Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Ez olyan szép volt... :)

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:) Mint az élet, csak észre kell venni.:)
    Ma még egyszer aratok, igaz csak két órásakat, de valamennyit majd az is ad, aztán holnap délelőtt a nagy aratással már pluszban leszek. Azt hiszem ez az eventet nagyon sokaknak nem sikerül a felröppenők miatt megcsinálni. Sajnálom őket, és nem tartom igazságosnak, hogy ha valaki végigküzdi az egészet, letermeli az eventes növényeket, előteremti az egyéb hozzávalókat, akkor a felröppenők miatt kell keserű szájízzel befejeznie a küldetést.

-elzemari-, Vadóc, Vakond-Gazda és 2 más kedveli ezt.
  3. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

A felhősorhoz a hozzávalók mindkét farmon megvannak, csak sajnos nem megfelelő összeállításban. :(
    Talán majd a cserenapkor sikerül valami megoldást találni, feltéve ha cserélhetőek lesznek.

-elzemari-, Vadóc, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Ez az amiben nem nagyon bízok, de talán..... Ha lehet ajándékozni, akkor minden virágod megvan, és mindenkinek.:)

5. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Zsémbi nagyon aranyos.
    A igazi bajuszgyáram nagyon necces ,jó 1 farmon sikerül.
    A virágos sor 1 helyen komplett, máshol 4-5 is van egyfajta?

Még kb 1 óra aratásig , megyek a konyhába .

Aki közben aludni tér szép álmokat.

-elzemari-, Vadóc, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Főzöl vagy eszel? Ha főzöl, mit főzöl? Ha eszel, mit eszel?:pxD
    Percek óta zötykölődik a birka a talicskában, és nem nem jutok be a farmra. Már nem tudom eldönteni melyik birkának rosszabb, amelyik szakadatlanul fut, vagy amelyiket össze-vissza töri a talicska....

-elzemari- és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  7. mikszafarm

Gondolkodom egy olyan excelen is, ami arról szólna, hogy kinek miből van többlete és miből hiánya. Olyan keres kínál szerűt. Nyilván ez felvet bizonyos bizalmi és biztonsági kérdéseket, ezért nem lenne publikus, csak jelszóval lehetne hozzáférni és cserenapkor friss lenne az infó azoknak, akik szerepelnek benne. Én például az itteni törzsgárdát el tudnám képzelni cserepartneremnek. ;)
    Várom a véleményeteket.:)

-elzemari-, Vadóc, Kriszti és 2 más kedveli ezt.
  8. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép estét!

Csak be kukk jöttem a macimért:):D Délután aludtam, de úgy érzem folytatnom kell, mindjárt csörög a telefon:cry::cry:

Zsémbi, nagyon aranyos a történet:)

gratulálok a legendához, nekem míg nem volt meg alig tudtam összekaparni, a felreppenőket:)

Évike, nagyon jó. hogy össze jön a család, és közös családi program, ami mindig emlékezetes:)

A húsvétot már nem nagyon szoktuk tartani, mi ezeket a húsvéti ételeket nem szeretjük, régebben anyukám próbálkozott , de senkinek nem jött be, meg szerencsére a locsolás is megszűnt, barkát szoktunk diszíteni, meg van húsvéti kosaram olyankor csokinyulat tojást szoktam bele rakni:)

-elzemari-, Frankné, Vadóc és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Naná, hogy naná!:D

Szia Bettike!
    Neked is hiányzik az az egy óra.:( Nem is tudom mi mindent tudnék csinálni azzal, aki ezt kitalálta. Pfujjjjjjj! Úgy alszik az ember egy hétig ilyenkor mint a nyúl. Állandóan attól parázok, hogy elalszom, így aztán el is alszom.:eek:
    Macidat megtaláltad? Mert én így hirtelen nem tudom, hogy hol van.
    A legendát csak a kakukkok hozták meg, amúgy szerintem még álló évekig nem jutok a befejezéshez.:)

-elzemari-, Frankné, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  10. Kriszti

Nem, a nyulak mást szoktak csinálni (18-as karika). A mormota vagy a medve alszik :D :D Riadozva megint más...

11. mikszafarm

:):)

Na megyek megpróbálom lealudni az egy óra hátrányomat. Szép estét és jó pihenést nektek.

12. Zsémbes-banya

A mormota és a medve jól alszik, a nyúl pedig nagyon éberen, mert ha jön egy róka vagy egy farkas, azt bizony időben észre kell vennie. Na ilyen éberen aludtam én is, úgy félóránként megnéztem, hogy jajjjjj, ugye még nem aludtam el, ugye még nem aludtam el? Így aztán 5 óra körül elaludtam, jó mélyen.:D
    Álmodj szépeket Miksza, és vedd vissza azt az egy órádat!:) Kulcs a helyén lesz.:)

lukimi, -elzemari- és Frankné kedveli ezt.
  13. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Az az egy óra...Brrrr, meg ez a reggeli kelés is Brrrr....:cry::cry:

Miszka ez jó ötlet, én támogatom:)

Ema hozott tárolót, a maciknak, nézegettem, őket, remélem jót viszek el....:p;):D
    Mindenkinek jó éjt Szép álmokat:)

lukimi, -elzemari-, Frankné és 2 más kedveli ezt.
  14. Kriszti

Igen, kiegészítettem, csak addigra megírtad a válaszod. Szóval akkor most őzikének titulállak, jó? :D Kicsi, riadt őzike, aludj jól. :)

15. Zsémbes-banya

Neked is Bettike, és ébredj nagyon, de nagyon frissen!:)
    Köszönöm, de ugye most nem küldtél el aludni?:oops: Még egy cseppet sem vagyok álmos.o_O Szeretnék még maharahadnihiiii, legalább egy picit!:cry:;)xD

-elzemari-, Frankné és lukimi kedveli ezt.
  16. Kriszti

De én viszont megyek! :D :D Itt hagylak, vigyázz magadra, nehogy jöjjön a réz...(...szárnyú, az nem 18 ) bagoly :D :D

-elzemari-, Frankné, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Zsémbes-banya

Teeeee kis huncfut!:D Te is vigyázz magadra, rád még azt hiszem nagyobb kedvvel tekintene a réz..., szóval a bagoly is.:):pxD
    Álmodj szépeket!:)
    Elköszönök én is, sürgős aludni valóm van, de ezt még elhoztam nektek.

Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, pihenten, és legyen szép a holnapotok!:)

Utoljára szerkesztett: 30.3.15
    -elzemari-, Vadóc, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Zsémbike ! Csak összepakoltam és elmosogattam.
    1/2 6 értem haza és kirántottam a csont nélküli nyúlhúst a tegnapról maradt francia salátához .
    Fogyasztható hőmérsékleten megvacsoráztam /ebéd 1 joghurt /.
    Napközben nem volt étvágyam.Aludj jól.

Betti a sonka helyett nosztalgiából kevés főtt-füstölt tarját veszek ,és kaszinótojást francia salátával.

Miksza jó ötlet.

Jó éjszakát szép álmokat ,derűs ébredést.

Zsémbes-banya, -elzemari- és Vadóc kedveli ezt.
  19. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Ne haragudjatok, eltűntem, de kicsit zűrösek voltak a körülményeim.

Alapvetően jó az ötlet szerintem is, de úgy gondolom elég lenne a hiányt összeírni. Én részemről itteniekkel nem cserélek, hanem adom azt amit tudok és nem kérek érte semmit. (Aztán persze kuncsorgok olyanokért, ami nekem nincs.)
    Hogy mi a felesleges, az egy relatív dolog. Biztos van ami egyértelmű, de nekem pl. most kint van mind a 12 egérólam, mert jó áron el lehet adni az egereket. Természetesen, ha itt valakinek, vagy többeknek nem lenne egy sem, akkor leglább a felét szétosztogatnám most azonnal. Ezzel csak azt akarom valahogy érzékeltetni, hogy a felesleges listába én most nem tudnám hirtelen, hogy mit írnék be.
    Ettől függetlenül bármi is lesz a megoldás, természetesen én is benne vagyok :) Előre is köszönet a munkádért :)

Elköszönök mára én is, jó éjt mindenkinek! :)

Kriszti, lukimi, Frankné és 2 más kedveli ezt.
  20. mikszafarm

Jó reggelt!
    +6 fok van és csillagok tündökölnek ödafönn.

A "csereberét" én is hasonlóan gondoltam csapaton belül. Adni, amiből több van és másnak hiányzik. ( Vezérfonal: segíteni a másikon. ) Ha többen vagyunk, akkor a hiányzó dolgokból is jobban lehet elszórtan többlet és nagyobb az esély arra, hogy amellett hogy adok kaphatok is. A miből van "nekem" többlet jelzés értékű lehet a másik számára, hogy neki mi is hiányozhat. A részletek szerintem menet közben alakulnának, finomítódnának.
    Azt kérném, hogy aki benne van, küldjön egy baglyot nekem, hogy tudjam a farmneveket.
    Legyen szép napotok!

Utoljára szerkesztett: 31.3.15
    Zsémbes-banya, Kriszti, lukimi és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.