Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Természetesen az első adagot ide szántam :) Pici szalonnát tettem mindegyik tetejére, és tejföllel tálalom :)
    Nem kifejezetten diétás, de azért a virtuláis biztos nem fog megártani ;)
    (A kép nem saját.)

Nekem a Picin a pókos lesz az első amit szeretnék befejezni, a másik régi is felibe-harmadába van, az újhoz még hozzá sem fogtam.
    A nagy farmon alig valami hiányzik a pókosból, a másik régi kész, de az újba ott sem fogtam még bele. Ott most mamutfák vannak fent, nem szedem le őket. Majd ráérek megcsinálni, ha már elértem amit szeretnék ;)xD

sutimami57 kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Az a jó, hogy itt mindig azt csinálunk, amihez éppen kedvünk van, senki nem kér számon rajtunk semmit. Én is kihagytam már dolgokat azért, mert nem szedtem fel a fákat. Szabad akarat itt is érvényesül, és ha nem kényszerből játszunk, az az igazi...azért sem szeretem a kényszerűltetős eventeket...Ez a cicege nagyon jól néz ki, éppen így szeretem. Jó vékonyan, mikor piros, és ropogós....hmmmm de éhes vagyok..

gyongyvergazda kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

4. .Emama.

Hmm, szegény :oops: Egyszer én is fogyóztam, másfél év alatt irgalmatlanul sokat fogytam, úgyhogy átérzem a helyzetedet.
    Most is kéne újra, de sajnos most nem jön össze.
    Biztos tudod, de azért leírom, hogy keménytojást bármikor, bármennyit lehet enni, mert annak a megemésztése több kalóriát von el a szervezettől, mint amennyi benne van. Azt és nyers zöldséget vacsizni is lehet ám :)

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ema, ne görcsölj a fogyózáson, ha így jól érzed magad. :) Az a lényeg,hogy jól érezd magad a bőrödben. Hozzak szalonnát? :p;)

.Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Igen, mert a megfelelő metabolizmushoz mindenképpen kell zsír is!:D
    Meggyüttem ám! Oszték most örüjjetek, vagy őrüjjetek!:p
    Foderában voltam, minőségi változást látni a fejemen. Ez már nagyon ráfért, cudarul nézett ki. Csak azért nem jártam csadorban, mert azzal meg furcsán néztem volna ki. Inkább azt választottam, hogy simán legyek randa, és majd ha pozitív változást látnak rajtam, azt legalább észre fogják venni!xD;)xD
    Gyöngyvérgazdától kérdezném, szólíthatom-e Gyöngynek?
    Mikszától pedig, hogy Mikszának hívjuk, vagy?

PiciEma, .Emama. és gyongyvergazda kedveli ezt.
  7. Ninett79

.Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  8. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Egy előtte-utána kép, esetleg ;):)xD!
    Csak vicc volt ;).
    Nyugodtan szólíthatsz Gyöngynek, legalább értékesebbnek érzem magam ;)xD, bár Rózsának kereszteltek ;)!

Köszi Ninett, itt is ott is ehetek belőle :music:?

lukimi és .Emama. kedveli ezt.
  9. .Emama.

Aranyos vagy :) Nem érzem jól magam és nagyon fogynom kellene, de nem jön össze most a fogyózás "egyéb" okokból [​IMG]

Szia szép Zsémbi! :) Én örülök :) Hogy vagy?

10. Ninett79

Egyéb okok??? Sokat sejtet. Elárulod? :p

11. Zsémbes-banya

Köszi!:) Nagyon szép az igazi keresztneved is, csak valahogy ez a Gyöngy legalább is nekem nagyon kedvesen hangzik. A számomra egyik legkedvesebb embert a világon, amikor még baba volt Gyöngyöcskének hívtam.:)

Megvagyok Ema.
    Olyan volt egész nap mintha sírnék mint a záporeső, aztán olyan 5 óra körül jobb lett. Csavarja az orromat és a szemeimet a nátha, de egyelőre látok még.:)

PiciEma és gyongyvergazda kedveli ezt.
  12. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Google úrtól kérem mindig kölcsön, keresőbe beírod, hogy "smiley", utána több oldalról is válogathatsz kedved szerint.

13. Ninett79

google a barátod, wiki pedig a barátnőd, nemde? ;)

14. kpe59

...de igen... (plusz két szó)

15. lukimi

Ha összevetem az iménti májkrémmel és paradicsommal amit inkább a paradicsom (2 nagy) miatt vittem be, nagyon elszomorodom. És még hátra van 1 nasi, joghurt müzli és pehellyel.....így, ez az egész a nyomába sem léphet amit hoztál.:sleepy::(>:(
    Zsémbi, Gyongyvergazdának igaza van, én 1 utána képet kérek!!:)

16. Ninett79

??? Mi az? A plusz 2 szó? o_O

Imi ugyse eszel sosem a kajámból, most is épp jóllakottan jössz. :p

17. kpe59

A fórum szabályzata szerint egy hozzászólásnak legalább négy szónak kell lennie...

18. Zsémbes-banya

Nagyon finom a májkrémes kenyér is, főleg paradicsommal. A paradicsomot annyira szeretem, hogy már nem egyszer kikiáltottam magamban a legjobb kajának.D A kutyánk is imádja a májkrémes kenyeret. Egyszer próbaképpen olyan falatot adtam neki amin volt egy fél szelet paradicsom. Annyira várta a májkrémet, hogy úgy ahogyan volt bekapta, és ha hiszitek ha nem, képes volt úgy enni meg, hogy a fél szelet paradicsomot a végén kiköpte.:D Pedig én meg úgy megettem volna:(;)xD
    Nálam meglehetősen ritkán szokott gond lenni a négy szóval.:p

PiciEma, gyongyvergazda és lukimi kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ja, bizony ez így van :)

20. lukimi

De én amit felsoroltam annak a tetejére még a tiédből több darabot be tudnék verni?!xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.