Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Puszi Mindenkinek!:)
    Nem tudok maradni, ezért lécci SOS - hol van ez a nyavalyás bajuszos gyár. A fésűkből megépítettem, csak nem találom, hogy kitegyem.:(
    PERSZE, hogy ott volt ahol lennie kellett, csak annyira siettem, hogy nem láttam meg. Pedig hamarabb mehettem volna ha nem sietek.:D
    Legyetek vidámak!:)

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Azóta már biztos megtaláltad...
    A halásztanya és a kaptár közt van a kakukklak, a denevér és az aranymosó közt a gyár, ha a raktárad szint szerint van beállítva.

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A menüben a kereső funkció igen hasznos találmány.:)

4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Zsémbi nem lenne Zsémbi, akarom mondani, nem lenne Cilike, ha minden simán menne :pxD

Nekem még délután 2-kor kell ültetni egy hosszút, utána este még valami szabadon választott rövidebb növény, majd éjjelre még egy kör hosszút és akkor az is kész. A rövid este már készen lett.:) Reggel pakolhatok vissza és majd akkor rakom ki a bajuszosokat is.

Bögrém 569 és 550 van. Ha nem is túlzott vehemenciával, de azért szaporodnak azok is.

5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Gyűlnek a kocka dinnyék és a kocka tökök, van még restancia bőven.Ám a lehetőség az időben az is adva van.Azt gondoltam, hogy csak telitődik a piac a kakukkot illetően, de úgy elnyeli a taliga tartalmát, mintha ott sem lett volna.Szerencsére, még mindig nagy a kereslet belőle...Egyszerűen nem tudok ellenállni a százharminchét csengő pengőnek...

6. kpe59

A szabadon választott héricsre szavaznék... [​IMG]

Én 140 alatt már nem adok el, jó lesz az még máskor is...

7. .Emama.

Szia Biciklis Lány! :) Látom frissen, üdén bekerekeztél, csak úgy lobog a sálad ;)
    Idő rengeteg van még az eventből. A kakukkot én inkább veszem, ha kifogynak a készletek, akkor szerintem lesz annak még jobb ára. Ha nem is irgalmatlanul magas, de ennél azért több.

Az jó ötlet, köszi ;) Meglátom majd pontosan mikor aratok és ültetek, jó lenne azért, ha éjfélre beérne az a szabadon választott növényem. Ha este 8-kor sikerül, akkor még belefér a hérics :)

8. kpe59

Az pont belefér, mert locsolva négy óra... [​IMG]

9. kpe59

A buksza feltöltésére pont alkalmas, csak a későbbiekre gondolva hagyjál a pajtában is.
    Igaz, gyorsan szaporodik, mint a tyúk, de jó az [​IMG] ha nem kell kapkodni...

10. -elzemari-

Igen arra ott van a szemem....

11. kpe59

Reméltem, hogy figyelsz rá...
    Az sem egy elhanyagolható tény, hogy a bajuszgyár nyolcasával falja a kakukkot... [​IMG]

12. -elzemari-

Haj kérem ezért a kackiás bajuszokért....

13. kpe59

Az event-esben mennyi Cilike van... [​IMG]

14. .Emama.

Akartam neked valamit felelni, de eltűnt a hsz-od ;)

Mostanában ezt játsszák ezek a hsz-ok velem? Találok egyet és mire beidézném, addigra hűlt helye, kámforrá vált :eek:;)xDxD

Azok csak szeretnének azok lenni ;) A Cilikeséget ki kell érdemelni és én osztogatom ezt a megtisztelő címet [​IMG] ;):pxDxD Eddig kizárólag Zsémbinek sikerült kivívnia magának.xD

15. kpe59

Hjaa, kérem ezek a hozzászólások, már csak ilyenek... Jönnek-mennek, mintha itt sem lettek volna... [​IMG]

Vakond-Gazda, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  16. .Emama.

Egyet egyszer úgyis fülön csípek és azon fogom a többi gyüttmentet számon kérni ;)
    Ezt a kaján vigyort mindehhez....... xDxD

Vakond-Gazda és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  17. kpe59

Ennél már csak az a jobb, mikor nem emlékszel melyik helyen láttad, és nem ott keresed, ahol van... [​IMG]

Vakond-Gazda, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  18. .Emama.

Na, most meg a nyelvét szellőzteti ;)xD
    Én emlékszem! ;) Mivel többnyire csak itthon bóklászom, nem szoktam belekavarodni a gyüttmentek származási helyébe ;)xD

Megyek a takaróm alá, most van rá egy kis időm. 2-kor aratok :)

Vakond-Gazda és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Szezon munkások >>>>>

20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Végre, többszöri próbálkozásra sikerült belépnem. Csak forgott a karika, de semmi.......
    Jól néznek ki a bajuszos képek, nekem is már van pár darab.

Látom, mindenki dolgozik a farmon, a nagyon ügyesek már végeznek is..nekem még odébb a vége, pláne, a bögrék vannak kevesen, de nem akarom a szupitrágyát elszórni, csak végső esetben. Idő van bőven, ha meg leszneka gazak, akkor majd szaporodik az is.

Pocsék az idő, a hangulatom sem valami rózsás, hideg van. A rózsáról jut eszembe, este írja a menyem, hogy meg van neki a nemesítéssel mind a 4 órás bónusza a rózsára, hova rakja, mit kell vele csinálni....Hát, majd a guta ütött meg...van vagy két hete, hogy megmutattam neki, akkor kezdte el, én meg már hónapok óta pakolom a hagymát, de még mindig nincs vége...nem is értem. Persze, örülök, hogy van siker élménye, mert 4 éve játszik, de nem aktívan.........Hátha jobb kedve lesz hozzá. Én aktív vagyok...:D :D

Kellemes délutánt, vidám pénteket!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.