Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

2. PiciLona

PiciLona Haladó

Sziasztok mindenki szép estét és szép jó éjszakát a pihenni térőknek
    Már egyébként is álom vigyázónak jöttem még egy picikét vagyok utána én is megyek aludni nagyon fáradt vagyok ma is de fel kellett jönnöm mert nagyon hiányoztatok. Vissza is olvastam Zsémbi az a cicás kép csúcs
    Ema fogadd óriási gratulámat egyrészt a szép új ruhádhoz másrészt pedig nem látod de ici picit megsárgultam tudod én csak álldogálok most már a 92-őn a nagyon és elmélkedem hogy lehet 99 re jutni de lehet mert neked meg van és ezért aztán még óriásibb gratulámat fogadd nagyon de nagyon ügyes vagy. és meg látod hamar itt lesz a Karácsony is és akkor is nagyon fogunk gratulálni. Köszi hogy tegnap át adtad az üzenetemet
    Sütike Gratulálok a fiad esküvőjéhez nagyon helyesek vagytok a képeken és nagyon tetszenek a vagány képek is tőlem nagyon távol áll a rock minden műfajt szerettek a rockot is meghallgatom de csak távolabbról.
    Évi, Mari nagyon örülök hogy benneteket is olvaslak irjatok sokat és majd jövök olvasni. Juditka hát bizony igénybe vettem a hókotródat már tegnap és ma is. Nagyon jó szolgálatot tett nekem. köszönöm.Papi tessék vigyázzni a lábadra. sikerülni fog a fél és egész maraton is én nagyon fogok neked szorítani. Imi Várom a gazdaraktár akciót de ha nem lesz én is megveszem majd egész áron a csatni receptet.
    Remélem senkit nem hagytam ki a felsorolásból ha mégis akkor nagyon nagy bocsika .
    Most már el is köszönök kívánok mindenkinek nagyon jó éjszakát szép álmokat és holnapra szép napot + ilyesmit meg sok puszi is.

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Kávé, reggeli tálalva :)

4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Szia!
    Nagyon jól nézel ki a motoron!8)
    Szép járgánya van a fiadnak!

Sziasztok!

Ha nem bánjátok csatlakoznék társaságotokhoz amennyire az időm engedi.
    Szimpatikusak vagytok.
    Eddig olvasója voltam a topicnak, de néha azért írogatnék is.

Hsz. összevonás /Laboviti/

Köszönöm az összevonást. A továbbiakban figyelek rá.

Utoljára szerkesztett: 4.9.14
    sutimami57 kedveli ezt.
  5. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Hétágra süt a Nap, remélem mindenki kedélyállapotának jót tesz! :)

Szia Ninett! Csodás felhozatal, köszönjük szépen az ellátmányt :)

Szia! Üdvözöllek nálunk és sok szeretettel várunk írni is az eddigi olvasgatás után :)

Ha van kedved, picit írjál magadról, hogy mi is megismerhessünk téged! Gondolom te már valamelyest ismersz bennünket, ha olvastad az írásainkat :)

6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek!:)
    Örömmel látunk Miksza! (A többiekben is biztos vagyok, meg aztán úgysem mernek komolyabb vitába szállni velem, mert félnek, hogy megeszem őket így)
    Sajnos dolgoznom kell, ezért nem tudok kérdezősködni, pedig annyira szeretnék.:)(A te mocid is jó!)
    Majd pár szót mondj magadról légy szíves!:)

Kuncogókhoz Gyöngy...., ide pedig Nini hozott kaját megelőzendő a bajt jelszóval, úgyhogy ettem, ittam. Ki is használom amíg van energiám és hajtok egy jó nagyot, hogy még belóghassak majd hozzátok!:D

Ema
    a cicás képet azért újráztam, hogy a párod végérvényesen elkönyvelhesse, hogy nem vagy buuuuutaaaaaaa!:p;)xD

PiciEma, .Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek![​IMG]
    Elküldhetnéd felénk legalább két-három ágát, mert itt egy sincs...
    A délutáni teliholdat várja valaki rajtam kívül?[​IMG]

.Emama. kedveli ezt.
  8. .Emama.

Szia Zsémbi! :) A "szép napot" kislánytól némiképp megijedtem:oops:, de azért biztos nagyon aranyos :pxD

Még jó, hogya Kuncogóban és itt is találtál ennivalót, így talán megkegyelmezel annak a szerencsétlen kiscicának és nem eszed meg végleg :p Mondjuk lehet, hogy most már a több napi kóstolgatást is elunja lassan [​IMG] xDxDxD

Szia Erzsike! :) Hoztam neked ágakat ;)

A teliholdat jó, hogy említetted ;) Bár én "nagyon" várom, azért persze elfelejtkeztem róla xDxD A Picin szeretném csinálni, így talán már nem felejtek el valami olyat ültetni ami 3-ra jár le :)

9. Zsémbes-banya

Ema az a picilány gyönyörű, hogyan tudtál megijedni tőle?:D Ez hihetetlen!:D
    [​IMG] xD

PiciEma kedveli ezt.
  10. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Köszönöm a fogadtatást!

Egy kis szösszenet magamról:

Kedvesemmel együtt mi is a motorosok táborát erősítjük. (gondolom az avataromból ez már lejött nektek.);)
    Mi a nyugodt tempót szeretjük. Élvezzük a tájat, az illatokat. A nyugdíjas motorosok klubbjába soroljuk magunkat (Nyugodt tempó, óránként megállunk pisi, cigi, kávé, stb...):)
    Szeretem a rock zenét, hiszen azon nőttem fel. (Deep purple, Black sabbath, Uriah heep, Led zeppelin, ... Queen és társai)
    Az életben az 50 felettiek táborát erősítem, de a nyugdíj még messze.:(:)
    Szabad időmben zöldség kertészkedek. (bár idén a nem házas csigák jócskán elvették a kedvemet tőle)
    Szeretem az erős paprikát és termesztem is őket.
    Informatikával foglalkoztam, de tegnap óta a munkanélküliek számát növelem.:(

Megyek a cuccaimért, majd délután még jövök.

Köszönöm, ha végigolvastad.:)

Zsémbi: Láttam korábban a képet és jót mulattam rajta. + a hozzászólásokon is. :)

Naná, hogy várom! :D
    Aktiváltam 36 órás munkásokat, csatnit, cukkinis tortát és a kezdésig is töltögetem a pajtát.
    aztán átállok a 'Drakula pókja' feladathoz szükségesek termelésére.

Tényleg a szupertrágya a teliholdas növényekre is hatással van, vagy arra csak a démoniak hatnak?

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A szupertrágya a rémnövényekre is kedvezőleg hat, mint a víz, mint a trágya.

12. .Emama.

Alapvetően lehet, de az a kép...... ????? Háááááát......;)xDxD

Ez a baba aranyos :)

Én is hoztam neked valamit. Felhívnám rá a figyelmedet, hogy ez a cica sem azt szeretné ha majd télen megennék ;)

http://static.168ora.hu/db/0D/6C/cica2-d0000FD6C5104f5409b1f.jpg

Sőt, ez sem:

http://3.bp.blogspot.com/-E7_JnoenpRQ/UOFqGTG4agI/AAAAAAAAD4A/g2CBdBmvwPQ/s1600/download.jpg

Ezt meg csak azért hoztam, mert aranyos:

Igazság szerint azt kerestem ahol láthatóan menekül előled a pici cica, te meg négykézláb vágtázol utána, de egyelőre nem találtam meg :pxDxD

gyongyvergazda kedveli ezt.
  13. kpe59

Igen, a teliholdasra is hat, ugyan úgy mint az event-esre is. (Az összes szántóföldi növényre hatással van.)

14. Zsémbes-banya

Köszi a bemutatkozást!
    Elolvastam az első betűtől az utolsóig, mert ahogy a monitorra néztem azonnal ezt láttam meg, hogy "Köszönöm, ha végigolvastad".:p Na jó! Bevallom, csak két részletben sikerült, mert irdatlanul, cudarul hosszú volt.;):p Olyan szépen kezdődött, örültem mindennek amit írtál, egészen addig, hogy nincs munka.:( Sajnos ez egyre többekkel történik meg. Ha már így alakult intézd amit intézni kell, próbáld meg rövid ideig élvezni a semmittevést, és közben keresd a lehetőséget. Szorítok neked nagyon!
    A stílusodból az jött le, hogy 1-essel kezdődik a személyi számod, de értek már ezen a téren meglepetések.;)xD
    Úristen Ema! ezeket vidd! Vidd innen! Legalább is az első kettőt! Borzasztóak! Hogy a bánatba jut valakinek eszébe ilyen, mert, hogy nem a macskák mentek bele az üvegbe az biztos! A harmadik aranyos. Aszta....,nahát, nem is tudom, hogyan minősítsem már magát az ötletet is.:eek:o_O

Erzsike!
    Szólj rá lécci!:)

PiciEma, gyongyvergazda és .Emama. kedveli ezt.
  15. .Emama.

Köszi a bemutatkozást :)

A megszűnt munkahely sajnos sokak átka és a "mi táborunkban" igen nehéz új munkát találni. :oops:

Zsémbi 1-essel kedődő ötlete bennem is felmerült, kíváncsi vagyok, jól gondoljuk-e? ;)

Az erős paprikát én is díjazom nagyon;), a zenékhez csak a férjem nevében tudok hozzászólni, azt tegnap írtam, hogy tőlem távol áll [​IMG] Ő is nagyjából ezeket hallgatja mint te, talán a Queen-t kivéve, helyette mondjuk AC/DC-t inkább.

Talált a közelmúltban egy jópofa videót, ezt érdemes megnézni, ha a Led Zeppelint szereti valaki ;)
    Az előadója az, aki a Rendőrakadémiában a hangutánzó rendőrt alakította.

Jó ügyintézést és várunk vissza :)

Tuti, hogy magától mászott bele a macska az üvegbe, az elsőről több kép is van, csak szerintem is elég volt ez az egy közülük. Szegény cica, az még elég csúnyácska is [​IMG]
    Egyébként rengeteg olyan kép van fent a neten, amin mindenféle szűk helyre bemásznak a macskák, miért pont a dunsztosüveg lenne kivétel?;)
    Miért szóljon rám Erzsike? Már te megtetted ;):pxDxD
    (Átraktam linknek a képeket. Így a kecske is és a káposzta is.....;))

gyongyvergazda kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Komolyan mondom, attól az elsőtől még akkor is frászt kaptam volna, ha nincs az üvegben.:D

Jut eszembe!
    Nem láttam tegnap Juditot, Vadóckámat, ma pedig Imi is hol van???????? Hm?

PiciEma kedveli ezt.
  17. kpe59

Jajj, másfelé kóboroltam... Látod, Emára nem kell rászólni, tudja ő, hogy mit tegyen...[​IMG]

18. .Emama.

Igen, én is hiányoltam őket.:( Lona ha későn is, de legalább picit befutott megmutatni magát.;)
    Remélem jönnek ma ők is! :)

"Ügyes, okos nyuszi", hogy egy klasszikust idézzek [​IMG] xDxD

19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Itt van, olvasgat.:)

.Emama. kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

Hurrráááá! Hiányzott a letottyant kis pingvin, na meg persze TE!:D
    Olvasáson kívül micsiáááász!?

PiciEma és gyongyvergazda kedveli ezt.