Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Igazatok van lányok, megfogadom a tanácsot. Gyanítom, hogy reggel az első mondatom nekem is az lesz, hogy "Oh ne...":D
    Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, pihenten és tartsatok be a hétfőnek, azért is legyetek vidámak!:)

Lona!
    ha véletlenül erre járnál!
    Tarts ki, és próbálj időt szakítani legalább egy beköszönés erejéig, hogy tudjuk, minden rendben van!:)

Frankné, Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  2. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Ema csodálatos az unokád igaza van apukának:) jobbulást a szülőknek.

Mindenkinek jó éjt szép álmokat:)

sutimami57, Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  3. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia Vadóc!

Jó éjszakát, szép álmokat Neked is!

Zsémbike, Lonával minden rendben, de rettentő sok dolga van, éppen csak hogy levegőt tud egyenlőre venni. Amint kicsit fel tud lélegezni, jönni fog ide is, addig is mindenkit puszil.
    Neked is jó éjt, szép álmokat!

Én is elköszönök, Mindenkinek jó éjszakát!

Utoljára szerkesztett: 25.1.15
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat :)

Jó éjszakát, jó pihenést! :)

sutimami57 és Frankné kedveli ezt.
  5. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +1 fok van és nem esik semmi, de le vannak fagyva az autók.
    Még egyszer garatula az uncsihoz. Mielőbbi felépülést és sok örömet.
    Legyen szép napotok.

6. hejakutmacsonya

hejakutmacsonya Aktív író

Ragyogós jóóóó reggelt :D!
    Jó a sörétes is, az én apjukom arra esküszik ;):D, de ahogy elnézegetem, hááááát legalább négyet be kell szerezni, hogy mindenfelé hordjon, mert ez az aranyos csöpp mellé biztos fog kelleni ;):). Imádnivalóóóó xD! Az a pici karja, meg nyakacskája, meg az állacskája, nézted?..., xD, olyan dugjam belé az orromat meg szöszmötöljek ott egy kicsit :), ide érzem az illatát, kicsi puhaságátxD! Nagy gratula :)!
    Nagyon sok boldogságot és kicsattanó egészséget kívánok mindannyiatoknak :)!

7. Zsémbes-banya

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!:)
    :D Ugye Gyöngyöm? Ugye, hogy pont akkora az állacskája mint egy puszi?:D
    Olyan idomai vannak, hogy az ember legszívesebben minden millimétert végigpuszilgatna rajta. Icipici, közben pedig izmos, erős és életrevaló.:)
    Na menek dógozni!:D

Vadóc, sutimami57 és Frankné kedveli ezt.
  8. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok jó reggelt!

Emma olvastam az öröm hírt, gratulálók jó egészséget a családnak. Legyél nagyon boldog nagymami !!

9. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

No ez így nem lesz jó, mert olyan nagyon bubázhatnékom lesz minggyá s oszt aztán apjuk akkor meg morrog, mint egy denaturált memme ;)xD, hogy az asszonynak nincs-e jobb dóóóga ennél :eek:;)xD.

Utoljára szerkesztett: 26.1.15
  10. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Köszönöm megint mindenkinek a kedves szavait :)

Én olyan fura állapotban leledzem, még nem éltem bele magam a nagymamaságba. Egyelőre a gyakorlatias kérdésekkel vagyok elfoglalva és azzal, hogy minden rendben legyen. A baba felől nincsenek kétségeim már, de az anyukája még nem nyugtatott meg jó hírekkel. Estére biztos megint okosabbak leszünk valamivel. A fiam is megy ma orvoshoz, tegnap este volt bájos meglebegtetni azt a papírt, amin leírták, hogy saját felelősségére nem ment kórházba amikor küldték. Nem csodálom, hogy nem ment, de azért nem vagyok nyugodt felőle sem. Szerencsére otthon felejtette a köhögésére felírt gyógyszert ami egyáltalán nem használt neki, így tudtam azt adni ami nekem segített a múltkor és most neki is beválni látszik.
    Az előbb teakészítés kapcsán elejtettem a mézesüveget. Csak kb 1/4-ig volt már, de arra éppen elég, hogy a konyha kövezetét szinte felmoshatatlanul beterítse, természetesen milliónyi üvegszilánk kíséretében. A kutyának viszont azonnal ott kell termenie, ahol éppen "esemény" van, úgyhogy még vele is meg kellett harcolni, hogy az üvegszilánkos méz nem neki lett a konyhakőre odakészítve :pxD
    Azt mondják, úgy szép az élet ha zajlik.....;)xD

11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

A bónuszkód megérkezett: >>>

Ötödik szülinap - Event >>>

talpapi, sutimami57, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép napot mindenkinek.
    Szerencsére a hó elolvadt,hidegszik,de még az éjjel nem volt -.

Ema!Tündéri a baba ,legszívesebben megdajkálnám nagyon finoman.
    Csengét mikor hazahozták az anyjával fürdettem ,olyan természetesen, mintha nem telt
    volna el a 21 év ,hetente legalább mentem ,felvettem ,fejecskéjét a vállamra hajtotta, és kp .
    5 hetes korában már gombolta ki a nyári felsőmet ,olyan édesen ráállt a csöpp kis ujjai.
    Második unokámat is kézbe vettem mikor haza értek a kórházból ,azért autóztunk 2,5 órát
    oda meg vissza /Ági maradt ott segíteni /. Nagyon megnyugtató csodálatos érzés mikor azt a4 napos babát kézben tarthattam.Lázi:
    https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net...=0a6c48292ff2a9a7fcc5d21d78421bf6&oe=5525B194
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd...._=1428216596_f16da3d382d390ba99ae99f7885d1dcf
    most már nagy legény 3,5 éves.
    Remélem nem sokára te is sok örömödet leled benne és a nagymamaságba.
    Minél gyorsabb felépülést az anyukának és apukának ,hogy tudjon segíteni.

talpapi, sutimami57, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  13. .Emama.

Szia Imi! Köszi szépen :) Még csak átfutottam, de azt nem látom világosan kiírva, hogy minden szoba, minden feladatát teljesíteni kell? Akkor jár a felhőre az utolsó kitehető ajándék? Én így értelmeztem legalábbis. Akkor viszont nem értem, hogy mi értelme a vekkeres feladatváltásnak?

Szia Évi! :) Nagyon aranyos az unokád, tündérien mosolyog a második képen :)
    Köszönöm a jókívánságaidat :)

talpapi, sutimami57 és Frankné kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Jajmamám! Már kész vagyok!:) Évi! Ki tudtam volna kapni a monitorból. Nem megy ez így gyerekek - nekem itt helyt kell állnom, erre meg most mi lesz velem? Babázni szeretnék! Tessék nekem egy valóságos zigazi babát a kezembe adni, léccci, léccci léccccciiiiiiiii!:pxD
    Iminek köszi az ismertetőket.
    Megnéztem, talán jó is, csak arra a kérdésre nem találtam így hirtelen választ én sem, hogy minden feladatot meg kell-e csinálni a felhősorért.

15. hejakutmacsonya

Kedves Frankné :), kotyogok én is egy kicsikét, mert, ha bubát látok nem állom meg xD.
    Büszke ám az apuka is, a kis jövevényre. :)
    Jééé, be bodzos haj, gyere csak közelebb egy kis markolásra:music:xD- mondja a szeme a második képen xD.
    Roppant kis huncutka :), olyan befalomacicátmertszeretem ;)xD!
    Nagyon édes :)!

16. Zsémbes-banya

Teeee! Ugye nem rólam beszélsz?:D

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  17. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Köszönöm aranyosak vagytok,tényleg huncut és okos .

[​IMG]anyával.
    Az első képen még a szülőszobánál az első 2 órában apja is bent volt / apás szülés/.
    Itt anyával tavaly májusban.
    Apja majd nem győzi a csajokat levakarni.
    Imádni valóak, és a szüleik nevelik,mi meg "csak" szeretjük őket.
    És Csenge itt már nem ár asörétes,
    https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net...=b6af2d323c729da10e8b09373fbea94a&oe=55247415

18. hejakutmacsonya

Öööööö, hááááááát [​IMG] , nem is tuuuuuuudom Zsémbike;)xD!
    Te is belekapaszkodsz a bácsik,nénik hajába :music::eek:o_OxD?

Vadóc, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  19. .Emama.

Érdekes, a "befalomacicát"-ról nekem is te jutottál eszembe ;):pxDxD

sutimami57 kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szerintem mindent meg kell csinálni a felhőért. De nem biztos ezért mindjárt elmegyek olvasni! A vekker úgy tudom az időt is befolyásolja és a feladat váltáshoz kell aminek az az értelme, hogyha olyan cuccost kéne beadnod amiből csehül áll a pajtád akkor ezzel lecserélheted másra.
    Igen, de mindjárt utána nézek.

Előljárójában egy játékos társ leírása: "A feladatot meg én úgy értelmezem, hogy négy egymástól elkülönült részből áll (fatermések, állatok, növények, termékek). Mind a négyben elkezdhetjük egyszerre az első feladat teljesítését. Nincs időkorlát! Ha éppen nincs valamink megvesszük a paicról, vagy megtermeljük, majd komótosan (mint az őrült :) ) beadjuk. Megkapjuk a jutalmat. Jöhet a következő. Kihagyni feladatsort nem lehet! De a négy ablak feladatait eltérő haladási sebességgel teljesíthetjük. Lehet, hogy valaki az állatosnál már a hatodik feladatot csinálja, miközben a terményeseknél még csak a másodiknál tart.
    DE!!! Ha valamelyik feladatot túl nehéznek tartunk, akkor lecserélhetjük. 2 óra múlva kapunk ugyan azon szintre egy másikat. Ha ezt a két órát sokalljuk, akkor módunk van ezt a 2 órát részben, vagy teljes egészében lerövidíteni. A teljes 0 percre rövidítés 5 vekkerbe fáj.
    Nem hinném, hogy a 40 feladat együttes teljesítése lehetetlen lenne, egy közepes készlettel rendelkező gazdának. Még 1x leírom, csak olyasmit fognak kérni, aminek a legyártásához, megtermeléséhez meg van a jogod, a lehetőséged. Vagyis kicsiktől nem kérhet Bűbájos boglárkát, és a modik tájékoztatása szerint 100000 salátát sem fognak. Csak bátran! Biztos sikerülni fog! Hajrá! "

Az elem nem küldhető ingyenesen, csak 2 FA-ért. Már át van írva az ismertető.
    A vekker rendesen küldhető a szokásos ajándékba, viszont másképpen nem beszerezhető még fa-ért sem! Szomszédok, figyelem!

Olvastam egy tanácsot amire vigyázni kell: ovis event következik majd amibe ezek kellenek: nyúl, juh, disznó, tej, kecsketej, festékpaletta. Nos, ha ezeknek jó ára lesz most a piacon vigyázzatok el ne adjátok (mind) mert a kövi eventbe nem marad.

.Emama. és hejakutmacsonya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.