Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Örülök, hogy készen lettél velük.

2. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Na csak óvatosan a tenyésztéssel nálam gyött a szőke mangalicából egy repülő röfi :D
    Ha menel aluszni, akkór jóccakát+ilyesmit is ;)

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, lányok, fiúk, szép estét!:)
    Sziaám!:D
    Megvagy!:) Örülök neked, de nagyon, nagyon!:) Köszönöm a hírt a babátokról. Tündéri lehet, ahogyan hátrafelé próbálja az előrét.:D
    A lényeg úgyis a haladásban van, és az megy neki.:D
    Jöttem volna előbb is, de ma nagyon nincs jó napom. Olyan törődött vagyok. Reggel a kötelező boltba menetelt letudtam, megfőztem becsülettel, csináltam sütit amit a Mama egész héten be tud majd osztogatni, aztán többnyire csak azon kaptam magam, hogy már megint az ágy tetején kepesztetek. Aludni persze nem tudtam, csak úgy pihengettem. Na de nem panaszkodom, inkább örülök, hogy jöttél.
    Most még Juditkát, Bettit és Vadóckámat kellene bevonzani. Ők is elég ritkán jönnek. Remélem jól vannak!:)
    Jól tetted, hogy mára szabad estét vettél ki! Ha még a tenyésztés is dobna valami fenomenálisat, az lenne az igazi!:) Most olvastam, hogy már befejezted. Talán még itt vagy, ha mégsem, álmodj szépeket, és ébredj holnap frissen és üdén, hogy bírd az új hét megpróbáltatásait!:)

Frankné és talpapi kedveli ezt.
  4. PiciLona

PiciLona Haladó

Hát én se bánnám ha gyönne az repülő majd levadásznám én nem röpködne messzire. Megyek majd aludni és én is kívánok ám neked és mindenkinek jóccakát + ilyesmit is meg szép álmokat meg Holnapra szép napot is Jövök ahogy tudok. sok puszi is persze
    Éppen elköszöntem és végszóra megérkeztél zsémbi
    Szia nagyon örülök neked. Pihenjél te is ám ne hajtsd magad túl.
    A babánk az meg egy kis csoda produkálja ám magát rendesen most a leujabb találmánya elforditja a fejét a vízbe és fújja a vizet tetszik neki meg csapkodja az anyukája vizesebb mint a lányka nagyon élvezi.

Frankné, Zsémbes-banya és talpapi kedveli ezt.
  5. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Na most már megyek én is, jóccakát+ilyesmit is:sleepy::sleepy::);):p;):):sleepy::sleepy:

6. mikszafarm

Én is megyek szunyni. További szép estét kellemes pihenést.

7. PiciLona

PiciLona Haladó

Jóéjt még vissza néztem De most már megyek is aludni Mindenkinek szép jó éjszakát szép álmokat holnapra szép napot

8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Jöttem volna hamarabb is, csak leragadtam a tv előtt...[​IMG] Aztán meg a farmot kellett rendbe tenni és mire ide értem, már csak azt vettem észre, hogy valaki elsuhant mellettem a sötétben... Nagyon sietett az ágyikóba, nehogy kikapjon Papitól... [​IMG]

Próbálom én őket is vonzani, de úgy látszik velük már nem bír el a csáberőm... [​IMG]
    Néha még te is kifogsz rajtam, pedig megteszem, amit tudok... [​IMG]
    Emával néha összefutok, vagy átkiabálunk egymásnak a kerítésen...

Frankné és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Nincs a csáberőddel semmi baj, velem van azt a bánatos lótetűjét a mindenségnek!:D
    Jó, hogy így a végére befutottál, de én már csak elköszönni tudok tőled, mert korán lesz a kora reggel.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)
    Lécci [​IMG] !
    Majd holnap elolvasom, ha esetleg találtál egyet.:)
    Pusziám mindenkinek!:)

10. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

11. mikszafarm

Jó reggelt!
    -6 fok van odakint.
    Befagyott a sejhajom, mire beértem.:p
    Jól öltözzetek fel, ha kimentek.

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  12. .Emama.

Sziasztok, szép napo mindenkinek! :)

Elkeseredetten pakolgatok és latolgatom, hogy mit tudnék még valahova kirakni, lecserélni, átrakni vagy nevezzük bárhogy. Tiszta "buhera farm" lesz a farmjaimból :oops: Semmire nem elég a hely :cry:

13. Zsémbes-banya

Nnna most jó, hogy nem gépelted el azt a "h" betűt!:D
    Azé' ám szép napot mindenkinek!:)
    Nincs itt kávé?
    Minnyá ebéd - és nincs még reggeli se?
    Mosoly? Hol a mosoly?
    Főleg hol vagytok Ti?:(

csokoládétorta és .Emama. kedveli ezt.
  14. .Emama.

Szia Zsémbi! :) A reggelivel megkínoztál, ez nem szép tőled ;) Nem elég, hogy a hajam őszül miattad???:pxD
    Képzeld, elvitték a talált kacsámat este, kb 10 perc alatt xD

15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Zsémbike nem nekem lett szegezve a költői kérdés viszont a pletyi topikban találtam 1 neked való választ,
    Bözsétől:

"Mert új hét, új nap, új esélyek, új remények! "

Remélem magadévá tudod tenni?!xD:p

16. Zsémbes-banya

Ne kiszeramérájjá má' megentes Teeee! Azé' őszűsz mer' öregsze, megjegyzem asse miattam van!:D:p;)
    Pici öröm engem is ért, mert nekem meg a Sivatag hajójámat vitték el!:D
    Köszönöm Imikém! Első olvasatra majdnem jó, aztán a kérdésed megingatott. Attól félek - bár esélyt nem látok rá minimálisat sem -, hogy magamévá teszem és lesz belőle egy újabb hétfő!:oops: Eccerre két hétfő.....nahát az csúfságos egy állapot lenne!o_O:eek:;)xD

Frankné, .Emama. és _Cygnus_ kedveli ezt.
  17. csokoládétorta

csokoládétorta Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ilyen invitálás :Dnem lehet nem ide betérni ;)mosoly, kávé, nyami hm xDxDxDxD hol vagyunk? na hol! itt meg ott meg amott :)

18. Zsémbes-banya

Szia Brekikém!:) Nyámi! Minnyá megeszlek! Azok a szép gyöngyök vagy mik, csak azok maradnának!:D:p
    Az itt teljesen rendben, az ott csak akkor ha mindnyájan ott vagyunk, amottról szó sem lehet, azt nem ismerem, ezért biztosan nem is jó hely - legalább is az ellenkező bizonyításáig.;):)

.Emama. kedveli ezt.
  19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!Szólítottál itt vagyok :p együk meg azt a tortát könyörgöm :inlove::inlove:az amott meg az pont ott van az mellett ;) szupi kis hely

20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ema figyeled?! Mindíg de mindíg kiforgattya a szavamat(unkat)!! Pedig mi ártatlanul ajánljuk neki a jobbnál jobb verziókat ő meg forgat! xDxD:p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.