Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sejtettem én ;) Igaziból azért azt is, hogy a bent maradt 3 terményest már nem veszik el, nagy zúgolódás lett volna belőle.
    Fél óra és arathatom az első 10 földet. Kíváncsi vagyok, hogy 5 órás növényként majd hogy adja a felrepit az eventnövény?

sutimami57 kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

144 raktérrel indítottam, az ötórásból dömping nem várható. Arra ott lesznek majd az ólak... [​IMG]

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  3. .Emama.

Csak nekem az ólak előtt kell az a 16 és 17 db ami hiányzik a 100-hoz. Remélem annyi összejön a 2000 + vetőmag letermelése alatt.

sutimami57 kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A tíz nagy kocka kettőt adott...

sutimami57 kedveli ezt.
  5. .Emama.

.............és fej-fej mellett halad a két versenyzőőőő. 90-90 az állás kedves nézőink, bármi kisülhet még ebből. A kukorica nagyon odatette magát, nem is remélhettük, hogy ennyit segít a játékosoknak.... ;):pxDxD

sutimami57 kedveli ezt.
  6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Köszi a biztatást mikszafarm.... :) és a tanácsok mindig jól jönnek....:D most már egyre gyakrabban "fórumozom" én is. :p "rákaptam az ízére"/ ahogy nagyanyám mondaná/ ;) :D :D

7. .Emama.

............
    Kedves nézőink, rövid reklámszünet után folytatom az élő közvetítést. Mindkét versenyző az eventnövényt vettette be a következő körben. A szó szoros és átvitt értelmében is..... ;) Óriási a küzdelem, egyre fokozódik az izgalom, már csak pillanatok választanak el minket a következő rész-, vagy akár a végereménytől.
    És ebben a pillanatban meg is van a következő kör ereménye. A Pici becenevű játékos fölényesen elhúzott, 114/102 arányban elvitte a pálmát a nagy orra elől. Így már mindkét játékos és mi is kedves nézőink, hátradőlhetünk kényelmesen, az esti ólas bulihoz mindkét játékos megszerezte a továbbjutáshoz szükséges felrepi limitet ;)xD

A sok izgalomra most megyek aludni egy picikét, másfél óra múlva újabb - immár tét nélküli - aratás következik :)

Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Az event csúszása miatt bónuszkód lesz kitalálva.:)

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép délutánt , és szervusztok...

Most látom, tegnap akartam irni, de itt is maradt.Hiába, ha valaki szétszórt az igy jár...
    Beálltam a Kacsa Katát segitők táborába, és szorgalmasan teszem a dolgomat a farmon.Látom, itt egy nagy verseny indult, és most jelenleg a műsorvezető szundija miatt áll a közvetités...
    A Szellővirágok szépen sorjáznak és várják, hogy teljes pompájukban ki tudjanak bontakozni.Igy aztán én is ...
    ülök a szobámban és várom én, hogy a szellő virág legyen az enyém...

További kellemes napot és jó időtöltést kivánok...

Frankné, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  10. .Emama.

Szia Imi! :) Köszi a hírt. Jó lenne valami komolyabb kompenzáció! Nem akarok nagyon túlzó lenni, de nekem legalább 1,5 - 2 M TP-m úszott el ezen. :cry:;)

Szia Biciklis Lány! :) A versenynek vége, elérte mindkét játékos a szükséges 100 felrepit ami a 2. feladatba kell. :) A most ültetett eventnövény kör után, 1,5 óra múlva beadom a 2. ablakot és akkor rögtön indíthatom az állatos eventórát. Azon szerettem volna mihamarabb túljutni, azért izgultam, hogy összejöjjön a 100 felrepi :) Az állatok első aratása után dől el, hogy azokkal hogyan tovább? A szédültön vannak ólak és a Bahán. A nagy farmon talán elég lesz ezeknek a még egyszeri aratása, a Picin nem tudom mennyi jön össze, ott lehet, hogy még valahova kell valamennyi ólat kitennem. Az a gondom, hogy ott már semmi komolyan értékelhető, jó ólam nincs, csak rövid érésidejű retro++-okkal tudok valami kis pótlást elérni :)

Vakond-Gazda, Frankné és -elzemari- kedveli ezt.
  11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Várom a közvetítés folytatását, mert nagyon szórakoztató volt! Nálam is megy a munka, 7-kor lesz aratás, és mehet a 2-es feladat...) Látom, jól vagytok, aminek szívből örülök, és már Zsémbi is otthon lehet..:) :) Indulhat a hajtás..aztán, tényleg péntek van. Ma sokáig leszek, most raktam fel a kocsonyát. :) :)

12. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Ema,
    jót pihentél?
    Az állatokkal kicsit hadilábon leszek, mert akárhogy számoltam a hatvanezer lehet, hogy nem lesz meg... bááár ki tudja. .Aztán ki tudja, lehet hogy nem is jól számoltam, mert a papirok között elvesztem egy kicsit....
    Érdekes a játék, megmozgatja az ember fantáziáját...A felröpi nekem is szépen összejött, mert a fák sokat hoztak több mint százat...

Ajjaj Sutike, akkor Te ma tényleg sokáig fenn leszel, vagy otthagyod majd főni??

Utoljára szerkesztett: 16.1.15
  13. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Námaztánmegjöttemám!:D
    Vége a hétnek, és ez a délután az enyém, még az öregapámnak se dógozok!!!!!:p
    Itt valamikor még ebéd előtt sikerült a fákat leszednem, első rész azzal letudva. Elvetettem a gazt, a második kör most érik, felröpi eddig 106, így aztán ha meglesz a 2000 növény, dobálhatom be.
    Zs59-en sajnos nem volt időm, ott még az első 10 mag senyvedez a földben. Felröpi még csak 86, talán összejön a száz az eventesből. Állatok szerencsétlenek el nem tudják képzelni miért élnek ilyen mostoha körülmények között. Az ólak nincsenek kitrágyázva, újszülöttek ellátva, tápról és friss vízről nem is szólva. Egy körből sehol nem lesz meg az elvárt tp, és az 59-en még a második körben sem bízom. Ennyi a helyzetjelentés.;)

14. .Emama.

Nekem csak 1 terület mamutom volt kint, a főfarmon vöröskáposzta volt. A maradék két területről a fákat ugyan leszedegettem, de ott azért zömében ólak vannak fent. Az állatok nekem is problémásabbak, majd az első aratás után látom meg, hogy mennyi is jön össze. Ha több, mint a fele a szükségesnek, akkor nem lesz gond :) Meghagytam a fontosabb TP növelők leszedegetését az ólakhoz, ha holnap is azzal tudom újra aratni őket, akkor azért lehet esélyem :)

Szia Zsémbi! :)

Pssszttttt :oops: Senyvedő állatokról ne írjál, jönnek az állatvédők és akkor ajjajjZsémbi lesz ;)

Vakond-Gazda és Frankné kedveli ezt.
  15. Zsémbes-banya

Na ja! Az, hogy jönnek, önmagában kevés! Intézkedjenek is az istállóját nekijjük! Ölég nagy bánat az nekem, hogy nem láthatom el a gyönyörű állatkáimat úgy, ahogyan szeretném, nehogy még beleóklándiskodjon bárki is a bajomba, mer' olyant nem ért!:mad:;)xD

16. sutimami57

Halihali..itt vagyok..kocsonya szépen fel készítve, már nem kell vele semmit csinálni, csak békén hagyni.
    Ilyenkor fel rakom, és 11-kor, vagy később lezárom, és letakarom. Reggel kelek, és szűröm le, 9 órakor kész a reggeli. Évek óta mindig így csinálom, ez nagyon bevált, és nem megy el vele az egész nap. Ma úgyis 11-kor aratok..:D :D :D
    Zsémbi, állatkákat már biztos megetetted, és elégedetten nyújtozkodnak...) :)

17. Zsémbes-banya

Nem etettem meg Sütike, mert várják, hogy leszedjem őket. Azt pedig csak teszem meg ha már a második feladattal is megleszek.8)

18. sutimami57

Ja, értem. :) Én meg csinálom az összes event növényt, utána állatozom, és az ólak maradnak is egy ideig, ha egyszer már ki pakolom őket. Ritkán vannak ólak nálam. A TP-vel gondban leszek, de nem izgat különösebben, arra törekszem, minél több legyen...ahogy sikerül.

Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  19. .Emama.

Zsémböl ;) Az jóóóóóó, szeretem ;)xD

Csodálkozva olvastam ezt már a múltkor is. Nem félsz, hogy megbuggyan egyszer? Láttam, hogy évek óta így csinálod, tehát nyilván nem ért még ilyen baleset, de én nem merném így hagyni kihűlni az ételt. Még fiatalasszony koromban egy jókora adag frissen főzött babgulyásom buggyant meg a gázon mire kihűlt. Én minden elkészült ételt, azonnal hideg vízbe állítva lehűtök és mihamarabb a hűtőbe teszem. :)

Vakond-Gazda, Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  20. sutimami57

Nagyon régóta így csinálom, és még soha nem lett baja. Rozsdamentes edényben főzöm, és abban sokáig melegen marad, reggel éppen olyan a hőmérséklete, hogy könnyen lehet vele dolgozni. Mire kipakolom a tányérokba, a gránit lapon ki is hűl, és meg is alszik. Még soha nem romlott meg semmi...:) :) :)

Vakond-Gazda, Frankné és .Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.