Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én nem fejlesztem gyűlik a mandragóra (27.774 db), kb úgy járok vele mint a dróttal abból is lett több mint 40 ezer mire használni lehetett.

Zsémbes-banya, sutimami57 és Kriszti kedveli ezt.
  2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Volt egy ilyen topik a Médiatárban, de most nem találom. Nem tudom hol lehet pirulós barit találni.

Az alkímiát csak azért váltottam ki, hogy gyűljön a mandragóra, és ha egyszer csinálnak belőle valami értelmes műhelyt, akkor majd foglalkozom vele. Addig nem ;)

Zsémbes-banya, sutimami57 és Kriszti kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Szervusztok....
    Útban hazafelé a Herbárium Társaságtól, gondoltam benézek, mi újság van felétek...
    Ema,
    nagyon nagyot nőtt már a baba és irtó aranyos.Jó, hogy hoztál képet róla, igy mi is részesei lehetünk a fejlődésének.

Voltam én is a Valdemár cirkuszban, vajmi kevés sikerrel.Nem tudom felvenni a versenyt a Mukszli mesterrel, pedig úgy de úgy figyúztam, hogy mikor is csapjak oda azzal a fakalapáccsal.Mindegy is már...Aztán voltam a kalózoknál is, na mondom, most biztosan megtalálom a kulcsot, ami majd a kincses ládikót megnyitja.Elsőre meg is találtam, de kincs helyett kaptam három pontot.Mit tesz ilyenkor a gazda, naná, hogy újra elvertem a bónuszomat, s lám lám, egyszer volt Budán kutyavásár, nem is láttam meg többet a kulcsot.
    Sebaj, majd a vakond az majd adja a pontokat.Igy aztán fel is kerekedtem, persze körbe kukucskáltam, hogy még véletlenül se lássak egy állatvédőt se, mert aztán lesz nemulass.Elkaptam a kalapácsot és jókorákat koppintottam a szerencsétlen vakond fejére.A maximum pontszámom itt is három volt, mert aztán nem jó helyen álltam lesben és egy nyulat is hókon vágtam.
    Igy jártam én a cirkuszi világgal.
    Olvasom, hogy szerencsére ti jobban és ügyesebben boldogultatok.

4. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Mert az alkímia jobb, mint a természetgyógyász? (Ne irányítsatok a lexikonba, mert jártam ott, de nem tudom eldönteni.)

5. lukimi

Nem jobb, hanem szinte használhatatlan. Majd egyszer ezzel is foglalkoznak. Ezért írtuk, hogy addig jócskán gyűlik az alkímia mesterség bónuszai előállításához a mandragóra (pl felröppenőben kapjuk), ezért váltottuk ki.
    A természetgyógyászatban már piacképes bónuszokat állíthatunk elő, vagy használhatunk fel a baha tolásához: piros bólé, aloe- moringa maszk, mangós narancsos turmix, hogy csak a legjobbakat említsem.

6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ellentétben veletek, én bizony felfejlesztettem azt is az ötödik szintre azért, hogyha változtatnak rajta és érdemes lesz használni, akkor ne kelljen még azzal tölteni az időt. [​IMG] Akkor sem fogyott el az összes mandragórám, azóta 14 ezer felett van már.

7. .Emama.

Szia Biciklis Lány! :) Legközelebb biztos több szerencséd lesz ;):)

Nekem szerencsére a férjem nagyon ügyes, megszerezte nekem a moringákat :)

Az alkímia semmire nem jó [​IMG] Legalábbis szerintem. Kizárólag annak reményében váltottam ki, hogy hátha egyszer csinálnak valami jót belőle és addig ingyen és bérmentve gyűlik a mandragóra. A nagy farmon már 60 ezer fölött van:pxD

Egy ilyenhez mit szólsz pirulósnak? [​IMG]

Jogos és neked lesz jobb és könnyebb, ha egyszer megérkezik a változás, de én sajnálom a terményeket és az időt rá [​IMG]

8. -elzemari-

Ó igen, igy könnyűűűűű...

Zsémbes-banya, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  9. .Emama.

;)xD Ő ügyes és türelme is van hozzá. Sokkal jobb átlagot ütöget össze a macskával, mint én :)

10. -elzemari-

Macskával??????????

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  11. .Emama.

A macskával, igen :) Miért ilyen csodálkozva kérdezel?

Érekeztek hozzánk, most nem leszek egy darabig.

12. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Kedves Ema! Köszönöm a segítségedet! Közben kutakodtam a nyeten, és találtam sok-sok smileyt, úgyhogy most megyek tanulmányozni őket. (Na jó, meg mellette prószálom a német szavakat agytekervényeimbe varázsolni. Hííjjj de nehéz!)
    Ha véletlen nem jönnék vissza ma már, akkor szép estét Mindenkinek! Álmodjatok szépeket! Zsémbit üdvözlöm, napok óta külön utakon (időkön) járunk. ;)
    Jó éjt!

Zsémbes-banya, .Emama. és sutimami57 kedveli ezt.
  13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Köszönöm, hogy írtatok az alkimistáról. Nekem is már több, mint 21 ezer mandragórám van, de pont így gondolom én is, sajnálom a sok drága terményt a semmiért beadni, így marad......majd csak egyszer lesz változás. Ha legalább használható lenne, de semmire nem jó. Lehetne olyan, mint a másik kis turmixos, azt szeretem. :) :) használható, eladható, küldhető...

Zsémbes-banya, .Emama. és -elzemari- kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Nem is tudom, csak valahogy furcsa volt, hogy a macska megmarad egy helyben.

Zsémbes-banya, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  15. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :)
    Na megvolt ma délután a "polgári" esküvő, az anyakövvezető 20 perc alatt lezavarta az egészet :)
    A holnapi húzósabb lesz, a templomi az tovább tart, de ott legalább megadják a módját :)
    Titkosakat vettem, de nem pakolom ki őket, csak holnap este :)
    Voltam ma reumatológusnál is, a sarkam rendbe jöttnek lett nyilvánítva :)
    Majd csak hétfőn futok megint, de akkor nagyon lazát, szerdán is lassikát, na meg keveset is, és vasárnapig pihi, és jön a nagy nap :D
    Kb ennyit, gratulálok mindenkinek akinek jött valami jó a titokfákból :)

Szal jóccakát + ilyesmit is:sleepy::sleepy::);):p;):):sleepy::sleepy:

Zsémbes-banya, Frankné, Kriszti és 2 más kedveli ezt.
  16. .Emama.

Valami félreértésben lehetünk, nekem az az érzésem ;)
    A Valdemárnál 3 játék van. Az egyik a kalózos, a másik a vakondos és a harmadikat hívom én macskásnak. Azzal ér el jó eredményeket a férjem. Igazi macskánk nincs, a kutya meg is enné azon nyomban ;)

Azt hittem barifejet keresel elpirulóst :)

Jó éjszakát kívánok mindenkinek! :)

17. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Jó reggelt!
    Ma szép tavaszi nap kezdődik . A napocska is ébredezik +5 fokban.

Zsémbes-banya, Vadóc, Kriszti és 2 más kedveli ezt.
  18. lukimi

Sziasztok.
    Én már tegnap meg kezdtem. A fűnyírbászolást, elég hamar most aztán majd nő nyakra f(ű)őre. De muszály volt mert így is csupa zsombékos öreg dudva volt, a vakondokok már rég elintézték, hogy ne pázsitnak hívjam. Nehéz volt mert lépten nyomon lefogta a gépet de végülis jól legyalultam így majd egész évben könnyű lesz nyírni, persze ha időben méltóztatom. Ez egy nem itt lakó barát dudvája (udvara) volt, az enyémet a szomszédasszony nyírja.:eek:xDxD:p

19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kellemes az idő, és így kedvez a kerti munkának, a futásnak, és a pihenésnek is, ki mit tervez mára..:) :) Én is megyek az udvarra dolgozgatni, bár a kedvem még nem igazán mutatta meg magát, de majd közben befut. Nagyon szép hétvégét kívánok Mindenkinek!

20. toth.kamil

toth.kamil Utánpótlás-írogató

Szép jó reggelt mindenkinek!

Zsémbes-banya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.