Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    Nem csináltam zárórát, mert ugyan jártam itt 23-kor de elfelejtettem később visszanézni.:)

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Jó taktika ez, hogy nyitva maradt az ajtó, mindjárt mennyien jöttetek kora reggeltől ;):)

Itt már a Nap is melegíti őket :)

Nálunk is már dalolnak, én is szeretem hallgatni őket. az ember mindjárt jobb kedvvel csinál mindent...... :)

Szia Gyöngy! :) Örömmel látlak téged is a betoppanók között ma is :)
    A kis csapodár lánykád nagyon aranyos lehet, most még bátran válogathat a fiúk között.;)xD Még pár év és épülhet az a bizonyos géppuskafészek ;)xDxD

A tegnapi ajándékozás úgy látszik többünknél fiaskó volt:oops: Én tegnap úgy elmerültem a varrodában, hogy éppen éjfélkor kaptam észbe. Már nem tudtam ajándékokat küldeni én sem...... Elnézést érte mindenkitől!:)

A virágot köszönöm, én is hozok neked szép tavaszit, hátha hamarabb kedvet kapnak nálatok is, hogy kibújjanak :)

Szia Betti! :) A kávéval nagyon fontos lépést tettél a többi munka irányába.....;):)
    Köszönjük a mienket is :)

Szia Vadóc! :) Olyan szépet írtál ........;):) Kapsz érte szép virágot cserébe :)

Ezt pedig mindenkinek hozom, hogy jobb kedvvel induljon a nap :)

Magdusnéne, Frankné, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  3. -Bence2-

-Bence2- Fórum-zöldfülű

Frankné és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  4. .Emama.

Frankné, -elzemari- és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  5. -Bence2-

-Bence2- Fórum-zöldfülű

Szép napot Emama!

De én azt szeretném ha bannert kép lenne a Zsémbinek.

Elöre is megköszöném a Emama!

Frankné és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  6. .Emama.

Azzal majd megvárjuk Zsémbit, hogy szeretne-e ebből a képből bannert :)

-elzemari- és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Látom délelőtt nagy volt itt a forgalom...
    Én viszont nem sok vizet zavartam, mert nem voltam gépközelben, ásóközelben annál inkább...
    A kék virágos ablakokat beadtam, a piros virágoshoz még termelek.
    ------------------------------------------------------
    Most itt vagyok, fórumoznék, erre Gateway Time-out van... [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 19.3.15
    Magdusnéne és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  8. lukimi

Vadóc, Vakond-Gazda és -elzemari- kedveli ezt.
  9. .Emama.

Szia Erzsike! :)
    Én most be tudtam lépni, igaz eltelt sok idő, amióta te írtál :)
    Az eventnövényeim nekem is alakulnak szépen, de be nem adok semmit, majd csak szokás szerint, ha mindenem kész az eventhez.

Köszi a hírt Imi, mindjárt nézem mi jót találtak ki :)

Frankné, Vakond-Gazda és -elzemari- kedveli ezt.
  10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Szervusztok...
    Végre hazaérkeztem én is, csodálatos idő volt ma is.Sok embert láttam ma már kabáttal a karjukon, mert nem kellett, hogy melegitse a hátukat..
    OLvasom, hogy megérkezik Valdemár is, hiába a jó idő ide vonzza a vándor cirkuszosokat is.Újra remeghet a kis vakond, hogy vajon hányan kólintják meg a kis fejét...
    Ema,
    az a sárga csokor valami csodálatos.Ma én is vettem három szál tulipánt, hogy érezzem még közelebbről ennek a szép évszak minden pillanatát.

Jó játékot kivánok!

11. lukimi

Nekem a sárkánytojást másodszor már nem lehet, maradna a táltos de annyi zsetonért?! Esetleg több Valdemárkor.:eek:
    Ráadásul leáll a fórum és a farm ha beindítják.o_O

12. .Emama.

Szia Tarka Pillangó! :) Hol hagytad a Biciklis Lányunkat? ;):D
    Örülök, hogy a csokor örömet szerzett, azért is hoztam. a tulipánod biztos szép, szeretem én is. Már a kis tavaszi csokraimat várom, amiket a töltésoldalból szoktunk szedni :)

A táltost szeretném megcélozni, jó lenne megszerezni;)

13. -elzemari-

Ema,
    A Biciklis Lány reggel érkezett és ma már nem volt érkezése elővenni a bicajt.Tudod még mit szeretek nagyon?Amikor a kiskertem utcai része tele van lila ibolyával .Már alig várom, hogy láthassam.
    Hogy állsz a virágokkal?
    Én ma elvittem a Holdvirágokat és a Vadszamár és a Teherhordó csacsi is a segitségemre volt.A macskák hátára kötöttem a Cédrátcitromokat, a vakond tüskéibe pedig beleszurkáltam a sárga citromokat.Igy aztán mindent elszállitottunk hiánytalanul.
    Holnap még a Zen pandánál megbeszélem, hogy melyik időpont lenne a legjobb, hogy a Hajnalpir is megérkezhessen.Addig még a kaméleonok is edzés programot és fittnesz edzéseket tarthatnak.
    Forma forma izzó forma, ki tudja hogy meglesz e majd a norma.....

Frankné, Vadóc, Vakond-Gazda és 3 más kedveli ezt.
  14. .Emama.

Biztos, hogy meglesz a forma-norma ;)
    Épp most tartok ott, hogy neki kell állnom számolni, lassan elég lesz a növényem. Te ügyesen, jó segítséggel elcipeltél már sok mindent a fő térre, én majd csak akkor, ha minden készen lesz az eventhez. A rövid már nagyon alakul, a hosszúból sem kell sok, de a két farm nem teljesen egyformán megy, így külön kell kiszámolnom és kigondolnom, hogy melyiken hogy fejezzem majd be a növények letermelését.
    Az ibolya nagyon szép és kedves virág, az sajnos itt nincs. Olyan "mindenféle" mezei virág szokott lenni a kis csokraimban, azok is nagyon aranyosak tudnak lenni.

Frankné, Vadóc, Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Igen, igen, bizakodó vagyok én is, azon voltam, hogy talán előbb legyen a hosszú, azután a rövid, mert az elfoglaltságaim valahogy igy diktálták...A mai aratáson kivűl(valamikor fél kilenc körül) még egy ültetés a menű, csak kicsit gondban vagyok, hogy mikor is tegyem, mert holnap is lesz elfoglaltságom amikor nem vagyok gép közelben.Lehet éjszakára ültetek egy kis jóóóó hosszút, talán egy kis szegfűt, és amikor már rászabadulok a gépre, akkor jöhet majd a végkifejlet.Azt hiszem igy lesz a jóóóó.S még az is lehet, hogy ezzel a forma- norma is meglesz.

Felénk mezei virágok nincsenek,csak ha a Duna felé lemegyek...........

Frankné, Vadóc, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  16. lukimi

De hol van már Zsémbíííí?!
    :cry:

xDxD

:inlove:

Magdusnéne, Vadóc, Kriszti és 4 más kedveli ezt.
  17. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

A pihenés is belefér ebbe pár napba, csináltam magamnak krumpli főzeléket is rajtam kívül senki se szereti, ezért nagyon ritkán van:) eljutottam fodrászhoz is, végre emberi kinézetem van:p:)

Ema, nagyon szépek ezek virágok, reggel meg este csiripelnek a madarak, jön már a nyár....... de várom:)

Én is többször be szerettem volna nézni, de mindig az 504 úton találtam magam remélem már megjavult:)

Végre megjöttek az új ajándékok, de a táltos torony azt hiszem még várat magára, pár cirkuszra szükség lesz mire mire megszerzem:) a hirlevélben irta Varun: Elvégeztünk egy kis optimalizálást a kódoláson is, így Renzo Valdemárral gyakrabban találkozhattok majd. talán havonta megjelenik, végül is hely nem kell hozzá bármikor jöhet:)

Milyen szép pillangót hoztál:) A tulipán nekem is az egyik kedvencem:)

Frankné, Vadóc, .Emama. és 3 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Tudod, a pillangóhoz[​IMG] nagyon kedves emlékem fűződik, mert nyaranta, amikor az unokák még kicsik voltak, a középső fiú, úgy imádta a pillangót,hogy ha meglátott egyet az utcán, mint egy kis őrült elkezdett utána rohanni,a fejét feldobta és szemével követte a pillangót, csak rohant és rohant arra, amerre a pillangó repült. Nem számitott, hogy jön valami vagy sem.Csak a pillangót leste és futott utána.Igy aztán nagyon ébernek kellett lenni vele, ha kinn voltunk az utcán.

Frankné, Vadóc, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  19. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Igazad van! Csináljunk jó nagy hangzavart [​IMG] és rendetlenkedjünk [​IMG] egy kicsit, hátha bejön rendet tenni...

Hozok neked egy pillangót az emlékekhez... [​IMG]

Vadóc, .Emama., gyongyvergazda és 2 más kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét mindenkinek!:)
    Kamillnak köszönöm a gyönyörű képet. Majd megkérem Emát, ha lesz egy kis ideje készítsen belőle egy bannert, amennyiben a nőalak ebben a formában nem minősül nem megengedettnek. Talán ha valamivel lehetne belőle egy picit takarni.:)
    Jajj Imi!
    Te egy nafffrancccc vagyol, de nagyon jól van ez így!:D
    Gyönyörűeket írtatok megint csak a tavaszról, és a pillangók....., az általam egyik legjobban szeretett személy ezen a világon úgy hívta amikor kicsi volt, hogy pjanga, és olyan édes hangon tudta mondani, hogy az ember olvadozott tőle.:)

Eventtel vagyok.
    A rövid érésűből 10.000-nél, a hosszabból 3.000-nél tartok, felröpi pedig 429 db. Ma még egyszer aratok rövidet. Éjszakára a hosszút vetem, így a rövid holnap, a hosszú pedig holnapután reggelre lesz meg. Meglátom, hogy ez mennyi röpit hoz összesen, aztán majd kirakom a mamutokat, és kitalálok még valamit.:)

Erzsike!
    Kislányom, mit csinálsz? Ezt nem szabad! Ejnye-bejnye! Tessék szépen játszani, akkor odaadom amit hoztam!:)
    Na jó! Megelőlegezem.
    A VIRÁGOK ANYJA
    Hol volt, hol nem volt, oly igen régen, mint a mesében.... élt egy öreganyó, öreg, magányos. Ha szólhatott, csak a virághoz...Mert senkije sem volt szegénynek, fia, lányai mint rajméhek elszéledtek, magára hagyták.
    Élt, éldegélt hát egymagában, feketében járt bánatában. S mert nem volt kivel szót cserélni, egy virágot kezdett[​IMG]
    becézni. Maga vetette magját, alig várta kelése napját. S mikor kibújt gyönge hajtása, megszólította, legyen a társa
    Így szólott hozzá :
    - Kisvirágom,árvaságomban légy a társam !
    A kisvirág hajlott a szóra, szólásra nyílt feslő bimbója. S ez virágnyelven azt jelenti, egy kisvirág is tud szeretni. Értette anyó ezt a nyelvet, sígy válaszolt:
    - Én is szeretlek.
    Minden hajnalban megöntözte, ki ne száradjon puha földje.Óvta hidegtől, széltől, portól- aki szeret, mindenre gondol. Így telt az élet napról napra. Nyárból az őszbe, majd tavaszba. Egyszercsak anyó észrevette, megcsappant a kis virág kedve.Nem hajtott újabb bimbós ágat. Gondolta anyó, talán fáradt.Csak téblábolt ott körülötte, majd aggó szóval megkérdezte:
    - Mi bajod van, kincsem, kis virágom? Tán nem volt elég nap a nyáron? Vagy megszomjaztál a tó vizére? Netán harmatban fürdenél-e? Vagy ha pajtásod volna más is?...Elkelne hozzád egy kisvirág is.[​IMG]
    A virág bókolt. Anyó látta, hogy kívánságát eltalálta.
    Sürgött, forgott, munkába kezdett. és bevetette az egész kertet : a kerítéshez mályvarózsát, had lássák messziről dús virágát. Nefelejcset az út szélére, szegfűt az ágyás közepébe.
    Bazsalalikomot illatáért, árvácskát árva sóhajáért.
    Volt is gondja, reggel, estea kertet óvta, leste. Jött károgva a tolvaj kánya, tán hogy a kertet megcsodálja?
    - Kár volt bevetned kerted, kár, kár, eztán korán kell kelned! Kár! Kár!
    Jött a veréb is csiripelve:
    - Csak egy magot csípek fel begyembe!
    Jött a vakond, és mondta:
    - Itten, itt ástam el múlt héten a kincsem!
    Elég volt velük szembeszállni,de egy sem tudott kárt csinálni.Seprűt fogott, elűzte őket,a károgó, csirpelő népet,A vakondot is nyakoncsípte,- keresse másutt,hol van a kincse!
    Eljött a május. Anyó kertjét a virágok birtokba vették. Csupa illat volt háza tája, aki arra járt, megcsodálta.Nem volt már sem magányos, sem árva, sok sok virág volt anyó társa.

Magdusnéne, Frankné, Vadóc és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.