Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Papi!:))
    Végül is minden bonyodalom nélkül zajlottak le az események, és egy gazdász diplomáért csak megérte elmenni! Gratulálok a boldog tulajdonosának!:) A kari indulók jópofák tudnak lenni, és az csak az igazi elhivatottságot jelzi, hogy felelős beosztásban lévő emberek teli torokból fújják. Jópofa lehetett.
    Tenyésztéssel türelem. Általában Te szerencsés vagy, megjön majd az ász most is!:)

Frankné, .Emama. és talpapi kedveli ezt.
  2. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Szia Zsémbikém :)
    A szerencse fáknál bejön, de tenyésztéssel még soha nem volt igazán szerencsém:)
    De nem is nagyon bánom, annál jobban örülök majd ha egyszer még is beüt valami frankó jószág :)

3. Zsémbes-banya

Itt az ideje, hogy beüssön!:) Bízom nagyon én is, bár a hétvégére tartogatom az igazi energiákat. Akkor jobban oda tudok majd figyelni, most csak olyan félálomban rakosgatom a dolgokat egymás után.:)

.Emama. kedveli ezt.
  4. talpapi

Akkor jobb ha ma nem tenyésztesz aludj inkább :)

Na kockáztattam kicsit, 3 gumikacsa mellé tettem egy matrózt, és jött egy arakacsa :D

Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Az gyönyörűűű gratula!:) Mára már szavad sem lehet!xD

Nekem annyi szerencsém volt csak a kacsáknál, hogy a motoros alá alig kellett alá dógozni 1 kör gácsérral, mert megjött alapkacsákból. Ja, 10 óllal csinálom. Alighanem utolsó kör lesz ez, utána mennek vissza a kaméleon ólak.

6. Zsémbes-banya

Ez nem szerencse, ez egy hatalmas mázli!:D Nem is a következőt adta, hanem még ugrott is! Hurrá!:)
    Nemsokára megyek aludni, még kb. 20 perc mire végzek mindenhol.:)
    Már nálam is kint virítanak.:) Nem igazán tudom eldönteni, hogy eladjam-e őket, vagy gyűjtögessem a tenyésztésre. Na majd még megálmodom.
    Pirkadaton most szedtem le egy kör tehénkét. Az első két ablakban nem volt semmi. Bepöccentem, rájuk morrantam, hogy "Jaj tehenek! Ne csináljátok"
    A következő ablakban jött egy Bájos boci. Nem a legnagyobb eresztés, de az már mégiscsak valami, úgyhogy módosítottam a felszólítást: "Jaj tehenek! Csináljátok!-ra":D

7. talpapi

Asszem igazad van :D
    Na búcsúzom én is, jóccakát+ilyesmit is;);):p;):):):sleepy:

8. Zsémbes-banya

Hurrráááá!!!! Még egy Bájos bocit kaptam alapból.:)
    Álmodj szépeket Papi (+ ilyesmit is)!:)

Frankné kedveli ezt.
  9. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Gratulálok a licsihez! :)
    Látod ez eszembe sem jutott, hogy a licsi még sokaknak hiánycikk lehet. Valahogy az új Bahával sokkal könnyebben elérhetőnek tűnt a licsi, nem számoltam ezzel a lehetőséggel. Azért úgy gondolom, hogy most már egyre olcsóbb lesz a kaméleontáp és beáll majd egy reálisabb szintre, mint ahonnan most visszafelé indult. Nagyon elszabadult árakon tették ki reggelre, nem is tudom komolyan remélte-e valaki, hogy 1 db bármilyen tápot 5.000 Csp-ért el lehet adni.

Ezt idáig valamikor délután írtam, de elfelejtettem elküldeni :oops:

Én is ;)

Gratulálok Papi! :) Jó éjszakát, jó pihenést! :)

Jó pihenést Mikszának is! :)

talpapi kedveli ezt.
  10. Zsémbes-banya

Na má' most télleg ám! Milyen egy követ fújtok egymással az Erzsivel. El is megyek aludni.;)xD
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést, vidám holnapot és szemérmetlenül nagy sikereket a tenyésztésben - mindenkinek!:)

11. .Emama.

Na, kész lettem végre. A Picin be is adtam mindent, de csak reggel aktiválom a felhősort és akkor teszek ki a kaméleonólakból valamennyit. A legutolsó eresztés tenyésztésből lett egy Pekingim alapból a Picin. Ez a legnagyobb ugrásom, ezen kívül a nagy farmon lett 1 gumikacsám szintén alapból.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Frankné kedveli ezt.
  12. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Tenyésztős szép reggelt!
    Nálunk + 5 fok van és csepeg az eső.
    Gratula a diplomához, a jó ugrásokhoz, a befejezéshez, ... ;):)

Az egyiken 43 tyúk és 63 kacsa, a másikon 36 tyúk és 62 kacsa tenyésztés kellett.
    Úgy gondolom elég kevés tápból sikerült megúsznom. A többit asszem tartalékolom a következő tenyésztésekhez.

08:00
    A kaméleonok már zabbantanak.:);)

Utoljára szerkesztett: 10.1.15
    Frankné, .Emama. és Vadóc kedveli ezt.
  13. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Miksza! Jó étvágyat a kaméleonjaidnak! :)

A Picin nekem is kaptak már enni a kaméleonok. Nem raktam ki mindet, de még sokallom azt is amit kiraktam nagy hirtelen reggel. Nem tudom miért kaptunk ennyi ólat, mennyi állat kell majd vajon a tenyésztéshez? Kaméleont egyelőre nem terveznék eladni, úgyhogy még fontolgatom mennyit hagyjak fent. :)

Frankné kedveli ezt.
  14. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Gratulálok a jó ugrásokhoz!:)
    Nekem is meglett az első eddigi legnagyobb ugrásom a tenyésztések sorában, alap kacsából pekingixD Ezt azután nyitottam ki, hogy Ema, nálad olvastam a szerencsédet:DxD
    Nagy élmény volt a diplomaosztó, a tulajdonosa meg örül, hogy túl van rajtaxD

15. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Az első 12 ólat kitettem, míg tart az olcsón vett táp, addig lesznek kint. Aztán néha keverek nekik, de sokat nem , mert a malom kell a szuper keverésre.
    Ha barátságos ára lesz a tápnak veszek, ha nem, akkor figyelem az olcsó állatokat...
    Az jutott eszembe, hogy (ne legyen) lehet ez is olyan lesz, mint a kakukk, hogy nem lehet vele kereskedni. Akkor bizony sok állat kell, ha valaki csinálja a feladatot...
    Pfúúúj, [​IMG] mik jutnak eszembe.... Remélem a Bp nem innen veszi az ötleteket...

16. .Emama.

Szia Vadóc! :) Örülök, hogy megtört a jég, gratulálok a Pekingidhez! :)

Szia Erzsike! :) Én is remélem, hogy ebben legalábbis nem nálad ötletbörzézik a BP ;) Szerintem egyébként ez normál állat lesz, nem hiszem, hogy másik "kakukktojás" lenne belőle :)

Frankné és Vadóc kedveli ezt.
  17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    A kaméleon tenyésztéshez érkezni fog gazdaköri(k) is azért a sok ól. Februárban lesz tenyésztése addig kb 1000 kaméleont lehet összehozni. Az állandó eventezőknek ennyit sem mert le kell majd szedniük. Én annak vagyok híve, hogy vagy csinálok valamit vagy se ezért kint van mind a 18 ól. :eek:xDxD:p

zánkamama, Frankné, Vadóc és még 1 ember kedveli ezt.
  18. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Osztom Imi nézetét. Én is kint hagyom lehetőség szerint a kaméleon ólakat és tartalékolom a tenyésztésükhöz a szupertápot. Most még a takarókat tekeri a malom. :)

Frankné, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  19. .Emama.

Szia Imi! :)
    Amit csinálsz, azt nagyon csinálod :);)xD Egyébként én is, de a kaméleonokat nem akarom nagyon csinálni ;) Kell a hely máshoz is, a 18 ól nekem rengeteg. Most 10 van kint a Picin, de le fogok még abból is szedni. :)

A nagy farmon nekem is még az utolsó takaróim tekerednek, d.u. 4 óra felé leszek teljesen kész. :)

Frankné kedveli ezt.
  20. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szia Ema!
    Megtört, de még hogy.... A következő körben lett egy gumikacsa, a következő farmon egy pekingi és egy arakacsa, a 3 - on csak a kötelező eggyel nagyobb, a 4 - en, megint egy pekingi, az 5 - en csak a következő:):pxD:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.