Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Jónás szerint mostanában nem jön, pedig nekem sem ártana pár xxl-es kk fa még, amúgy van több mint 120 mamutkám, de a zöme szuperkakis :)

.Emama., Frankné, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  2. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Leesett az állam, mint az Anasztáziában Raszputyinnak. Meg sem merek szólalni, a magam 3 (három) szuperkakijával! :( (3 zokni és 1 KK van még. Na ugye, hogy igazam van: a gőzős sínjeit az én kertembe kellene vezetni. :D :D

Magdusnéne, .Emama., Frankné és 4 más kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Reméljük, egyszer csak ideér aza vonat...nekem is csak e gy területre való mammutom van, + 3 zoknis. El férne még..:) :)

Magdusnéne, .Emama., Frankné és 3 más kedveli ezt.
  4. talpapi

Azért ezt a mennyiséget 3 gőzös hozta össze :)Van 32 zoknis, ebből sajna csak 3 az xxl-es a többi xl-es, van 41 KK ebből 12 az xxl-es, a többi xl, és van 69 szuperkakis, ebből 8 xxl-es van :)
    Ha jól számolok, van 23 xxl-es, és 124 xl-es. Darabra elég is lenne, de pár xxl-es még kellene, annyi amennyit a tölgyhöz ki tudok tenni. Ha jól számoltam ez 15 még. De ha csereképesek lesznek a mamutkák szívesen küldök neked, főleg zoknist, azokat most sem tudom mindet kitenni :)

.Emama., Frankné, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  5. Kriszti

Arra nagyjából emlékszel, hogy milyen arányban adta a mamutokat? (Fele mamut, fele egyéb, pl.)
    A fagőzösre esküszöm nem emlékszem, olyan régen volt (és már mondtam, a memóriám lelassult mostanság), meg akkor nem volt számomra központi kérdés a tudatlanságom miatt, de a legutóbbi állatgőzös csak óriásokat adott. Imádtam! Biztos megsajnált a BP-vonat, hogy olyan kis szerencsétlen vagyok :( :(

.Emama., Frankné, Vadóc és még 1 ember kedveli ezt.
  6. talpapi

Sajna nem emlékszem, de ha jól rémlik, az xl-es kk elég jó arányban jött, sőt a 12 xxl-ből 8 a legutóbbi gőzössel jött. a 41 kk fa amúgy elég hogy állandóan kint lehessenek a fák :)
    Kimegyek futizni egy keveset, a hétvégi lagzi miatt borul az edzéstervem, lehet hogy kimarad egy, úgyhogy kell a felkészüléshez :)
    Majd jövök még később :)

7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Tavaly májusban volt utoljára a fagőzös.:eek:
    Attól függ milyen arányban kapunk mamutokat vagy xl- és xxl-es fákat, hogy melyik kategóriába rakunk fel fákat. Sokan vesznek olyankor pár millióért xl-es fákat a piacon és azokat a legkisebb kategóriába teszik be a gőzösre, mivel a vegyesen kapott cuccok között van szép számú mamut is állítólag, mert én nem így csináltam.
    Úgy csinálom ahogyan te írtad vagyis direkt sok titokfát vettem eddig amelyekből a jó pont értékűeket a legmagasabb kategóriába rakom ott is arra mert 3 szint van, amelyikből nekem éppen a legjobban kellene mondjuk Kk, Szuper, vagy Zoknis. Ott is van más is de csak XXL-es fa és az a ritkán kapottakhoz tartozik én elenyésző számban kaptam. Én sajna az első fagőzöst nem vettem komolyan és kihagytam, az utóbbi kettőn viszont részt vettem és kb 80 db-ot sikerült össze vonatozni van bennük xxl, xl és pár sima mamut is. Azért várom nagyon a gőzöst mert a pár simát szeretném legalább xl-esre feljavítani és még valamennyi újat is besikeríteni. Sajna Jónásnak is csak ennyi híre van, vagy ennyit közölhet:

"A fák igazi boldogságára még várnod kell...
    Nublonok is nagyon messze járnak még.
    Valami zakatolás hallatszik a távolból, de hogy mi lesz amire ideér... remélem nem egy úthenger "

Ez lehetne fagőzös is és remélhetőleg e-hónapban jön. :) Vagy nem.

.Emama., talpapi, Frankné és 4 más kedveli ezt.
  8. sutimami57

Pedig nagyon jó lenne, ha ide érne. A kérdőíveken is a legtöbben a cserenapot, és a fagőzöst jelölték, mikor én olvastam. Aztán egyik sincs sehol..én a csere napot is nagyon szeretem, ott szedtem össze a terményes fákat, meg amiből kevés volt. Jó lenne mind kettő...:) :)

.Emama., Frankné, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!:)

Elcsendesült a ház. Elfáradtam, de jó volt.:)
    Most csak úgy punnyadok, mindenféle ép vagy nem ép gondolat nélkül, és borzongok. Nem tudom, hogy mitől mert nincs hideg a szobámban.
    Gőzöst várom nagyon én is. A tölgyest tele tudom rakni, és még marad 5 mamutom. Nagyjából arányosan van a három féléből, de szuperből több a sima. Szeretnék a minőségen is és a mennyiségen is javítani.
    Mivel ehhez amit így idenyösszentettem nem nagyon lehet mit szólni, lécci írjatok bármiről és bármit, és sokat! Olvasni még tudi Zsémbi.:):D

10. sutimami57

Szia! Tegnap este én is valahogy így voltam, amikor el vonult a csapat, én meg végeztem a mosogatással...jó, ha nyüzsgős az élet, de utána kicsit le engedünk. :) Ma pihi van, holnap kezdődhet megint a szokásos robot. :) Valahogy enkem sem jut ezsembe semmi épkézláb gondolat..:) :)[​IMG]

11. Kriszti

Zsémbi, Sütimami, pedig én is arra várok, hogy feldobjatok egy témát... :D :D
    --
    Megnéztem az időjárásjelentést. Most jön a tél... A bemondónő mindezt kánikularuhában ecsetelte :D :D (Nyáron meg kabátban, síruhában :D )
    --
    Ó, jaj nekem, mindenki elhagyott. Magammal társalgok itt. :( Megyek is világgá. :(

Utoljára szerkesztett: 6.4.15
  12. Lona7070

Lona7070 Járnitanuló

Sziasztok Mindenki Szép estét
    Szia Kriszti jaj te világgá ne menj már akkor én kivel beszélgessek mivel most jövök. Nem rég mentek el az utolsó vendégek és még befutott egy gyors munka amit meg kellett kötnöm. Most már viszont nem vagyok hajlandó tovább dolgozni Elpakoltam elmosogattam és kész.
    Tegnap miután elmentem aztán jötettek Évike ésGabi is meg sütike is. Ma meg mari Nagyon örülök ám nektek
    Most majd megint egy ideig nem tudok jönni de most még itt vagyok és mindenkinek nagyon örülök. Zsémbike nekem se nagyon van új témám teljesen kiürült a fejem is. Nem csak elfáradtam.Szia Ema neked is.
    Imi ,papi köszi a locsoló kivánást én azt választottam volna hogy ne legyenek de ez nem kivánság műsor jött a család és a barátok.

13. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Felhasználtam az összes többlet terményemet a nyuszis csokrokhoz.
    Az eredmények:
    1. TP: 175000, CSP: 240000, BTP: 195000, aratógép: 7*12óra, Szupitáp: 2, Titokól: 2, R.A.CS: 2, Tavaszi koszorú: 1, KKT.Trágya: 3, Titokfa: 1
    2. TP: 180000, CSP: 230000, BTP: 190000, aratógép: 5*12óra, Szupitáp: 5, Titokól: 5, R.A.CS: 3, Szupitrágya: 4, KKSz.Trágya: 2, KKT.Trágya: 2, Titokfa: 1
    Nekem nagyon tetszett ez a fajta event. Szórakoztató volt és nem volt termelési kényszer érzetem, szívesen vittem végig és úgy gondolom, hogy a megszerzett ajándékokkal is elégedett lehetek.

Szia Lona! Remélem fel tudtál/tudsz töltődni egy kicsit.

14. Lona7070

Lona7070 Járnitanuló

Szia Miksza
    Természetesen itt köztetek jól feltöltekezek és aztán ezekből merítek erőt
    Nekem is nagyon tetszik ez az event még nem vagyok kész de holnap este fele kész lesz.
    Nagyon tetszenek a nyuszik meg elég jól kaptam ajándékot is már a 60-as csokornál tartok és van is valamennyi alapanyagom a felszállóra várok itt Lona7070-en a PiciLonán nem csinálom az kicsit talonba van nem győztem a 3 farmot A nagy farmomon is a felszálló kell még ott meg vannak a virágok de tovább fogom termelni csak éjjelre most hosszút vetek.

15. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép estét.
    Szerencsére ma nem volt vendégem / a halasi fejem nem megy locsolkodni / , így pihentem ,
    és mivel nem igazán volt kedvem enni ,a sonka 1 részét felkockáztam ,megsütöttem és
    frankfurti levest csináltam belőle.Legalább 2 napig azt eszem jó tejfölösen.
    Holnap után vérvétel és nem szeretnék nagyon rossz eredményt,
    Tegnap mondom Lázinak keressük meg a cicát, nem találtuk , elmentek a kapuzárás után azonnal előkerült a Kormi. Szerencsésen haza értek éjfél előtt, utána nyugodtan pihentem.
    Hétvégére már jó időt ígérnek /+20/ körül egész hónapra , így már jobb kedvel
    "támadom" meg a kertet eddig nem sok mindent raktam ki. Jó lenne ha a derekam is engedne
    végezni ,mert májusban következik az állami wellness ,és utána csak gyönyörködni szeretnék benne.
    Lonácska pihenjél , mert mindjárt újra melózol ,kiültetésék, anyák napja , pünkösd, ballagás.
    Sok hókotró se bír kibányászni. De közben egy kis örömben is lesz részed ,unokázol.

A csokrokat kötöm, a felhő nem biztos. A nyuszi ajándékok sok tp ,bahás is ,aranybanán, répás ,almás
    csatni , csp. ólat is adott ,2 nem jegyeztem meg , meg most van kint, bahás titokfát is 1 helyen gránát almát.

A csemete gőzöst én is nagyon várom ,mert a tölgynél sincs tele .
    Tavaly megfogadtam Ema tanácsát és vettem xl cukorjuhart és igyekeztem azt küldeni.
    Alsó szinten is elég jól adott ,a magasabbnál rosszabbul .

16. Lona7070

Lona7070 Járnitanuló

Szia Évi
    Milyen igazad van hát még ha látnád a naptáram már bele se merek nézni. de nem baj a lényeg hogy munka és egészség legyen. Neked szorítok hogy minden eredményed jó legyen és jó lesz a kertészkedés én már voltam kinn a múlt héten elraktuk a borsót, hagymát krumplit a kertbe Jó volt csak másnap szörnyű izom lázam lett.
    De elmúlt már hajráztam rá a boltba.

17. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép estét mindenkinek!

Nekem is tetszett ez a fajta ajándékeső, mindennek örültem, a kisebb farmon kaptam aranybanánt is.xD
    Nekem is valami ilyen átlag jött össze, mint Mikszának.:)

Lona!
    Örülök, hogy megint vagy egy kicsit, és végre még egy este, amikor nem dolgozol.:)
    Évi!
    Én is várom a jó időt, meleget, s akkor talán már lesz elég erőm is kimenni a kertbe bogarászni egy kicsit.

18. Lona7070

Lona7070 Járnitanuló

Szia Gabi
    Én is nagyon örülök neked. Holnap már dolgozom de azért majd igyekszem jönni

19. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Nem baj, megtaláltam!xD
    Amíg nincs állandó min. 18 - 20 fok, addig nagyon tudok fázni. Így a kertecskémben sem sokat csináltam, mert a kezem lefagyott.:(

20. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Az eventet már tegnap befejeztem, de én is csinálom tovább a csokrokat az ajándékokért. Már mindenfélét kaptam /tp.-t, csp-t, bahatp.-t, ólat, csemetét, csatnit, aratógépet, stb. de aranybanán még nem termett a számomra. De ami késik...

Zsémbes-banya, sutimami57, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.