Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A személyes megfigyelésed szerint Miska vagy nem Miska...? [​IMG]

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ebből egy biztos következtetést levonhatok. Nem te vagy Ema keresztapja!:):D
    Jó éjszakát, álmodj szépeket!
    Ugye, ugye Erzsi! Jó lenne biztosat tudni!:D

.Emama. kedveli ezt.
  3. kpe59

Nem álltam én sehova, csak a saját megfigyeléseimet közöltem, valamint feltettem egy igen csak aktuális kérdést Emának...[​IMG]

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Ugye?? Na ugye? Itt bánt engem, mintha én tehetnék bármiről is :oops: Pedig én ártatlan vagyok, mint a ma született bárny...;)xD

Hát látod? Mondok valamit, te csinálsz belőle egy kérdést és mire a mondatod végére érsz már teljesen más témánál tartasz. Hát erről van szó :p

Amúgy pedig: mernéd!!!!! ;)

5. kpe59

Te meg a hangjából következtethetsz... Így már mindketten közelebb vagytok a megoldáshoz... [​IMG]

6. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Szerintem nem az.
    De ha elkeresztelem esetleg Miskának, akkor még lehetek?[​IMG] Hehe ez pont illik ide. Elcsórtam Erzsike.

7. Zsémbes-banya

Ema imádja az aktuális kérdéseket, tegyél még fel neki párat, nagyon fog örülni!:):p
    lehet, hogy a "bárny"-nál ártatlanabb vagy (megkockáztatom, hogy így van, mert én még bárnyról soha nem hallottam, és olyant nem állítok, amivel nem vagyok tisztában):p Ezt a második mondatodat nem értem, vagy ha igen, akkor nem értek vele egyet. Egyáltalán nem tudok azonosulni a mondandóddal. Nem is értem miről szól az egész. Mindenki tudja, hogy a téma az utcán hever!
    Miután én itt ülök bent, meghitt kis szobámban, fogalmam nincs róla, hogy mi hever az utcán. Ha akarod kimegyek és megnézem.:)
    Miksza
    ha szeretnél Ema keresztapja lenni, én nem vagyok az elrontója.:D
    Erzsike
    a hangjából annyi, de annyi mindenre lehet következtetni. Na arra pont nem, hogy Miska, de hát a korsóról sem tudjuk, hogy miért az a neve. Aztán a korsó meg azt nem tudja, hogy addig jár a kútra....., a kút pedig azzal nincs tisztában, hogy a korsó miért pont ott törik el, a törés azt nem érti, hogy miért pont úgy tört el, én meg azt nem értem így a végére, hogy mi a bánatot is írok.:oops::eek:;)xD

Magdusnéne és .Emama. kedveli ezt.
  8. kpe59

Jól tetted, legalább nem csak én pakolom tele a mondanivalómat...

Az elég aktuális lesz, ha megkérdezem, hogy mikor lehet már aratni az elefántjaimat? [​IMG]

9. Zsémbes-banya

Éppen pont aktuális. Azt azért ne kérdezd meg tőle, hogy kimenj-e a piacra, mert az beláthatatlan következményekkel járhat.:D:p;)xD

Frankné kedveli ezt.
  10. .Emama.

Attól függ, hogy keresztelhetsz-e, hogy mi lesz a keresztelői ajándék? :pxDxD

7 perc múlva xDxD

Most elküldöm, különben nem lesz jó az időpont, de mindjárt még Zsémbinek is felelek.

11. kpe59

Engem nem tud befolyásolni... Én azt csinálok, amit én akarok... [​IMG]

Nem talált...

12. .Emama.

Szerintem ezt senki nem érti, viszont mindenki örül neki ;)xD

Jó is lesz, ha kimész egy kicsit kiszellőztetni a fejedet. Aztán majd meséld el, hogy mit találtál az utcán heverve ;) Ha a szomszéd Józsi bácsi volt az árokban, akkor azt mégse meséld el inkább :pxD

Magdusnéne, Frankné és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Ne is hagyd magad befolyásolni Erzsike! Ámbátor ha ennek az az ára, hogy belilul az ember, akkor lehet, hogy igazítok az elveimen.:D
    "Eksön" indul! Majd referálok.:D

Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  14. .Emama.

Sokat elvileg nem tévedhettem :) Mennyit?

Zsémbi a távozás hímes mezejére lépett. Vajon miért.....???? [​IMG]
    Még az ajtóban is hallottam nevetni xD

15. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Na tényleg elhúzok alukálni. Jó éjszakát.
    Reggel óvatosan aratni (a felhősorokat is) a felröppenők miatt!

16. kpe59

Beleszerkesztettem a hozzászólásodba, mert tudom, hogy ezt kerested, csak nem találtad... [​IMG]

Még mindig van 20 perc... [​IMG] Addig kitépkedem a héricset...

17. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést Miksza! :) Köszi a figyelmeztetést :)

18. Zsémbes-banya

Mié' mié'? Azé', hogy megnézzem mi hever az utcán, Az utcán a késő estének köszönhetően semmi nem hevert. Egy macska pihent a kerítésünkön, és Ema honnan a bánatból tudtad, hogy Józsi bácsi az árokban van?o_Oo_Oo_O
    Ott volt.:eek: Eléggé lehűlt, féltettem, hogy megfázik, ezért próbáltam gyengéd szóval rábeszélni, hogy menjen már be a meleg lakásukba. Nem akart. A boga életbe, (régen láttalak Elzemari és hiányzol!) hát nem akart. Mindenáron arra akart rávenni, hogy értsem már meg, ő egy kismiska! Bizonygattam neki, hogy Józsi bácsinak hívják, de ragaszkodott kismiska létéhez. Végül is kivonszoltam az árokból, és sikerült a kapujukon is belülre raknom. Na ott aztán elkezdte szegény feleségét is győzködni. Addig jutott el,hogy ő egy kis..., mire is az asszony ráripakodott, hogy nem úgy ám, elég nagy! Amúgy pedig a kis bizonyos helyzetekben sajnos.;)xD Ennyi történt összesen.:)
    Köszi Erzsike!
    Éppen megfelelő.:)

Mikszának pedig a figyelmeztetést köszi.:)

Frankné, Kriszti, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  19. .Emama.

Szegény Józsi bácsi, hazacipelted, hogy az asszony pörölhessen vele. Lehet, hogy jobb lett volna neki az árokban, a cica pedig melegítethette volna ;)

Zsémbes-banya, Kriszti és lukimi kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

A cica a kerítésen volt, mert Józsi bácsi ájere nem tetszett neki.:D
    Más:
    elértem a pékségben az 5-ös szintet. Ezt is megértem végre.:)
    Meg azt is, hogy bármennyire is jól éreztem magam veletek, muszáj mennem aludni. Mire beburkolózhatok finom takarómba megint csak 11 óra lesz, és nagyon hamar hajnal.
    Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

Frankné, .Emama. és lukimi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.