Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

A kép guszta nagyon, de én maradok a jó öreg fejes- vagy jégsalátánál, illetve egy finom roppanós kovászos uborka sem megvetendő a tojásos nokedlihez. Na most nyeltem akkorát, hogy szerintem "kis falunk" másik felében még te is hallottad ;)xD

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az event első feladatának nyereménye volt az 500-as barkács cucc... Vagy a tapsi is hoz ekkora barkácsot? [​IMG]

Frankné és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Á nem hallottam semmit,biztos valami zavaró állomás levette a hangot... én is tervezem a jövőhétre beiktatni egy jó kis tojásos nokedlit.Azt nem garantálom, hogy tyúkhúr salátával.....Juj nyáron én sok kovászos uborkát szoktam késziteni, de jó is az..

4. .Emama.

Én a Tapsitól kaptam, legalább egy hete, de akkor lehet, hogy ez nem az volt, hanem az eventes? Neked is volt ugyanilyened? Ha igen, akkor az eventes lehetett és mégsem Tapsié?
    Mindjárt megnézem a másik farmon. Ott nem vagyok mentor, nincs Tapsim sem.

Megnéztem, ott is van ilyen csomag, akkor ez az eventes.

Azóta is a tojásos nokedliről ábrándozom én is ...... ;)

5. -elzemari-

S, ha a család is kedveli, akkor ???

.Emama. kedveli ezt.
  6. .Emama.

Majd egyszer biztos sort kerítünk rá :) A fiúkkal nekem az nem egy nagyon gazdaságos étel. Mint minden tésztaféle, ezután is egy órával már az asztalt ennék meg ;)

Frankné, Vadóc, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Igen, igen, nagyon gyorsan emésztődik, én is igy vagyok vele, de ráadásul szeretem is a tésztákat, de sajnos módjával kell fogyasztanom....a kilók miatt is...

8. kpe59

"Ábrándozás az élet megrontója,
    Mely, kancsalúl, festett egekbe néz."
    (Vörösmaty Mihály: A merengőhöz) [​IMG]

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  9. .Emama.

Én szerencsére nem vagyok nagy tésztás, de a nokedli az más :)
    Nekem a krumpli a köretek királya, azt minden formájában nagyon szeretem.

Frankné és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Bevégeztem a mai napomat. semmit nem csinálok már.......:)

Reggel át kellett mennem Ajkára, busszal, mert autó, ugye, nincs közelben, ha kell......utána haza, bevásároltam, ha már a bolt felé járok, aztán a napi rutin..:) :) Minden kész, pakolom a tüzet........

Itt is látom, hogy a bögrék nem igen sokasodnak. Be kellett vetnem a hagymát, igaz, két és fél órás, nem adja meg az utolsó bónuszt, de még nagyon sok kell.........A kicsin is hadakozok magammal, meg a helyzettel, hogy mi legyen.

A piacon is voltam, nem igaziból, csaka farmpiacon. Eladtam pár dolgot, hogy a napi kiadásokat fedezze. Sajnos, ami tényleg drága, abból nekem is kevés van. Nem is tudom, érdemes volt-e a sok millát bele tenni a kupákba, mert a bögrék szaporodása nem ezt mutatja...pedig fullra kész a kupa szintje. Máskor jobban jött, szerintem. Zsémbi, megyünk reklamálni???? :D :D

Frankné, Vadóc, Zsémbes-banya és 3 más kedveli ezt.
  11. .Emama.

xDxD
    Igen, ismerem ;), de ilyen körítéssel még nem láttam tálalni :pxD

Szia Sütike! :) Gyengén jönnek a felrepik, de azért még van idő. Ha be tudod vetni így is a hagymát, akkor egészen biztos kész leszel :)
    Hiába, az új terményes ól mindig kurrens cikknek számít, ahhoz mindig sok felrepi kell és mindig nehezen jön össze a szükséges mennyiség. A mosómedvénél és az egérnél még ennél is rosszabbul jött.

12. kpe59

Látod, ehhez a körítéshez engem kellett megismerned...
    Már csak azt kell eldönteni, a körítés fényében, hogy ez mennyire szerencsés találkozás volt... [​IMG]

13. sutimami57

Igazad van, mindkét esetben nagyon kemény event volt, ez a mostani is hasonló. Most megy a hagyma.......

Az iménti témában akartam reagálni, én sem szeretem a tésztákat, de a nokedli, az nagyon szuper helyen áll nálam is, főleg pörkölttel, de a tojásos is nyerő, salátával! Igazival....sajnos, nagyon ritkán eszem tésztát, de néha vasárnap készítek. A mai napom is diétás, mert a múlt héten 3 napot ettem, és a mérleg nem lefelé indult..:( :( Holnap viszont egész nap enni fogok....utána 6 nap szünet, mert a húsvét is két napos..:D :D

14. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szerintetek ha eddig 6:20-kor keltem a reggeli aratásomhoz, holnaptól 7:20-kor kell?! Jól vakerálom?:eek:o_O
    Időzavarba kerültem egyébként az órákat - már amelyiket kell - át szoktam állítani előző éjjel az az ma 22 körül fogom vagy amikor kedvem szottyan ehhez de biztos, hogy nem 02-kor fogom 03-ra.xD:p
    Szerintem Zsémbi bizonyára fenn marad addig, mert precíziós asszonkának ismertem meg na és hétvégén szárnyal.xD

15. sutimami57

Szia! Szerintem ez után 5.20-kor kelsz...:) :)

16. -elzemari-

Imi,
    Vasárnap, azaz 2015. március 29-én hajnali 2 órakor kell 3 órára átállítanunk óráinkat, azaz 60 perccel rövidül meg a hétvégénk – hívja fel a figyelmet a hazai áramrendszert irányító állami Mavir.
    Mi sem szoktuk megvárni a két órát, hanem mielőtt elmegyünk aludni, előtte körbejárjuk a meglévő órákat és állitgatjuk.Szerintem jól vakerálod!!

17. lukimi

Szia, most már végképp kavar van nálam!o_O:eek::oops:xD
    Egyébként inkább hamarabb akarok ébredni mint később.
    De akkor most 7:20-ra húzzam a hifit 6:20 helyett?!

Utoljára szerkesztett: 28.3.15
  18. sutimami57

Na, most aztán nálam is kavarc van..egy órával kevesebb jut alvásra....D :D Ez az egy biztos....:D

19. -elzemari-

Imi,
    [​IMG] ha úgy is hamarabb akarsz ébredni, akkor húzd fel hétre!!

Utoljára szerkesztett: 28.3.15
    Vadóc és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  20. lukimi

Meg van már. A fali órát előre állítottam 1 órával, mivel mindjárt aratok ezen az órán 7:30-kor így utána felhúzom a hifit 07:30-ra mert 12 órás cuccosra van beállítva a farmom.:):inlove::music::music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.