Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

sziaszok, szép napot mindenkinek! :)

Nem aratok ma semmit sem reggel, így ráértem felkelni is. ;)xD

Szia Miksza! Így legyen! :) Akkor kezdetnek csak aratok és vetek, aztán azért figyelem az eseménybeszámolókat :) Ha így, van, akkor ráérek a szokásos módon beadogatni majd mindent :)

Frankné és -elzemari- kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok....

Kicsit könnyedén vagyok, de majd sietek....

Ma olyan gyönyörű időre ébredtem.Ahogy kinéztem az ablakon a nap sugarai megfényesitették a fákon ülő dér csillámokat, és vidáman csillogtak.Igaz hideg van, de megpróbálom a szebbik oldalát nézni a télnek, és már január vége felé igazán nem is haragszom, hogy még a hideg is bemutatkozik.
    Izgatottan várom, hogy miként fogunk az új feladatokkal megbirkózni.Számomra a termelendő mennyiség egyáltalán nem kicsi,18 e db.Még ráadásul lesznek olyan napjaim is, amikor nem leszek gépnél.Hej haj, csuhaj, majd meglátjuk....

Legyen derűs a napotok..

Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  3. .Emama.

Szia Biciklis Lány! :) Most is - mint mindig - örülök, hogy bekerekeztél ;):)
    Itt is hideg van, de hát tényleg ennek van itt az ideje :)

A 18 ezer növény sok, nagyon is sok :oops: Főleg a 8 ezer 8 órásra haragszom, de azért megcsinálom persze az eventet, mert ez a felhősor nekem is kell ;)

4. -elzemari-

Szia Ema,
    én is szeretném a felhősort, igyekszem is ahogy egy oroszlán küzd, aztán majd kiderül, hogy meddig jutok vele...

5. .Emama.

Biztos sikerülni fog neked is!!! :)
    Amikor nem vagy gépnél, akkor érhet a hosszú, így legalább kihasználod azt az időt is :) Amikor pedig többet vagy gépnél, akkor gyorsan letermeled a rövideket és pár szempillantás alatt kész is vagy ;)

Utoljára szerkesztett: 27.1.15
  6. -elzemari-

Aranyos vagy,igen én is igy kapisgálom, hogy a rövid termelést rakom első helyre, éjjel majd mehet a nyolcórás, és ha nem vagyok itthon..

Utoljára szerkesztett: 27.1.15
  7. .Emama.

Kész leszel, egészen biztos :)

Új hírek: kiengedik anyukát a kórházból, most megy fiam érte. 2-3 nap múlva kikerül a baba az inkubátorból, akkor visszamehet, a koraszülött osztályon van erre valami lehetőség.
    A babát levették a lélegeztetőgépről, picit besárgult ezért kék fény alatt van, de ez normális. Hozok most még 3 képet róla, aztán ezzel befejezem ezt a folyamatos tájékoztatást. Ha valami érdemi történik már csak azt fogom megírni :)

1, 2, 3

sutimami57, Magdusnéne, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A harmadikon egy igazi tünemény... [​IMG] Anyuka ezek szerint jobban van? Apuka nehogy megfertőzze ezzel a köhögéssel, nem tenne jót neki.

.Emama. kedveli ezt.
  9. .Emama.

Szia Erzsike! Direkt azt hagytam utolsónak ;) A fiam meséli, hogy sokszor látta már mosolyogni. :)
    Nekem az is tetszik ahogy sír :p Emlékszem amikor a kisfiamat vittük haza a kórházból, akkor valami kis halk nyöszörgés jött a kezemben levő pólyából. Lenéztem, hát torka szakadtából sírt. Döbbenetesen halk volt az arckifejezéséhez képest :)
    Anyuka már átesett ezen a fertőzésen, remélem nem kap el semmit már. A vérnyomása változatlanul nincs rendben, de azt mondják még dolgoznak a hormonok és feltehetőleg lejjebb megy majd. Figyelik, mérik, szedi a gyógyszert, aztán ha úgy is visszamegy a kórházba, akkor csak talál valakit aki vele is foglalkozik majd, ha még szüksége lenne rá.

10. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!

Szia Emama!

A harmadik kép az annyira megható. Egy érintés és már mosolyog is a Pici. Nagyon-nagyon aranyos.

.Emama. kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Ema,
    nagyon aranyos ez a pici baba, mekkora haja is van.Az elsőn nekem az jön le, hogy éppen kifeküdt a napfényre egy jó kis ebéd után.A másodikon, valami keserű édes jutott az eszébe.A harmadikon pedig azt sugalja, hogy de jó finom puha ujjaid vannak.Csak igy tovább.
    Nagyon nagyon aranyos!!

.Emama. kedveli ezt.
  12. .Emama.

14:16

Már megint nem indul az event normálisan. Idáig a fórumra sem tudtam bejönni, még tájékozódni sem lehet, ez már borzasztó :(

10 perc késéssel megjött az eventnövény, most "ajjaj gazdák" van, illetve annak az utódja. Azt sem tudom, hogy elmegy-e ez a hsz-om, mert a farmomon már nem vagyok bent.

Hát nem tudom elküldeni amit írtam :( Mindegy, folytatom, aztán csak elmegy valamikor.

Szia Juditka! :) Anyukájának már be szabad nyúlni a picihez, tényleg nagyon aranyos az a kép :)

Marika! Téged már idézni sem tudlak, de írni azért igen. Aranyosat írtál, köszi :)

13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    A felhő sorokat 3 perc helyett kb 10-15 perc alatt tudtam lebogarászni, állatokat akartam vásárolni a piacon amelyekből kevés van de nem tudok mert ezek a jóemberek értelmetlenül egyesével tömik meg az összes kínálatot és 1-1 tétel vásárlásánál percekig forog a virág. Szóval szinte használhattatlan a farm.

Frankné, .Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Szia Imi,
    sajnos azt hiszem az egész vonalon ez van.Az egyes tételben kitett gazdáktól én is nagyon ki vagyok, mert amikor jó a gép, akkor is mérgesitő, de most!!!

Frankné, .Emama. és lukimi kedveli ezt.
  15. .Emama.

Szia Imi! :)
    1 és 1/4 óra alatt tudtam learatni és leszedni az ólakat és a fákat géppel a két farmon. A Picin nem fértem bele az aratással a baglyok 10 percébe. Ez gyalázatos :(

Frankné kedveli ezt.
  16. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Sziasztok! Ema!!!! Gratulálok a gyönyörű unokádhoz!!! csodálatosan szép kisbaba!:):) Anyukája már jobban van? Elhiszem, hogy aggódsz érte. Szorítok én is ,hogy minél előbb jó híreket kapjál.
    A farm nálam is gyalázatos, a guta üt meg miatta.:mad: Mindenkinek szép estét kívánok:Lujza a nyugisoktól

Frankné, .Emama. és lukimi kedveli ezt.
  17. .Emama.

Szia Lujza! :) Köszönöm szépen :)
    Anyukáról most nem tudok, mégsem engedték ki a kórházból, de nem tudom miért.

Frankné kedveli ezt.
  18. y_u_c

y_u_c Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tudna valaki segíteni, a kaméleontenyésztést miért nem tudom elindítani?

19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szerintem azért mert még nincs bevezetve a tenyésztése.

20. y_u_c1

y_u_c1 Fórum-zöldfülű

Az eventóra már jelzi.... :), mégsem értem, hogy kezdjek hozzá. Csak nem feltétel a narancs ól megvásárlása?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.