Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Jaj! Lona! Néha jusson eszedbe József Attila! "Hagyja azt a dagadt ruhát másra.......!" Lazíts már egy picit. Nekünk is jobb lenne ha többet jönnél, és talán neked is.:) Ugye? Ugye, hogy rakni kell? Nem tudik ők, hogy mi a csinóblija az egésznek!:):D

lukimi, Frankné és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  2. Lona7070

Lona7070 Járnitanuló

De jó hogy mi tudjuk mi a csinóbli / még véletlen se /de nem árulom ám el. Hát hiába jut eszembe József Attila meg a ruha ezt nekem kell megcsinálnom igaz kapok segítséget is a fiamtól de most még le nem mennek a ballagások addig folyamatosan sok a munka lakodalmak, anyáknapja ballagás és májusba pünkösdkor lesz a virágkiállításom is.
    De azért majd probálok jönni ahogy tudok nagyon szerettek itt köztetek.
    Most viszont elköszönök mert egy kicsit pihenni is kellene Szép jó éjt kívánok mindenkinek szép álmokat és holnapra szép napot na meg + ilyesmit meg hát puszi is.

3. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia Lona, Milyen az a vakond riasztó?:music: Kiásni átdobni a szomszédhoz?:)xDxD Én csak egyszer láttam igazi vakondot, még gyerekkoromban a mamáéknak volt tehenük, és néha őrizni kellett, akkor kipiszkáltunk egy vakondot, de nem bántottuk, úgy hogy vissza bújt:)

Zsémbes-banya és Vadóc kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Pihenj gyorsan és nagyot Lona! Aztán ébredj üdén, frissen és legyen szép a holnapod!:)
    Ugyanezt kívánom mindenki másnak is!
    Holnap hétfő ugyan, de nekem munkahely helyett kert event lesz. Azért a dolgozóknak kívánom, hogy mutassanak fityiszt a hétfőnek és mosolyogjanak!:)

Frankné és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  5. Lona7070

Lona7070 Járnitanuló

Betti a vakond riasztó egy 25 cm cső ebbe van valami beleépítve ami olyan hangot ad ki amitől elmegy a vakond mi ezt nem halljuk csak le kell szúrni a földbe és a vakond fejvesztve menekül jó messzire.Ez nem bántja a vakondot és se ölném meg.
    Most már tényleg megyek aludni jó éjt majd jövök.

6. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek! :)

Zsémbes-banya és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  7. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Azért a hétfő az csak hétfő....:( a szerdának már én is örülni fogok, mert akkor már szabin leszek:)

jó éjt szép álmokat:)

Jó éjt szép álmokat:)

én is megkeresem az ágyam, jó éjt mindenkinek:)

Zsémbes-banya, .Emama. és Vadóc kedveli ezt.
  8. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Gratulálok a szintlépéshez ,a jó fákhoz.
    Ema unokád nagyon aranyos.

Lona jó látni téged és Gyöngyöt is.
    Betti szép virágaid vannak.
    Zsémbike ! Nekem küldheted az új krumplit nagyon szeretem.

Ma a F1 után neki lendültem és saját magam is megleptem ,annyit dolgoztam.
    Kaptam egy békebeli íróasztalt és délután hozták.
    Hiába pakoltam el az útjából a dolgokat ,mert nem fért be a konyha ajtón.
    Teraszajtón még beriszálták ,de a konyha ajtó jó 10 cm keskenyebb volt.
    Mivel falat nem akartak bontani /még szerencse/,az utcai ablakon került be.
    Jó 30 cm ablakpárkányból a cserepes virágok / amit délelőtt locsoltam/ a szoba másik felébe, szúnyogháló leszerelése után végre bekerült a szobába.
    Szúnyoghálót szerencsére visszacsavarozták,szögelték /150x150/ ablakra.
    Ablak takarítás,növények visszarakása után a szoba takarítás következet / víz,föld /.
    A jobb kezemet külön állónak érzem , de még mozog.

Már 6 óra felé az ebéd második fogását is meg ettem / spóroltam a vacsit/ .
    8 körül nekiálltam aratni,vetni...kézzel ,utána jöttem olvasni és mire végeztem
    elmentetek aludni.

Jó éjszakát ,szép álmokat ,kellemes ébredést.

9. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Zsémbi Te nem vagy fáradt! Úgy ontod a szavakat, hogy nem lehet utolérni. Utolérhetetlen vagy! :D

Szép napot mindenkinek! Nálam süt. :)

Magdusnéne, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  10. Vadóc

Vadóc Fórum bárója

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    Miksza, hol vagy? o_OHiányzik a reggeli első hozzászólásod!;)
    A titkosakból nem kaptam új fát, de kaptam kökényt, tamarinduszt és cédrátot:inlove:.
    Zsémbike, Sütike, Erzsike! Azért a kerti event mellett,pihenjetek is, legalább este.:)
    Lona! Jó hogy benéztél!:)
    Betti! A szerda mindjárt itt lesz, s akkor élvezheted a szabid!:)
    Évi! Örülj annak, hogy van egy új íróasztalod, és ráadásul a lakás is ragyog.:)
    Szia Ema, Imi, Papi, Mari, és aki még kimaradt;):)
    Szia Kriszti!

11. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Itt vagyok. Kicsit csúsztam reggel, de már gyönyörű kétkerekű idő van. ;):D
    Megvizsgáltam az ominózus vigyori fejet és arra jutottam, hogy ő a nublonok smile-ja. Ami a feje tetején forog, az az antenna és azt továbbítja rajta az anyabolygó felé, hogy milyen jó kis vidám társaság van itt.:);):D

Vadóc, Magdusnéne, Kriszti és 4 más kedveli ezt.
  12. .Emama.

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

A ma reggeli aratásom egyben csúszott 20 percet, rajtam kívül álló okok miatt, de azért jó pipa vagyok. Ezt főként Imi tudja átérezni ;)

Szia Évi! :) Jó későn értél ide tegnap, szegény, jól elment az időd a farmokkal is.
    Az új íróasztalod biztos egy szép, régi darab, ha ilyen nagy. Sok örömed teljék benne! :)

Szia Vadóc! :) Gratulálok a jó fáidhoz, ezeknek tényleg lehet örülni! ;):)

Szia Miksza! :) Ez aranyérmes megoldás ;)xDxD

13. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szép napot mindenkinek.
    Ema ,Gabi köszönöm.
    A réginek a fiókjaiban itt is ott is apróságok ,ma az átpakolás lesz soron.
    Meg pakolás ,mert ha jól olvastam ,holnap lomtalanítás.

Itt az új evet ,adnak sünt,farkast,hársfát ,és a felhősor se rossz.
    Csak elkezdem holnap mert 3 farmon nincs farka,és sehol nincs hársfa.
    A felhőt majd meglátom mennyire sikerül.

A Cseh rokon - Cseh ne

Este hosszú vetés a felröpik miatt.
    Ma is nagyon jó idő van,megyek főzni / paraj ,tükörtojással/,meg pakolni, mosni.
    Jó étvágyat mindenkinek és kellemes délutánt.

Utoljára szerkesztett: 13.4.15
    Vadóc, Magdusnéne, Kriszti és 3 más kedveli ezt.
  14. .Emama.

A spenótra bejelentkezem, ha szabad ;)
    Köszi szépen az event hírét :) Jók a nyeremények, muszáj megcsinálni. A letermelendő növény megint horror mennyiség :eek:
    Még nem tudom, hogy miket szedjek le, és miket hagyjak fent, ezen még holnapig eltöprengek.
    Akinek van farkasa, még most adja el, az event után zuhanórepülésben lesz az ára. Sajnálom, mert jó kis bevételi forrás volt.

15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Kerekkerék akciós napok>>>>>
    ----------------------------------------------------------------

Nagyon meglűttek!! Ez a Varun a lelkünkbe lát?! :eek:xD:p
    Még a farkasólak (nincs) miatt nem fognék az eventhez (özön növényt kell rakni!!!xD) de napi 20 db elixíííírrr?!:eek: Hát az nekem a mannám hónapok óta abból van a legnagyobb hiányom?! Kénytelen leszek leszedni a cuccosokat a területeimről....?:cry::cry::cry:
    Ema, vagy bárki lécci erősíccs meg ha a felhő lezárása 12 óra akkor az azt jelenti, hogy napi kéccer 10 elixír üti a pajtám belső ódalát?!o_O:inlove::inlove:

Na és 1 hársfa......hát ez mindennek a tetejeeee-jeee-jeee!:D8)

Most légy okos, domokos!!:eek::eek: Ha leszedek megigérem a területeimnek, hogy idén többet nem!! Punk -tum!

És még most nézem, hogy 12 óránként 2x2500 Tp? Ez mán nem semmi! Ha jól értem.

Utoljára szerkesztett: 13.4.15
  16. Zsémbes-banya

Még ennél is nagyobb bajban vagy Imikém!:D
    Nem 1 Hársfa, hanem 4 db Hársfa!:D
    Sziasztok ám!:)
    Túl vagyok 10 sor hagyma, 2 x 3 sor cukorborsó elvetésén (ezeket nem raktam...., bááááár, a hagymát igen!). Közben a Mama elvetette az apró magokat, káposzták, saláta, cékla, zöldség, sárgarépa. Holnap jön a fokhagyma, közben a Mama elveti a paprikákat. Aztán jönnek majd a kapás hagymák. Szépen alakul a kert, ezzel fordított arányban mi is.:eek:
    Kriszti
    dehonnem.;)xD

Vadóc, Magdusnéne, Kriszti és 3 más kedveli ezt.
  17. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Nyisd az ablakot 1 adag még van.

Imi jól érteted.

3sün,2farkas,4 hársfa.

18. hejakutmacsonya

hejakutmacsonya Aktív író

Sziasztok kedves Épek :)!
    Egy kis felüdülésre, pihenésre, szusszanásra áthozom ide is a tavalyi húsvétom receptjét ;), egy kis mosolyért cserébe :).

Először is vegyél egy jó nagy német juhász kutyát ...
    Így kezdődött húsvét vasárnapja...
    Egész éjszaka zuhogott az eső, hatalmas sár. Viszem ki termetes kutyánknak, Avarnak az ünnepi reggelijét. Annyira megörült Neki, hogy örömében meglepett egy hatalmas ugrással, landolt a hátamon én meg a sárban...
    Semmi gond, gyorsan beszaladok, próbálok minél kevesebb sárt leszotyogtatni a frissen kitakarított ház padlójára. Sikeres és gyors átöltözés, mosás.
    Futok veszem ki a bejglit a lerből, nem is töredezett meg nagyon, illata isteni. Gyorsan be helyére a báránysültet. Eddig remek. De mi a szösztől vizes a padló?
    Megyek a fürdőbe, hááááát a mosógépem megomlott, elárasztotta az egész fürdőt. Nem baj, legalább frissen felmostam mindent, így most már megint ragyog a ház. Már a sült illata is kezdett terjengeni, hmmmm bizony csak jót igért ! Ki is vettem, hogy ellenőrizzem le, még 20 perc pirítás és minden ok.
    Persze közben apóspapának kellett tölteni egy kis szíverősítőt, apjuknak reggelit adni, mert hát későn kelt fel a lelkem, a gyerekeket meg terelgetni elfelé a konyhától nehogy már valami baj történjen!
    Apropó baj , mi ez az olajos folt a földön? Hát nem eltörött a római tálam? A sült leve meg ügyesen ráfolyt az allatta levő fiókban, gondosan eltett bejglikre! Onnan meg a földre... Puceválás megint. Most már nem tom hányadszorra...
    Mindezt blazirt arccal, végignézta nappalink ágyán fekvő 89 éves nagynénink, aki három helyen törött lábát nálunk gyógyulta...
    -Te Gyuri, mond csak, miért ideges a feleséged? - Kérdezi ártatlan arccal a férjecskémtől... Hallom ám én is, odamegyek hozzá és kissé hangosan, mert nagyothall a néni, elmesélem a napot...
    Rám néz és nagy komolyan, erőteljes határozottsággal kijelenti:
    -Na látod, fijjam, ezért nem kell vasárnap mosni!

Teljen kellemesen délutánotok és igen igen ezért a felhőért megéri pakolászni :)!

Vadóc, Magdusnéne, Kriszti és 5 más kedveli ezt.
  19. mesemaraton

mesemaraton Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretnék egy kis tippet kérni.:oops:Szerintetek van értelme 1X1-re cserélni, ha már lesz elég magocskám hozzá? Vagy beledöglök?:eek::cry:

Köszönöm előre is!

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  20. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Szia !
    Igen , az első feladatnál kapsz munkásokat.

.Emama. és Zsémbes-banya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.