Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A közelgő eventek vagy akciók beharangozója mindig itt lesz olvasható:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventek.273/

2. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Majd egyszer......... Most a vezérhangyám kergetésével vagyok elfoglalva, ilyenkor koplal a család ;):pxD
    Fogok majd csinálni, csak az a baj, hogy arra gyakorlatilag egyedül vagyok. Namármost kérem, húslevest lehet keveset főzni???? ;)[​IMG]
    Mindegy, most már eldöntöttem, hogy ha valamikor előveszem a fagyóból a farhátas csirkecombokat, akkor abból 1 vagy 2 db-ot elveszek és abból levest fogok főzni. Ha nem kell másnak, akkor jól megeszem én :pxD

Szia Betti! :) Hogy vagy ma?
    A mosogatás állandó programom, csak amíg nagyon vacakul voltam addig szálltak be a fiúk. :cry:

3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot, finom vasárnapi ebédet, hozzá jó étvágyat!:)

PiciEma kedveli ezt.
  4. mikszafarm

mikszafarm Fórum ezredese

Köszönöm.
    Izgatottan várom az eredményt.:music::)

Szia! Néhány példa segítségül.
    Naptár az aktuális eseményekkel:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?bp-calendar/

Eventek:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventek.273/

Közben látom, hogy East is válaszolt.

5. .Emama.

Szia Zsémbi! Viszont kívánom nektek is! :)

Hogy vagy?

Egy kész, pedig már majdnem teljesen kész volt amikor elszállt a szerkesztőprogramom és persze mentésem nem volt még [​IMG]
    Még két tervem van, addig nem hozom az elsőt sem megmutatni amíg azok készen nem lesznek ;):pxD

Most elmegyek pihenni egy picit, majd jövök :)

6. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Megvagyok.:) Úgy érzem órák óta mintha lázas lennék, de nem vagyok, mert a lázmérő nem mutatja.
    Jó pihenést neked. Megpróbálok én is egy picit regenerálódni.
    Miksza
    nekem tecccik a motoros Miki. Ha nem bánod mondanám a címet, hová repessz a zsákkal!:D

PiciEma, kukac42 és galfranciska kedveli ezt.
  7. mikszafarm

Jó pihenést. Én is követlek.

Neked is jó pihenést és jobbulást.
    A címet küldd privátban és felveszem a listámra. ;)

8. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Nem túl jól, találtam tapaszt most azt próbálom, remélem használ, mert holnap munka addigra valahogy helyre kéne jönnöm:)

Jó pihenést neked:) én is lefekszem egy picit megnézem forma 1-t:)

9. .Emama.

Látom majdnem mindenki lepihent, jól is tettétek :) Én már visszajöttem, megyek varrodázni.
    Majd a varrógépet nem használom addig amíg alszotok, nehogy a kattogás megzavarja valakinek az álmát ;)

Kis délutáni kávé és süti, csak ez 2 az 1-ben verzió ;)xD

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Én ilyenre számítottam:
    http://kepfeltoltes.hu/140907/harly_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

:eek:o_OxDxD

11. mikszafarm

12. lukimi

Ez is nagyon szép!:)

13. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Zsémbi hoztam Neked valamit. Lefekvés előtt, naponta minimum 3x és jobban leszel:)
    http://www.scandal.rs/wp-content/uploads/2012/11/bali-beg.jpg
    Én is úgy kaptam, de gondoltam Neked is jót fog tenni.

Ninett79 és .Emama. kedveli ezt.
  14. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Szia Imi, hova tűnt a bannerod?:)

Ema, köszi a sütit:)

15. .Emama.

Jó kis mocit hoztál, csak olyat nem szabad használni aminek felismerhető a márkája. ;)

Tényleg, hova lett a bannered? o_O

Szia nálunk is! :) Kíváncsi vagyok Zsémbi mit szól a gyógymódhoz ;)xDxD

A sütit egészségedre :)
    Jobban vagy ma már?

Feltettem 3 motoros képet a képtárba. Akartam még csinálni, de egyszerűen elfogyott az időm :oops::cry:;)xD
    Miksza, ha nem tetszik egyik sem, akkor tarts ki, holnap megpróbálok még készíteni :)

16. lukimi

Eccerűen eltűnt, megpróbáltam 3 helyről vissza linkelni nem megy. Mjd megjavul ha akar, nóóó problem.xD
    Most látom, hogy a honossomon karbantartás vanik de viszont 2 db képfeltöltő helyről is csak így jelenik meg.

17. .Emama.

18. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ema! Nézd meg légy szíves azt a linket, amit a banneresbe tettél segítségnek. Nekem olyan képet ad be, amit nem lehet használni.
    A gyerekek elmentek csend és nyugalom van a házban. Nagyjából a romeltakarítás is megtörtént, csak még mosogatni [​IMG] kell. Brrrrr....

------------------------------------------------------
    Nálam valami hiba lehet, mert ez is hatalmas képed ad, amit Lukiminek tettél be, pedig azt írja, hogy 500x200-as.[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 12.9.14
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

He-he Mamikám ez a kép látható jele,hogy jobban vagy. Ennek tiszta szívből örülök. ;)

20. .Emama.

Köszi szépen, hogy szóltál :)
    Az a régi fórumra volt egy segítség, de hirtelen nem tudtam mást előkapni. Mivel most is nagyon hasonló megoldással kell az avát beilleszteni és meg is írtam, hogy nem logót, hanem avatart keresssen, így gondoltam hátha hasznos lehet. Nem lett, de most már írt a farmomra, ott próbálok segíteni tovább.
    Ott a banneresben nem igazán szeretik a csevegést, nem akartam, hogy kikapjunk érte :oops:;):)

A romeltakarításhoz sok erőt kívánok, nem az a legjobb része a látogatásoknak. [​IMG] Jól éreztétek magatokat? :)

Utoljára szerkesztett: 7.9.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.