Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ema,
    ha jól csináljuk, akár még ez is meglehet, báááár..... azt mondják a szerelem sok mindenre képes....Aztán ha sikerül a szerelem, akkor Rackó boldogan énekelheti majd Zalatnai dalát, hogy....
    Élnie kell,
    Ennek a szerelemnek égnie kell,
    Közénk ne lépjen senki sem,
    Amíg létezünk, mindig így legyen!

Utoljára szerkesztett: 12.2.15
    Frankné, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nem tudom hoztam-e már a Bálint napi akciós felhősort? Ha nem most pótolom: >>>

Szupertrágya és KacsaKata szupertrágyája akció >>>>

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

.....majd rózsaszín harangzúgás közepette összeházasodnak[​IMG]

Frankné, Zsémbes-banya és -elzemari- kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Igen, kell... De most szolidaritok veled és én is megyek a konyhába...

Bele is betegedtek ebbe, mert mindkettőnek elég furcsa színe van...

5. -elzemari-

Juj de jóóóó, jó lenne ha kapnánk meghivót, rózsaszin harangzúgást úgy is kedvelem...
    Ha nem baj, első slagra egy kicsit dicsekszem.Olyan gyönyörű idő van odakinn, és a madarak elkezdtek dalolni.Jó lenne tudni, hogy vajon miként hivják, de sajnos nem tudom.Az ablakunk előtt vannak hatalmas nagy fák, és mutatkozik már a tavasz jelei, mert kezd szinesedni, már úgy értem, hogy....szóval más mint volt télen.....
    Megyek, hátha kapok egy kis ihletet...[​IMG]

6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Tőlem - nektek:

-elzemari- kedveli ezt.
  7. .Emama.

Hoztam jobb megvilágításban is őket ;)

A mosogatást nem bánom, úgyis több dolgom is van most, a mosogatás csak a kezdet lesz [​IMG]

Már meg is érkezett ;)

Frankné, Zsémbes-banya és -elzemari- kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Zsémbi,
    ez nagyon cuki volt, kicsi gyerek kicsi gond, de lehet, hogy nem is annyira??
    Ema,
    igazán nagyon szépen köszönöm, hogy továbbitod nekem a meghivót.Te már tudtál előre valamit!!!!!????????????

Frankné és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Itt azért már pofásabbnak néznek ki... Biztos túl vannak az esküvőn és megnyugodtak...

10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Majd találnak ki annak is egy tojást vagy egy megvásárolható felhősort, hogy mindenki elégedett legyen. :) Nagyon értenek hozzá, hogy mivel csaljanak ki több pénzt a játékosoktól.
    Elérted a 100-as szintet? Gratulálok hozzá, nagyon ügyes voltál, vagy! :D Nekem még mindig kell 64 millió tp addig.

11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Köszi, akkor már te is a kapuban állsz és nemsokára belépsz a klubba.:)

_Cygnus_, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  12. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    90 mag elültetve.
    Induló felrepik száma: 149 / 169.

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  13. .Emama.

Igen, de......
    Az a rúna mindenkinek ingyen, egész nap a rendelkezésére állt évek óta. Legalább a szokásjog alapján meg kellett volna hagyják. A játékot mindenütt ingyenesnek reklámozzák, nem lett volna szerintem óriási bevétel kiesés a BP-nek, ha nem vették volna el, így viszont nagyon sok elégedetlen régi játékost "gyártottak".
    Ha pénzt akarnak az emberek zsebéből kihúzni, akkor mellé lehetett volna kitalálni tojást vagy felhősort, helyette hiába tesznek be bármit, pótolni azt már nem lehet.
    Érdekes, hogy annak idején pl. a pillangókertre a "nagy feháborodás miatt" vissza tudták tenni az üvegbúrát, ezt miért nem kapjuk vissza?

14. Zsémbes-banya

Talán azért Ema, mert a pillangókertre a búra visszarakása nem "sértett" üzleti érdekeket, a rúna terményes ólakra gyakorolt hatásának megszüntetésétől pedig hasznot remélnek. Vitathatatlan, hogy az utóbbi időben valóban hasznos felhősorokat is kaptunk, ennek köszönhetően a bahán a haladás érezhetően és jelentősen felgyorsult, de az is vitathatatlan, hogy eddig egyik kapott felhősor hatása sem pótolja a rúna kiváltását, és nem sok esély van arra, hogy egyszer csak az ölünkbe pottyan majd egy olyan, ami talán még annál is jobb lesz, főleg nem 30 perces hatóidővel.
    Azzal a meglátásoddal is egyetértek, hogy már csak azért sem kellett volna hozzányúlni, mert a régebbi játékosok évekkel ezelőtt abban a tudatban - és kifejezetten azért - váltották ki, mert a terményes ólak érésidejét is csökkentette. Önmagában az érésidő csökkentése nem is lett volna annyira kecsegtető, ha nem éppen annyival csökkenti, hogy naponta leszedhetővé váltak. Ezért mi ha úgy tetszik fizettünk, mégpedig a játékban a tölgy rúnáira megszabott árat, nevezetesen csillagokat. Meglehetősen "adjunk valami nevet a gyereknek" indok az, hogy ezzel a lépéssel valamit egyértelművé tettek, illetve megszüntettek egy helytelen gyakorlatot.
    Egy valamit még ezen túl sem értek. Az "ár" megszabásakor nyilván a kettős hatás lett figyelembe véve. Most, amikor már nincs hatással a terményesekre - nevezzetek kicsinyesnek akár! - talán a csillagok egy részét vissza kellene adni, amennyiben a döntés végleges.

Emának jelentem: a pénzem 9 millió felett picivel van! Tessék kifejezni az elismerést, különösen azért, mert tegnapelőtt 3.900-on, tegnap pedig 90 ezer körül álltam.:D

15. -elzemari-

Ha szólhatok egy szót!
    Nálad ez csak igy megy?Egy suhhintás és már készen is vannak a milliók??A szamaradhoz is gratulálok!!nagyon ügyes vagy!!

Utoljára szerkesztett: 13.2.15
    .Emama. kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Ha szólhatok egy szót!
    [​IMG]Nálad ez csak igy megy?Egy suhhintás és már készen is vannak a milliók??A szamaradhoz is gratulálok!!nagyon ügyes vagy!!

17. .Emama.

Szia Zsémbi! :) A csillagokkal is igazad van, de inkább a rúnát adják vissza!!! :)
    Emlékszel Fifire? Ilyenkor mondaná, hogy most azonnal adják vissza, követelem ;)xD

-elzemari- kedveli ezt.
  18. mikszafarm

.Emama. kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Úratyááááám! Már Te is kezded!!!!! Amint van egy pici pénzem, valaki elküld a piacra.:(;):oops::pxD
    Köszi szépen a hírt! Rohantam vásárolni, és úgy tűnik tényleg tárolja a rendszer a mennyiséget.:(

Elze
    kedves, sajnos nem! Ha így menne, már annyi pénzem lenne, hogy az ország és világ sorsát rendbe raktam volna!:);)
    Köszönöm Ema!
    Igen, emlékszem Fifire!:)

-elzemari- és .Emama. kedveli ezt.
  20. mikszafarm

12000-et biztosan enged tárolni

.Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.