Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Imikém ez jó egyszerű eventnek tűnik.:)
    Szép, gyönyörű lettél!:) A kívánsághoz pedig csatlakozom.:)

Frankné, -elzemari- és .Emama. kedveli ezt.
  2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    A birkanyírás alanya én voltam. 3 cm-es lett a frizura, hogy beférjen a bukósisak alá.;):)xD
    A nullás gépes hajvágást nem kultiválom, bár 12 mm-es volt már egyszer. (Ez volt a legnagyobb előtét a nyírón.)
    Dauer most nem volt és szerintem többet nem is lesz. Bár bevallom hajügyileg volt egy Soltész Rezsős korszakom. Utólag visszagondolva inkább nem kellett volna lennie.:p
    Mivel a tegnapi távollétem igazolt voltát egyesek megkérdőjelezikxD,
    ezért engesztelésül (meg egyébként is) elkészítettem a Trópusi karnevál event és a Migrénes gazdaköri segéd exceleit. Megtaláljátok őket a szokott helyen.

update:
    Akinek esetleg lesz majd az új fákból, kérem írja meg a pajtaértéküket, hogy bekerülhessenek az excelbe.

Frankné, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Báránykám, akkor most kívül - bévül szép vagy!:D
    Köszi a segédletet.
    Excelről sajnos ma nem vagyok jó véleménnyel. Pontosabban a Linux játszott bele a rossz hangulatomba. Egészen úgy 3 héttel ezelőttig semmi gond nem volt. Akkor volt egy frissítése, azóta csak a problémák. Kezdődött azzal, hogy az új nyomtatót csak több órás keresgélés után tudták illeszteni, aztán azt vettem észre, hogy kétoldalasat egyáltalán nem tudok nyomtatni. Ma pedig azzal szembesültem, hogy az eddig gond nélkül megnyitott Excel táblákat mától nem lehet. Mivel éppenséggel egy olyant küldtek le ami a napi munkámhoz tartalmaz fontos adatokat, hát nem tudom mi lesz........

Frankné kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Aki keresni akar jelenleg a mandulafenyőmagot úgy viszik mintha ingen lenne. Én már eladtam vagy 1500-at se perc alatt a többit tartalékolom, 675 csp-ért de egyre megy fel az ára és ahogy felrakja valaki azonnal viszik.

Frankné kedveli ezt.
  5. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szia Miksza! :) Azért végül csak oda lyukadtunk ki, hogy elfogadjuk az igazolásodat ;):)
    Köszönjük a táblázatokat :)

Frankné kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Jajjj! Ezt most vettem észre.:( Bocsánat, annak leszögezésével, hogy Te üldöztél el, de én nagyon szívós vagyok, olyan mint egy - szégyellem kimondani - folyondár, és mivel már hiányzott a társaságotok, félretettem a bánatomat, felfújtam a képemet, és azt mondtam magamnak, hogy akkor is jövök és kész!:) Beeee!;):pxD

Köszi Imi!
    Megyek a piharcra!:D

Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Vegyed megfelé a 2 csomag titokfát, mert nálam már dógozik a 2 új fa. A 30-30-as csomag mellé adják az 1-1 újat mégpedig natúrban az az egyből rakhatod ki.:)

.Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Jó munkát nekik! Remélem termelnek neked sok - sok csp-t és tp-t!:)
    Eldöntöttem stabilan, hogy csomagot veszek, legalább is ide, azon még vacillálok, hogy az 59-re is azt vegyek-e.

Ema!
    Igazán megváltoztathatnád kisebb farmod nevét! 98-as és Picinek hívják!;)
    Mindegy! Azért gratulálok nekijje!:D:p:pxD
    Huhúúúúú de jó, hogy szóltatok! Nagyon szépen lehet keresni a piacon a fatermésekkel!:D

Utoljára szerkesztett: 20.2.15
  9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Hogy ráéreztem erre a dauerolásra... Lehet, hogy nem is véletlen a járgányom? [​IMG]

Valóban jó lenne, ha lenne még belőle pár ezer darab, de sajnos már nincs... [​IMG]

Én meg már azt hittem, hogy nem is látszom, megsértődtem és elmentem tv-t nézni... [​IMG]
    Most már gondolkodhatsz azon, hogyan is engesztelj ki... [​IMG]

10. Zsémbes-banya

Ugyan már! Necsináááááád! Nehogymáááááá! Teccse: [​IMG]

11. kpe59

Teccse... Teccse... Azt meg észre sem vetted, hogy odaültem én is a padra mellétek... [​IMG]

.Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  12. mikszafarm

Erzsike!
    Mid van? Nimbusz2000, vagy újabb széria?;)xD

.Emama. kedveli ezt.
  13. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Köszönöm a gratulációt :) A Picikém 98-as lett valóban, de még nem számoltam ki, hogy milyen átlaggal. El vagyok foglalva a két farm közötti ugrálással és piacozással

Gratulálok admirális asszony! ;)

Frankné kedveli ezt.
  14. kpe59

Látod, milyen gyorsan hasít...? Ez már egy újabb konstrukció...

.Emama. kedveli ezt.
  15. Zsémbes-banya

Mucikám!
    Direkte nem figyelem a padot. Há'má' csak nem húzom fel magam azon, hogy a végén nem lesz helyem, mert egyre többen teszik oda a hátsóbb felüket!;)xD Ügyes vótá egyébként.xD
    Erzsinek igazi szuperszonikus és ilyen-olyan meghajtásúja van. Mióta ezt tudom, én el is raktam minden takarítószerszámot, nem érnek azok semiccse!;):oops:xD

16. kpe59

A gratuláció kölcsönös, csak az apropó más...

Lesz helyed, mert valaki lassan, de biztosan tovább áll... [​IMG]

A tiédnek már a múltkor is gyújtás gondja volt. Látom azóta sem vitted el szervizbe... [​IMG]

17. mikszafarm

Gondolom többfunkciós. ;) Repül, takarít, igazságot oszt, stb. xD

Frankné, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  18. kpe59

Meg főleg az észt osztja nekem, [​IMG] ha véletlen kezdenék kifogyni az ötletekből...

.Emama. kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Erzsike!
    Kipenderítsem ezt az izét? Ezt az észosztót innen? Mit képzel magában, hogy neked akarja osztani. Őrület! Mélységesen fel vagyok háborodva. Ráadásul nem átallja szócsövön, de úgy ám, hogy ami a csövön kifér!o_O:eek:;)xD

20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Helló...
    Tudnátok segiteni?
    kellene nekem olyan képfeltöltő, amin tudom a kép méretet kicsinyiteni...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.