Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Na ezt én most úgy olvastam, hogy "Imi gratula a 3 jegygyűrűdhöz!"
    Nagyjából ennyit a hétfőről!:(
    Azé' ám szép napot mindenkinek!:)

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    Nagyon köszönöm, ez az állapot most nekem is teccik.xD Sok gratulát kaptam olyan szomszédoktól is akikkel eddig talán szót sem váltottunk sose. Már ezért is megérte!xD
    Gratulálok, vigyázz le ne szédülj onnan a magasból?!xD
    Futólag rátekintve nekem is ez jött le elsőre?!xD
    Ennyi szőrgombolyagot egy kosárban?!xD Jó lenne de nem állandóra, csak jáccani velük.
    Te meg legyél jó formában egész nap!:)
    Mindjárt itt a péntek?!xD:p

5. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép napot mindenkinek.
    Imi nem sietek már a játékban se.
    Breki tündéri szőrgombócokat hoztál , azt az egyet elfogadnám állandóra, többi csak felvidított ebben a sötét ,borús napon/ jelenleg nem esik/.
    Nem engedett most idézni .

Gratulálok az evetvégzőknek.
    A nagy farmon az állatos feladat végét elbeszéltem a lányommal , így 1 maci ólam maradt.
    Még termelek növényeket ,de még van idő.
    Jó étvágyat az ebédhez.

Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  6. lukimi

Szia, nem is kell vagy lehet sietni csak szépen sorjában lehet haladni.:)

7. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Itt is lóga lába lóga......;) Nagy élvezettel szedtem le a felhősort és néztem ahogy 17.500 BTP-t adott ;)xD
    Nagyon sok pont összejön már a felhőkről, jó ez a Bahás haladáshoz. :)

Imi! Igyekszem nem olyan magasra törni, hogy onnan leszédülhessek ;):)

Vakond-Gazda, gyongyvergazda és lukimi kedveli ezt.
  8. lukimi

Sminkparty is kivégezve. Végig figyeltem a piacot, hogy besegítsek a gyömbér termelésbe (kb 5650 kellett az utolsóhoz) de végig 140-155 csp között rakták fel. Az előző 20 ezer körüli gyömbért szépen fokozatosan vettem mindíg amikor 115-125 csp között pakolták ki. Most adtam volna érte 130-at is de azért sem jött egy darab sem. Rosszul jártak, letermeltem.xD
    Azért szépen fogyasztom ám az elmaradt gazdaköriket.:) Egy recepttel több!:inlove:
    szerk: nagyon jó dolog ez a rengeteg szupertrágya!

másodszor is szerk: nálam kb annyiért megy állandóan a maszk, mint a mangós de ez sokszor kiugrik felfelé. A mangós szinte állandóan 40-42-ezer között mozog, a maszk most is közel 45 ezer/db. Amit kaptam hármat felraktam, pudling próbája az evés lássam mennyi dő alatt kél el. Ha viszik - csak huszon van belőle kint - átállok a mangósról mint ahogyan a múltkor már beszéltük mert ehhez 40 elixír kell a mangóshoz meg 60/db. Ez ugye 10 db-nál már jelentős, ráadásul nem eszi a banánt, mangót, kókuszdejjót sem.:)

Utoljára szerkesztett: 19.1.15
    Vakond-Gazda, gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok, szervusztok....

Olvasom, hogy micsoda események zajlottak felétek. Az Imi is már belépett a százasok táborába.Egy nagy nagy gratuláció érte....

Évike,
    ne is engedd búnak a fejedet, mert minden szorgos gazda egyszer eléri ezt a bűvöletes számot.Még a hőskorban, a kezdeteknél, azt számoltam, hogy bizony életfogytiglan fog tartani, mire az ember eléri a századik szintet.Igen ám, de akkor még olyan kevés napi tapasztalat pontokkal dolgoztunk, hogy igaz is lehetett volna.Ám azóta a gazda élete is felpörgött, és ma már húúúú hol tartunk pontilag....

Zsémbi,
    azt a bánatos lótetűt én is kölcsönkérem tőled, amikor az állatos területeket emlitjük, mert komoly fejtörést okoz, hogy miként is alakitgassam ezt a nagy farmot.Hiszen, jó lenne ez is, meg aztán az sem lenne hátrány, de a kutyateremtettét még emez is kellene.Igy aztán velem van a Tanácstalanság uram is, és most kettecskén fővessük a fejünket.

Ema,
    szeretem a szinházi előadásokat, mert az élő játék el tud varázsolni.Vettünk bérletet már sokadik éve, mert igy bizton eljutunk az előadásokra.Amikor még aktiv dolgozó voltam könnyebb dolgom volt, mert házhoz hozták a jegyeket, volt közönség szervező, és csak őt kellett megkeresni és dúskálhattam a jobbnál jobb előadások jegyeiben.Ma már a lustaság az fél egészség, és mire elmennék a jegyért...igy inkább a bérletet választottuk.Szerencsére minden évben új darabokat kapunk, a bemutató után nem sokkal.

Ma már a babszárra én is felcipeltem a Pockos ládát és a Szélkereket, hogy a megérdemelt munkám után megkapjam a jutalmakat.

További jó játékot kivánok..

10. .Emama.

Én maradok a zöld matrózteánál, csak-csak az vált be a legjobban. Néhány naponta ránézek az elixír készletemre, aztán ha van éppen annyi, akkor keverek 2 db-ot és ki is rakom a piacra, ha jó az ára. Reggelre mindig elviszik. Az aloé-moringa maszkkal néhányszor befürödtem, azzal nem kísérletezem tovább.
    Gratulálok a kivégzett sminkpartyhoz! :)

Szia Biciklis Lány! :) Örülök, hogy megérkeztél te is a felhőre és gratulálok hozzá! ;):)
    A színházbérlet nagyon jó dolog, sokkal jobb, mint az egyszeri színházjegy. Így az ember tényleg elmegy az előadásokra :)

Vakond-Gazda és -elzemari- kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Szia Ema,
    kicsit szédülök a magasban , de majd nem tekintek lefelé....

12. lukimi

Szia köszi, neked is hasonló jókat! :)

Vakond-Gazda és -elzemari- kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Imi,
    igyekszem én nagyon, és küzdök, mint egy oroszlán...

Vakond-Gazda kedveli ezt.
  14. .Emama.

Most már tudunk beszélgetni láblógázás közben, így nem is kell nagyon lefelé nézni. Legfeljebb ha látjuk, hogy valaki érkezik, akkor kukkantunk oda, hogy kellően üdvözölni tudjuk ;):)

Vakond-Gazda és sutimami57 kedveli ezt.
  15. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :) Evetke készen van, nagyon szépen adja a felhősor a bahás tp-t. Így a 244-es szinten 17000 fölött ad és ráadásul 20 óránként :)
    Megvan a virágos felhősor is, ha valaki virágokat termel megéri megszerezni :)
    Na tegnap délelött voltunk egy kemény 6 km-es teljesítménytúrán a Margitszigeten :)
    Délután ismét futottam, óvatosan bár, 10 kilit. Olyan 300 méter körül ismét elkezdett fájogatni, mint az előző 2 futásnál is, viszont nem akkora intenzitással. Nem akarom elkiabálni, de szerintem javult. Futás utáni fájdalom csak töredéke annak mint ami ősszel volt. :D
    Ha visszatér az a fájdalom, azonnal leállok a futással, de bízom benne hogy nem jön vissza. :)Ha minden jól megy és tudok kétnaponta edzeni, kb egy hónap múlva érek olyan szintre, hogy a futások iramfutások legyenek, legalább heti 1. Ami azt jelenti, hogy a mostani 5:54-5:57-es kilik helyett 5:10 körüli kiliket fussak. Ez kb akkor lesz, mikor elkezdik a röntgenes kezelést. Majd valahogy összehozom a kettőt :D Április 19-re összejöhet a 1:40-en belüli félmaraton, ami 8 perces javulás a legjobb időmhöz képest :)
    Persze csak ha tünetmentes leszek teljesen, és fel is tudok készülni normálisan.
    kb ennyi. Szal nem kérek felröpit senkitől !

Vakond-Gazda és Frankné1 kedveli ezt.
  16. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Miksza legyél kedves az aranylevelűnél aki 88,88csp-ért árul nézd meg a darab számot.Mert amennyi lesz az a piac számunk egyezni kel az enyémmel mert egy piacon vagyunk.Köszi!:)

17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Már csak a felröpik kellenek. 100-on belül van a számuk. Éjszakára rózsa éa vöröskáposzta ment 1x1-be.

Többen is vannak. Mindenki azonos db-ot árul. ;)
    Breki dobj rám egy baglyot. :)

Utoljára szerkesztett: 19.1.15
  18. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok!

A legnagyobb farmon kész az event, kérek szépen én is egy kis helyet a felhőn:)
    A 2. farmon már csak 21 db hiányzik a felröppenőből. A kisebbeken 160 - 170 db a hiány.

19. .Emama.

A piacok számát nem itt kellene nyilvánosan megbeszélni ám. Nem véletlenül óva intettek ettől bennünket korábban is. Egyszer már megszűnt ez a fajta számozás, most valakik ezek szerint visszatették kicsit más formában, de nem jó ennek nyilvánosságot adni. Szerintem ki kellene törölni a számot minden hsz-ból.

Bocs, hogy beleszóltam, lehet, hogy csak én vagyok egy kicsit paranoiás [​IMG]

A kék párnád már oda volt készítve, üdv neked is a felhőn! ;):)

20. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Köszönöm!;):):)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.