Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia "Csili":)
    Ezt a szűk egy sort alig lehet észrevenni a hosszú írások, sok kép és hangulatjelek között.:)
    Sajnálom, hogy nem lettek új fáid. Sokszor tréfálja meg az embert a szerencse, vagy a beállítások(?!). Nem egyszer határoztam már el én is, hogy nem veszek sem fát, sem titokólat, legújabban pedig azt, hogy nem veszek szupertápot, mert a legnagyobb csalódásom a tenyésztésekben van az utóbbi időben.
    Aztán most mégis vettem fákat, és egyet - egyet azért adott mutatóba a farmos és a bahás újakból is. Talán majd legközelebb neked is nagyobb szerencséd lesz.:) Szívből kívánom!:)
    Spenótot én nem szeretem, de tudom, hogy butaság, mert nagyon egészséges. Úgyhogy én spenót nélkül szimplán, de nagyon örülök neked!:)
    Kedves Hkmácsonya!
    Az Ön érkezése belőlem mindig örömöt vált ki. Általában még nem is olvasom amit írt, már szétszalad a szám és a szemeim. Ma is sikerült megnevettetned, még a könnyeim is potyogtak. Nagynénikétek remélem még jó egészségnek örvend, és lesz még alkalma szarkasztikus "humorát" megcsillogtatni.:D
    Szia!:)
    Ha már elég a mag ahhoz, hogy 1x1-re rakd, mindenképpen érdemes, mert RA-csatnival úgy adja a legtöbbet. Ha nincsenek gépeid akkor elég strapás a dolog. Úgy szoktam ha esetleg elfogynak a munkások és van még kuponom, vagy valamelyik gazdaköriben találok még gépeket, akkor áldozok rá inkább valamennyit, mert 1x1-ezni gépek nélkül nagyon fárasztó. Bár ha esetleg csak egy farmon gyűröd, kibírható.:)
    Ahogyan Évi is írta, az első feladat könnyít valamit, mert aratót ad. A vetés már egyszerűbb, de ha vizezni, trágyázni akarsz.....:)

hejakutmacsonya, .Emama. és Frankné kedveli ezt.
  2. mesemaraton

mesemaraton Járnitanuló

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszok!:D

Zsémbes-banya kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Nincs mit köszönnöd.:) Gyere csak bátran ha kérdésed van, sőt, akkor is ha nincs.:) Az nem biztos, hogy én mindig jót mondok, de a többiek mester farmerek.:);)xD

4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Szerintem azt a punk-tum-ot ne ígérd meg a farmodnak ;)xD
    A hársfán kívül jól láttál mindent, de azt már Zsémbi kiigazította, hogy négyet kapunk belőle. Jó kis ajándékok vannak sokszor, elcsábulhatsz még, hosszú az év;)
    Nekem a nagy farmon még mindig nincs sünöm, így annak is kifejezetten örülök ott, a napi 20 elixír viszont az igazán csábító számomra is.

Köszi Évi :)

Szia Kedves Gyöngy! :)
    Na, te szegény..... Hát én ezen azért nem tudtam szívből nevetni, bár a slussszpoén aranyos ;):)

5. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Mint Zsémbi írta ,legtöbbet aratásonként úgy kapod.
    Még Kacsa Katázhatod is.
    Mivel 4 farmot kezelek munkások nélkül, csak 1 farmra kaptam 4-5 napra aratót a nyuszitól ,
    2x1 vizezve 3 farmon befejeztem az evetet . A 4. kevés csp miatt a tulipánt és orchideát termeltem.

hejakutmacsonya és .Emama. kedveli ezt.
  6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Köszi, bár nem tudom még minek a hársfa bizonyára céllal kapjuk és így még jobban eventezni kell ha 4-et is kapunk.:)
    Így elsőre miután gépet bekapcsoltam írásod igen feldobott! Nem utolsó sorban köszönhetően az olyan szavaknak aminőket rakós Zsémbitől xD szoktam olvasni, mint pl a "ler" (nem tudom most se mit jelent), vagy a "megomlott", stb stb. Ha volna lehetőség 5 lájkot nyomnék hsz-ed után.xD:inlove::music:
    Azért most is tusakodok magammal de valószínű, hogy holnap rakni fogok.xDxD

Vadóc, Magdusnéne, .Emama. és 2 más kedveli ezt.
  7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 13.4.15
  8. Zsémbes-banya

Ajaj!
    Ne tudd meg, hogy jártam!:( Elmentem a piacra körülnézni. Találtam egy otto_0 WHERE nevű gazdát, aki egész olcsón pakolt ki cuccokat, csak is azért, hogy kicsalja tőlem a pénzecskémet. Rengeteg árúja van kint, mindenféle fajtából, a legkülönbözőbb mennyiségekben. Bizony.[​IMG] Próbáltalak [​IMG] benneteket, de mindannyian foglaltak voltatok, ezért ide írom.
    Töprengek már jó ideje azon, hogy a legegyszerűbb, a köznapi nyelvben mindennapos használatban lévő szavakat, mint pl. "ler", hogyhogy nem ismersz?;) Remélem a "héj" és a "szüremonya" szavak jelentését már csak tudod, mert ezek igazán alap szavak, melyek hozzátartoznak a magyar nyelv legszélesebb körben általános használatához.:p:p;)xD Ilyeneket is kell élből tudni, hogy "pótincán", vagy "paszkonca", stb.:D

Vadóc, Magdusnéne, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  9. kpe59

Lehet, hogy Ema az álnéven, hogy jól behúzzon a csőbe... [​IMG]

10. Zsémbes-banya

Gondolod? Tulképpen azé' téged idéztelek be, mert az első éccám az volt, hogy esetleg piacra dobtad a sok felesleget, amitől már nem fértek be az új dolgok a pajtádba.[​IMG] Tényleg nem te voltál????? Emában biztos vagyok, mert tudja, hogy elég szólnia és már loholok is vásárolni, méghozzá :music:

Elfogyott a türelmem, és döntöttem. Kiváltottam a Csavarpálmát, vettem 20 db-ot, már kint vannak, holnap ilyentájt 80 db termésem lesz. Most már eső után köpönyeg, ezért nem fogom megbánni.:)

Vadóc, Magdusnéne, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  11. kpe59

Önként és dalolva...?
    Nem én voltam, de amilyen jó vicc, akár nekem is eszembe juthatott volna... [​IMG]

Magdusnéne és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  12. hejakutmacsonya

hejakutmacsonya Aktív író

Úgy hirtelenjében én is kifutottam a házból, de aztán secc-pecc megoldottunk mindent :): uracskámat szalajtottam a pékbarátunkhoz bejgliért ( igaz olyan futószalagos volt, ízében közel sem volt annyira fűszeres, mint az enyém ;)xD ) elő a polcról nannyám érclábosát, bele a bárányt, még finomabb lett xD, kipucoltam a mosógépem szűrőjét, kiderült ennyi volt a bibi, ruhákat vissza , estére meg is volt száradva :). Nagynénink meggyógyult, kb. egy év kellett és visszaköltözhetett otthonába, annyira helyrejött. Igaz, hogy a tavalyi esetből okulva, az idén csomagoltam csapot-papot s a szüleimnél húsvétoztunk ;):).

Köszönöm szépen :):inlove:!
    No hát kérem szépen a ler az a sütő... Példamondat: A lapítón potyold ki a húst, sózd-bossozd és este majd megsütjük a lerben. ;)xD

Frankné, Vadóc, Magdusnéne és 3 más kedveli ezt.
  13. kpe59

Gondolom nem az utolsó banánjaidat szórtad el rá. Ha igen, szerintem akkor is van még időd összegyűjteni párat mire valami fontos dologra kell.

Magdusnéne kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Példul.....:D
    Neeem! Még maradt 139, most azon esz a gondolat, hogy kiváltanám a Szőlősóskát, Moringát és Gyömbért is. Na azzal nagyjából a hátulsójára is vernék a maradéknak, viszont haladhatnék egy picit. (Nem találtam meg a fejvakarós pici szmájlit)
    Megszámoltam. Az még 110 AB lenne, maradna 29 db.

Magdusnéne, .Emama. és lukimi kedveli ezt.
  15. kpe59

Nekem a szőlősóskát kellene kiváltanom, mert a citromfű a gyémánt ablakokhoz is a polcon várakozik, de addig nem akarom kiváltani, míg annyi nem gyűlik össze, hogy 100 db aranybanán utána is maradjon.
    Két szintlépés választ el tőle, akkorra kb kész lesz az összes gyömbérem is, utána már a moringa kell.
    Az utolsó három fán egyelőre nem is gondolkodom. [​IMG]

Vadóc és Zsémbes-banya kedveli ezt.
  16. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Próbáld ki úgy, hogy a jól lecsöpögtetett kiolvasztott spenótot (vagy ha friss, akkor főzöd, turmixolod, lecsöpögteted) kis vajon felmelegíted, pici só, bors, kapart fokhagyma bele, és ráütsz 3-4 tojást úgy, hogy kocsonyás legyen (ne süljön meg a tojás!). Sós palacsintába tekered, azokat felvágod 3 részre, és egy kivajazott tepsibe állítva egymás mellé sorakoztatod. Reszelt sajtot a tetejére, és be a sütőbe, amíg a sajt megpirul.
    Eddig akivel kóstoltattam, mindenki dícsérte, a spenótutálók is. :)

Zsémbes-banya, Frankné, Vadóc és 3 más kedveli ezt.
  17. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Csak a férjem meg ne tudja, hogy mennyi Ottóval levelezem ;) Csupa Ottó van a bejövő leveleim között, de ezek szerint írni sem lehet.:(

Én is a piacon szembesültem ezzel az Ottóvel először, néztem is, hogy mennyi cuccot pakol ki és mindent olcsón. Nem tudtam tőle a sajátomat kipakolni, csepültem is rendesenxD

Az Emát és a Jemát, amúgy békén lehet hagyni, nem én vagyok álnéven az Ottó, kikérem magamnak:oops:;)xDxD

Valamitől a fórum is megbolondult. A pofikat új sorba rakja, úgy kell visszavadászni őket a helyükre, az újabb idézést meg legelőre rakja. Nem idézek:p

Zdémbi, kár volt azért a pálmáért:( A finis előtt adtad fel?

Most sikerült idéznem, hurrááá xD

A kedvenc szavam a potyoló ;) , de nagyon szeretem ezeket a táj-kifejezéseket, szavakat :)

Frankné, Vadóc, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Ehhez nincs mit hozzáfűznöm, okosan csinálod, mint mindent.:)
    Látatlanban finom. Spenótos levelest már ettem, és az is nagyon ízlett. Főzeléknek nem bírom elviselni, furcsa "mellékízét" érzek, és savat is csinál. A recepted viszont szuper.:)
    Nem adtam fel semmit - így döntöttem. (Ide valami fensőbbséges arckifejezés kellene -8):p;)xD
    Abban pedig biztos lehetsz, hogy a férjed rövid úton megtudja!:D
    Tádám! Szintet léptem, 144!!!:)

Frankné és Kriszti kedveli ezt.
  19. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Elkészült A cseh rokon event excel segédlet és a Pajta piac összevetés segéd excel is frissítésre került. (V09)
    Megtalálhatóak az aláírásomban szereplő elérhetőségen.
    Ez itt egy Thank You smile helye. ;)

20. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Gratulálok!
    :)
    Jön a cserebere! :) A gang felizzott.

Zsémbes-banya és Frankné kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.