Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jól van Tomikám, akkor én meg ezt hagyom rád!:) Megyek aludni Jema, nem bírom tovább. Jó éjszakát, szép álmokat, derűs ébredést és vidám holnapot kívánok mindenkinek!:)

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Vakond-Gazda és -elzemari- kedveli ezt.
  3. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Learattam.
    Zsémbi köszi a hírt ,remélhetőleg lesz valami belőle.
    Amit nagyon hiányolok az automatikus aratás ,az is visszaadná a nagyobb játék kedvemet.
    Elköszönök,megyek vissza aludni / mielőtt jön Miksza!.
    Jó éjszakát ,szép álmokat ,derűs szép szombati ébredést.

4. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Folyamatosan az ígérgetésből áll ki, nem vetted még észre? A nagyok megtartása is első perctől az egyik vesszőparipája. Mondjuk az eventekben már látszik, a kicsiknek igencsak nehéz topon lenni. Ha most kezdeném, elriasztana. Viszont a bizalmamat meg annyira megingatta, hogy csak na. Fizetek (felhő), dolgozok (rúna) valamiért, ami aztán nem úgy működik a későbbiekben - na ezen hiába kompenzál...
    Na de ne beszéljünk erről többet, ne vegye el a kedvünket!

Akik ismernek, el sem hinnék, hogy hajnali 3-kor felkelek "aratni" egy játék kedvéért, amikor híres mormota vagyok. Tehát gyorsan megyek is vissza aludni :D Aki most olvas, további jó éjszakát, aki holnap, annak szép napot!

5. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +9 fok van és a felhők győztek idáig.
    A kakukkokból 100 alatt én is vásárolgatok.
    Kellemes szombatot.

6. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Most végeztem, 2,5 órát pakoltam a két farmon :cry: Ez borzasztó event után :oops:
    Hihi, lehet, hogy Sopánkáné mégis nálam maradt vendégségben egy kicsit ;):pxDxD

Megyek a valósban is csinálni a dolgaimat egy kicsit [​IMG]

Vakond-Gazda és Frankné kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!:)
    Kedves Kriszti!:)
    Lenne hozzád egy kérésem:) Azt tartja a mondás, hogy aki korán kel, aranyat lel. Szeretnélek megkérni, amennyiben leltél aranyat, légy szíves mondd el nekünk. Nem kölcsönkérni akarok, vagy elkunyerálni az egészet, csak egy pici remény ébredt bennem. Amennyiben neked sikerül, hátha..... Akkor megkockáztatnám, hogy párszor felkelek mondjuk hajnali háromkor.:p;)xD
    Nálunk gyönyörűen süt a nap, és bár erősen fúj a szél, mégsem rossz, mert érezni a melengető sugarakat.
    Legyen nektek is szép szombatotok.

Székelykáposztát főzök, és sütünk egy egyensúly sütit. Már minden teszi a dolgát a gázlángokon és a sütőben. Közben megy a mosógép, ezért aztán úgy döntöttem, hogy learatok és vetek. Ám a sors nem úgy akarja, vagy a technika ördöge. Kétszer egymás után kivágott a játék azzal, hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatomat. Egészen biztos, hogy van, minek utána éppen egy olyan helyen jártatom a számat, ahol internetkapcsolat nélkül nem lehetne.8) Most akkor mi van?
    Annyit azért elmondhatok - bár nem hiszem, hogy pozitívum -, hogy harmadszorra eszem meg ugyanazt az RA-t, HL-t és TK-t.
    Szia Ema!:)))))
    Valószínűleg negyedszer is megehetem, mert újra "kapcsolódás közben hiba lépett fel!"
    Kezdek ingerült lenni.:(

Vakond-Gazda, Kriszti és Frankné kedveli ezt.
  8. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Zsémbike kis hercegkisasszonyom ez azért van mert nem jöttél játszani a szomszédba a te kis békádhoz ;)xDxDxD

9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Tudom, hogy a ha így ha úgy nem válasz érdemben de írtad, hogy erős szél van. Ha máskor nem vagdos így ki egymásután a farmod rá lehetne fogni, hogy pillanatokra szakadoz a netes kapcsolatod a szél miatt. Ez nálam azt jelenti, hogy van 1 nagyon érzékeny hifim ha észrevehetően megszakad a net de csak pillanatra, akkor "el megy" rajta az óra és villog míg újból be nem állítom. Ha viszont észre sem veszem a töredék másodperces szakadozást még ez az óra sem "megy el" viszont nekem is furcsaságokat írt ki, pl, a flash összeomlott vagy ilyemit mint neked. Itt is szél van de nálam nagyon ritkán szakad így meg a kapcsolat éves viszonylatban is.

Az ingerültséged viszont bizonyára eltűnik a székelykáposzta 2 tányérral való beverése után.xD

10. .Emama.

Valaki tudja, hogy ez mi a pajtában? o_O

Megyek aludni, majd jövök :)

Vakond-Gazda kedveli ezt.
  11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Zsémbes-banya, .Emama. és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Brekimém
    ez többet ért mint egy puszi:):music::inlove::music:
    Valami ilyesmi lehetett a probléma. Laboviti tanácsa segített, azóta, hogy kikapcsoltam a modemet egy időre és vissza, nincs gond.:)
    Székelykáposztát nem szeretem, csak a Mama miatt főzöm, mert Ő imádja, és elég ritkán tudom rávenni magam, hogy ilyent főzzek.:D

.Emama., Vakond-Gazda, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  13. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép szombatot.
    Kimentem a piacra ,nem valami nagy volt , de sikerült megfagyni és ázni.:cry:

Vadóc, Zsémbes-banya, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  14. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

:D :D :D De cuki vagy! Sajnos az ékszeres dobozomon kívül nem találtam több aranyat. Ott se sokat, mert a gyöngy híve vagyok - abból viszont sok szép ékszerem van, imádom őket :) (Remélem az új szigeten lesz majd gyöngytenyésztés is :) )

Vadóc, Zsémbes-banya, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  15. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép napot!

Ha reggelre megyek mint a jövő héten, csak akkor kelek hajnalok hajnalán,/aranyat nem szoktam találni, bár ha az orrom elé raknák akkor se venném észre:):D:D/ szeretem ezt a játékot, de ha este nem tudom learatni,mert lefekszem, akkor én már fel nem kelek, rá ér az reggel is:) Felmásztam a felhőre, szeretni fogom szép kis Btp kaptam tőle:p:) Az eventel csak holnap végzek, még kell pár ezer növény, és csak akkor rendezem vissza a farmot:)

Magdusnéne, Frankné, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Olyan tetű lassú a farm, hogy kétszer alszik meg a tej a számban, mire egy területet learatok és akkor hol van még a vetés, meg a locsolás...
    Három terület hosszú event gazra 43 bögrét kaptam. Kedves BP nem lesz ez egy kicsit sokkk? [​IMG]

Frankné, Zsémbes-banya és sutimami57 kedveli ezt.
  17. .Emama.

Szia Laboviti! :) Köszönöm szépen a válaszodat, tudtam, hogy számíthatok rád ;):)
    Mentorházas Tapsi szomszédtól kaptam már vagy egy hete, és még gondoltam is, hogy milyen jó lenne tudni, vajon mi volt a csomagban. Most megtudtam :)

Szia Évi! Ilyen csúnya időben a virtuális piacra kell menni ;)

Szia Betti! Gratulálok a felhőhöz! :)
    Én még nem mászom, kell még felrepi, meg érnek a bajuszok is :)

Szia Erzsike! :) A farm nálam is nagyon lassú, én a területek közötti átjutást nem győzöm kivárni. Mindig nézem a netemet, de nem azzal van a gond.
    A bögre ennyi sajnos, nem kapatnak el minket ebben az eventben :oops:

Frankné és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok....
    megjöttem, igaz a Szél úrfi sokat segitett a haladásomon, mert hátulról tolta a bicajomat.Kicsi inogtam is a nagy igyekezettől, de itt vagyok...Ma felmásztam a babszáron, jó magasra, és bezsebeltem az érte járó kis karibi szigetemen a sok sok pontot.Csak megéri a sok munka, mert meg van a gyümölcse, illetve a felhője...[​IMG]

Kertészkedtem ma.Na nem olyan nagyra gondoljatok, mint az igazi kert tulajdonosok.Csak olyan műkedvelőre.Elsőnek megmetszettem a rózsákat, biztosan már haragudtak rám, mert némelyik nem akarta a kezemet elengedni, és jól belevájta a tüskéjét a kezembe.Mondtam és mindent, hogy mit kell felháborodni, van nekem más dolgom is, meg különben is, a kocka dinnye, meg a kocka tök mellett hol tudok én előbb jönni.Igaz, volt előtte is jó idő, de akkor meg volt más, szóval, jól elbeszélgettem magamnak.
    Amikor felmarkoltam a tyúkhúrt, ha láttatok még szép, derék, nagy mennyiséget, hááát akkor gondoltam arra, amikor olvastam, hogy milyen kiváló salátának.Felmerült bennem egy kósza gondolat gyanánt, hogy ki kéne próbálni, mert olyan zsenge, meg friss, meg zöld, de a maradi fejemnek, csak nem hoztam haza belőle.Inkább ezt a régimódi jégsalátát készitem el az ebédhez.

Hát ennyi dióhéjban a mai délelőtt, ami történés volt felém...Most fogom a szakajtót és megyek, hogy a búzát összekapkodjam, mert úgy kifogyott a pajtából, hogy.....
    Jó játékot kivánok, és derűs napot...

Utoljára szerkesztett: 28.3.15
  19. .Emama.

Szia Bicikis Lány! :) Háát, én sem bánom, hogy nem hoztál tyúkhúrt a kosárkádban ;)xD Valahogy jobb a megszokott saláta nekem is :)
    A rózsák majd megvígasztalódnak és gyönyörű virágokkal hálálják meg, hogy megmetszetted őket :)

Frankné, Zsémbes-banya és -elzemari- kedveli ezt.
  20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ema,
    látom, te is a régi saláták táborát gyarapitod ..Ám azt mondják, hogy a koleszterinre is hat...sőőőt a a tyúkhúr virága , azok a liliputi kis fehér virágok ehetőek, de az ízük semleges..
    Most ne nevess ki Ema, de azt olvastam, hogy a tojásos nokedli tyúkhur salátával, milyen finom...Végül is..............

Utoljára szerkesztett: 28.3.15
    Frankné, Vadóc, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.