Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, azép napot mindenkinek! :)

Szia Miksza! :) Klasszul haladsz te is :)

Rengeteg időnk van még, de mindenki úgy hajt (velem az élen), mintha valami rettentő komoly tétje lenne a tempónak is ;)xD Még nincs 24 órája, hogy elkezdődött az event:pxD

Nekem a Picin is kész az állatos, a nagy farmon 180 felrepim van (a Picin ennél több), 6.000 növényem (a Picin ennél kevesebb) + bevetve minden 1x1-be. Lehet, hogy ma kész is leszek a növénnyel?? :pxD

sutimami57, Frankné és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Tényleg nem hajt se a török, se a tatár...
    Engem csak az a kíváncsiság hajt, hogy meg lesz-e egy aratással az ól 100%-a. Előzetes számítások szerint igen... [​IMG]

3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Haj hó, hej hó , hollári hoppla hó...

Ne ijedjetek meg, nincsen semmi baj, s még a bicajról sem esem le, csak virágos jókedvem kerekedett, mert a Vigyorgó csillagfürtöt megcsiptem.Igaz tegnap kicsit pipa voltam rá, mert amikor elhajtottam a kereket mellette, úgy tünt, mintha egy kicsi kaján vigyort véltem volna felfedezni rajta.Hihi, nem leszek a tiéd.Oda se neki, gondoltam, nagy mérgesen, s ma már nem is gondoltam rá, amikor újra neki gyűrkőztem, és erőm teljében jól megforgattam a kereket hazafelé, mert előbb azt a töménytelen állatot hajtottam ki a város közepére, hogy össze számlálják, hogy hány pontot érnek.
    Szóval, ott tartottam, hogy neki gyűrkőztem, és egyszer csak látom, na mit látok, hogy kaptam egy tizenkét órás vendég munkás kupont.Tyúhééé, ez nagyon jó, mert amikor a kezem vacakol bizony hivom őket, hogy legyenek már a segitségemre...A csudába, mindég letérek az útról.Pörgetek tovább, mert az erőmből még futotta, reggel lévén, s mi lett , na mi???Igen a Vigyori csillagfürt.
    Innen lett ma olyan jó a kedvem.

Zsémbi, még dolgozó koromból volt nekem egy dossziém, amibe az olyan témákat tettem, ami volt, hogy magától is megoldódott,de ha nem, tudott várni egy kicsit.Na én annak a dossziénak adtam egy nevet, mégpedig az volt a "Lesz....m dosszié".Mióta már nem népesitem a dolgozók táborát, csak gyógyszer formájában használom, dosszié nélkül....

Ema, nekem az állatok nem hozták a 100%-ot, de a számitásaim is azt igazolták.Sebaj, még van idő, és ha nem? Majd csak kiheverem....A csudába nem adom fel, mert körbenéztem, és igazából csak 4229 pont hiányzik.Ki az aki ezt kihagyná..Igaz...Egy gondos gazda csak nem hagy veszni pár vacak pontért egy komplett harmadik szintet.Igy tettem én is, hiszen van még idő....

Legyen nagyon derűs és vidám a napotok, s természetesen sok sikerélményt a játékhoz...

Utoljára szerkesztett: 17.1.15
  4. .Emama.

Szia Erzsike! :) Ha te előzetesen számoltál, akkor annak meg kell lenni ;):)
    Azért drukkolok persze, hogy tényleg sikerüljön :)

Én mindig kerge módon rohanok végig az eventeken, szerintem ez már nem fog változni. ;) Köszönhető ez egyrészt annak, hogy mihamarabb szeretnék visszatérni a normál termeléshez és TP gyűjtéshez, másrészt annak, hogy alapvetően nem igazán szeretek eventezni. Nem szeretem ha felborul a farmon az én kis állandó rendem és minden event óhatatlanul ezt hozza magával :pxD

Szia Biciklis Lány! :) Örülök, hogy jókedvet hoztál ma a kosárkádban, remélem olyan sok van benne, hogy még osztogatni is tudsz belőle ;)
    Gratulálok a csillagfürthöz! :)
    Nekem is volt összegyűjtve 33 partypörgetésem, tegnap elkezdtem a nagy farmon felhasználni őket. 1. pörgetés 5 zoknis, 2. pörgetés 5 zoknis (hmmm, itt összehúztam már a szemöldökömet), 3. pörgetés esküvői csokor (morcos voltam), 4. pörgetés narancs tehénistálló (egye fene, ez nem rossz), 5. pörgetés......... hát az bizony csillagfürt lett nekem is. Ezzel meg is lett az 5. virágom, épp aratás előtt voltam, úgyhogy kipakoltam a felhősorra mindet és be is izzítottam. Nem tartom nagy durranásnak azt a felhősort, de ha már éppen eventnövényt kell aratni, hát akkor miért ne használjam ki a hatását.:)
    A Picin ezek után szintén próbálkoztam, ott egyetlen virágom sem volt még. Most 34 pörgetésből 3 félét sikerült megszereznem, majd valamikor biztos a többi is meglesz :)

A 4 ezer pontnyi hiány az állatoknál nagyon könnyedén megszerezhető, azt már természetes, hogy nem adja fel az ember ;)
    Hajrá!!!! :)

5. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép Napot!

A tatár tényleg nem, de szeretném mielőbb megcsinálni,ezért érdekesen indult nálam a az event kezdet:)
    Tegnap szépen elültettem az a növénykéimet, elindítottam a gesztenyést is , mert akartam kicsit 0 hagymázni, a felröpik miatt, hogy előbb meglegyen, nemesítésből is kitöröltem a 12%-os tp és helyette a szupitápost akartam betenni, de olyan fáradt voltam, hogy ez teljesen kiment a fejemből, éreztem valamit elfelejtetem ,de nem jöttem rá, inkább aludtam egyet:) így este meg csúszott az aratás, este szépen kitettem az ólakat ettem hozzá minden félét, hogy reggelre megérjenek, olvastam az event leírásba, hogy a titok ólak is beszámítani, volt 32 azt is kiraktam a farmra, reggel szépen megettem mindent Rackótól is kaptam 20% tp, és elkezdtem aratni, először a bahát, ott már elgondolkodtam valami nem stimmel, de mentem a tölgyesre, miután ott is learattam jutott eszembe, hogy elfelejtettem, elindítani a 3. feladatot, gyorsan elindítottam, gondoltam jutok amíg jutok, majd estére meglesz, de a szántó. és a farmon a sok titokól meglepetésemre elég volt:) A titkokból a 4 süni, 1 rózsaszín ló és piros csacsikovács lett ami említésre méltó, a többi lényegtelen:)
    A keréken sikerült kipörgetnem az új vigyorit, így meg van a felhő:)

Látom mindenki szépen halad, jó kis event ez, nem az a megszokott:)

6. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Én az állatos feladatot mindenképpen hétvégére ütemeztem, mert hétköznap nem tudok napközben is aratni, viszont érzésem szerint kelleni fog a rövidekből több kanyar.
    A 2. feladatra való is megvan. Az ólakat este indítom, addig még nyomok egy kör növénykét.

7. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép szombatot .
    Gratulálok a jó pörgetésekhez .
    Rám is rám vigyorgót a virág mikor mellette állt meg a kerék ,ott is hagytam.
    Az első kör már csak 1 helyen hiányzik 2 ezer tp 1 óra múlva meglesz.
    Most növénytermesztés folyik, holnapra rakom ki az ólakat ,pár nagy van ,majd nap közbe potlás.
    Fő farmon növényeket ,a tölgyesbe fákat,kergén meg minden féle állatot.
    Jó étvágyat és evetezést.

8. .Emama.

Szia Betti! :) Minden jó, ha a vége jó ;) Szerencsére az összes akadályt sikerült venned, gratulálok ahhoz is és az új felhődhöz is! :)

Az event "jó kis event", csak vége lehetne már ;):pxDxD

Kíváncsi vagyok hogy alakul majd holnap az állatos feladatod :) Meglepően jól összeszalad a TP, a Baha nagyon jó kisegítő ebben a feladatban ;):)

Szia Évi! :) Figyelmesen megnéztem kétszer is, a Bahát nem említed. Oda nagyon érdemes mogyorótaposókat és ha van (vagy tudsz csinálni), akkor narancs pandát és tevét kitenni. Nagyon jó TP-ket adnak ezek :)

sutimami57, Frankné és -elzemari- kedveli ezt.
  9. kpe59

Milyen szerencse, hogy időben észrevetted a hibát, így nem foglalják tovább az állatok a helyet az event növényektől...

A felhősor nálam is ott van, de a csillagfürt egyelőre még csak a kerékről vigyorgott rám...

sutimami57 kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Jó étvágyat az ebédhez, aki túl van annak egészségére...

Érdeklődéssel olvastam az új keresztnevekről.Például az Frodo,/Gyűrűk ura, hobitja/ Szines,/Árpád korban már volt női név/ Fahéj,Gyömbér, Atalanta, Bahar, Jokébed, vajon milyen nemű gyermekek kaphatják meg .Fiú? Lány?Könnyitésképpen az utolsó három az lány név.
    Szerintem egyáltalán nincsenek könnyű helyzetben a mai szülők, hogy vajon milyen nevet is válasszanak az új babának.

Utoljára szerkesztett: 17.1.15
    sutimami57, .Emama. és Frankné kedveli ezt.
  11. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Pár mogyorótaposó van ,megcsináltam pár hódfa üzemet , csak sima panda és teveóljaimat tudom kirakni, de holnap délelőtt indítom az órát és majd kiderül.

Marika micsoda neveket találtál.

sutimami57, .Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Igen Évike, engem is megfogtak...
    Biztos örülnek a te állataid is majd a szabad levegőnek...Én is várok a két narancs pandámra és az egy mogyorótaposóra, mert már szeretném letudni, ...

sutimami57, .Emama. és Frankné kedveli ezt.
  13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Jó eventezést mindenkinek!:)

Én letettem a névjegyem a mai napra. Nemrég kapcsoltam be, egyből irány a piac mert gyömbért akarok venni csakhogy napok óta drága én meg ha drágállom azt nem veszem meg. Mondok ideje már, hogy olcsóbb legyen?! 5500 körül kell még a gazdaköri utolsó szintjéhez. Látom ám, hogy pont a kedvemre való az ár mégpedig 680 db. Gyorsan meg is vettem (meg nem előzzenek) és mentem a bahára, hogy megérkezett- éééé?! Meg, a régi 10 db díszelgett ott most is mint vásárlás előtt. A Farm-keret alján felgördítem az esemény naplót és mit látok?! Szőlősóskát vettem, amiből eddig csak úgy 2000-en felül volt, most már közelít a 3000-hez!! Sajnáltam magam......meg az elmémet......le is szedtem a teve ólakat és most gyömbér van ültetve, a fák maradtak mert kellenek a termései de magam bosszújából azért is letermelem a gyömbit egy szálig!:eek::eek:xDxDxDxD:p

sutimami57, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  14. .Emama.

Azt hiszem, ha megírom hogy az középső fiam László, a kicsi Miklós (még Gábor lehetett volna) és ha lányom lett volna, akkor a Katalin nevet kapta volna, akkor ezzel el is mondtam a véleményemet ezekről a nevekről. Nekem már az is rosszul esik, hogy a nagyfiamék a születendő gyereküket Petrának akarják hívni. Hogy lehet egy ilyen nevet becézni? Majd mondják neki, hogy Petruska gyere ide??? Szerencsétlen gyereket majd mindenki zöldségnek fogja csúfolni. De hát ez van, a régi, szép, hagyományos nevek kimennek a divatból, helyette jönnek ezek, hogy az ember tényleg azt sem tudja majd, hogy fiút vagy lányt takarnak.

Ügyes vagy Imikém, szépen korrgálsz ;) Ja, a Szia Imi! majdnem lemaradt, most pótoltam ;):)

Drukkolok neked Évi, hogy minél többre jussál velük! :)

-elzemari-, Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Bejöttem, ide értem....el olvastam mindent...Látom, hogy nagyon dolgoztok Ti is az eventen..az ólakkal is szépen haladtok, én csak ma este rakom ki őket.
    Az első két feladat kész mind a két farmon, meg is lepődtem a kicsin, mert ott kevés a fa, de sikerült.
    Event gaz meg lesz ma este a főfarmon, és utána hajtás az ólakkal. Én is szeretek sietni az eventekkel, de minek, nem hajt senki, de olyan jó hamar túl lenni rajta.... a nevekkel úgy vagyok, hogy én szeretem a modern neveket, gyermekeim születésekor nagyon divatosak voltak....fiam Norbert, lányom Bianka. Szeretem a nevüket, és ők is elégedettek vele. Lányom barátnői sokszor mondják neki, hogy milyen szép neve van..izlés dolga. Ha rajtam múlna, biztosan az unokámnak is mai, modern nevet adnék, de a fiam azt mondta, hogy régi, magyar neve lesz a gyermeküknek, ha lesz....Hát, nem én döntöm el..max el fogadom, akár hogy is fogják hívni..:) :) :) Benézek a piacra.......

.Emama. kedveli ezt.
  16. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Köszönöm.
    Petra

Naptári napok:
    Október 2.

Naptárban nem szereplõ névnapok:
    Június 29.

Név jelentése:
    kõszikla

Név eredete:
    Latin eredetû, a Petrus (Péter) férfinév nõi párja

Név elemzése:
    A Petra név jóeszû, felelõsségteljes személyiség kialakulását támogatja, akinek érzéke van a pénzzel kapcsolatos dolgokhoz. Becsüli a minõségi dolgokat. Komoly természetû, nem viccelõdik semmin, még egészen kicsi dolgokon sem. Már fiatalon is komolyabb társainál, érdeklõdése érettebb, mint a vele egykorúaké. Az otthon és a család nagyon fontos számára, szüksége van arra a békére, biztonságra és nyugalomra, amit csak ez a környezet adhat meg neki. Bármibe is fogjon, mindent belead, hogy azt a legjobb tudása szerint tegye. Igyekszik minden feladatát véghezvinni.

Becenevek:
    Pertrácska, Petri, Petrike, Petrus, Petruska

Hírességek:
    Bánhidi Petra - táncmûvész
    Gaják Petra - mûsorvezetõ
    Haumann Petra - színésznõ
    Mandula Petra - teniszezõ
    Palotás Petra - mûsorvezetõ

Nekem az első becenév tetszik.
    Csege unokámat nem becézem / keresztanya Csengurunak becézte/.
    Lázár unokámat Lázinak becézük ,de ha lány akkor Bodza /bodzácska / nekem ez növény név.

-elzemari-, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Ma már a hagyományos neveket kevesen használják, biztosan érdekesek lesznek a számunkra új nevek is.Majd megszokjuk őket...

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  18. .Emama.

Szia Sütike! :) Te is szépen haladsz akkor, az ólakkal holnap akár kész is lehetsz :)

A fiam - akkor még - barátnője is annak idején azt mondta, hogy hagyományos nevet akar a gyerekének majd. Ehhez képest az Anna nevet még 2. keresztnévnek sem hagyja a fiam a gyereknek adni, valami kefejezetten borzasztó nevet mondott, hogy ha az lesz az első keresztneve, akkor lehet Anna a a második. Már nem emlékszem mi volt az.

Köszönöm Évi! :) Eddig nem néztem meg, de épp az előbb találtam ugyanezt és olvastam el. Az elemzés jót mond, de nem igazán hiszem, hogy ezen múlna egy majdan megszülető gyermek/ember jelleme. Sokan hisznek abban, hogy nem véletlen egy névválasztás, hát én azért nem vagyok erről meggyőzve. :)

Nem tudom, hogy megszokjuk-e őket? ;)xD Én maradnék a hagyományos neveknél inkább :)

-elzemari-, Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Milyen jó, hogy sokfélék vagyunk...:) :) Mindig azt szoktam mondani az oviban a lányoknak, hogy az a jó, hogy mindenkinek más tetszik, más az izlésünk...képzeljétek, mi lenne, ha mindenkinek ugyan az a nő, vagy ugyan az a psi tetszene..mi lenne a többiekkel? A nevekkel is így vagyok...milyen lenne, ha mindenkinek ugyan az tetszene????? A mi születésünkkor is így volt, akkor is voltak divatos nevek. Én Erika vagyok, nem szeretem, semmi pénzért nem adtam volna a gyerekemnek. 57-ben születtem, és a korosztályomban nagyon sok az Erika...akkor ez volt a divat név. :) :) :)

Ja, holnap meg lesznek az állatok, mert ha ma este ki rakom őket, holnap este le telik a 24 óra...valameddig biztos el jutok. A végéig nem hinném....:) :)

Frankné, -elzemari- és .Emama. kedveli ezt.
  20. kpe59

Az órát csak akkor indítsd, aratás előtt, ha már beért az első kör... Akkor van idő egy második körre is.

sutimami57, Frankné és .Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.