Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szerintem észre sem vennék, hogy valami újdonság, mert nem érzékelni ki az abszolút izt, pláne zöldséggel.

Frankné kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Mond nekik, hogy ez egy újfajta rizs. Szerintem belenyugodnának. A rizses húsba belecsempészném biztos... [​IMG]
    Annak idején, mikor kitárgyaltuk és megkóstoltuk -elzemari- val, annak is utánajártunk, hogy mennyivel előnyösebb tulajdonságai vannak, mint a rizsnek.
    Mindenképpen kipróbálásra érdemes.

Frankné, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ugye te is kipróbáltad és érdemes vele kisérletezni....

Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Megnézem majd itt a szomszéd nagy boltban, hogy van-e és főleg, hogy mennyibe kerül [​IMG]
    Rizseshúst most főztem, erről most lecsúszott a bulgur.

Frankné kedveli ezt.
  5. kpe59

Igen, még azon a héten, mikor beszéltünk róla...

6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Én is tanulmányozom ezeket az újdonságokat, mert minden érdekel, ami alacsony kalória tartalmú...:) :) Érdekes dolgok, tényleg érdemes utána nézni.

Nálam csak én ehetem meg, mert a férjem nem szereti az ilyen újdonságokat, ezért főzök kettönknek kétfelé..:) :)

El kavarogtam ma délután itt a világba, mivel hogy alaposan meg áztam, fáztam, mérgemben begubóztam..:) :)
    Event a nagy farmon készen is lenne, ha nem kellene még egy csomó kalap........ki raktam a fákat, holnap már lassan szórják, aztán majd meg lesz. A kicsin még a növény is kevés, holnap belehúzok. :)

7. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :)
    Na kész vagyok evetkével, ne küldjetek felröpit, maradt vagy 300. :)
    A túrát sajna feladtuk, még mindig nagyon jeges volt a terep, és hát fő az egészség :D
    A gesztenyés felhő, ami ad + 5 % ot a szuperkakira, + a két fogyasztható szintén szupikaki hatásnövelő, a fullos rózsát azonnal lehet aratni :D
    Volt vagy 1600 szupikakim, és elfogyott 10 perc alatt, pedig csak egy területen ügyködtem. Viszont ezalatt jött vagy 250 ezer tépé is azon az egy területen:D
    Majd gyűjtöm a szupikakit, és a legközelebbi dupla tépés napon újra rózsázom majd :)

Frankné és sutimami57 kedveli ezt.
  8. .Emama.

Szia Sütike! :) Nekem is a fiúk miatt kérdéses a dolog és még egy, hogy nálunk a rizs egy különösen kényes téma. Azt, csak kifejezetten pergősen eszi meg a férjem, emiatt aztán a gyerekeim is ezt szokták meg. Nem tudom a bulgur milyen állagú lesz, de ha a legcsekélyebb mértékben is ragad, akkor esélytelen rizs helyett. Rizseshúsba ki tudom próbálni, vagy valamilyen zöldséges egytálételbe, az azért soha nem olyan állagú, mint a sima rizs.

A befejezett eventhez gratulálok! :)

Szia Papi! Neked is gratulálok a befejezett eventhez! :)

9. talpapi

Szia :) És köszi szépen :)

Frankné kedveli ezt.
  10. sutimami57

Nálunk is a pergős rizs a menő, mindenki azt szereti, ha gurul..:) :)

Az eventhez még kell vagy 250 röpi, én nem szupizok...:) :) Nincs is mivel, mert hónapok óta rakom a hagymát a nemesítéshez, de teljesen eredménytelenül, mert mindig nem sikerül..:( :( A kicsi farmon ugyan ez a helyzet a rózsával. Nagyon nem tetszik. Felhőm sincs meg...:) :) De majd meg lesznek akalapok így is, hiszen tegnap kezdtük!

Nagyon ügyes vagy! :) Arra azért kíváncsi lennék, hány hónapig kell szórni a rózsát, vagy a többi növényt, mire meg adja a szükséges bónuszokat...

11. kpe59

Emlékszel még a nőszirmomra? Ott a 155. indításból lett meg a szuper trágyás bónusz. Természetesen azt adta utolsónak...
    Az utolsó előttit a 81.-ben, utána 74 körben nem adott bónuszt...

sutimami57 kedveli ezt.
  12. talpapi

Szia :)
    Elment rá vagy húszezer rózsám, de nem bánom, megérte :)

13. .Emama.

A növényed kész, a felrepid meg még bőven meglesz a hátralevő idő alatt :)

Én két részletben csináltam meg a rózsa nemesítést. Először, amikor bejött a lehetőség, akkor azon próbáltam ki, mert az olcsó növény. Akkor valamennyit megszereztem, aztán a 7 perces rózsa hírére szereztem meg a maradék hiányzó bónuszokat. Fogalmam sincs, hogy mennyi növény ment el rá, de mivel az a mai napig olcsó a piacon és kiemelkedik a sorból a TP/érésidő aránya, ezért érdemes azt megszerezni végszükség esetére. :)
    Még pár kör gombát is csináltam az elején, valami bónusz abból is jött, de mivel én nem cserélgetem a rekeszekben a bónuszokat, így aztán fel is hagytam a nemesítéssel.

14. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nekem mostanában hosszú napjaim vannak, ezért ritkábban tudok itt lenni. De ha tudok jövök.
    300 db-nyi eventgaz hibádzik, azt elültettem éjszakára. A felröpik fele már megvan. Reggeltől kiváltom az eventes munkásokat és töltögetem a pajtát.

Frankné, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  15. talpapi

Na mára ennyi, jóccakát + ilyesmit is:sleepy::sleepy:;):p;):):sleepy::sleepy:

16. mikszafarm

Én is búcsúzom mára. Jó éjt.

17. sutimami57

Hát, ez velem nem fordul elő. Becsülöm a kitartásodat! :) Mert hogy előbb abba hagyom..:) :)
    El hiszem...nem is az a legnagyobb baj vele, hogy mennyi növényt el használ, hanem az, hogy teljesen esélytelennek látom...:) :) De aki végig csinálta, meg is érdemli, hogy élvezze az előnyét..:) :)

Én is így vagyok vele. El kezdtem a hagymát, de mivel soha enm sikerült, abba is hagytam, aztán egy-két kört raktam a szegfűból, de rájöttem, hogy én nem fogom rakosgatni a rekeszeket, abba is hagytam. A télen kezdtem el megint a hagymát, hogy legyen valami vészhelyzetre, de eszméletlenül unom.
    Nagyon ügyes vagy! Te is szupitrágyával szerezted a kalapokat?

Na, megyek, bevetem a kis farmon a rózsát, aztán megyek aludni. Holnap folytatom...szép álmokat Mindenkinek!

18. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést nektek is! :)

.........és mindenkinek! :)

Utoljára szerkesztett: 24.2.15
    talpapi kedveli ezt.
  19. mikszafarm

Jó reggelt!
    +7 fok van és felhős az égbolt. Esőre áll az idő.
    Az event készen van. Szép sorban aktiválom majd a munkásokat.
    Kellemes napot.

talpapi és .Emama. kedveli ezt.
  20. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Nekem még 190 db kalap hiányzik, legkésőbb holnap este meg lesz. A 32 órás munkásokat, majd holnap reggel váltom ki, mára elég a 16 órás.

Utoljára szerkesztett: 25.2.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.