Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Gratulálok te, te zsémbes és kíváncsi nőszemély ;) Mindjárt 2 farkas és még ráadásul 1 kivi is, ez gyönyörű. A kiviól napi 1 db-jával nem leszel milliomos, de a 3 ól már biztos húz valamit azért az anyagi helyzeteden. A farkas még mindig 35 ezer körül mozog, a kiivi szerintem túl fogja szárnyalni (pedig nem is tud röpülni:p).

Miért lenne nekem megint jajjjajjjjjj, ha nem ismernél? Semmi rosszat nem írtam ;):pxD

Drukkolok neked is a kivihez! :)
    Én sose nyitok semmi titkosat. Azon a pénzen inkább még veszek ólat vagy fát, az időmből meg kifutja, hogy megvárjam a lejárati időt ;)

Utoljára szerkesztett: 23.1.15
    Magdusnéne, Frankné és -elzemari- kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nincs, mert csak mint száraz tényt közöltem az eredményt. Én hónapok óta nem veszek ólakat néha mondjuk 2-3-mat, mert sose volt hozzá szerencsém. Viszont teljesen csalódott sem lehetek a kakas és sün sőt még több is sikernek számít nálam. Ezek után az, hogy nem jött farkas és kivi nem ért váratlanul.
    Mindjárt mentem a titokól topikba és látom a legtöbb akinek lett kivije özön ólat vett. Példúl van olyan nagyon nagyon csalódott, akinek 1200!! fából 2 db kivije lett. (nyilván azért áldozott be ennyit, mert a kivi ára olyan lesz mint a farkasé) Vagy van akinek 55 titokból lett ha jól emlékszem 1, vagy 2. Az ő ráfordításához is hol vagyok én?! Ez ez kis játék volt részemről.:)

Zsémbike nagy nagy gratula, neked meg lett az újdonság meg van több jó is.:) Remélem akik még vettek itt nekik is sikerál a kivi vagy valami jó is.

Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Igen ez a bölcs dolog, de..... a kiváncsiság....az meg egy emberi tulajdonság.Csak megbirjam állni...
    Gratulálok, igazi csemegéket sikerült nyitogatnod...A pénz meg azért van, hogy elköltsék, majd újra feltornázod magadat.

Utoljára szerkesztett: 23.1.15
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Én is tudok költeni, ha belendülök, de ennyit....!!!! [​IMG] Ezek után biztos nem kong a pajtád.

5. .Emama.

Kong neki [​IMG] Szintet lépett ;) Írta, hogy mennyi FA-at szedett össze a szintlépéskor, szerinted.....???

Magdusnéne és Frankné kedveli ezt.
  6. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Gratula az újdonságokhoz és izgatott várakozást a nyitásokhoz. ;)

7. lukimi

Gazdaraktár akció.....
    Farmarany akció.....
    katt>>>>>>

.Emama. kedveli ezt.
  8. .Emama.

Szia Miksza! :)
    Nekem még 2 óra a várakozás :)

Köszi Imi! :) Ez egyik sem rám van szabva sajnos.

9. mikszafarm

Szia Ema!
    Nekem még 5 óra. ;) Elcsábultam 5/1 arányban.:)

10. lukimi

Rám sem. Na de ez talán?!

Valdemár, szintén hétfőn 18-tól. katt>>>

zsémbesbanya, Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Alig hiszem el, hogy be tudtam lépni! Nálam tegnap óta folyton belépési gond van, már nem bírtam tegnap a próbálkozásokat, aztán el hagytam a gépet. :) Ma sem volt probléma mentes, de sikerült a topikba bemennem, és most ide is. Igaz, az üzi küldésnél is tiltás volt, de azért csak el ment.

Nagyon jól szórakoztam, amíg olvastalak Benneteket! Vidám, szórakoztató, és még okosságokat is találtam. Gratulálok az ólakhoz, Zsémbi, hatalmas taps Neked a kivihez!!!!! Nekem nem kellett kicsomagolni....nem volt a ládában. Vettem én is pár ólat, mert hát...akartam...aztán, mivel nem a türelmemről vagyok híres, ki is nyitottam őket. Szokásos...kecske, nyúl, ló, narancsok, cica, ami jó volt, 1 mosómaci, kakas, és farkas! :D :D Nagyon örülök neki, mert farkasom még nem volt, kakaska is csak egy, és nem bírt a tyúkokkal......a kivi nem izgat. Mire elérem a 95. szintet, addigra biztos lesz..:D :D

12. kpe59

Visszaolvastam pár oldalt... Már nagyjából be tudom határolni, hogy mire ment el... [​IMG]

13. -elzemari-

További szép estét kivánok!

14. .Emama.

Köszi Imi, ez már jobb nekem :) Bár nem tudom mire kellene gyűjteni, de azért jó lesz majd egyszer valamire amit össze lehet kalapálni :)

Szia Sütike! Gratulálok a farkashoz, én is örülnék egynek :)

Igen. Szerintem jóra gondolsz ;)

Neked is további szép estét és aztán jó éjszakát, jó pihenést kívánok! :)

A nagy fiamnak tüdőgyulladása és asztmatikus hörgőszükülete van, a felesége 200-as vérnyomással a kórházban van, várható, hogy koraszülött lesz a baba.
    Említettem már, hogy nálunk mindig tartja valami az eget???

15. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Miután az előző hozzászólásomat írtam jött a szomszédasszonyom, és 5 perccel ezelőtt ment el.:D
    Jól kidödörögtük magunkat.:p
    További szép estét neked is Marika, és jó pihenést.:)

:( Tudod Ema! Tarthatnák a jó hírek is! Gergő hamarosan meggyógyul, a baba pedig talán még vár egy kicsit!:) Bárhogy is alakul, a lényeg, hogy egészséges legyen, aztán majd szépen helyrerázódnak a dolgok.:) Szorítok, hogy így legyen.:)

Vakond-Gazda, Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  16. kpe59

Nálatok aztán vannak gondok ebben az évben. Ennyi elég is lesz egész évre.
    A végén csak rendben lesz minden...

17. -elzemari-

Köszönöm szépen, én is hasonlókat kivánok!
    Ema,
    igazán sajnálom, hogy ennyi nehézség akad nálatok.Talán annyi a vigasz, hogy a borúra derű szokott jönni...

18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Ema! Sajnálom, hogy a betegség ilyen gondokat okoz, de biztosan rendbe jön a fiad, és a menyed is. Szorítok a babáért.....:)

Nagyon át érzem az aggodalmadat, mi is hasonló cipőben járunk........

zsémbesbanya, Vakond-Gazda és Frankné kedveli ezt.
  19. .Emama.

Köszönöm nektek :)

A fiam ma kapott szteroidot az anitbiotikum mellé, ez rövid távon nagyon jó segítség szokott lenni. A feleségének elkezdtek olyan gyógyszert adni ami a baba tüdejét felkészíti egy koraszülésre és valamit lehúztak a vérnyomásán is tegnap éjjel óta. 34 hetes és 2 kg-os a baba, tehát jók az életesélyei már. Bízom benne, hogy minden pozitívan zárul majd.

zsémbesbanya és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  20. mikszafarm

Ema mostanában rátok jár a rúd rendesen.:(
    Azért szurkolok nektek, hogy mihamarabb megnyugtatóan rendeződjenek a dolgaitok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.