Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép Estét Mindenkinek!

Látom mindenki nagy munkában mint a szorgalmas gazda ülteti a szíveket, és kapkodja a nyilakat:) Én este, ha már kikapcsoltam a gépet, már éjjel be nem kapcsolom, még ha megébredek is, meg vár az reggel is, így se vagyok már normális, bár sose voltam, képes vagyok félórával előbb kelni reggel, ( ha reggelre megyek) az éjjel fél négy, hogy learassak, a munkahelyemen is már furcsán néznek rám, de ugye aki nem farmozik az nem tudja....:):D:D

A nyilak és a felröpik már meg vannak, a növényekre várok,de holnap már mennek vissza a mamutok, azt a pár ezret már a bahán és a farmon letermelem. :)
    A második a feladat előtt álldogálok, ti már lövöldöztetek? én még nem mertem ki próbálni, ilyenbe olyan béna vagyok:)
    A felhőt meg vettem, a tápkeverés miatt, így napi 8 szupert tudok keverni:)
    A malacot kihagyom, pedig olyan cukin néz ki, de sokkba kerül annyit nem adok érte.:)

Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Látom, itt is megy a munka ezerrel...:) :) Én is csinálom mind a két farmon, a nagyon a két utolsó ablak van vissza, arra várogathatok, mert minden kevés. Egyébként tetszik ez az event, és a lufis játék is nagyon jópofi. Nem nehéz el találni, nekem is a 30-ból mind telibe talált.
    Nincs semmi újság, jó idő volt, ennek örömére egész nap dolgoztam, mivel két napom kiesett, áldatlan állapotok uralkodtak......:) De már helyre raktam a dolgokat, ki van almolva a ház, stb. Holnap szombat, és szeretem..:) :)

Frankné és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  3. PiciEma

PiciEma Aktív író

Visszaértem :)

Nem idézek, mert cefetül vagyok. A középső fiam beteg és elkaptam most tőle is a kórságát :( Még alig lábaltam ki az előzőből és itt az újabb, hát nem vagyok nagyon lelkes tőle. Ehhez ráadásul ma beestek előzetes bejelentés nélkül a nagy fiamék a babával együtt. Egy pulóvert fogtam végig az arcom elé, csak remélni tudom, hogy a pici nem kapott el semmit.
    A baba aranyos, formás, de nagyon csöpp. Alig tudom elképzelni, hogy az én kicsi fiam is ugyanilyen picurka volt :)

Itt a Picin kipróbáltam a lövöldözést, mind a 30 nyilam talált amit ellőttem, remélem a folytatásban is ilyen szerencsém lesz. Akkor nem kellene pótlás nyilakat keverni, azt nem bánnám.

El is köszönök mára. Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    -2 fokos száraz reggelünk van.
    Ema jobbulást.
    Nálam nem sikerült minden lövés, mert volt hogy pont kipukkant magától, mire lőttem.:(
    Nyíllal célba találós szép napot.:)

5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Ema, mielőbbi gyógyulást kivánok,
    Miksza,nálam is rezgett a léc az egyik lufinál, mert nagyon rajta volt a fekete is, de szerencsére sikerült.
    További jó játékot kivánok!

sutimami57, Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Hat db ámor nyila hiányzik, 20 perc múlva kész és a felhősor a helyére kerül.:)
    Én kb 2 évig állandóan felkeltem éjjel percre pontos aratáshoz. Most kipróbáltam ismét azért, hogy minél előbb tudjam termelni a gazdaköribe általam előre beharangozott közel 100 e növényt. (most két éjjel 1-1-szer keltem fel aratni) Namost menet közben változott a tervem és (hagyja a dagadt ruhát másra) hagyom a gazdakörit, még ma termelek bónuszokba való növényeket mondjuk nárciszt és éjjel vagy reggel rakok vissza mindent a területekre ahogy volt a gazdaköri meg jó helyen van ahol van.:eek::p:pxD Ennyit arról, hogy én megint sokat fogok vetni aratni. Ma már jobb ez a játék nekem a többi opcióval foglakozni. Nem mondom, hogy ha nagyon nagyon csábító felhősorral kecsegtetnek majd nem szállok be megint 1-1 event erejéig de ahhoz ínycsiklandó felhősor vagy kütyük, vagy piros, rózsa ólak kellenek.
    Mielőbbi jobbulást kivánok!
    Nálam eddig 100%, remélem az utolsó 6 is az lesz mert pontosanm gyártottam le a nyilakat.

A tegnapi pletyis híremen finomítanék most olvastam így ez a tuti: tehát lehet majd venni titokfákat hagyományos módon is mint eddig és ugyanannyiért. De lesznek csomagok is amelyekben még nem tudom mennyi titokfa rejtőzik de az biztos, hogy az új fa garantált lesz! Ha veszünk egy csomagot a farmra és bahára, akkor 100%, hogy lesz legalább 1-1 új fa is.

Na, úgy látszik az utolsó 6-ból elrontottam egyet - észre se vettem csak annyit láttam, hogy 1 a fekete fej alatt volt, oda nyomtam valószínüleg nem kellett volna - így a szerver elküldött egy db nyilat előállítani. Egyet malmozok, remélem nem lesz megint elrejtve.:p:p
    -------------------------------------
    Sikerült bele trafálnom, minden jó ha jó a vége. Egy db ráfizetéses lövésem volt. Úgy döntöttem nem reklamálok jobb a békesség alapon.xDxD

Utoljára szerkesztett: 14.2.15
  7. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Köszönöm a jókívánságokat :)

Én még eztán fogok javában lövöldözni, a tegnapi előzetes csak próba volt :)

sutimami57 és Frankné kedveli ezt.
  8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Most, hogy Imi-t olvastam, teljesen megnyugodtam, hogy az este nem én voltam zizi, [​IMG] ha nem értettem kristálytisztán ezt a titokfa csomagos ügyet...
    Még most is vannak kérdéseim, de annyira nem kutatom a választ, mivel engem nem érint a csomag...
    Az event gaz kész, a malom lassan lejár a szuper táppal és keverheti az utolsó 10 nyilat, ha nem lövök mellé, [​IMG] akkor az elég is lesz. Ha véletlen ilyen baleset történne, ott van tartalékban egy nyílhoz való virág. Ha többet lövök mellé, akkor így jártam...

sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  9. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép szombati napot mindenkinek.
    Ema gyors gyógyulást . Kicsivel óvatos voltál ,igen hihetetlenül kicsinek tűnnek,de gyorsan nőnek.
    Olvasom milyen ügyesek vagytok nekem még mind a 4 farmon 9-10 ezer gaz kell.
    6x15 -ből 1 nyilat pazaroltam el.nagyon tetszik a lövöldözés.
    Lefekvés után nem vagyok hajlandó felkelni ,gépet bekapcsolni /reggelig elbóklásznék /,
    és nappal aludnék.
    Ma nagyon kellemes idő van ,napsütés ,most 7C .
    Délelőtt piac , bolt .délután is megyek egy kört.

sutimami57, -elzemari- és .Emama. kedveli ezt.
  10. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :) Evetkéből az utsó feladat van hátra, viszont a hozzávaló virágok még kellenek... De : mivel kb holnap 10-kor érek haza, a túráról (reményeim szerint), telapakoltam mamutkákkal, meg egyb fákkal a farmot. Holnap lemegy még 2 vetés szívvirág, és kevergethetem a nyilakat :)
    Mindenkinek mielőbbi event befejezést, Emának gyors gyógyulást :)
    Ha épségben beérek Szomorra holnap hajnalban, és lesz hozzá erőm is, majd csinálok egy beszámolót a menetről :)
    Most búcsúzom is, mert készülni kell, 3 körül el kell indulnom, hogy fél ötkor el tudjak rajtolni a várból :)

sutimami57, Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  11. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, itt vagyok, ragyogok:)

Sikerült egy kis időt csempésznem magamnak, hosszú volt ez a hét is, túl vagyunk a gyerek farsangján, és az enyémen ( kötelező jelmezviselettel!) is, így most próbáltam visszaolvasni.

Ema! Jobbulást neked!

Az elengedhetetlenül szükséges nyilakat már előkészítettem, a növényekből még hiányzik kb. 3000 db. Én is úgy vagyok, mint Ema, előbb letermelem a szükséges dolgokat, s majd utána adogatom be.:)

12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, valamikor én is így tettem minden eventtel de most kaptunk ajándékba 5 ámor eszközt amit sorra kipróbáltak na, mondok én is kiváncsiskodok!xD El lőttem és attól kezdve végig nem tudtam hol állok, így ahogy jöttek a letermelt cuccaim úgy adogattam be.:)

Vadóc, -elzemari-, Frankné és még 1 ember kedveli ezt.
  13. .Emama.

Szia Erzsike! :) Remélhetőleg nem lősz mellé és így nem lesz kevés a tartalékos növényed ;)

Szia Évi! :) Nálunk is szép idő volt ma, de a sétám sajnos elmaradt. Aludtam helyette viszont egy óriásit, ez most talán fontosabb is volt :)

Szia Papi! :) Sikeres túrázást kívánok neked, remélem a lábaddal nem lesz gondod! :)

Szia Vadóc! :) Sok idő van még az eventből, biztos kész leszel te is :)
    A farsang jól sikerült? :)

Na ezt az össze-visszaságot nem szeretem, ezért nem szoktam beadni semmit előre ;) Két famon meg végképp azt sem tudja az ember, hogy a feje hol áll :pxD

14. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Dehogyis nem tudja, csak használni kell az excelt. ;)xD
    Elmentünk vacsizni. :inlove:
    Ma már nem leszek. További szép estét és jó pihenést.

Vadóc, sutimami57, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  15. .Emama.

Két farmon bevallom nem állok neki táblázatba kiírni az állásomat :oops:;)
    A kezdetek óta így eventezem, szerintem nem fogok már változni ;)

Szép estét, kellemes időtöltést, majd jó pihenést nektek is! :)

Majd elfelejtettem, a Picin kész az event. 1 nyilat kellett pluszban kevernem, fogalmam sincs, hogy mikor és mit rontottam el.
    A nagy farmon szokás szerint hiányzik némi felrepim még.

sutimami57, -elzemari- és Frankné kedveli ezt.
  16. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Ema ! Egészségedre az alvást ,ilyenkor fontos.
    Talpapi sikeres és fájdalom mentes túrázást és várom az élménybeszámolót .
    Miksza jó szórakozást.

Az első három kész ,a 4.-be készülnek a nyilak.
    Folyamatosan adogatom be , remélem nem járok így:

talpapi, Vadóc, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  17. .Emama.

Csak nem ;)xD Nagyon aranyos ez a kép :)

18. sutimami57

Sziasztok! Remélem, én sem keveredek bele....a nagy farmon kb. 50 nyíl kell még, utána el lövöm az utolsó ablakra valót, aztán kész, a kicsin még káosz van, minden kevés!
    Ema, jobbulást kívánok! Sajnálom, hogy megint beteg vagy. Én meg úsztam, pedig a férjem, meg a menyem is folyamatosan betegek.

Nagyon édes lehet a pici baba...:) :) Alig várom én is a mi babánkat. Egyik este, mikor itt volt a menyem egész nap, itt a gépnél ültünk, beszélgettük a világ dolgait, erre beszól a menyem, haláli komolyan, hogy az idén a családunkban is baby boom lesz! Akkorát nevettünk, alig tudtuk abbahagyni..:D :D Ugyanis a tesójáéknál is jön a baba, ott a második. Kb. egy hónap különbséggel érkeznek.

Ma egész nap a konyhában voltam, főztem, mosogattam, fiamék itt ebédeltek, utána mentek Pestre a lányomhoz. Nem régen értem pihenőbe..:D :D Szép estét, jó játékot!!

Vadóc, .Emama. és Frankné kedveli ezt.
  19. .Emama.

Szia Sütike! :)
    Minden rendben van a menyeddel és a babával? :)

sutimami57 kedveli ezt.
  20. sutimami57

Köszönöm az érdeklődésedet, a múlt héten voltak ultrahangon, és eddig minden rendben van. Mindene meg van a babának, mozgékony, fürge, reméljük, nem lesz újabb probléma.
    Még 12 nyilacska kell a nagy farmra, és végeztem. Ma este aratok még egyet, és meg is lesz.

Kíváncsi leszek ezekre a titok fás csomagokra, hogy fog ki jönni árban, stb. Mindig van valami új dolog..:) :)
    Zsémbi merre jár ma?????

Frankné és .Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.