Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Gratulálok a szintlépésedhez! Szép teljesítmény!:)

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Köszönöm szépen :)
    Minden évben szoktam várni a Karácsonyt, most az idén valahogy még jobban fogom ;)

Szia Erzsike! :) Ilyet én is kérek szépen ;)
    Zsémbi úgy látszik vagy elveszett az akták között vagy jól lakott a cicával ;):pxDxD

gyongyvergazda kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Gratulálok! Ezt pedig a 100-as eléréséhez segítségként!:)

(Cica előbb esz meg engem, mint én egy cicát! Csak egy kis erőt merítettem belőle.) :)

PiciEma, gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Gratulálok a "Mesterfarmer"-nek! [​IMG]

Ha Zsémbivel akarsz egy tányérból csemegézni, akkor azt vele kell megbeszélned...
    (Ha véletlen már megette az egészet, ezt csak neked.)

gyongyvergazda és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  5. .Emama.

Köszönöm a gratulációt is és a szerencsehozó lóherét is :)

Tudom, hogy az éhhalál széle se nagyon vinne rá, hogy cicát egyél ;), de ezen a képen vissza-visszatérő hullámokban még mindig nevetek. A férjem lassan már bolondnak néz, pedig megmutattam neki is a képet xD
    Tudom én, hogy a kisgyerekek mindent a szájukba raknak, na de könyörgöm, még egy macskát is? és az meg még hagyja is? Hát csúcs xDxD

A címre nálam jogosultabbak is vannak ;), a gratulációt azonban nagyon szépen köszönöm :)

Zsémbes-banya és gyongyvergazda kedveli ezt.
  6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ezt a címet nem én találtam ki, a Bp akasztotta rád... Te nem is olvastad a kinevezésedet?[​IMG]

7. .Emama.

Nem szoktam [​IMG] :pxDxD Most azért ennek örömére megnéztem;)

Picit lepihenek, majd jövök :)

Utoljára szerkesztett: 3.9.14
  8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Pedig soha nem reggelizek korán, inkább úgy 08:20, 30 körül. Reggelit 05-06-kor kell hozni.xD
    Tuggyuk bizony! Learatod az összes farmod.;):eek:o_OxDxD
    Ez mán mindennek a teteje! Szegény cica mi vár rá?! Na de mivel előre olvastam látom felajánlottak neked mindenféle finomságokat, én már nem is teszem mindenesetre ezentúl ferde szemmel nézek rád.....-.-xD:pxD:D
    Én is csak napi 2x 3:1-ben kávét iszom az íze miatt, amúgy vérnyomi tablettákra nemigen ajánlott kv de ettől nem érzek semmi változást, viszont még ebből sem ihatom meg a harmadikat este mert akkor már nem jön az álom manó. Bezzeg régen?!xDxD Az Omnia volt a kedvencem és ha én főztem megállt benne a kanál......:eek:
    A gőzöst sajnos nem tom jön-éééé Jónás nem biztat vele csak azért reménykedem mivel jövőhéten 5 mini lesz hátha belepréselik és erről még Jónásunk se tudhat. Csípném.....:) Egyébként amennyire elblicceltem a legelső (vagy a másodikat is?) fagőzöst, most annyira várom már. Én őszinte leszek nem nagyon csípem már a különböző, sok fajta időpontban aratnivalókat ezért áldoztam az utolsó 2-3 titokfa napokon és bizony a legerősebb első háromban indítok mindíg 4 kockán természetesen mindíg annak függvényében melyik fajtából van kevesebb. Így jön jelenleg napi több mint 100 szuipitrágya, meg nem is tudom hirtelen mennyi zokni de azt is jól adja. Tehát most áldozok rá de utána már nemigen veszek titok cserjéket (párat szórakázásból?) ugyanúgy mint már 1 ideje vetőgépeket sem csak kimondottan aratót. Amiket felrakok van már sok bodza, bükk, sima berkenye, sima tojás, csomó xl-esek, meg csomó olyan fákat amikre már nem lesz sose szükségem és 2 db 690-eseket kiegészíteni az 1500-ra, meg ilyesmi.xD
    Háááát, Ema! Mit is mondhatnáknék?! Elsősorban: húhúúúúúúúúúúú! meg ilyesmi. xDxD
    Meg azt, hogy nagyon nagy gratula (igyekszem nem ellőni a puskaport mert akkor mit mondok a gyövőhéten a 100.-ikra?!) te már tényleg célegyenesbe gördültél vagy úgy is mondhatnám, hogy látod a fényt az alagút végén! Szóval mégeccer gratulálok innen már gyorsan kopni fog az a 100 milkó tp, mert látod a végét.:) Igaz már többször is említettem de még nagyobb fegyvertény úgy idáig elérni, hogy közben egy másikat ami persze csak 1 Pici, nos azt is a 95.-re tornázni. Nem is mondok mást mert mint írtam tartogatom a 100.-ra!:):) Ja, még eszembe jutott, hogy én itt már nem ezt fogom írni mint te, hogyaszongya: "Az utolsó nekirugaszkodás, 104 M pont. Brrrrrrrrrr"- hanem imigyen: Krrrrrrrrr >:(. xD

9. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok szép napot Mindenkinek!

Hogy itt milyen habzsi-dőzsi folyik reggelizés ürügyén.;)
    Zsémbi meg majd mesélhet az állatvédőknek, hogy csak egy kicsit kóstolta meg a cicust.:p

Ema gratulálok a szintlépésedhez![​IMG]

gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  10. Zsémbes-banya

:DPróbáltalak elképzelni ferde szemmel, nem ment. Ha picit segítenél!:)
    Ema is tudja, és meg is mondta, hogy az éhhalál küszöbén sem csinálnék ilyent. A cica az cica, és nekem mindegy,, hogy milyen fajta, színű és formájú, alanyi jogon szeretem. Ezt a kis vacakot is csak meg akartam puszilni, ő meg befúrta a fejét. Szerintem mindenki láthatja ezen a képen, hogy milyen szeretetteljes kapcsolat van köztünk.:)

Ezt Emának hoztam.

Édes kis kincs 7 hetes kisbaba, életében most hallott először!

11. .Emama.

Köszönöm Imi! Jól esik amit írtál, főleg, hogy még a Picurkámat is megemlítetted :)
    Szerintem te máris köszörülheted a torkodat, hogy az a Krrrrrrrrr elég acélosan hangozzék majd ;) Nagyon közel vagy te már ahhoz [​IMG] xD

Szia Juditka! :) Köszönöm szépen a gratulációt :)

Köszönöm a szép képet, hallgatózni majd éjfél után fogok ;):)

12. Zsémbes-banya

Nem baj Emácska! Akkor is ugyanazt fogod hallani, mint amit most hallanál!:)
    Tegnap hallgatóztál?

PiciEma kedveli ezt.
  13. .Emama.

Nanáááá ;) Végig, az egészet :) Aranyos és szép volt nagyon :)

14. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Köszi Neked is!
    Akkor jegyzem is.:) Nem sok fölös titokfám van, de kipróbálok párat.Reméljük jön nemsoká a vonat...
    VérnyomixDxDxD Nekem alapba is az egekben van a pulzusom, már attól is még feljebb ment, hogy ezt olvastam, kávéban megáll a kanál.o_OxD

15. .Emama.

Lehet tudni, hogy mitől?

16. Zsémbes-banya

Ettől, hogy "kávéban megáll a kanál" nyilvánvalóan azért ment fel a vérnyomása, mert elvették tőle a lehetőségét annak, hogy kevergethesse a kávéját.:p;)xD

PiciEma, mya100 és .Emama. kedveli ezt.
  17. .Emama.

Jóvanám ;)xDxD

Most mi a szöszt írjak még 3 szót? Ez így már legalább elég lesz ;)

18. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Persze. Velem született tulajdonságom, pörög a szívem, ezt is örököltem.
    Attól még jobban felment, mert vizuális típus vagyok.xD

19. Zsémbes-banya

Legyetek továbbra is jók, vagy inkább nem is! Legyetek egy picit már rosszak!:D
    Indulok a haza szállító buszra.:)

PiciEma kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.