Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Szia Imikém!
    A végén kiképeznek a madaraid madártani szakértőnek. Azt én sem tudom, hogy a tojó másképp néz-e ki, de nem hinném, hogy haverságról lenne szó. Sokkal romantikusabb, hogy a párját mutatja be neked.:)
    Erzsike itt én vagyok a Zsémbes, de ott....? A vigasztalót köszönöm, sokkal, de sokkal jobb, főleg, hogy jól belaktam kölessel és pörkölttel, hozzá finom uborkasalátával. Az előbb kinéztem az udvarra, szinte perzsel a Nap, olyan mintha egy katlanban lenne az ember lánya. Hála az égnek a szobámban kellemes hűvös van.:)
    Mivel már nem holnap estére mondja az időváltozást, a szél jóval hamarabb megjön, ma még lesz egy menetem a kertben, aztán erre a hétre vége. Nagyon nem bánom.

Frankné, lukimi, .Emama. és még 1 ember kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Halihóó...hát, az okos intelmekkel már el késtünk, de azért jópofa dolgok vannak benne..:) :)

Délben beugrott a barátnőm anyukája egy hatalmas szatyor sóskával...egy adagot meg is főztem, 4-et el raktam a fagyasztóba. még nem is végeztem el, mire jött a barátnőm egy szakajtó virággal...el kellett azonnal ültetni..:) :)

A paradicsom szósz nálam is készülőben van, de mindig más van helyette.
    Az eső is meg jön holnap, pedig nem hívtam..:) :) :)

Frankné, Zsémbes-banya és .Emama. kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Jól eső érzés lehet, hogy ha éppen nincs programod, majd csinálnak mások neked!:D
    Sóska jó lesz későbbre, a virágok még szebbé teszik a környezetedet, de, hogy mikor fogsz pihenni...., háááát azt már tényleg nem tudom.:)
    Nekem is előbbre jött a pétisózás, mert egyre konkrétabban fátyolfelhős az ég, feltámadt a szél. Nem várhatom meg, míg megerősödik, úgyhogy hamarosan felkerekedek. Ezt még legyűröm valahogy, aztán tényleg pihi.:)

Frankné, sutimami57 és .Emama. kedveli ezt.
  4. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Köszönet a remek tanácsokért ;) A múlt előtti század vége felé gondolom hasznos lehetett sokaknak :pxD

Nem delfinek ezek Imi, biztos nem ilyen szándékkal röpködnek nálad ;):)

Szia Erzsike! :) Egyrészt nem is illik társaságban súgdolózni :p, másrészt meg biztos midannyian szorulunk némi vígaszra [​IMG] Nem utolsó sorban viszont furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy mit súgtál Zsémbinek? xDxD

Na ennyit a pihenősebb napodról :oops:

Kerekedjél, kerekedjél, de aztán a hét hátra levő napjaiban bevasalom rajtad a pihenést :) Jön a mad-mad, vigyázz! ;)

5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Holnap (péntek) 18-tól szupertrágya és KK trágya akció>>>>>

6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nálad is ismeretlen fogalom az unalom..:) :) Én sem tudom mi az, de jobb is így, mert amikor befejezünk egy munkát, vagy a sokadikat, a megelégedettség kárpótol..:) :) :)
    Köszi a híreket..:) :) Nem szoktam venni, de azért jó tudni az eseményekről..:) :)

7. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Sziasztok!
    Jó kis intelmek. Ha 30 évvel ezelőtt olvasom, lehet, hogy másképp alakul az életem. Persze ahhoz józan ítélőképességem tudatában kellett volna lennem, de a szerelmetes állapot állítólag ezt kizárja.:D
    Viszont a jelenlegi helyzetemmel maximálisan elégedett vagyok, Emiatt meg jó, hogy nem olvastam ilyet annak idején.
    Nem is értem, hogy miért nem népszerű a házasság intézménye. ;)xD (Tisztelet a kivételnek.)

8. Zsémbes-banya

Köszike Imike!:) Mit csinálsz, hogy már megint nem eventezhecc?
    Te Jema! Mi van ha valami mutáns delfinek, akik fejlett intelligenciájukkal valami nagy - nagy titkot akarnak Imi tudomására hozni? Mégiscsak meg kell adni nekik az esélyt arra, hogy a kapcsolatot fenntarthassák! Eddig az eszetlenség, innen a meggyőződés. Biztos vagyok benne, hogy ezek a madarak védve és otthon érzik magukat Imi portáján, akár párról, akár barátságról van szó. Szerintem ez nagyon is megtisztelő annak, akinél így tanyát vernek, akinek az ablakára rendszeresen rászállnak.:)
    Amit Erzsi súgott, azt kínvallatásra sem mondom meg, mert az a mi titkunk. Mindenesetre szabályos gyógyír volt.:p
    A mad-mad-madra nem lesz szükség, már csak mosás és takarítás.:)
    Ezzel teljesen egyetértek Sütike! Bármilyen fáradt vagyok is, az tényleg jó érzés ha elgondolom, hogy ez is kész, az is kész, az meg majd kész lesz!:D
    Talán mert az emberekbe bele van nevelve a kishitűség? Amit ki agresszivitással, ki nyegleséggel, mások a lazaság álarcával palástolnak, és nem merik elhinni, hogy nekik sikerülhet. Akinek a családjában már volt rossz házasság, azokra ez méginkább visszatartó erővel hat. A Te jelenlegi helyzetednek örülök, és kívánom, hogy tartson sokáig, végtelen sokáig! Egy életen át, és még azon túl is!:)

Fórum karbantartás holnap!!!!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fórum-karbantartás.12428/#post-219233
    Malom és csillagok!!!!
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ásai-fejlesztő-szemszögből.12430/#post-219279
    Amit nem értek belőle az, hogy mi köze van a játék biztonságának ahhoz a változtatáshoz, hogy egyben a keverés végén kapom meg a tápokat???

Utoljára szerkesztett: 16.4.15
    Magdusnéne, Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

"Mit csinálsz, hogy már megint nem eventezhecc?"
    Ezt nem értem?! o_OArra gondolsz, hogy a mostanit befejezve mit csinálok? Ha arra, akkor ma kapáltam, fűnyírtam, tüzépen jártam kerítésdrótért és a hozzávalókért, másra nem emlékszem.

Malom és csillag változásai......>>>>>

Magdusnéne, Frankné, Vadóc és 2 más kedveli ezt.
  10. Zsémbes-banya

Pontosan erre gondoltam!:)
    Miért nem emléxel másra??? Hm??? Jól van na, nem piszkálni akarlak, csak hiányoztál, és gondoltam hátha mesélsz valamit.
    :oops::cry: Mer' nagyon szeretem olvasni, és azé':(:cry:

11. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Már csak három kézi vörös gránát kell, és kész az event.

Zsémbi köszönöm a továbbképzést, eztán okosabb leszek, mint eddig vótam. :D

Emama ma van a hang napja! Ma nem hallhattál danolászni, mint a jómúltkor, mert a hazugdobozban a gégészdoktornő aztatat mondotta, hogy nem vigyázunk eléggé a hangunkra és hallásunkra, pedig kéne. Na most én aztán figyeltem ma. :D

Imi! Kémekkel van dolgod, ez egyértelmű. Legközelebb 3-4 madár is lesz, 2 nagy 2 kicsi, és mind Téged figyelnek majd! Szerintem szerezz be álruhát. :D

12. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Tudom én! Csak elővettem a bunkóbbik énemet... [​IMG] Ígérem többet nem fordul elő... Kérek engedélyt [​IMG] meghunyászkodni és a szőnyeg alatt közlekedni...
    Az idézet további részére Zsémbitől megkaptad a választ...

13. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Sziasztok :) Tegnap megvolt az utsó futim a félmarcsi előtt :)
    10.5 kili laza 5:18-as tempóban. Vasárnap megpróbálom az 1 óra 40-en belüli időt, de ha nem megy az 1 óra 48 lesz a cél, azon belül már minden jó mert annyi az eddigi legjobb időm.
    14 fokot igérnek, aminek örülök mert inkább fázzak kicsit, a mai 28 foknak nem nagyon örülnék :)
    Majd még gyövök :)
    Sziasztok:) Na tegnap megvolt az utsó futim a félmarcsi előtt:) 5:18 volt a tempó 10.5 km a táv.
    Megcélozom az 1 óra 40-en belüli félmaratont, de ha nem jön össze, akkor rámegyek a legjobb időmre, ami 1 óra 48 perc. Annak kimondottan örülök hogy nem lesz kánikula, inkább legyen 10 fok mint 29 mint ma volt. Eventet holnap be is fejezem, mehetnek majd vissza a mamutkáim. kb ennyi
    Bocsi hogy ritkán jövök, de nem sok időm van :(

Vakond-Gazda, Frankné, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  14. Zsémbes-banya

Jó pap is holtig tanul!:D Most, hogy vigyázol magadra jobb lett a hallásod és a hangod?
    Mit beszélek?!!! Hogyan lett volna jobb, amikor eddig is tökéletes volt.;):pxD
    Szerintem amit a Jema alkalmaz, az a lelki terror tipikus esete! "Ne hagyd magad Pitkin!";)xD

Szia Papikám!
    Egyszerre írtunk.:)
    Az a lényeg, hogy ne kockáztass, inkább biztosra menj! Igaz, hogy meleg nem lesz, és túl hideg sem, de erős szélt mondanak.
    Azt nem szeressem, hogy ritkán jössz, de megértem, hogy ha dolog van az az első. Azért csak gyere ám, amikor csak tudsz!:)

15. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Amit Te végzel, az pedig a lelki tréner esete. Tisztára megerősödök itt a kezed alatt. :D :D Lassan már nem csak az auravizsgáló lát a fejem felett glóriát, de már én is. :D :D

16. kpe59

Miért??!! Eddig úgy vetted észre, hogy hagyom magam...?
    Az agyam eldobom, [​IMG] már megint elhagytam azt a figurát, amit tegnap...

17. Zsémbes-banya

Najjugye! Ennek pediglen így kell lennie! Legyetek csak szépek, okosak, erősek!:D Amennyiben pedig az auravizsgáló ott látja a glóriát, akkor Kriszti nincs mese, neked egy valóságos angel-nek kell lenned! Csak attól féltelek, hogy unatkozni fogsz!;):pxD
    Neeeeem vettem olyant észre.
    A figurát pedig azért nem találod, mert - hogy is volt az múltkor velem meg a polccal? - eltrehánykodtad, és nem tetted szépen a helyére!:p:p:p

18. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Akkor reggel az elhagyott pofiban fogok orra esni?:);):p

19. kpe59

Megtaláltam, [​IMG] de most már csak azért sem mutatom meg...

A helyén van az szépen, csak azt felejtettem el, hol a helye... [​IMG]

20. Zsémbes-banya

Ühüm.:) Aémmacim azóta a helyén van!:) Jesszusom! Nehogy ráess ám, mert akkor szó szerint "pofára esel"!!!xD
    Jaj Erzsikém!
    Vannak nagyon jó - kizárólag gyógynövénytartalmú - szerek, amik segítenek ezen a bajon! Nekem már erősebb kellene, mert én azt is elfelejteném, hogy hol találom a csodaszereimet, illetve ha meg is találnám, nem emlékeznék, hogy mire valók.:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.