Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Köszi Miksza neked is :)

zsémbesbanya, Vakond-Gazda és Frankné kedveli ezt.
  2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Vettem kivitápot még 1500 alatt.
    Majd meglátjuk a sorsát. Ha lesz ól, akkor marad, ha nem lesz, akkor megy eladásra.;)
    Megyek aludni. További szép estét.

zsémbesbanya kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jó pihenést neked, álmodj szépeket!:)
    Elment a net, most tudtam visszajönni, de a fórumra először nem sikerült belépnem. Talán most már rendben lesz ez is!:)

Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szija Zsémbike talád ki, mennyi szupitápom van? Ki ne mondd, kevés! Nos, nem csigázlak: 1999 db. De sajna most leálltam vele mert kukori tápot kell kutyulni. Reggelre viszont szééép kerek szám lessszz mert mingyááá újra indítom!!xD

5. Zsémbes-banya

Hínnnyi, hogy ne sirassa!!!!! Te szupertrágyanagyhatalom, Te!:D Tyhűűűű, de gyönyörű lesz amikor aszondod majd, hogy 2000!!!!!:D Ezzel már nyugodtan nekiállhatsz kaméleonnak, bárminek.:) Madén, madén, madénmeg mad rágom a körmöm annyirán szurkolok neked!:)

6. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést Miksza! :)

Kész vannak a titokólaim. A nagy farmon lett 1 békám, a Picin 1 kakas. Ezek eddig nem voltak ott, más érdemleges nem lett sajnos.

7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nem voltak nagyon szerencsések nálad sem a titkosok....De még lehet....:)

Jó éjszakát, szép álmokat Mindenkinek!

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Azért a jobbakhoz gratulálok mindkettőtöknek.:)

9. .Emama.

...lehetne, ha vennék még. Erre azért még nem kötnék fogadásokat ;)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is Sütike! :)

Köszi Imi! :)
    Azért bosszant, hogy nem lett több és nem lett semmi még újabb. Jó, a nagy farmomon még gólya sincs és béka sem volt, de azért narancs kecskére és juhakolra nem szántam ma sem több órás imát és mégis lettek ;):p

10. Zsémbes-banya

Drága jósorsom! Add, hogy egy falka farkas kergesse a narancs kecskémet és juhomat, és egy csapat kivimadár rikoltozzon, hogy gyorsan tárjam szélesre a farm kapuját! Talán valami ilyesmi segítene!:)
    Megyek aludni.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)

sutimami57 és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  11. .Emama.

Lehet, hogy valami ilyesmi kellene. Ha elszánom magam és veszek még ólat, akkor mormolok valami hasonlót ;)

Jó éjszakát, jó pihenést neked is és mindenkinek! :)

12. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Gratulálok a jó ólakhoz mindenkinek.
    Ema fiadnak gyógyulást , a mamának és babának jó egészséget.
    Kolléganőm lánya volt magas vérnyomással és 3 hétig kórházban feküdt és császárral szült.
    Mind ketten egészségesek.
    Unokád tényleg már nem kicsi ,tüdeje meg erősödjön és komplikáció mentes szülést nektek.
    Jó éjszakát ,szép álmokat.

zsémbesbanya, sutimami57, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  13. mikszafarm

Jó reggelt!
    Trutymák egy idő van. +5 fok van és eseik az eső. :(

Az ólak eredménye 5/1: szamár piros és rózsa, ló és hal narancs, és kivi /narancs juh.
    Nagyon szerencsésnek mondhatom magam. :D:D
    Így az egyik farmon maradnak etetésre a kivitápok, a másikon meglátjuk az ár alakulását.
    1 milka alatt vagyok szintlépésig. :)

A következő eventhez szükséges állatokat megfejtették a gangon. Juh, nyúl, disznó.
    Legyen szép napotok.

Utoljára szerkesztett: 24.1.15
  14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Öröm látni, hogy ilyen jó ólakat kaptok...
    Lehet, hogy csak nekem tetszik...?
    Az is lehet, hogy azért, mert én csak szurkoló vagyok és nem kell a körmöm [​IMG] rágni?

15. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Évi! :) Köszönöm szépen :)

Szia Miksza! :) Gratulálok a jó ólakhoz! Klassz, hogy lett kivid, örülök neki :)

Szia Erzsike! :) Most úgy látszik azért csurran-cseppen valami jó is mindenkinek :)

16. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép Napot, Mindenkinek! Már amennyire szép, itt most esik a hó előtte egy kis havas eső, nagyon fúj a szél, csúnya zord idő van, meg is hívok mindenkit egy friss meleg kávéra

forró teára:)

Szia Miszka, gratulálok a kivihez:) az a milliócska hamar meglesz:)

Szia Erzsike, a körmöm én se rágom, vettem ugyan két titkosat de éjjelre raktam ki, hogy ne csábítson a kinyitás:p:D:D Kakas és macska lett, kakasom még nem volt:)

Szia Ema, remélem mihamarabb mindenki meggyógyul, és a picivel nem lesz semmi gond, nagyon drukkolok nekik, sajnos most ilyen idő van, a körülöttem is mindenki beteg csoda, hogy még eddig nem kaptam el.

17. .Emama.

Szia Betti! :) Köszönöm szépen :)

Gratulálok a kakashoz! Én is örültem neki a Picin, hogy végre sikerült :)

Látom visszavetted a téli vakondos ruhádat, nagyon szeretem ezt a bannert. :) Annak idején amikor az ötlete megszületett a fejemben, ez nagy kihívás volt és bár rengeteget dolgoztam rajta, de nagyon-nagyon szerettem csinálni. Vannak képek amikhez különös érzelmi szálak kötnek, ez is egy ilyen :)

18. mikszafarm

Sziasztok!
    Köszönöm a gratulációkat.

Mivel 150 feletti aranybanánom van, ezért gondolkodom rajta, hogy nekikezdek a kincses szigetnek.
    Ha az új szigethez új kamra is lesz/kell, akkor talán így haladhatok előre annyit (158/160 as szintek), hogy lesz majd hozzá elég banánom.
    Mit gondoltok róla?

19. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóóó.[​IMG]

Betti,
    olyan gusztusos ez a kávé, és az illata belengte még az utcát is, igy én hamar, hamar iszom egyet.Azt nem is csodálom, hogy Ema, szereti ezt a banneredet, mert nagyon remekül mutatja egy szorgos vakond életét.Megteremtett magának mindenféle jót, hogy aztán büntetlenül élvezze a téli időt.
    Ema,
    gratulálok hozzá, én még nem láttam, de most kigyönyörködtem magam benne.
    Miksza,
    olyan szivesen mondanék én is valamit, de nem ismerem ezt a magasságot, igy csak nézem, hogy milyen sok aranybanánnal rendelkezel.

20. .Emama.

Mennyit kell elhasználnod belőle, hogy az összes Kincses szigetes feladatot megcsináld?
    Még jó régen olvastam egyszer Jónástól, hogy sok AB kell majd a következő szigethez.

Szia Biciklis Lány! :) Köszönöm szépen :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.