú érésidejűek. Azokból jobban szeretem a retro++ ólakat ;)

11. lukimi

Én az első 2 évben sosem mentem rá a narancs ólakra. Igaz, utána is azért gyarapodtak mert egyre többet adtak event jutalomba.

Beérett a kökény bokrom erre vártam leszedtem, 6 db szólott az arab (van már 84 db!!) és most már lehumok az ágyikómba, Tv bekapcs.
    Szijasztok, szép álmokat!:)

Utoljára szerkesztett: 4.1.15
  12. Zsémbes-banya

Követem a példádat Imi, megyek vízszintbe, mert reggel korán felpislantás, aztán ha olyan leszek mint a lassított film az év első munkanapán, akkor egész évben olyan leszek!:)
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindnyájatoknak!:)

13. lukimi

Ráadásul üldöznöd kell a buszot! xD

14. Zsémbes-banya

Ami lassított film formátumban megint csak nem egy hatékony megoldás!:D
    Na menek aludni.:)

PiciEma kedveli ezt.
  15. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

16. lukimi

Jó reggelt!
    Álom elkerülőm van.:sleepy:

17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +1 fok van. Felhős az ég és száraz az út.
    Kezdődjön kellemesen a hetetek! :)
    Mindjárt jövünk haza! ;):)

18. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Miksza! Addig eltelik egy kis idő, sajnos.:(
    De fel a fejjel!!!:)

19. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Sziasztok !

Igazad van a vadóc, ha egyszer menni kell a dogozóba akkor menni kell. És aztán majd jövünk haza, hogy ez a nap is eltelt. Miksza kellemes melózást, nemsoká megint péntek.

Frankné és talpapi kedveli ezt.
  20. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

A dolgozókkal együttérzek, nem könnyű visszazökkenni a normál kerékvágásba ennyi ünnepnap után.

Szia Imi! Az éjjel 2 óra nem igazán nevezhető még reggelnek :( Álommanót csalogasd inkább magadhoz, ezt az álomelkerülő micsodát meg kergesd el messzire! ;):)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.