Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Nem kettőkor? Tíztől az állatokat kell leszedni...

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Próbáltam intézni valamit a neten, de lukra futottam, 2 hetet várnom kell. Megyünk ma megint vidéki túrára, remélem ott sikeresebb leszek.

Az állatokat reggel learattam, többet ér az állat és a termény most, mint a + TP. Majd kapom a napi 2. és 3. aratáskor :)

2-kor szerintem nem leszek itthon, de a malom annyi csúszást csak kibír amíg hazaérek.

Frankné kedveli ezt.
  3. kpe59

A malom indítással én is csúszok, mert az utolsó szuper tápot este 8-kor fejezi be. Azért a pár óráért nem állítom le.

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A fórum általatok említett opciója nem üzemel, vélhetően más funkciója lesz.

5. kpe59

Köszönjük! Akkor nem kell kísérletezni vele...

6. .Emama.

Megjöttem és még sikerült is intéznem valamit :)

A babatakarók szövését elindítottam, a nagy farmon még csak részlegesen, a Picin az összeset egyszerre. Van dolgom, de azért most már időnként bekukkantok majd :)

7. kpe59

Ha rendben megérkeztél, akkor jók voltak az útviszonyok...
    Ha intéztél is valamit, akkor a hangulatod is jó...
    Ha bekukkantasz, az meg nekem is jó...
    [​IMG] Ezt meg azért hoztam, mert aranyos...

Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  8. .Emama.

Szia Erzsike! :) Köszönöm, tényleg nagyon aranyos és te is az vagy, hogy hoztad :)
    Az útviszonyok hibátlanok voltak, ropogós hideg volt, de száraz utakon közlekedtünk. Az ügyintézés nem volt zökkenőmentes, de egyrészt semmit nem kellett várni, másrészt pedig egy picike falu önkormányzatában annyira más, emberséges és kedves a hozzáállása az ügyintézőnek, mint itt Pesten, hogy azt nem lehet összehasonlítani sem. Ez így egy általánosítás és azt általában nem szeretem, de azért nem csak a mai eset, hanem az elmúlt évek tapasztalata is mondatja ezt velem. Kivételek persze mindenütt vannak, pro és kontra is.

Utoljára szerkesztett: 7.1.15
  9. kpe59

Szerintem azért lehet így, mert a "pici falu" ügyintézőjének lényegesen kevesebb ügyfél borzolja az idegeit...

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Miután belemásztam a kaméleonozásba lejjebb adtam a Tp-iránti igényemből.:p
    A kakukkost is elutasítottam annak idején aztán utólag meg nekiugrottam, de a végét nem bírtam még befejezni (2 kitehető hiáyzik a felhőhöz) nem tudom berakják-e még egyszer....az és ez is olyan event amelybe nem kell növény garmadát letermelni viszont a szupertápot nagy mértékben vissza adja. Igaz ehhez nem készültem elő, nulla gyapjúm van pedig minden nap olvasom a pletyit tudtam mi jön, legközelebb én is betárazok ha ilyen közeleg. Így most píszt kellett áldoznom, mint olvashattátok éppen tegnap írtam, hogy visszább vettem már és még jobban vissza fogok (saját lovetta) na most agyon cáfoltam magam.:eek::p:p:p:cry: (a szmáylik természetesen nekem szólnak)
    xDxD

11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép estét kivánok!

Köszönni jöttem, erre jártam...kicsit hűvös a bicaj, de ezzel gyorsabban érek, és haladok...A kosár befagyva, ami kilóg belőle, csak dekoráció, legközelebb teszek bele valamit...

Imi, a csengőpendőt ne sajnáld,majd vissza termeled, nem félek én attól...Látod, olyan régen tettünk ki birkanyiró állomást és pehelytoll gyűjtőt, hogy éppen elég volt a port letörölgetni róluk...

12. kpe59

Nem irigyellek a gyapjú vásárlásért... Nem tudom nálad mennyi, nálam fél órája még 10 ezer volt, most hatezer.

13. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Én fordítva gondolkodtam. Kaméleon tápot indítottam 60 db-ot. Az reggelre kész és akkor indítom a babatakarókat. Mivel tenyészteni csak hétvégén fogok, ezért mire lesz kaméleon ólam, lesz hozzá tápom is, így egyből mennek is ki.;)

14. .Emama.

Egészen biztos, hogy ez is hozzájárul, valamint az is, hogy eleve sokkal nyugisabb életet élnek ott az emberek. Aki ügyfél bepottyan szintén nyugisabb, elbeszélgetnek egy kicsit, mert mindenki mindenkit ismer, közben intézik amit kell, aztán folytatja mindenki a maga útját/dolgát. Személyes a kapcsolat ügyintéző és ügyfél között :) Minket nem ismert, de a fiamékat ő adta össze decemberben, úgyhogy ennek az említésétől máris mosolyogva fogadott :)

Szia Imi! :) Biztos lesz még régi kakukkos is, szerintem nem te vagy az egyetlen aki még nem fejezte be. Például én sem, de én nem is fogom, mert bele sem kezdek ;):pxD

Szia Biciklis Lány! :) Én szoktam terményes ólakat kitenni, éppen a pehelytollast és azokat amik a korábban eladható termékekbe kellettek. Mondjuk birkanyíróm nagyon régen nem volt kint nekem sem, az tényleg jó poros volt.;)

Szia Miksza! Ez is jó taktika :)
    Nekem 41 óra múlva kész az összes babatakaró, mire kint lesznek a kaméleon ólak, addigra táp is kerül majd hozzájuk :)
    A tenyésztéssel én is kivárom a hétvégét, remélem jön majd bumm is hozzá :)

Utoljára szerkesztett: 7.1.15
  15. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

A birkagyapjú nálam a piacon 6,5 e., úgyhogy én is leporoltam az összes terményes ólat és kitettem őket hátha megúszom anyagi veszteség nélkül. Nálam ezer éve nem voltak már kint, ami készlet volt azt rég beraktam a gazdaköri játékba. Valamennyi bébitakaróval a malom is elindult.

Frankné kedveli ezt.
  16. .Emama.

Szia Juditka! :) Rengeteg idő lesz erre az eventre, bőven le lehet még termelni a szükséges terményeket. Ha folyamatosan megy a malom a takarókkal (a már megtermelt hozzávalókból), akkor abból sem lehet a végén baj :)

Frankné kedveli ezt.
  17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én a csp-t ha szükséges kiadni nem sajnálom annál is inkább mivel pehelytollból kerestem pár milkót. Csakhogy most másra gondoltam amikor a saját lovettáról írtam:
    "Így most píszt kellett áldoznom, mint olvashattátok éppen tegnap írtam, hogy visszább vettem már és még jobban vissza fogok (saját lovetta) na most agyon cáfoltam magam."
    Ez azt jelenti, hogy 100-100 Fa-ért vettem 2 kosarat és így nem kell malmozni mert ez 50 db takaró, csak 4-et kell kavarnom ennyit meg már meghozott 2 kitett ól. Most van kint egy rózsa és 2 narancs kacsaól mert abból is hiány van a tenyésztéshez. Igaz, van már kint 8 kaméleon ól is dógoznak később meg mind a 12, de ez nem nagy érdem jelen esetben.

Utoljára szerkesztett: 8.1.15
    Frankné kedveli ezt.
  18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be lesekedtem, meg lejelentkezem....na, milyen szépen sikerült eszperentében beköszönni.......
    Nem vesztem el, csak átalakultam, jelenleg egy atta nátha vagyok, nincs kedvem semmihez, csak nyüszörgök.
    Jól meg fázhattam a napokban, nem csoda, kutya hideg van, aztán holnap mennem kell világgá.

Látom, megy az event nálatok is, én is el indítottam, a nagy farmon kész is minden, vagyis a tenyészdögök, a birkagyapjú kevés, mennek az ólak. Mire a takarók meg lesznek, el is felejtem, miért megy a malom.

A kicsin majd holnap alkotok valamit délután, 3-4 ablakot meg csinálok, mindet nem.
    Olyan minden bajom van. Azért legyen szép az estétek, még benézek!

19. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Emama!

Egyedül a birkagyapjú amelyik eléggé hosszadalmas, de az is most folyamatosan kint van részint a boldog ól miatt is.
    Ha a birkagyapjúból megvan a szükséges mennyiség a malom nem annyira érdekes, mert turbómalmom van, az meg sokat lendít a dolgon.

Frankné kedveli ezt.
  20. .Emama.

Szia Sütike! :) Sajnálom, hogy elkaptál valamit. Mihamarabbi jobbulást kívánok neked! Egyél-igyál mindenféle varázsszert, mézet, forró italt és amid csak van otthon, hogy hamar rendbe jöjjél! :)

Az jó, azzal olyan 42 óra körül van az összes takaró legyártása. :)

Jól tetted, hogy vettél kosarat, így hamarabb megleszel mindennel ;):)

Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.