Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:)
    Ennyi jókívánságra csak helyre jövünk minden!:)
    Az eventet sikerült nekem is befejeznem. Aludtam egy nagyon nagyot, jól esett, remélem ez nem azzal jár, hogy éjjel majd csak forgolódom. Holnap pedig megveszem a gyógyírt, és pikkpakk helyrehozom magam. Közben megnéztem, hogy miért kevered be a maradék nyilakat, és úgy döntöttem, hogy mivel most egész szépen adja, majd én is csináltatok belőlük Ámornak jó sokat, legyen mivel összehozza a párokat!:D

Erzsike
    nézd! Nem hagytalak magadra.:) [​IMG]

Frankné, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  2. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok:)
    Na megvolt a túra. Beszámoló nem lesz, remélem rémálmaim között sem jön elő:(
    Mivel kb északi irányban haladtunk, a hegyekre felfelé sár volt, csak a felsőbb részen volt hó, jég.
    Viszont lefelé, végig jeges volt a lejtő. Néhány helyen csak fenéken leülve tudtunk lecsúszni. Hogy érzékeltessem, János hegyről Szépjuhásznéhoz lejutni max 10 perc szokott lenni, most 50 perc alatt jutottam le :( Fizikálisan, de főleg pszihésen kikészültem, és úgy döntöttem a felénél kiszállok :( A sarkam különben meglepően jól bírta, nem azon múlt hogy nem sikerült. Nem veszem a szívemre hogy nem jött össze.
    Viszont eveke nálam is készen van:)
    A betegeknek én is jobbulást kivánok :)
    Mindenkinek gratula aki kész az evenntel, aki még csinálja, annak hajrá :)
    Szia. Ha a 300 tp vonz, számold ki hogy hogyan jársz jobban. A 132 virágért amit bekeversz kapnál 528 tp-t. Nem akarok beleszólni, de nem látom túl jó húzásnak

Mára ennyit, jóccakát mindenkinek na + ilyesmit is:sleepy::sleepy::);):p;):):sleepy::sleepy:

Utoljára szerkesztett: 15.2.15
  3. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Erre elfelejtetem felelni, bocs :) Amikor megérkeztek, hoztak kézben egy babahordozót, benne egy nagy kupac takaróval. Elkezdte a fiam a takarót bontogatni. Lehajtott egy sarkot, a másik oldalról is egyet, aztán egy nagy kupacot valahonnan, majd még egyet, aztán megkérdeztem tőle, hogy van-e valami más is ebben a kosárban a takarón kívül? Hát a végén azért csak előkerült a nagy takaróhalom alól egy iciri-piciri kisbaba. Nagyon picike, aranyos és a férjem fejét teljesen elcsavarta. Én még a büdös életben nem hallottam a férjemet egy babáról így áradozni, még a saját fiairól sem. Hát ez van :pxD

Szia Juditka! Köszönöm szépen :)

Szia Papi! :) Szerintem nagyon jól tetted, hogy kiszálltál. Ilyen jeges szánkózásnál még nagyobb veszélynek volt kitéve a sarkad. Jobb a békesség.... :)

Frankné, talpapi, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Ó! Nyila! Jól tetted, hogy abbahagytad. Erre nem is gondoltam, hogy esetleg az útviszonyok csinálnak ki benneteket. Lehet, hogy később kellett volna megszervezniük, mindenesetre a lényeg, hogy bölcsen döntöttél. A szívedre pedig végképp ne vedd, ennek a fele is, ilyen terepen le a kalappal teljesítmény.
    Ezek után pedig pihenj egy hatalmasat (esetleg + ilyesmit is)!:)

Ema
    én is, én is, én is szeretnék egy ilyen kupac finom puha ruhácskát, amiből előkerül egy olyan bábu, mint amilyen nektek van!:):D

5. .Emama.

Nagyon icike-picike bábu ;)

Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Kicsit késő van már és homályosan látok... [​IMG] Ki kicsoda a képen? Ki a jobb és ki a bal szélső? [​IMG]

Frankné, sutimami57, Vadóc és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Szerintem teljesen mindegy. Amelyik nem Te vagy, az leszek én.:)
    Hanem most megyek aludni, későre jár. Remélem ahogy leteszem a fejem már fújom is a kását!:)
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot mindenkinek!:)

8. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

9. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    -3 fok van és mosolyog a napocska ránk.
    Meggyógyulós szép napot.:)

Frankné, -elzemari- és .Emama. kedveli ezt.
  10. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Az eventet mindenhol befejeztem:)

Ema!Zsémbike! Gyógyuljatok hamar! Nem elfelejteni a gyógyszertár látogatást;)
    Papi! Mivel nem vagy meggondolatlan, így teljesen érthető, hogy kiszálltál. Az meg külön jó, hogy a sarkad jól bírta, s ez most nagyon fontos a számodra ( na meg nekünk is;))

Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  11. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Ma csak hellyel-közzel leszek, mert megyünk ügyintézni [​IMG] Ráadásul olyan helyre, ahol tutira sokat kell várni :(
    Majd valamikor jövök :)

sutimami57 kedveli ezt.
  12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Látom, Mindenki már be is fejezte az eventet. A nagy farmon én is szombat este kivégeztem, a kicsi holnapra biztosan meg lesz, utolsó adag virág nő. Felrepiből kell még, de meg lesz az is.

Ema! Ilyen fantasztikus pihe-puha plédkupacot én is akarok..:) :) Biztosan nagyon édes a pici baba, és olyan hamar meg nő, hogy észre sem veszitek! :) :)

Zsufis napok voltak errefelé, nem is a leg jobbak, de mára már jól vagyok. Ugye, a bajokat mindig leszámítjuk...) :)

Kellemes délutánt, vidám hetet kívánok Mindenkinek!

Frankné, PiciEma és -elzemari- kedveli ezt.
  13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...
    Ema,
    nagyon érdekes, mert szinte majdnem ugyan azt mondta a családból is az egyik nagymama, hogy milyen picike a baba.Igen, mert olyan régen voltunk közelben ekkora csöppségeknek, hogy már hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mekkorák is...Azon egyáltalán nem csodálkozom, hogy a férjedet elbájolta, hiszen kislány az unoka....Képzeld, ha még majd nagy lesz és átfogja a nyakát és úgy szólongatja majd....ó de édesek is tudnak lenni, és némelyik milyen nem szimpatukus felnőtt lesz belőel....

Gyönyörű az idő, tárva nyitva az ablakok, nagyon élvezetes....

Frankné és PiciEma kedveli ezt.
  14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Jöttem egy ebéd utáni bekukkantásra, ő meg jönni akart velem... Nem mondhattam neki, hogy nem jöhet, ha már ilyen kíváncsi rátok...

15. PiciEma

PiciEma Aktív író

Szia Erzsike! :) Jól is tetted, hogy nem hagytad magára. A háttérben nála már egy kis zöld is látszik, tehát mondhatjuk, hogy itt a topikban ő a tavasz első hírnöke ;)

Szia Biciklis Lány! :) Ez a baba tényleg nagyon picuri, még alig több, mint 2,5 kg. Nekem a normál időre született fiam 3,55 volt, a kicsi aki koraszülött volt szintén, ő 2,05-tel született és 2,60 körül adták ki a kórházból. Én emlékszem, hogy mennyire nagyon picurka volt, hát most ez a kislány is éppen akkora :) A fiam ökölbe szorított keze olyan pici volt, hogy a markomban teljesen elfért, úgy hogy minden ujjamat bőven be tudtam csukni fölötte, a karja meg mint valami kis pipaszár, folytatódott a kezemből. Popsija egyáltalán nem volt, a combja a hátában folytatódott, minden gömbölyűség nélkül. :)

Szia Sütike! :) Nektek is lesz hamarosan, remélhetőleg kicsit nagyobb ;)
    Neked is zűrmentes, szép hetet kívánok! :)

Ja, megjöttem az ügyintézésből, szerencsére se túl sokat nem kellett várni, se semmi további tennivaló nincs. :)

Frankné és -elzemari- kedveli ezt.
  16. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

de aranyos vagy, úgy mondod, mintha tegnap lett volna....

17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nálunk a fiúk 3.5 Kg körüliek voltak. Az étvágyukkal nem volt gond.;)
    Hál istennek szülőre optimalizáltan kezdték az új világban. 6 hetes korukra már átaludták az éjszakát.:)

Frankné kedveli ezt.
  18. PiciEma

PiciEma Aktív író

Ezt amíg élek nem fogom elfelejteni, éles képként égett belém :) Sokszor meséltem a fiamnak, aki most, amikor a kezébe kapta a kislányt, ki is próbálta és mesélte nekem nagy vigyorogva, hogy az ő nagy, becsukott mancsában is elfért a kislány ökle xD

Szia Miksza! :) Ezzel nekem is szerencsém volt. Egyik sem sírt éjjel, kivéve egy rövid időszakot, amikor a foguk kezdett jönni. Az is hamar elmúlt és aludtak szépen. Jobb is, mert én viszont híresen mélyen alszom, tőlem a házat is elvihetnék a fejem fölül, ha egyszer elaludtam :pxD

Frankné kedveli ezt.
  19. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok:)
    Már kipihentem a fáradalmakat, a hétvégén az asszonykámmal megyünk egy huszast:)

Azt hiszem, hogy a cipőválasztás is bejátszott, futócipőben kellett volna mennem, annak a talpa nem csúszik annyira mint a bakancsnak :)

Nem örülök neki hogy kiszálltam, de ott és akkor, az látszott a legokosabb megoldásnak. Amúgy is szerintem nem az az igazán nagy tett ha mindenáron végig megy valaki, hanem az ha van "szíve" kiszállni a buliból:)

Frankné, Vadóc és .Emama. kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    meg szavaztatták velünk, hogy mit szeretnénk következőleg. Győzött a cserenap második lett a fagőzös. Erre fel holnap jön az ólgőzös. Ilyenkor, meg a 2 idióta kisablak felugrálása miatt minden frissítéskor, legjobb volna itt hagyni az egészet. Soha nem érdekelt az ólgőzös nincs 1 darab sem nem is lesz és a zöme játékos a másikat szeretné. A big az erejét fitogtatja.:mad:

Frankné és talpapi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.