Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia Zsémbi Betti vagyok:):D:D

A 10 órásokkal nincs gond azt az napi kétszer tudom aratni, csak 12, 24-est nem szeretem:)

Pörgettem párat sikerült a madár ijesztő:)

Majd ahogy alakul, szép sorjában minden, ecetes halat akarok, csinálni, délután hozzák a halat, még hagymát kell hozzá vennem:)
    Eltörött a mosdókagylónk, azt is kell venni, jövőhéten jön a szerelő megcsinálni:)

Sóskából,ha jut egy tányérral én is kérek, ritkán csinálok, mert csak én szeretem:)

Attól nem félek, hogy nem csinálom meg, hiszen az evetett meg kell, ki nem hagynám;):p:D:D

Frankné, Kriszti, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Nédda már! Ne haragudj!:oops: Tudom ám, hogy Betti vagy, csak szalad az eszem minden irányba, én meg nem érem utol. Esélyem sincs rá.o_O
    Ecetes hal.....nyámiiiii, tyhűű az áldóját. Az jó kaja! Teleraknám vele a képemet hamarjában.:p
    Úgy látszik most van a mosdókagylók, WC. csészék törésének a szezonja. Húgoméknál az tört el.:(
    Naná, hogy kapsz sóskát, akár két tányérral is.!:)

Frankné, Kriszti és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

" ó te szegény" [​IMG] Míg kikel a veteményed talán lesz időd kipihenni a fáradalmakat...
    Ne érezd magad [​IMG] -nak, szerintem nekem sincs több gazam, mint neked. Együtt haladunk a cél felé.

Magdusnéne és Frankné kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Zsémbi azt hittem nincs már több, elfogyott. De van: megiperedni, cuffolhatta :eek:xD:inlove::music:
    De ezeket legalább ki lehet következtetni!:)

A zeszedre meg vigyázz, ha több irányba megy eccerre el ne hagyj belőle?!xDxDxD

5. Zsémbes-banya

Erzsike
    balzsam a lelkemre és megtépázott önbizalmamra minden szavad!:)
    Reggel még azt hittem, hogy fel se tudok kelni, ha mégis, akkor nem tudok kimenni a kertbe, ha mégis, akkor úgysem tudok semmit csinálni, aztán az ember csak felfújja a képét, és hajrá! Igaz, hogy leültem vagy négyszer mire a nyolc sort eldugaszoltam. Holnap már csak estefelé elszórom a Pétisót a krumplira. Állítólag pénteken, szombaton van esély esőre. Talán lesz akkora, hogy megolvassza, és belemossa. Egyébként már csak mosok, takarítok és minden nap főzök valami kis pici friss kaját.:)
    Imi ne röhögtess!:D
    A szavak csak úgy jönnek, az eszem meg csak úgy megy! Nem biztos, hogy baj, vannak akik szerint több van belőle, mint amennyi egészséges! Ezt én folyamatosan cáfolom magamban, de még mindig jobb, mintha azon szánakoznának, hogy szegények nincs egy csöpp esze sem! Viszont! Ha én úgy érzem, hogy kevesebb a már meglévő is, mint amennyire szükségem lenne, és ebből még megy is el, hááááát....nemtom mi lesz akkor velem, majd állok a fődem szélén és belekiáltom a határba, hogy minden csak nézőpont kérdése. Sovány vigasz lesz, ha csak én hiszem, senki más nem.:D
    Lécci szólj majd, ha úgy látod, hogy gyorsabban megy, mint ahogyan jön!:);)

Magdusnéne, Frankné és Kriszti kedveli ezt.
  6. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

A felhős problémát ismerem, én is küzdök a 24 és 12 órásakkal. Jóval gyorsabban csúszik az aratás, mint amikor csak a varjúhoz kellett igazodni. :oops:
    Az éjszakádért nem irigyellek, óránként finom lehetett felkelni, de valahogy ezt is sejtettem, hogy így csinálod;)xD

Szia Betti! :) Akartam én Zsémbit oldalba bökni, da ahhoz kicsit messze van sajnos. ;)

Szia Cilike! ;)xD
    A szarkád jópofa lehetett, ilyet még nem láttam. Itt is vannak szarkák, láttam is érdeklődve turkálni a kavicsok között, de elemelni még semmit nem.

Szia Erzsike! :) Nekem a papné hiányzik ;)

Frankné, lukimi és Vakond-Gazda kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Szia Jema!
    Nem az én szarkám volt, ez abból is látszik, hogy kanalakat emel el!:D
    Papnéval vigyázz, mert majd jól megküzd érte a pap, aztán az is a tiéd lesz!.:pxD

Magdusnéne, Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

A szarka valóban jó sztori lehetett, :) ilyesmit csak szájhagyomány útján hallottam olvastam eddig, a valósban nem láttam hasonlót. Csak halkan jegyzem meg nem kontrázni akarok, hogy a kismadaram visszatért és megint neki röpülget az ablaküvegnek, de már nem hosszú ideig, viszont a kerítésen sokat üldögél változatlanul az ablak alatt.:)

9. Zsémbes-banya

Megszeretett Imi! Nincs mese, ez a madár szeret téged! Becsüld meg ezt az érzést, mert keveseknek adatik meg!:)
    Lehet, hogy én is madár vagyok?;):pxD
    Megyek krumplit hámozni, hogy délre megfőljön.:)
    Azért az egyik szememet rajtatok tartom ám!:)
    Csak tudnám kinn akarom rajta tartani, mikor senki se nem van itt.:(

Utoljára szerkesztett: 15.4.15
    Magdusnéne, Frankné, Kriszti és 2 más kedveli ezt.
  10. .Emama.

Most már rajtam tarhatod, de nem kinn, hanem benn ;) :p Én is rajtad tartom a fél szememet, a másik még kokrétan csukva van :pxD

Magdusnéne, Frankné, Kriszti és 2 más kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Hejjjj! Meggyüttééé?:D Bunciztá egyet? Jó vót? Egészségedre!:)
    Sóskafőzelék
    Tényleg volt hozzá főtt tojás is, nem tudom hová lett?:oops::pxD

Frankné, Kriszti, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  12. .Emama.

Meggyüttem :) Biztos bunciztam, ha te mondod ;), bár eddig azt hittem, higy szundikáltam egyet xD
    Már rég volt, el is felejtem lassan. Muszáj volt aratni felkelni, de elég szomorú voltam tőle. :)

Sóskát kérek én is :pxD

Utoljára szerkesztett: 15.4.15
  13. Zsémbes-banya

Odaraktam. Ha elveszel egy tányérral ugyanolyan terem ott helyette.:)
    Közben sütöttem tócsit (tócsnit, cicerét, mittomén még mit), mert rájöttünk, hogy nekünk a sóskafőzelék kb. 1,5 órára elég mint táplálék. Mama tévét nézett, megérezte az illatát, és olyan arccal jött kifelé, hogy az felért száz dicsérettel. Aztán megnéztem a Charlie majmot.
    Most pedig aratok.:)

Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  14. .Emama.

Én meg mosogattam és várok az aratásra. Kb fél óra múlva esedékes :)
    Tócsnit is kérek ;)xD

15. Zsémbes-banya

Tessék!
    Nyugodtan edd, van még a többieknek is!:)
    Itt még majdnem másfél órám van aratásig. Az 59-esen eddig jobban haladtam mert volt szupertrágya. Elfogyott, ettől kezdve ott is lassú menet következik.

Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  16. Vakond-Gazda

köszi a sóskát, jaj , de meg enném:) A mosdót meg vettem, a halat sütöm, meg is kóstoltam nyomban:) még a levet kell meg csinálni és kész:) megyek sírni :cry::cry: / hagymát pucolni ;):D/

mosogatni hozzám is jöhetsz:):D:D ezzel a főzéssel mindig az a baj folyton tele a mosogató, nem is értem....:music::D:D:D

17. .Emama.

Köszönöm mindkettőt :)
    A héten jobban ráérsz már..., majd....., legalábbis nagyon remélem!!!!!!! ;)

Én folyamatosan mosogatok, ha főzök, másképp nem is férnék el a csöpp konyhámban ;) Jövök hozzád is, még van 10 percem aratásig ;)xD

18. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Megyek én. Imádok pancsolni, igazi vízöntő vagyok. :D Előző életemben pedig kacsa voltam. Vagy fa. De nyugi, már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban. :D

19. Vakond-Gazda

jó akkor én leülök és meg várom:):D:D:D csak győzzem.... várni:D:D:D

Én valami hüllő lehettem, mert 26 fok alatt folyton fázok, ma ez 22 fok már kezdek felmelegíteni...:D:D:D

Az előbb arattam végig jutottam az ezüstökön meg lett az első hársfám, de vajon hova rakjam...? mit vegyek le...? Ki kell rakni..? kell valahová...? mikor...? [​IMG] /erzsike kicsit kölcsönvettem nem baj ugye?/

20. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Persze hogy nem, van ott még bőven belőlük... [​IMG]

Zsémbes-banya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.