Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Sose jó az ilyen, de évkezdésnek különösen rosszul jött...

Persze...! A krémlevesem nem kellett, ezt meg elennéd [​IMG] Zsémbi elől... ??? !!!
    Na, jó! Ne mondd, hogy smucig vagyok, hozok neked is ... [​IMG] Hoppá! Picit kapott egy kis plusz sót, ugye nem baj? [​IMG]

.Emama. és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Imi,
    az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nagy reményem nem volt, hogy hamar elviszik, mert három milla az mégis csak három milla.De mint az életben is, van akinek sok csengő, van akinek meg van.S igy van ez jól!
    Csodállak a sok szuper tápodért...ez már egy nagyon tetemes mennyiség...

Mára búcsúzom további jó jétékot kivánok!

3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Tegnapra és vasárnapra is kaptam brokkoli krémlevest szóval duplát, amely azóta már a szomsziasszony szerverét (belsőrészét) gazdagíttya!xDxDxD
    Én mindent sósan szeretek!:)
    Turbó malom megy 2 hónapja és nagyon gyűjtögetem nagyobb durranásokra (egyik talán a kaméleon lesz majd de hátha előtte beraknák a kakukkost nos, ez a 2 feladat elvinné jó részét), ha nem eventezek is de amikor az első második feladatokkal lehet szépen szupitápot nyerni csak csak nekilátok én is illetve mostanában az új menedzser nem csak az eventeket szórja nyakló nélkül, hanem szerencsére a szupitápot is. :)

.Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Aranyos vagy Erzsike. Jó nagy volt az a csirke, jutott volna Iminek is, de mert nem volt kifejezetten sós, ezért nem is ajánlottam fel.;)
    Ezt most direkte azért mondtad meg, hogy kiszeramérájjá engem?:cry: Soja, de soja az életbe bele nem láttam még 1600 szupertápot együtt.o_O Azóta, hogy olvastam mardos a fene nagy irigység. Jajmamám! Az rengeteg. Talán nem is kell nekem annyi, mert egyenesen megőrülnék tőle. Égetné a szememet, mint a markomat a pénz.:pxD
    Turbómalom nálam is megy, de nem tudok egyetlen tenyésztést sem kihagyni. Késztetésem van rá, hogy csináljam. Ráadásul valami különleges állatok keveredtek a pajtámba, mert még az a kis semmi tik is szupertápot eszik időnként.8):oops:xD

5. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép Estét!

Gratulálok, a szuper tenyésztéshez:)

Az eventel én is végeztem, a szokásos gyéren adta, semmi kiemelkedő, úgy gondoltam én is tartalékolok, egy kis szupitápot, de nem bírom megállni, hogy ne tenyésszek, mindjárt érik a vörös áfonya rakok ki pár tenyésztelepet, meg a bahán is kéne egy kicsit tenyészgetni:)
    A kaméleonokat kiraktam, mikor beértek meg beszedtem 3500 csp, körül van a piacon majd veszegetek, már van 89 :)

Imi ha nekem annyi szupitápom lenne.....:) csak álom, sose lesz:p:D:D

Ema sajnálom, ilyen sose jön jól, de senkinek nem lett baja az a lényeg.

.Emama. kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Szia Betti!:)
    Lehet, hogy azért nincs neked sem 1600 szupid, mert ugyanúgy eltenyészted mint én?:) Az utóbbi pár alkalommal nem volt olyan szerencsém mint annak előtte, de nem adom fel, mert igenis eljön az én időm.
    Kaméleonokat egyelőre nem adom el. Mind a 18 kint van. Gyűjtögetem őket. Igaz, hogy tápom nem lesz a tenyésztéshez, de majd igazítok valamit a dolgon.:D

Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  7. lukimi

Elhiszitek?!
    Piacomon a Kökény 9.042,70/db csp-be fájjj!! És rögtön elkél!:eek::sleepy::eek:
    Én egy szemet sem vennék nem ennyiért, még 1000 cs-ért sem.

Van 138 db-om de nem csábulok el, kell nekem az a gazdaköri minél hamarabb!xD

Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Egyetértek Imi! Én sem venném meg ezerért sem. Egyszerűen nem ér annyit és kész!:eek: Olyan érdekes, hogy mindenki - mint a mérgezett egér - rácuppanik az új dolgokra, és bármennyibe is fáj veszi. Természetesen a mindenki alatt nem mindenkit értek, remélem nem érzi senki sem bántónak amit írtam. Aztán az is nagyon furcsa nekem, hogy van egy tenyésztéses event, és már előtte horribilis összegekért vásárolják fel a hozzá való állatokat, pedig nem is kell bele olyan sok. Na végül is nem baj, mert sokunknak hozott ez szépen a konyhára.;):p

.Emama. kedveli ezt.
  9. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Szasztok :)
    Megkeverődött az összes takaró az evetkéhez, úgyhogy végeztem is.
    Tenyésztgetem a kacsákat, olyan szerencsém mint tegnap nem volt azóta sem, de mostanra a pénzes kacsán kívül van mindegyikből :)

Szia Imi
    Nálunk is brokkoli krémleves volt ma, utána meg palacsinta:)

.Emama. kedveli ezt.
  10. lukimi

Szia, a palacsinta jöhet, a bármilyen krémleves mehet.xD

11. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Betti és Papi! :)

Na, igyekeztem összeszedni magamat :) Bánatomban, vagy annak elűzésére szintet léptem a nagy farmon [​IMG]

Frankné kedveli ezt.
  12. lukimi

Gratulálok, 3771 csp-t kasszíroztam.:)

13. Zsémbes-banya

Há_' Én pedig 12.279-et.:D
    Amihez Emának is és magamnak is gratulálok!:)
    Szia:)
    Emán döfi kaja.:) Felkeltetted bennem a palacsinta utáni vágyat. A jövő hét elejéig valahogy kibírom, mert a holnapi ebéd már eldöntött, de akkor nem menekül tőlem.:)
    Tenyésztést mára abbahagytam. Olyan farmokon próbálkoztam ahol nem volt számottevő mennyiségű szupertáp. Nem volt egy nagy ugrásom sem, csak hármas, négyes szintűekből sikerült egy kicsit betárolnom, hátha valamikor jók lesznek még valamire.
    Holnap délután itt a nagyon még nekiugrom egyszer, remélem mámorító eredménnyel!:)

Frankné, Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  14. .Emama.

Egyik szebb, mint a másik, egészségetekre ;) Köszönöm a gratulációkat :)

Frankné és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  15. Zsémbes-banya

:)
    Mára én elköszönök, mert a mai korán kelés feltette a pontot az "i"-re. Te se kukorékolj sokáig!!!!!:)
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)
    Ezt nemrég találtam.
    Szerintem olyan aranyos.
    Idős házaspár üldögél házuk verandáján.
    Megszólal az öregúr:
    - Most előveszek egy nagy adag fagylaltot a hűtőből. Kérsz te is?
    - Én csak egy kis adagot - válaszolja a felesége -, de önts rá csokoládészirupot! Nem akarod felírni? Tudod milyen feledékeny vagy.
    - Dehogyis! Észben tartom. Kis adag csokoládésziruppal.
    - Igen, és dióreszelékkel. Nem felejted el?
    - Persze, hogy nem.
    - És tegyél egy szem cseresznyét a tetejére! Biztos vagy benne, hogy nem felejted el?
    - Dehogyis, Márta!
    Az elkövetkező tíz percben kihallatszik a verandára, hogy a férj ügyködik a konyhában. Végül megjelenik két tányér sonkás tojással.
    - Ugye megmondtam, hogy írd fel!
    - sóhajt az asszony
    - Hát nem elfelejtetted a pirítóst!?
    Megyek, majd holnap találkozunk!:)

16. .Emama.

Ez aranyos :)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is! :)

17. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

:sleepy:
    Sajna azóta mindkettő elfogyott, de van még a frigóban egy kis zúzapöresz :)
    Szia :) Gratulálok :) Bár a 102 a 101-től csak 25 milla, de akkor is egy szint :D
    Pusza :)
    Aludj jól, na meg ilyesmi is:D

Megyek én is alszaszni, jóccakát+ilyesmit is:sleepy::);):p;):):sleepy::sleepy:

Utoljára szerkesztett: 10.1.15
  18. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Gratulálok, a szintlépéshez, nem tudom mennyit kaptam nem figyeltem, de köszi:)

Aranyos volt a történet jó éjszakát!:)

Jó éjt papi neked is:)

Néztem a piacot rohamosan csökken a kaméleon, már csak 2500 csp, nem rakom vissza az ólakat:)
    A tenyésztést abba hagytam mára semmi érdemlegeset nem adott, megyek én is aludni, jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek:)

Frankné kedveli ezt.
  19. .Emama.

Jó éjszakát kívánok mindenkinek! :)

20. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    +6 fok van és felhős az égbolt.
    Gratulálok a szintlépéshez és az elért eredményekhez.
    Ema: sajnálom a történteket és kívánom, hogy mihamarabb megnyugtatóan rendeződjenek a dolgaitok.
    Az utolsó adag takarók keverődnek. Holnap reggelre elkészül mind.

Frankné, .Emama. és Vakond-Gazda kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.