Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Hozok egy babafotót megmutatni.

Jó éjszakát a pihenni térőknek! :)

2. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Gratula! Aranyos kis lurkó. ;)

Én is elpályázok az ágyikó irányába.
    Jó éjszakát mindenkinek.

Zsémbes-banya, Vakond-Gazda és .Emama. kedveli ezt.
  3. .Emama.

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Zsémbes-banya és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    +1 fok van és péntek! ;)

5. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Jó reggelt Mindenkinek!
    Nálam a szobában jó meleg van, kint fogalmam sincs. De legalább süt a nap. :)
    Nálam is péntek van. Hurrá! :D

Benéztem Valdihoz, kaptam kemény 5 zsetont, ott is hagytam! :D Most nem megy. Igazad volt Zsémbi, ez a muszklis egy ... ó, nem jut eszembe amit mondtál, de mindegy, szóval az! :(

Laboviti köszi! :)

Az unokákhoz gratulálok, jó egészséget! (Szerintem is mindegy milyen lesz, csak egészséges legyen :) )

Szép napot Mindenkinek!

6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ema, az a baba fotó fantasztikus! Micsoda édes kis pofika....annyira várom én is a babánkat.....Tündéri!!!! Köszi, hogy hoztad, a mai mosoly meg volt.:) :)

Az idő jó lesz, süt a nap, és péntek is van...jó lesz ez. Munka is ezerrel, de majd csak fogy. Utána jön a többi. Semmi érdekes újság nincs, Valdemárt én is ott hagytam, velem ne szórakozzon. Csak idegesít.....a titokfákkal szintén úgy vagyok, nem kell tüzifa, van elég. keTermelgetek a műhelyekhez, vőltam piacon is, de nem vettem semmit, minden nagyon drága. A faterméseket számba veszem, adok el belőlük, ha jó áruk van. Na, emgyek is a dolgomra, szép napot Mindenkinek!

7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Jó ez a Valdemár... Csak addig csűrtem-csavartam a dolgot, hogy meg lett az építési telkem... [​IMG]

8. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Szia Kriszti! :) A muszklis nagyon jó fej ;), csak ne bántsátok Zsémbivel karöltve :pxDxD
    Nekem mindent őt adott, igaz a férjem hathatós közreműködése kellett hozzá ;) Most azXXL moringa a cél, de sajnos nem biztos, hogy lesz ideje ma délelőtt püfölni. Ha nem, akkor marad legközelebbre.

Szia Sütike! :) Mosolynak hoztam ;) Azon már egész kisbaba formája kezd lenni, szépen emelgeti a fejét, ami 2 hónapos koraszülött létére nem is rossz :)

Szia Erzsike! Gratulálok! A szokásos kitartásod végre meghozta a gyümölcsét :)

9. kpe59

A szomszédban elolvashatod, hogy nem csak kitartás volt ebben...
    A muszklist tényleg ne bántsátok, őt én is megvédem bárkivel szemben, ha kell... [​IMG]
    A [​IMG] egy igazi cukorfalat...

10. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép Napot!

Szia Ema
    nagyon tündéri:) még a mérgem is lemúlt:):D

pedig bosszankodom a malom miatt, ez egy felesleges újítás volt:wuerg:

Hurrráááááááááá....!!!!:D:D

A valdit most kihagytam, nem volt időm rá, majd legközelebb, jöhetne inkább hétvégén:)

titkokat én is keveset veszek, nem költök annyit, majd meg veszem a piacon ami kell:) Jó ez a piac gyarapodott csp-m nekem is:) a faterméseket én is eladom, amit jó áron lehet a gazdaköri meg vár, majd eccer.... örülök ezeknek a gazdaköriknek, mert nem csak a tenyésztősek vannak, ezt is azt is lehet néha csinálni:p:D:D

Gratulálok, hozzá:) Melyik telket választottad?

11. .Emama.

Voltam szomszédolni, nagyon aranyosan tálaltad az eseményeket ;)xD
    Akkor is a kitartásodnak és az előrelátásodnak köszönhető, hogy sikerült. Az, hogy még volt honnan FA-at szerezned, az is bele tartozik ebbe :)
    A virágkötővel valóban jól lehet haladni, az esküvői kitűző, váza és csokor jó segítség ebben. Szerintem az első szinteket pillanatok alatt meg tudod csinálni. Igaz némi befektetést igényel, de megéri, mert attól kezdve már gyűlhet a sód is :)

Zsémbes-banya és sutimami57 kedveli ezt.
  12. kpe59

A virágost, mert már korábban tájékozódtam, hogy azzal hamarabb el lehet érni a harmadik szintet...

Némi csp-be [​IMG] került az aranyszerzés, de legalább volt honnan és még maradt is...
    A sóm 10 ezer felett van, a drótom 5 ezer felett.
    Ezért körbejártam a piacot, hogy ár-érték arányban mi nekem a legkedvezőbb és az esküvői csokor mellett döntöttem.
    Csak a legszükségesebbet akarok kötni, amivel a következő szinthez a feladatsort teljesíteni tudom, hogy minél több drót maradjon.

13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Nekem változatlanul tök baró a muszklis, csak azt sajnálom, hogy a vakondokat ütögettem évekig és nem ezt. :eek: Csudálom, hogy nem megy neked hisz' a multkor engem is te tanítgattál a fortélyra?! Koncentrálni, koncentrírozni!! Most csak a napi 10-et ütöttem mert nincs semmi amit ki akarok váltani az az nem pocsékolom el a majdnem semmikre azt a gyönyörű kb 1000 zsetonomat. Eccer majd jó lesz az.:);)

Szombattól Mega Tp nap>>>>>

Utoljára szerkesztett: 10.4.15
  14. .Emama.

Só és drót nagyhatalom vagy :) Jól fog az jönni ha beindul a nagyüzemi termelés. Jó kis "magáneventet" csinálhatsz az üzemek fejlesztéséből is ;):)

Szia Imi! :)
    Mint az várható volt, befut a megaTP is az aranyvásárlást buzdítandó :)

Honnan van neked 1.000 zsetonod?o_O Én se váltottam ki semmit az elmúlt időkben, de utoljára a táltos elvitte az összes tartalékomat. Annyi van, hogy talán a moringa összejöhet belőle. Azt szeretném, mert jó az XXL fa a Bahára is, bár a Picin még nincs kiváltva a moringám se :pxD

15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

A legutóbb vettem egy nagy csomagot azért, hogy biztosan meg legyen a táltos. Szinte nulláról kellett indulni és ugye 1750-et elérni nem kis munka, én még akkor a vakondot nyúztam. Nos sikerült, maradt is jegyem vagy mi és Krisztike biztatására átálltam a muszklisra ahol nagy sikerem lett és sokkal több zsetonra tettem szert mint a vakonddal tettem volna (még a moringát és egyebet is kiváltottam akkor). Most is kaptunk 15 jegyet, nem számoltam de több 20 és átlag 15-ös ütésekkel 200 fölötti zseton lett így össz vissz van a legközelebbi árukészlet feltöltésre 1002 zseton pedig még 100-éééé kiváltottam a 30 káká katát is. :) A jegyek, pontyok és zsetonok keveréséért elnédzést.xD:p

16. .Emama.

Moringa van újra, vagy az csak egyszer váltható ki? :)
    Jegyeket és társait én is keverem, sose izgasd magad ;)xD

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a moringafa XXL a mini eventek során ismételten kiváltható.

Zsémbes-banya, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  18. .Emama.

Szia Laboviti! Nagyon szépen köszönöm :)
    Mindig itt teremsz azonnal, ha szükség van rád. Ezt is köszönöm :)

Szia Betti! :) Ne haragudj, az előző oldalon maradtál és nem vettem észre, hogy van még ott hsz az enyém után :)

Örülök, hogy segített a babafotó jobb hangulatot teremteni neked. Azért is hoztam tegnap :)

19. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Ez számomra a mai nap fénypontja! :) (Laboviti! Kérlek áruld el a pirulós smile kódját!)
    Nekem is a muszklis jött be nagyon-nagyon. Csak most az idegeim cserben hagytak... :( Majd legközelebb. Amúgy szeretem én őt, amikor ő is szeret. :D :D

20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Én is az erőművészt csináltam sokáig, aztán meguntam,és el kezdtem a rablóval kommunikálni. Voltak sikerek, de mára el múltak......:) :) Vagy én voltam nagyon béna........

Ema, a pici baba tényleg nagyon úgyes, két hónapos, és korai kis jövevény, olyan édesen emeli a pici fejét...formás, aranyos, és egyre szebb lesz! Nekem a neve is tetszik..:) :)

El ment a mai nap is..gondoltam, délután egy kicsit el leszek a farmokon, lenne annyi tennivaló, aztán csak csengettek, jötta barátnőm, és jól el ment az idő...:) :)

Zsémbes-banya és lukimi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.