Épelméjűek

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: lukimi, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Amikor kimegyek az udvarra, akármilyen fáradt vagyok, úgy érzem az összeomlásig tudnék ott állni. Őszibarack - gyönyörű rózsaszín, enyhén illatos, ringló tört fehér kis maroknyi csokrok, a meggyfa mintha menyasszonyi ruhába öltözött volna, ééééés a birsalmafa elegáns hófehér, a szélén rózsaszín cirmos virágaival, mámorító illatával......Csak állok, boldog vagyok és újfent megállapítom, hogy milyen gyönyörűségbe születtünk bele mi emberek.:):inlove::music:
    Ami pedig a jössz és ütöd a billentyűket ígéretedet illeti, hát így legyen, mert ha nem, én istenuccse érted megyek, és olyan zsémbet akasztok a nyakadba, hogy még a kalapod színe is elváltozik!:mad:;):)
    Így legyen Papikám, ne kísértsd a sorsot!:)

Frankné, .Emama., talpapi és még 1 ember kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Én rendszeresen két és fél éve, de korántsem olyan tempóban és távolságban, mint te...

Igen tudom... [​IMG]

3. Zsémbes-banya

Nédda, most meg micsinál!:D
    Nagyon komoly dologban vagyok ám. Csp-t kell gyűjtenem, hogy aztán szórhassam [​IMG] , mert nagyon elfogyott.:(

Frankné, Kriszti és .Emama. kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

A tegnapi utam során sok japáncseresznyefát láttam, volt, hogy egy egész fasornyit, hogy az milyen nagyon szép rózsaszinű volt, szép tömött virágokkal.A természetnél nincsen jobb festő...
    Ami meg a kalapomat illeti, az még a veréstől sem lesz kékebb,nem hogy a zsémbedtől hidd el....Nem tudsz te olyat tenni, ismerlek már régóta.....

5. Zsémbes-banya

Gyönyörűséges!:)
    Nemáááá:( Még az illúziót is elveszik az ember lányától, pedig igenis tudok, és nagyon kutya is tudok lenni, és....és.....ésss jujj!:):D
    Képzeljétek el, nekiálltam búzát és sárgarépát vetni azzal a gondolattal, hogy tekintve 10 perces érésidejüket, szuper, 10 - 11 csp/db áron viszik a piacon. Mire beérett az első adag, 8,90, illetve 8,70-re lement az áruk. Nem szeretném ha ez így folytatódna, mert ez lett volna a ma esti szórakozásom, amely egyben haszonnal is jár. Egybeköthettem volna a kellemest a hasznossal.

Frankné, Kriszti és .Emama. kedveli ezt.
  6. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Örülnék neked, szeretem olvasni az írásaidat :)

Gyümölcsfa nincs a környékünkön, de ma fedeztem fel egy picike gesztenyefát. Olyan kicsi még, hogy csak a virágáról ismertem fel, de nagyon örülök neki. Kíváncsi vagyok lesz-e gesztenye rajta már idén? :)

Frankné, Zsémbes-banya és -elzemari- kedveli ezt.
  7. talpapi

talpapi Kivételes tehetség

Vigyázok, nem akarom elszúrni az őszi maratont :)
    Egyébként a maratonnal kapcsolatban olvastam valahol, hogy mindenkinek a bakancslistáján rajta kellene lenni hogy életében lefut legalább egy maratont. Szerintem ez úgy nem igaz, ahogyan van :)
    Egy maraton 42 km. A legtöbb ember le sem tud ennyit gyalogolni, nem hogy futni. Jómagam is azért erőltetem mert az óra ketyeg, és nem tudom mennyi időm van még hogy letudjam :)
    A tempó nem a legfontosabb, hanem maga a mozgás. Az utsó ember aki ma célba ért telibe 3 órát "futott" ? Azért a kérdőjel, mert ha sietek annyi idő alatt simán legyalogolom. De ő megcsinálta, amíg sokan a tévé, vagy a szgép előtt növesztik a micsodájukat. Szal a mozgás a lényeg na :)

Vadóc, Frankné, Kriszti és 3 más kedveli ezt.
  8. kpe59

Most képzeld még erre is maradt energiája... [​IMG]

Pontosan így gondolom én is... [​IMG]

9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Tegnap a a kalocsai utcán járva,nagyon szép virágtartókra bukkantam.Árvácskával ültetetett, még nem láttam csak muskátlival, de szerintem nagyon dekorativak voltak...
    További szép és tartalmas estét kivánok!!

Vadóc, Frankné, Zsémbes-banya és 2 más kedveli ezt.
  10. .Emama.

.Emama. Fórum elő legendája

Nagyon szép és ötletes megoldás, és az előző kép is gyönyörű, amit hoztál :)

További szép estét neked is, majd jó pihenést! :)

Zsémbes-banya és talpapi kedveli ezt.
  11. Zsémbes-banya

Ahhoz is komoly állóképesség kell a mai világban, hogy valaki 21 km-t legyalogoljon. Azért írtam, hogy a mai világban, mert 70 - 100 évvel ezelőtt természetes volt, hogy a 10 km-re lévő piacra, vagy három faluval odébb ahol dolog volt gyalog, jó esetben szekérrel, lovaskocsival jutottak el az emberek. Ma minden percünk ki van számolva sokszor, ezért ezt nem is tehetnénk meg.
    Abban teljesen egyetértek veled, hogy a mozgás nagyon fontos. Magamon veszem észre, hogy késő ősztől míg nem lehet újra a kertben dolgozni, a sok punnyadás mennyit árt a fizikumomnak. Abban is egyetértek, hogy a minden ember bakancslistáján rajta kellene lenni az életében legalább egy lefutott maratonnak úgy nem lehet elvárás, ahogyan írva van.:(
    Meg aztán nagyon tisztelem azt aki utolsónak, de beért a célba, és egyáltalán nem kell szégyellnie, hogy utolsó lett.
    Elze ez a virágtartó tényleg nagyon dekoratív, ezzel együtt sajnálom, hogy eltűnnek a régi idők még a virágültetésben is. A sok díszburkolat nem tűri a virág ágylásokat, pedig ott legalább a talajról felfelé nézhettek az árvácskák. Szép, de szomorú, és ha valami szomorú, az nekem már nem is annyira szép.:( (Nem az árvácskáról beszélek)
    Neked is szép estét és jó pihenést!:)

Erzsim!:)
    Olyan gyorsan futsz, hogy számolni kell a köröket [​IMG] nehogy eltéveszd!:)

Utoljára szerkesztett: 19.4.15
    Vakond-Gazda, Frankné és .Emama. kedveli ezt.
  12. kpe59

Szerencse, hogy nincs neked ezzel dolgod, [​IMG] mert nem körbe futok, hanem egyenesen. Ezzel viszont az a gond, hogy a végén még visszafelé is meg kell tenni a távot valahogy...

Vakond-Gazda, Frankné, Kriszti és 2 más kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Mennyit szoktál alkalmanként futni? Csak, hogy gyötörjem magam egy picit.:)

14. talpapi

Nem jövök rá hogy hol "lőtted" a képet, pedig 53 évig éltem ott. Igaz a ládán kívül nem sok minden látszik :)

15. kpe59

Annyit, amennyit a vége felé már némi oxigénhiánnyal és lassuló tempóval, de még újraélesztés nélkül meg tudok tenni... [​IMG]

16. Zsémbes-banya

[​IMG] Jól kibújtál a válasz alól, de legalább frappáns a válaszod!:D
    Tudok én is rötyögni, de ahogyan teeeee......:D:D:D

Utoljára szerkesztett: 19.4.15
  17. talpapi

Az hogy mindenkinek le kell futni legalább egy maratont, háát azért megnézném hogy az emberek hány százaléka futott már legalább egy maratont. És nem is kell. Aki "csak" 1-2 kilit tud futni, annak lehet olyan nehéz akár 3 km is, mint nekem egy félmaraton....

18. kpe59

Ahogy én neveteeek, nem nevet úúúúgy seeeenki... [​IMG] (A dallamot képzeld hozzá!)

19. talpapi

Amúgy itt van a futásom :)[​IMG]

20. Zsémbes-banya

Ne fütyülj, hallod?????? Ne fütyülj, legalább is rám ne fütyülj:D Mit kaptál be előtte? Sárgarépát vagy a sípot?:):D
    Ez csuda. Még soha nem láttam ilyent. Ne haragudj a tájékozatlanságomért. Mi vagy ki és mikor és hogyan méri ezeket az eredményeket?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.