Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Az egyensúly a legjobb! Valahogy úgy érzem, hogy nálad megvan!:)
    Aki a bal agyféltekét használja jobban, az inkább a reál dolgokhoz vonzódik, aki a jobb agyféltekét az inkább humán beállítottságú. Nem hiszem, hogy úgy lehetne megkülönböztetni, hogy az egyik jobb, a másik pedig rosszabb, inkább csak úgy, hogy más.
    Szerintem nálad egyensúly van!
    Szia Kamill!
    Rákerestem, a neten amikor olvastam a "Gölcségjetyzéket". Nagyon kellemes, szép hely!:)
    Mi újság veled? Minden rendben?

Utoljára szerkesztett: 18.3.15
    Frankné, .Emama., lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  2. hejakutmacsonya

hejakutmacsonya Aktív író

Jáááááááj, te Zsémbi xD, ilyen csekélyke írásos folyamodványra nincsen nekem ideje, meg így estérefelé esze se xD!
    Szerbusztok kedves Épek :)!

Egy kicsit hazajöttem ide Épfalvára, régen nem jártam erre fele... már az egerem is alig találta meg az utat, nemhogy a billentyűk;), mivelhogymár ilyenkorra a a kiüresedett jobb meg bal agyfélteke nem jó irány meg témaadó:)... azt a csudaságot azért elolvasám, meg a templomjavítás költségvetését is, az uracskám is remekül szórakozott a pedáns feleségen és hálálkodva emelte fel tekintetét a magosba, hogy másmilyen vagyok ;):)...

Metszés, permetezés nálam is megvolt, igaz nagy hamarjába, bár visszagondolva jobb lett volna hamarját máshova küldeni, ugyanis szokásos gumicsizmás öltözetemben, a mohás sáros meredek domboldalunkon megtanultam a tavaszi sejhajos szánkózást:eek::)! Nálunk még minden reggel minusz 8-9 fokok vannak, kinti veteményezést nem kezdtük el, épp csak felvasgereblyéztem az udvart meg a virágágyásokat pucoltam ki...

Eventet csinálgatom, megvan minden hozzá a növényeken és röpiken kívül, néha a gangra is járok és most talán csak ennyi:music:... Mivel fejem kelekótya az írásom is olyanra kerekedett, de most jobbra szebbre nem futja:eek:

Azt azért ne felejtsétek el, s ha igen, jövök ide is a koszttal -.-, hogy :inlove: titeket :)!

Magdusnéne, Frankné, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  3. toth.kamil

toth.kamil Utánpótlás-írogató

Igen szép hely és jó ismerem kis koromba 1975-81 éveken voltam.
    de csak ritkán járok kirándulni ,főleg a egri makeltot nézni de már nem sok van .
    Úgy békesség van főleg unalom az van.
    majd még írok de megyek ,így is kávézóba netezek.:)

4. Zsémbes-banya

Szia!:)
    Nem baj, ha kelekótya, az sem baj ha üres - még ebben az állapotában is több van benne mint sokaknak, akik azt hiszik, hogy több nem is férne bele -, csak gyere!:)
    Veteményezést még erre felénk is csak a legbátrabbak kezdték el. A föld hideg még, nem jó ilyenkor benne a magnak.
    Tavaszi senejdenejes szánkózást egyszer kipróbáltad, kipipálva, most már mellőzd!:)
    Amit írtál az pedig úgy kerek és szebb is jobb is, ahogyan van!:)
    Te se feledd, hogy itt mi mindig szeretettel látunk, és igenis :inlove:és :music: ha látunk!:)
    Kis nagylányaid jól vannak? Betegség messze elkerül benneteket ugye?

Szia Kamill! Vigyázz magadra, és minden jót neked!:)

5. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Én is elhúzok aluszni. Jó éjszakát nektek.

Frankné, Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Neked is Miksza! Álmodj szépeket, és ébredj pihenten!:) Kulcs a helyén lesz!:)

7. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :) Megvolt a mai futika, 15 kili 5:20-as elég erős tempóban. Készülök ezerrel a félmaratonra, már csak 3 hét addig, össze kell magam szedni, ha akarok valamit :)
    Evetke haladgat, holnap reggelre megvan az első 3 küldi, gyöhet a négyórás növényke:)
    Na mára ennyit legyetek rosszak:D
    Jóccakát + ilyesmit is :sleepy::sleepy::););):p;):):sleepy::sleepy:

Frankné, -elzemari-, Kriszti és 2 más kedveli ezt.
  8. Zsémbes-banya

Szia Papikám!:)
    Jó erősre sikeredett a mai átlagod!:)
    Eventtel is szépen haladsz, megérdemled a pihenést. Álmodj szépeket, és mindenki más is!
    Ébredjetek frissen, derűsen, legyen szép a holnapotok.
    Elpályázok én is, mert pótolnom kell az alváshiányomat.:)

9. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Én már egyik agyfelemet se tudom használni:p:oops::)
    El is megyek aludni Mindenkinek Jó éjt, szép álmokat:):sleepy:

Frankné és Vadóc kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Jó pihenést, szép álmokat, vidám ébredést! Én is mindjárt megyek szundizni, mert holnap is húzós napom lesz......Jó éjszakát!

Frankné kedveli ezt.
  11. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Én is elköszönök, kíváncsian várom, hogy a csukkk és a klatty után ma mivel zár Imi? ;)xDxD

12. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Úgy látszik egyelőre semmivel...
    Én viszont nem zárok, mert úgy a jó, ha nyitva az ajtó és bármikor be lehet jönni... [​IMG]

Frankné, lukimi, Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  13. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Nyitva maradt az ajtó és jó hideg lett reggelre. :);):p
    0 fok van és enyhén felhős az égbolt. Még a madarak sem csicseregnek. Biztos forró teát isznak, hogy átmelegedjenek. ;)
    Legyen szép napotok.

Magdusnéne, Frankné, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  14. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek.

Úgy látszik a tea megtette hatását a madaraknál.xD 3/4 óra múltán már igencsak hangosak.:D

Magdusnéne, Frankné, lukimi és 4 más kedveli ezt.
  15. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!

Hajnalpirral dúsan virágzó kertemből jöttem,[​IMG] és elhoztam felétek a kelő napocska sugarait is.Legyen derűs és vidám a játékotok, és sok Izzó forma kapkodásával teljen a reggeletek.
    Miksza a jó forró tea az nekünk is jól jön igy reggel.
    Vadóc, valószinűleg nekünk is kedveskedni akarnak az énekükkel....

16. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Szerintem aki nyitott a világ apró csodáira, az csak így gondolhatja, ahogyan Te, én, na meg még jó sokan itt az épeknél.:);)

Frankné, .Emama., Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

De kedves vagy Vadóc, tudod én úgy vagyok vele,[​IMG] hogy az apró dolgoknak is tudok örülni, mert nagyok igen ritkán érnek.Igaz, relativ az is, hogy mik azok a nagy dolgok!!
    Most megyek, kapom a kosaramat, bedobozolom a Holdvirágokat és elszállitom Egonnak, hogy nekiláthasson a Napéjegyenlőség tortájának.

Frankné, lukimi, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  18. hejakutmacsonya

hejakutmacsonya Aktív író

Jó reggelt Mindenkinek :) !
    Postafordultával küldjetek errefele valamicske madárhangot :), az uracskám havazóba ment ma dolgozni o_O s ugyebár szokásos optimizmusunkkal már lecseréltük a téligumikat , s ráadásul nehéz terepen kell autókáznia...
    Így az a bizonyos forró tea duplán is jöhet:), ránk fér :).
    Zsémbike kedves, a lányok jól vannak :), C vitaminon, hecserliteán kívül nem kellett kúráljam őket semmivel megfázás esetén :)... A nagyobbik lányom végig bicajozta és rollerezte az egész telet o_O:eek:, mert hát ugyebár annak most volt az ideje o_O, le is rugott a lábáról négy pár bakancsot:eek:, a síléc meg porosodott o_O;)xD. A kisebbikem, az egész farsangi előadást át akarta rendezni, neki mesejelenet kell, amiben őt Zalán kimenti a vízből, nem ér, hogy csak egy balerina verset szavalunk el:eek:;)xD, meg Bálinttal olyan jól telik az ovi, mert végig nevetgélik az egész délelőtött:eek:xD, de azért nagy Istinek addot a kiflijéből, mert szereti o_OxD. Ki tud eligazodni ezeken a mai fiatalokon :cry:xD?

Jókat nevetgéltem a tegnapesti olajos kalandokon, nekem csak annyit kellett megtanuljak az olajjal kapcsolatosan, hogy a rántásnak szánt kevéske olajat nem ajánlatos a legmagasabb fokozaton égő kályhán hagyni, mert isa pur, homu és pernye lesz belőle, de abból jó sok, még a manzárd függönnyein is o_O...
    Miksza paprikaneveldéje elképesztő:), eddig nem mertem nekifogni palántálda készítésének, most az idén, csak úgy hagyományosabban próbálkozom a paprikákkal én is, ládákban és virágföldben... No, majd meglátjuk :).

Legyen továbbra is a csicsergős napotok, sok sok napsütéssel és mosollyal :)!
    Kedves Emama, a tegnap megint belealudtam az ajndékküldésbe... elnézésedet kérem :)!

19. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot, Mindenkinek!

Itt csodálatosan süt a napocska, és ma egész nap láthatom, szabin vagyok ma meg holnap:)
    Egy csomó mindent terveztem mára, na abból már a kávét meg is ittam:)
    hoztam nektek is:)

Legyen nektek is szép napotok, majd még jövök:)

Magdusnéne, Frankné, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  20. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Azért ne hajtsd túl magad!:)Csak amire kedved van, azt csináld. Pihenni is kell.

Frankné, Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.