Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Te elérted az ötös szintet, nekem meg még építési telkem sincs... [​IMG]

Frankné és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  2. PiciEma

PiciEma Aktív író

Eltűnt....... :(
    Erzsikének akartam felelni és nincs meg a hsz-a :eek:

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  3. kpe59

Szerintem már olyan álmos vagy, hogy káprázott a szemed... [​IMG]

Zsémbes-banya és PiciEma kedveli ezt.
  4. PiciEma

PiciEma Aktív író

Jól van, mondhatjuk azt is ;) Ha nem akarod, akkor nem felelek arra, amit olvastam :pxD

5. kpe59

Addig bohóckodtam [​IMG] itt, hogy nem érik be a gazam event kezdésre...

Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  6. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Én meg az olcsó trágyáról csúsztam le [​IMG]
    Mit ültettél és mennyit csúszol?

0:06
    Hát ezt már nem most fogom megtudni, úgy látom :)

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Utoljára szerkesztett: 24.3.15
  7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +6 fok van és felhős az égbolt.
    Eventvárós szép napot.

8. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Csak kicsit késik a válasz...
    Tönkölyt és rozsot, de meglocsoltam és így beérik.
    Csak a gyömbérem csúszik, mert azt nem voltam hajlandó trágyázni. Ami van saját, az kell a szaporításhoz, a piacon meg már aranyárban van nálam is...

9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek.
    Zsémbike, gratula az 5.-hez szép szám ez főleg az iskolában. Nekem felsőben már elég ritka vendég volt.....xD:p

.Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  10. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Említettem már, hogy nálunk mindig tartja valami az eget? Most is :(
    Megyek, majd jövök.

11. lukimi

Megint beütött valami? Remélem könnyen elintézhető/hárítható lesz.

.Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  12. .Emama.

Itt vagyok, némlieg lehiggadtan. :)
    A középső fiam éjjel elesett és egyáltalán nem tud lábra állni. Nálunk semmi nem egyszerű, így az orvoshoz eljutnia sem volt az, de végül minden rendben van. Nem tört, nem szakadt, csak annyira meghúzódott, zúzódott, hogy mankót és merevítést kapott a lábára, járnia nem (lenne) szabad. Az idő majd segít, addig meg kihúzzuk valahogy.

13. lukimi

Piacképes lett a kakukk. Nálam 250 csp/db. Lehet, hogy bent marad a játékban nem tudni de akinek kevés van az most szerezhet még olcsón.

Frankné, .Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  14. kpe59

Vagy bedobálhatja a kupába, ha lehetséges. Gondolom igen, mert 153 lett a pajtaértéke... [​IMG]
    Valaki nézze meg legyen szíves, én nem tudom, mert max-os a kupám...

15. lukimi

Bedobható, óriási vagy csíplek mondtam már ?!xDxDxD
    Megyek számolok, talán bedobok sokat (uccsó szint) van közel 20 ezer!!:eek:xD:inlove::inlove::inlove:

16. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Ema: elengedhetnétek már a balszerencse kezét igazán. Jobbulást a csemetédnek.

Köszi Imi. Fel is használtam a készletemet, + vettem a piacon és így már teljes lett az állatos kupám is.:);)
    Az utsó szint kb 30 000 kakukkból jön ki a kupában, de most még olcsó.;)

Megy az eventnövény felszaporítása. Éjszakára a 8 órás megy komfortba szupitrágyázva, trágyázva, vizezve. Reggel indítom a TP növelőket és az órát, majd aratok. meglátom mennyi lesz belőle és annak függvényében megy majd a következő vetés.

17. kpe59

[​IMG] (Plusz még négy szó...)

18. .Emama.

Köszi a hírt Imi :) Erzsike nagy vagy, köszönöm szépen ;) Az utóbbi közel 1 órámat azzal töltöttem, hogy felváltva rohangáltam a két piac között. A nagy farmon megvettem az utolsó szintre való kakukkot, a Picin pedig az utolsó 3 (!!) szintre valót :) Még nem dobtam be, mert arra nem volt időm. A Picin ráadásul 130-200 Csp között, tehát jó áron, de ott nagyon sok kellett. A nagy farmon 150-220 között a nagyját, a végét már 280 körül, de az nem volt már sok.

19. lukimi

Van sok sok moziiiii!!!!
    Sikerült a kupa, sokat kellett venni de megérte ne legyen már függőben. A legjobb állatokból is (pl elefáni) kb 12-ezret kellett volna előállítanom ezért, ami sohanapján lett volna. Jót harcoltunk a piacon, azt külön díjaztam. Miután Erzsikénk xD hatására másik topikban is megírtam, hamarosan verseny indult a kakukkosért. Átlagban 200 és 240-ért vettem de egy hölgy állandóan 160-ért tett ki, de sajna csak 10-esével, aztán volt aki 500-asával 205 csp-ért, majd jött a favorit 2x5000 db alig többért mint 200. Egyiket mekk csíptem és kész is van a kupa. Képzelhetitek mekkora öröm, mikor nem is eventezek (felröpi)!!:eek:o_O:oops:xDxDxD:p:p
    Ja, a piacon egymás előtt kapkodtuk el délután meg alig kellett.xD

Utoljára szerkesztett: 25.3.15
  20. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok! Remélem sikerül csoportosan idézzek, prósza:

Képzeld el, felfalták! Sáááskák! Anyukámnak segítettem, mert -babazsúr helyett- nyugdíjaszsúrt tartott, és kellett sok fini a volt munkatársainak. Na elpusztítottak mindent, ami belefért a szájukba, nem volt odaszegezve, és nem szaladt el :D :D
    Majd legközelebb teszek Neked félre, jó?

A nyeretlen kétévesnek szabad erről tudnia valamit?

Pontosan így szoktam én is járni! Hihetetlen összegek tűnnek el a számlálómról... :(

Én nem merem bedobni, mert abban reménykedem, hogy direkt akarják eljátszattatni velünk a tojásokat, hogy még utoljára bedobják a régi kakukkos gazdaköriket, és ha nincs hozzá kakkukkod, akkor meg kell venned FA-ért. Újabban semmi sem történik ok nélkül :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.